1378
Wasteland 2
-
chris0000 #938 ha eredeti játékot veszel legközelebb,érdemes szétnézni a g2a-n.
inkább nem mondom meg mennyiért vettem ott a megjelenés napján és most is mennyiért árulják.
a paypal-os offerekről nem is beszálve...
ezt csak azért írom,h ne költs feleslegesen több pénzt.:)
üdv. -
#937 Én most nyomtam a heavy gun emberem kezébe egy minigunt! Kaszál ez az állat :) Zabálja a lőszert, de bárkit és bármit bedarál egyedül. :)
Snipernek kell egy kis idő, mire hasznára lesz a csapatnak, de később kifizetődik. Ő már akkor látja és el is találja az ellent, mikor a többi emberem még nem is látja.
Azért vannak bőven idegesítő dolgai is a játéknak, de pár nap és a végére érek, akkor összefoglalom a véleményem. -
lammaer #936 Örülök ha így van. Bevallom csak a játék feléig jutottam, de ott a sniper messze nem olyan hatásos mint az assault (mondom ezt úgy hogy minden modern játékban/rpgben a sniper a favoritom). Pontosságban/lőtávban nem igazán jobb, az assault 3as sorozattal nagyon kaszál miközben a sniper egyeslövései nem nagyon ütnek (sajnos a headshothoz még nincs elég skill).
Az biztos hogy agyalok én is egy energiafegyver bevezetésén vkinél, de egyelőre nincs szükség még rá.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.05. 21:26:00 -
R3nton #935 lol erre nem is jöttem rá :D -
#934 Robotok ellen még a Computer Science a hasznos, Rose abban is kiváló. Át lehet programozni harc közben a robotokat és a csata végig melletted harcolnak... -
R3nton #933 Mindegyik jó egyébként. Medicet érdemes kihúzni, mert... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval érdemes :D A sniper nagyon jó a barettel. Ami még nagyon jó szerintem a heavy fegyverek, a minigun iszonyatosan hatásos.rose a végén ellened fordul
Califoniába pedig 1 lézeres ember kötelező a robotok ellen. Minél nagyobb a páncélja, annál jobban besüti a lézer az enemyt, nagyon durvákat lehet vele sebezni. A lézeresnek nálam a másik képessége a shotgun volt, ami szintén nagyon király, mert ha jól helyezkedsz, egyszerre 5-6 enemyt is lesebezhetsz nagyon durván akár 1 lövéssel. -
R3nton #932 Hát engem többnyire idegesített. Fallout 3 is baromi jó volt, de nekem az NV a csúcs. Baromi jók a frakciók, hogy szinte mindegyiknek van negatív oldala és a saját érdekét nézi főként. Ezért is nyírtam ki Houset és dolgoztam Yes Mannel kijátszva az NCR-t és a Legiont is.
Wastelandben szinte az összes karakter érdektelen volt, sőt mi több a közösségek is, ráadásul totál retardált az összes közösség, mint valami fogyatékosok. -
#931 Az utolsó patchekkel én se játszottam ugyhogy teljesen elképzelhetö. -
#930 Azt tudom, hogy a sniperem max skillel kétszer lőhet egy körmozgás alatt és azzal pont leszed egy olyan embert, aki ellen az assaultosnak több kör is kell...
"Updated some weapon balance numbers." Ez volt valamelyik patchben, lehet, hogy emiatt érzékelem máshogy a balance-ot, mint a régebbi kommentelők? -
#929 Mindig is jó volt a sniper nem sokkal volt rosszabb az assaultnál egy-két ilyen bőven elfér a csapatban. -
#928 Ezzel most megleptél, nem tudom jött-e patch, vagy mi van, de nálam az assault melléfogás!
Legalábbis a játék közepe felé át kellett képeznem őket, mert az a fegyver max a legelején hasznos, csak akkor még drága hozzá a lőszer!
A sniper nálam az egyik leghasznosabb karakter!
A vége felé járok, és sajnos elolvastam előtte itt a hozzászólásokat, amikben sokan szidták például az energiafegyvereket, holott most az a másik oka, hogy átképzem az embereimet. A robotok ellen többet ér az alacsonyabb sebzésű energiafegyver, mint a magasabb sebzésű sima fegyver!
Vagy balanszoltak valamit, vagy másik nehézségen játszunk, vagy nem tudom... -
lammaer #927 Sniperre nincs szükség, az assault riflek toronymagasan ütnek MINDEN fegyvertipust (rosszul lett itt kibalanceolva a játék), sebzésben és pontosságban egyaránt.
Nagyon nem foghatsz mellé ha mindenki az assault riflekhoz ért.... -
#926 Én a dokit lehet, hogy kihagynám, mert az elején ha jó fele mész csatlakozik hozzád egy doktor (talán rose a neve) és Ő alapból orvos-tudós fél, érdemes úgy alakítani, hogy meg tudd őt tartani és belőle képezni orvost.
Izomagyat se használnék, mert a legelején egy jó assultos-t is lehet toborozni... -
Malachit #925 Steam-en dec. 2.-ig akciós volt és utolsó nap pedig 33%-os volt. Meg is vettem. Így 8173 HUF-ba fájt :) Kezdő csapat össeállításról és skillekről melyik hsz-eket olvassam? Alapból legnehezebb fokozaton akarom kezdeni :D Gondolom alap 1 doki (magas inttel és gyógyiító skillekel), 1 sniper (magas érzékeléssel és koordinációval), 1 főnök (magas karizmával és hozzá való perkkel), de mi legyen a negyedik? -
Etelkozi Vata #924 Csak hogy legyen ellen vélemény is, szerintem marha jó kis játék lett. Egyáltalán nem zavart a mászkálás, minden küldit szívesen megcsináltam. És ahogy ranger szinten végeztem, azonnal ujrakezdtem supreme jerken.
Az f3-at kétszer vegigjatszottam a maga idején, de az m nv-t félbe hagytam. -
R3nton #923 A vége élvezetes, amikor a robotokat lehet halomra lőni, egyébként california nagy szenvedés! 7 macska szart kell összegyűjteni, utána meg 5 ilyen másik cuccot, ami a rad cucchoz kell. De az ott van fent griffit parkban, 3 a padon, 2 a széfben, ki lehet robbantani rakétával. Aztán lehet menni robotokat ölni. Egyébként ez a hozd vissza a kutyámat, meg hozzál nekem köhögés elleni tablettát vagy mikroszkópot iszonyatosan idegesítő. Hát van konkrétan egy küldetés, ahol oda-vissza kell rohangálni a és b között egy zsák macskaszarért, abszurd.
Falloutban egyedül a robotos kiegészítő eleje volt necces, mert baromi sokat dumálnak azok a hülyék, amúgy az a DLC is baromi jó volt, de ott is mekkora már, hogy ott volt az a stúdió ami benne volt a 3ban is már, ahol a kislánynak kellett megölni mindenkit. Áh NV baromi jó játék. Ebben a Wastelandben meg gyakorlatilag az összes közösség totál retardált volt érdektelen személyiségekkel. -
lammaer #922 Teljesen egyetértek, nekem se jött be a Wasteland.
Én félúton - amikor átmegyünk a másik térképre - abbahagytam ezt (Wasteland2), és elővettem a New Vegast, brutálisan megmoddolva mert posztapokaliptikát akartam. (amikor kijött végigtoltam, ezért kellett a moddolás hogy ne legyen ugyanaz).
Több mint 100 órát beletoltam az NVbe, letoltam az összes DLCt, és végig élveztem.
Na mondom vissza a Wastelandra, de nem fogok szaladgálni juliska piros sáljáért, befejezem diabló stílusban. 2 óra után meguntam, inkább elővetem a Legend of Grimrockot és azt tologatom.
Pedig be kell fejezzem a Wastelandot hogy letörölhessem végre (mert ha most letörlöm sose fejezem be, félbehagyni meg nem szeretek játékot) de egyelőre nem tudok visszamenni.
Tagadhatatlanul jó iparosmunka, de lehet hogy a hype miatt nagyobbak voltak az elvárásaim. Az egész játék ezzel a mechanikával meg történetvezetéssel nem érne fabatkát se ha kardos-varázslós lenne (mert abból annyi van mint égen a csillag), mázlijuk volt hogy kicserélték a kardot puskára a fantasy világot meg sivatagra. -
R3nton #921 Mi volt az a szám, ami a robotok bázisán szólt recsegve a hangszóróból? :D Most vittem végig, a keret sztori baromi jó egyébként, csak kb az egész nem erről szól. Mondjuk ez is kicsit már sablonos, hogy feltölti magát az AI egy hálózatra és mindenki robot lesz. Volt ez már 1 néhány filmben meg játékban is. Fallout NV is kb erről szól, de valahogy mégis a végén jó volt a hangulat. De basszus a köztes küldetések, ki kibe szerelmes, meg hozd vissza a teheneimet, Jééé, hogy a végén már mennyire untam az egészet. Hollywood konkrétan végigrohantam, annyira unalmas volt, de már az angel oracle is. A griffit parkról ne is beszéljünk, ahogy bejutottam, halomra lőttem az összes bobbyt.
Hát akárki akármit mond, hiába régi vágású RPG ez, azért a Fallout NV-től igen csak messze van. Teljesen open world, meg a küldetések is sokkal érdekesebbek és ötletesebbek. Macska szart keresni, mekkora baromság, csak teher volt az egész, NV-ben meg már várta az ember mi lesz ha összegyűlik az 50 csillagos kupak, vagy az ED-E-s küldik, összehozni az Enclavet, segíteni az apokalipszis követőinek, egy csomó király személyiséggel és karakterrel. Yes Man mekkora arc már. Ebbe pedig számomra mindenki személytelen volt.
10000 Ft-t talán nem ért meg, mondjuk nem volt azért rossz se, igazából a körökre osztott csaták nagyon jók voltak, meg a környezet, hogy poszt apokaliptikus volt. -
Etelkozi Vata #920 Én elég nagy Duran Duran rajongó vagyok, de úgy veszem észre, valamelyik fejlesztő is. :) Jó poén... Még a Philip. Morris kettős is tetszett Hollywoodban. -
Etelkozi Vata #919 Köszi. Sajnos nálam a meson ágyúknak nincs ideje lőni. :) akkor ezt buktam. Nem baj, mert már mindenki úgy is megkapta a g41; minigun, death ray , anti matter fegyot
. Sok újat a ládak már nem adhatnak -
#918 pedig de.. oda kell állni az ajtóba, és mikor rálő az emberedre, akkor szétbombázza mögötte az ajtót is..
de semmi lényegest nem vesztettél, a szokásos 12egytucat loot ládák vannak csak bent -
Fred #917 Akit érdekel: A g2a.com-on 30% engedménnyel csak 8 euró körül jött ki a ranger edition steam key. Én csak tegnap láttam a pcguru youtubján hogy kijött a játék és be is szereztem :) -
R3nton #916 Ez a californiás rész mennyire hosszú, még1x annyi, mint idáig? Mondjuk jó hosszú ez a játék! Már 40 órám benne van... -
R3nton #915 Ügyes voltam, úgy nyomogattam a válaszokat, hogy csak úgy tudtam megcsinálni rail nomadot, hogy lelőttem caseyet :D Ez a játék bazd...Mind1 keresztbe leszarom már, végig viszem és kész :D Nem érdekel mi lesz a vége :D -
Etelkozi Vata #914 Palm beachen befutottam egy ajtóba, amit még rakétával sem tudok kinyitni. Ugye nem az volt a kinyitasra az egyetlen megoldás, hogy a meson ágyúval kellett volna oda lovetni? Esetleg rpg nyitja? Megéri egyáltalán a loot? -
#913 Darwin városban, ha kész van a küldi, akkor kint fog várni..
a pontos követelményekről megoszlanak a vélemények a külföldi oldalakon, de elvileg minél kevesebb gyilkolással kell megoldani ott a küldetést (elszaladni a "zombik" mellett), természetesen megígérni, hogy nem mondod el senkinek, hogy ott vannak, valamint a csapat össz karizmájának elég magasnak kell lenni.. (tán 25+ ) .. ha AG Centert választottad és van Water Melon-od, akkor az segíthet, ideiglenesen növeli a karizmákat, ha minden csapattaggal megetetsz egyet és ki-be járkálsz Darwinba, akkor felbukkanhat
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.19. 09:02:41 -
shadar619 #912 Hogyan lehet felvenni Pizepi Joren-t, mert nem találom? -
SaGa Jr #911 Mindkét helyzet elkerülhető állítólag, de azért tenni kell (megfelelő döntéseket kell meghozni bizonyos helyeken és akkor nem lesz gond vagy nem elvinni az utolsó bevetésre a két említett tagot - nélkülük is lazán letudható az utolsó nagy bunyó).
Csak említés szintjén találkoztam ezzel az információval (nem játékban, hanem valamelyik topikban), én nem szaladtam bele olyan helyzetbe, hogy előkerült volna ez a helyzet, így nem tudom mennyire valós vagy sem.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.11.18. 20:46:29 -
#910 viszont a végjátékban (én még nem tartok ott, haver mondta)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rose-t és Lexcanium-ot ellened fordítják, ha veled vannak... -
SaGa Jr #909 Csak ha aktívan teszel érte. -
shadar619 #908 Ralph, Rose, Pizepi Joren, Scotchmo le fog lépni, ugy mint Angel? -
SaGa Jr #907 Ami sok vizet nem zavar, mert ekkor is lazán teljesíthető a sztori. :)
Ezért van a RNC területén az a kiszuperált, nem működő adótorony amihez a kütyüket a szétcsapott másik két helyszínről lehet megszerezni. Ráadásul hiába csapták szét azokat a helyszíneket, azért egy részét még akkor is bejárhatja a játékos és gyűjthet onnan XP-t szép mennyiségben. Magyarán nem veszít sokat. Ha meg nem a nagy létszámú csapatra gyúr akkor semmit (mert ugye ha egy helyszín elbukik akkor onnan nincs felvehető NPC). -
#906 mindenképpen csak AGC után menj RNC-be
AG Center / Highpool az időkorlátos, az egyiket van időd megmenteni, mindkettőre nincs lehetőséged.. de ha sokáig eltökölsz másfele, akkor viszont mindkettő pusztul.. -
shadar619 #905 Rail Nomads Campba mikor érdemes elmenni AG Center előtt vagy ha azzal végeztem? -
R3nton #904 Közben megoldódott, beszéltem a formával akinek haldoklik a felesége és ott már feljött ez a válasz lehetőség. -
R3nton #903 Semmit nem mondott a valleyről, és amúgy kihúztam a kocsit, de azóta elpucolt onnan. Nem emlékszem, hogy feldobta volna ezt a párbeszéd opciót a radsuitról. Redet ki lehet nyírni következmények nélkül? Mert olvastam valahol, hogy 4-es radsuitot dob... -
SaGa Jr #902 Mert nem is arról kérdezi őt a csapatod, hanem a valley-hoz való odajutásról (ezért mentél hozzá mert ő tudja az utat oda). A rad suit-ra meg akkor tudsz rákérdezni, ha a pálya elején kihúztad a beragadt kocsiját a kereskedőnek és tőle már megkérdezted mit tud rad suit témakörben.
Azt már tudod hol van Damonta, az odajutás biztonságos módja ami nem ismert és ezt kell neked kideríteni. -
R3nton #901 Most utána olvastam, bementem egy másik helyen, ahol szintén 2 automata turret van. Igaz ezeket könnyű volt leszedni, bementem beszélni a Reddel. De nekem baromira nem szól semmit se Damontáról se Radsuitról (Y) -
R3nton #900 Oké megakadtam. Azt kéne megtudni hol van Damonta. Ezt meg elvileg a Priosnban lehet... A farmig eljutottam. Ennyi. Utána ott van 2 automata fegyver, nem tudok bejutni. Hát azért baromira nem ártana ebbe egy jelölő, hogy mi hol van. -
#899 egen, volt róla már szó, nem is estem pánikba, csak kicsit izgultam, mert más feladat meg már egyáltalán nem volt a quest logban...