Wasteland 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl: irtátok hogy a fegyvert a Ranger Citadelában érdemes leadni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Meldon #821
Kekkahbah... de én csak Kebab-nak nevezem magamban.. <#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Legközelebb ref linket küldjél, profitálj te is.
Igaz önfeláldoztam de legalább a vliág megmenekült.
Volt nálam egy szemét ??? floppy az még birizgálja a kiváncsiságom hogy valahogy azzal nem lehetett volna megmenteni valahogy magam is ?
Amúgy köszi mindenkinek aki segített nagyon klassz kis játék volt ez Top 10-es.
Megyek Falling Skies-ozni 😊
No meg az, hogy elkészüljön a szérum amit beraksz a helyi víztározóba. Ez fogja teljesen kinyírni az akadályozó növényzetet. A szérumhoz meg 10 pod vacak kell és a fungicid leadása a megfelelő személynek.
tutituti:
AZ csak nevében hatékony, de ugyanolyan sima fegyver mint az összes többi. Amíg nem végzed el a szükséges lépéseket, a növények jó része sebezhetetlen lesz.
érdemes mindent átnézni ha végeztél.
a málhás társ dolgot alkalmazom bár 5-6 embernél el lehet osztani már ki mit vigyen pl.
A szar fegyvereket úgyis szétszedem úgy nem nyom annyit súlyban ahogy néztem.
De vittem magammal tehenet is már.Animal whisperer skillel de a kecske az alaptáborban is hasznos mert +1 ad az awardness-re asszem.
előbb kiszúrt mindent.de sajna az elhagyatott vasútállomáson azok a kedves ellenek a végén darabokra tépték..Oda óvatosan menjen az ember az elején.én szívtam a fogam rendesen.ha nincs technikus akkor biza sose lett volna meg.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Valakinek valami ötlet, mitől lehet? Előtte is kilépegetett, de csak órák után.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.10.11. 13:39:11
szerk.: ez azt jelenti, hogy a párbeszédek akkor passzolnak egymással, ha egy bizonyos sorrendben csináljuk a küldetéseket, mert különben hülyeségeket beszélnek a karakterek...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.11. 12:56:10
úgyhogy most már nincs bűntudatom.
Jaja most akarom leadni pont.oda úgyis jó lesz.a csapatelosztásomhoz nem kell egy bladed wep-es szerelő aki annyira nem is jó.
Igazából megmondom őszintén még nem nagyon mehetnék oda szerintem csak átmentem a rad1 zónán ruha nélkül,aztán gondoltam belesek.
befutottam bruteforce-szal leütöttem ami közelebb volt hozzá,de lehet az agyoncsapta vagy késő volt már.de majd később próbálkozom.most a prison-nál vagyok.próbálom óvatosan megcsinálni a küldetéseket minél kevesebb emberáldozattal.
(remélem majd még lesz hozzá + tartalom esetleg a modderek majd a kezükbe veszik a dolgot.erről tudni valamit?)
köszi a segítséget!
Nem gyártja őket a program, fix számuk van. Ha elforgatod a kamerát akkor például mindjárt látni fogsz a 3 kis kocka eddig nem látott oldalán összesen 6 robotot. 3 sniper-t és 3 bunyóst. Fenn a karzaton vannak lövészek (összesen 6) és hátul 2x4 bunyós, plusz elöl kétoldalt 1-1 gránátos. Lenn meg kezd 4 bunyós, 2 sniper és 2 sima lövész. Összesen 20 vagy 24 robotot kell elintézni. Ahogy ölöd őket és haladsz előre, úgy aktiválódnak szép sorban. Kezdetben a harc elején, a teljes létszám töredékét látod csak és nagyon előre kell menni hogy mindegyik robot a látókörödbe kerüljön. Vargas meg előre fog rohanni ha nem állod el az útját. Ha elállod akkor meg marad a fenekén.
Vargas-nak pedig túl kell élnie mert ő mondja a továbbiakat, mit merre és hogyan kell tenni a robotok kinyírása után. Fusson utána egy embered, egy gyógyításra képes személy és nem lesz gond, mert lesz aki összerakja amikor megsérül. Harcban Vargas csak kolonc, még figyelemelterelőnek is vacak, de legalább jól bírja a támadásokat (még ha ő maga a vicc kategóriában indul is a sebzések okozása terén).
A Rail Nomads Camp-ben meg 3 ember is betoborozható. A hobó és két indián (a kölyök és a kisebbik törzs biztonsági vezetője).
Pares:
Azok a nyulak egylövéses célpontok. Alig van HP-juk és az esetek többségében az én csapatom is mindig egy lövéssel ölte őket. Egy jobb stukkerrel meg pláne nem kunszt ezt kivitelezni. Az öregúr meg nem vacak puskával lövöldözik. Az pedig, hogy ki és milyen messzire mozoghat, nos az az illető speed értékétől nagyban függ és persze az AP értékétől is. Akinek van sok vagy magas a mozgási értéke, az messzire tud szaladni (főleg ha nem kell átlósan mozognia). Nincs ebben semmi ördöngösség.
tutituti:
Mindenki annyira lesz hasznos amennyire te azzá teszed. Nem kell mindenkit felvenni, habár érdemes, azt ha nem kell hát leadod a Ranger Citadel-ben miután beszéltél a toborzó tiszttel a kajáldában. Így kaphatsz érte pénzt vagy Xp-t. Utána kiteheted a csapatból.
A RNC területén lévő gyerek megmenthető könnyedén. Csak a megfelelő oszlopot kell kidöntened gyorsan. Ehhez vagy brute force-ot használsz vagy az ásót.
Ő zárnyitásra széffeltörésre kiváló. Ritka hogy egy városba két embert is fel lehet venni, talán nincs is több.
viszont a bányász gyerek nem valami hasznos.
De a bánya nevén felnevettem illetve az ET kazettákon is a sivatagban. Ezért jó ez a játék mert a régi fallout nyers humora van benne.
Én egy remek kis assault riffle-st faragtam belőle.
Itt vagyok az utolsó csatába (gondolom utolsó mert űberdurva) ... megöltem kismilió szintetikust és csak jönnek jönnek jönnek...
Nem lehet hogy ezeket gyártják valahol a pályán végtelenszámban ?
Mert akkor nem erőlködök 😊
Meg ugye Vargast nem kell megmenteni ? Mert az az első dolga hogy beszalad a sürüjébe 5 robot közé minimum...
Borítékolt az exitus.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.10. 20:30:30
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.10. 18:10:56
próbáltam az oszlopokat de az se jött be.azért gondolom hogy nem,mert ugye a táblán 44-ről 43-ra változott a populáció.
bár két hétig kerestem majd igazítottam a saját szájízemre egy jól összerakott csapatot.
igaz még csak az AG centert takarítottam ki de eddig nagyon tetszik.+ végig setét torony hangulatom van tőle.
Mindenesetre még boldogulok de lehet én is majd jövök kérdezni ha végképp elakadtam.
Plusz azért is gondolhattak erre a készítők, mert ugye ott a DBM sztori is amihez ugye kell a kísérő halála ha nem akar gondot belőle az ember és szeretné aszerint elvégezni a feladatokat.
Tegnap este úgy döntöttem, szarok én a Titán völgyi szabályra (amúgy se szimpatikus), ezért egy kihalt helyen kifiléztem a mellém adott "védelmezőt" aztán örömmel lemészároltam mindenkit aki azt hitte hogy nem merek visszalőni mert mellettük ott van a védelmezőjük.
Az viszont poén hogy amikor felrobbant a csapatom közelében egy nuke grenade, leégett a brigádról az összes ruha... legalábbis gondolom attól, mert csak később tűnt fel hogy az összes emberem bugyiban/melltartóban/alsógatyában flangál a sivatagban... 😊
Az viszon tetszett hogy amikor "véletlenül" meghalt a kisérőm és visszamentem a küldetést adó paphoz, volt saját dialógusa erre az esetre is - látszik számítottak a készitők arra hogy vannak sunyi playerek 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.10.10. 08:58:25
És ahogy korábban is mondtam, itt is látszik, hogy rövidre zárod az ass opcióval a felesleges szócséplést. Azt a részt aminek nincsen a történet szempontjából semmi haszna kihagyod és egyből a lényegi eredményhez érsz általa. Bár megjegyzem, az öregúrra semmi szükség és marha könnyen megpusztul őkelme.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.10. 08:30:14
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De nem fogod kihozni, de ott beszélhetsz a vezetővel róla. Ez az egyik legbonyorultabb küldi sorozat.
Ha nincs türelmed esélytelen. Nem a főszál része.
De ha ott vagy NE menj az arany sínszeghez mert azonnal megtámadnak !
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.09. 21:41:26
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.09. 19:44:10
Másfél óra alat 3 olyan végzetes hibát csinált amiből nem lehet kijönni.
Kiírja ha lépek egyet sebződök 245172627 életpontot, aztán az ellenség fegyverét teszi be a középső fegyverboxba csak épp elfelejt lépni.
Meg ezzel szivat rengetegszer hogy nem tudok lépni, semmi terheltségi mutató eldobok egy nehéz fegyvert erre piros lesz 😮)
Túl tud menni a narancson meg a piroson és akkor már semmi jelzés csak valahol lemarad az ember, volt olyan hogy egy másik városban találtam meg 😮)
Nálam a kérdéses öregúr simán elkottyantotta a igényét a gyümölcsei minőségének javítására és tekintve, hogy milyen helyen van, nem volt nehéz összerakni, hogy mire lehet szüksége és amint megszereztem bebizonyosodott, hogy jól okoskodtam. Konkrétan nem mondta el, hogy neki már pediglen trágyaszóró kell, ahogy a többi ember akinek kell valami sem mondja el, hogy pontosan mire lenne vevő, hanem körülírja vagy általánosságokban beszél (például Captain Mercaptane midnen high-tech kütyüre rámozdul). Az elhangzott beszélgetésekből lehet következtetni arra, ha valaki esetleg vevő lenne valamire. Megjegyzem csak azután diskuráltam vele hosszabban, hogy összekapartam a hátsószobából a haldokló delikvenst és vele is eldiskuráltam. Nem hiszem, hogy ez számítana, bár konkrétan szóba lett hozva a megmentett fazon is.
Ok hogy 2x tudsz egyeslövést leadni vele, csak éppen azoknak a sebzése 14-21.
Az M16-os meg 1 lövésből nyom 37-48at.
Azaz az M16osal fele annyi lőszerből hozod le ugyanazt mint a FAMASsal. Plusz ha hozzáveszed aburstöt meg hogy 2 APt át lehet vinni a következő körbe....
Ha ez nem zavar akkor mehet a tarolás. 😊
Micsu:
Sehogy nem tudsz gamebreaker dolgot csinálni, ugyanis a sztori elronthatatlan. Maximum buksz néhány másodlagos feladatot azt annyi. De az egész játék végigvihető totális mészárlással is és ugyanaz lesz az eredmény a történet szempontjából. Elronthatatlan, megakaszthatatlan a játék és lényegében a másodlagos feladatok, melyek időnként teljesen ellentmondásosak, csak színesítő elemek hogy ne legyen túl hamar vége az egésznek. De a vicc az, hogy a játék végi utolsó harcban teljesen mindegy lenne, hogy 20-as vagy 40-es szintű a csapat, a felszerelésekhez ugyanúgy hozzájutnak, és már 20-as szinten is halomra ölhető a főellenség különösebb gond és probléma nélkül.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.09. 12:26:19
hát volt esélyem ellenük de azért annyira gyengusznak nem nevezném őket mikor messziről 2 sniper lövöldözött, 3 pisztolyos meg 2 shotgunos beszaladt az embereim közé, meg még 3 heavy írotott messziről, nameg 2 kutya is volt
lenyomtam őket bár elment 2 surgey kit is
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.10.09. 12:23:17