Wasteland 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER
még valami korábbi verzióban, amikor nem volt kapu vagy fal vagy mi a fene van most ott, hanem "csak" instant death aknák..
Damontában volt valami cucc, amivel megjavítható valami robot, ami kamikaze módban elintézi az őrtornyokat.. azt elhoztam, de a rádiótornyot nem piszkáltam, hogy ne váltsam ki a börtön környéki emberek lemészárlását..
szóval visszamentem, elintéztem a tornyokat, majd egy szál embert egy szál semmiben előreküldtem.. sikerült kitapasztalni, hogy elég egy aknát felrobbantani, feláldozva az egyik useless NPC-t, s utána szép óvatosan be lehet lavírozni az aknák között.. bent persze megtámadtak azonnal, szó nélkül... ledaráltam mindenkit..
de sajnos nem lehetett így se "kikerülni" a mészárlást, amikor Damontában megbuheráltam a rádióadót, akkor utána jött az üzenet, hogy zavargás van a börtönnél, és visszatérve a civil lakosságot holtan találtam, hiába volt minden "rosszfiú" réges-rég vérbe fagyva....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.11. 19:08:41
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A másik meg annál a helynél van ahol a csajszit mentjük meg a vízből. Azoknak 4580 életük van. Ezeket is meglehet ölni?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ui.: Igaz a bizonyos helyszín teljesen opcionális, Damontában viszont nem lesz az... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.07.10. 12:19:01
Ma volt egy kis furcsa esetem: az ellenseg jol megszort a sarok mogul! Vagyis keresztullatott a haz sarkan es el is talalt! Ami fizikai lehetetlenseg, hiszen azert maradtam takarasban hogy ne talaljon el.
Azt se nagyon ertem hogy sebezhettem meg valakit a pisztolyommal 40 pontra, ha a stukker sebzese max 15 pont es a kritikus talalat szorzoja 2. De sebaj, orultem neki 😊
Ezzel egyutt is nagyon tetszik a jatek, remek hangulata van, es rengeteget lehet benne pepecselni!
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.07.09. 20:04:05
Igen eléggé le vannak korlátozva a lehetőségek. Inkább itt a kivel és mikor milyen sorrendben beszélsz dominál. A beszélgetésen belül max a személyes (esetleg csoportos) reakciók lehetősége adott, vagy hogy valakit gyorsan az ellenfeleddé tegyél 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Mas: eszrevettem hogy a Fallout 1 es 2-hoz kepest itt nemigen vannak egyenlore valasztasi lehetosegeim a parbeszedekben. Peldaul nem tudok valasztani illedelmes vagy goromba felelet kozott. A valasztasi lehetosegem itt csak arra van korlatozva hogy milyen sorrendet valasztok, de a kulcsszavak nem vesznek el (nem zarja ki egyik a masikat). Igaz meg csak egy hete jatszom.
Reszemrol koszi az infot, legkozelebbi vegigjatszasnal jol fog jonni, hatha elojon nemi extra "rejtett" stuff, amin eddig atsiklottam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.05. 17:41:23
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történeten a beszélgetésekben az alkalmazott beszéd skillek xp-t adnak a használó karakternek + a típustól függően, mint írtva lett is, vagy a lényegre ugrasztják a beszélgetést, vagy extra megoldásokat/infókat eredményezhetnek. Ha megfelelő sorrendben, helyen és időben a megfelelő skill szót használod más-más lehet az egyes NPC-k reakciója, valamint egyes események lefolyását/végeredményét is befolyásolhatja. Például lásd: Holywood békés végkimenetel.
A fősztori szálban a beszélgetések színesítenek, mint ismert szinte mindenkit akár ki is radírozhatsz a térképről (alap játék), akkor is el lehet menni a végéig, csak épp sivár lesz minden 😊
Green - kiss ass-t
Blue - smart ass-t
Benne volt már kezdéskor és az elején el i magyarázza a jatrk
De nem vettem eszre hogy szamitana valamit a kerdeseim sorrendje, nem szokott elveszni a kek vagy zold kerdezesi lehetoseg akkor se ha a piros szavakra kerdezek ra korabban.
Remek jatek, de a parbeszedekben itt az elejen egyenlore nem nagyon vannak dontesi lehetosegeim. Vagyis nem volt olyan hogy ket ellentetes kimenetelu valaszbol kellet volna valasztani (amitol persze a masik ugye eltunne). Eddig mindent vegig lehetett klikkelni, csak a sorrendbe volt beleszolasom, de a lenyeg linearisan haladt elore.
- red, elvileg olyan kifejezes amire direktben ra tudsz kerdezni es viszi is elore a sztorit (amolyan skip conversation, ugorjunk a lenyegre)
- green, extra hatterinfo, erdekesseg, stb, a sztori ezzel nem halad elore, csak kiegeszito infokat kapsz, amelyek extra dolgokat is eredmenyezhetnek
- kekre nem emlekszem, hogy mi lehet, azt passzolom.
Es a jobb felso sarokban a radion neha megvaltoznak a szamok, de hangolni nem tudom, es csakis a bazist tudom hivni. Ezek a valtozo szamok mit jeleznek?
Magyarítása hogy áll?,mert angolul eléggé nehéz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gondoltam hogy bugos meg minden csak látni akartam volna hogy ezen a szar géppel működik e rendesen.
A gépigény szerint fullon is vinnie kéne, mennyire van optimalizálva? ha megveszem az alapot akkor a cutost ingyen tudom leszedni steamről?
Nekem nem fagyott ki a DC verzió egyszer sem. Igaz mostanra kicsit lassan tölt be a rengeteg mentett állás miatt.Ha meg nem eredeti változatot használsz akkor így jártál, keress másikat. Az alap kiadás javítások nélkül tényleg elég ramaty volt stabilitást és egyéb bugokat illetően.
A közelharci csapattagom elég combos már, 570-es kritikalt ütött legutóbb is. A pisztoly lőszerek meg sebzés nélkül lepattognak róla <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2016.05.10. 16:16:01
Onnan mindig a Hobo-t vettem fel a csapatba, neki voltak elfogadható és relatíve könnyen kipofozható értékei. Shotival, majd akkro lehet kaszálni, ha meglesz a legjobb. Most a nehéz gépfegyver skill-t húzom neki a lőtáv miatt. Csak sajna zabálja a lőszert :/
Damota-ban mindent megoldottam a lehető legjobbra. A csajt is kiszabadítottam.
Menet közben valahol elveszett a Grincs, de nem is hiányzik. Az acsihoz max visszatöltök majd egy korai állást amiben megvolt még.
A börtönt is lerendeztem békésen, de nem a legjobb így a vége, mivel a skorpiók maradtak, hatalmon,békét kötöttek a Rangerekkel és továbbra is sanyargatják valamennyire a völgyet. A legjobb elméleti megoldás a mentsd meg az összes kutyát és dózerold le a skorpiókat lenne, de ez valahogy nekem nem jön be, mivel elméletileg a békekötés után a rangerek útmutatásával/támogatásával működnének tovább, ami meg változást hozhat a viselkedésükben. (persze, ha jól értettem a leírtakat).
Beszereztem a legjobb energia fegyvert is. Eléggé durva cucc. Robotok nem nagyon kedvelik, emberek ellen meg átlagosnak mondható.
Érdekes módon a mutáns csaj -5 armorral rohangál amit nem nagyon értek miért van, de ezt az értéket muattaja a karakterlap. Ezt max úgy tudnám elképzelni, hogy egy szál ruha nélkül flangál a bazi nagy energia puskával. De az meg lore-ban eléggé viccesen/meghökkentően nézhet ki. Például mindenki meglepődne szerintem, ha jön egy Ranger csapat szembe az emberrel a sivatagban és van velük egy zöld bőrű full pucér csaj is is egy bazi nagy energia puskával a kezében, aki a bemutatkozást követően maga is Rangernek mondja magát... Emberek szemei elgurulnának biztos valahova 😄 Lehetne az ilyet az ellenség megzavarására is alkalmazni 😄
Még annyit fogok csinálni szerintem, hogy átfésülöm a térképet kimaradt emlékművek és raktárak után, majd irány LA. Az AK-ba a lőszert már előre gyűjtöm. Van vagy 7-800 elrakva 😊
Most a csapat úgy néz ki, hogy 4 saját emberke + HP-ből a mesterlövész csaj, Hobo with the Shothun 😊 és a mutáns zöld bőrű energia fegyveres csaj. Így a kalandozás során mindig lesz valamelyik csapat tagnak valami színes beszólása az adott helyzetre 😄
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.25. 09:28:18
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.03.25. 16:36:08
Közelharci karakternél a stat kialakításnál meg kell találnod a legjobb egyensúlyt a kezdeményezés, gyorsaság, erő és HP között. Sajnos így az inteligencia alacsony lesz, ami lassú fejlődést eredményez a skillpontok terén. Tankot sem csinálhatsz belőle, mert akkor meg túl lassú lesz és pont a lényege veszik el, valamint azokat a páncélokat is átütik előszeretettel. így kb a bőrgúnya lesz rajta a legjobb.
Meg úgy általában minél durvább egy páncél, annál lasabb lesz tőle egy karakter (mind mozgás, mind kezdeményezésben). Ami meg döntő lehet sokszor.
A távolsági fegyvereseknél is érdemes a stat pontelosztást nagyon átgondolni, mivel több variáció is van és mindnek megvannak az előnyei és a hátrányai is.
Pisztolyokat meg el lehet felejteni, kb. díszek maradtak a DC-ben is. Többi távolságinál tapasztalat alapján Középmezőnyt az SMG-k és a nehéz géppuskák jelentik. Utánuk a mesterlövész fegyverek jönnek és a legjobbak az assaultok, de az unbalanced mindent visz jellelmzőjük már nem annyira kiugró.
WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79
A Hobo kötelező csapattag nálam, szövegei mindig feldobják a hangulatot 😊 A shoti pedig a végjátéknál tud jól jönni, amikor a legjobbat beszerezted neki és a skill is maxos. Elég tömegpusztító tud lenni.
+rose AG centerből
Én is így csináltam meg kb a csapatot. Most tartok AG center felé.
WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79
én ezen toltam végig és azt hiszem az intelligenciát 6osra raktam mindenkinél.
talán így 4 skillt kaptam szintenként.itt a fórumban még le is írtam 1 kommentbe még az elején,h milyen karaktereket indítottam.#603
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.03.24. 07:58:39