1378
Wasteland 2
-
chris0000 #378 hi.
én rangeren nyomom.ha szereted a kihívást kezd ezen v. a legmagasabb fokozaton. -
TomStorm #377 Üdv.
Milyen fokozaton érdemes kezdeni a játékot?Még a Fallout-os időkben játszottam utoljára komolyabb körökre osztott stratégiai játékkal és persze XCom.Tehát bele kell rázódjak mégis szeretem a kihívást és rengeteg időt tudok tölteni a taktikázással,felszerelésekkel stb,melyik fokozat legyen így? -
#376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha mind a keleti, mind a nyugati mezőn leállítasz valami gépezetet, akkor elhalnak és szétverhetőek.. -
torma1 #375 AG-ban a gyökereket amik elzárják az utat mivel lehet kinyirni? -
torma1 #374 Van a kereskedőknél a Highpoolban normális fegyver? Mert az AG-ban elég gyér. Azt nem lehet hogy bemész rögtön a kereskedőhőz mindkét helyen és csak utána döntesz melyiket csinálod meg?
-
sirdond #373 10. szinten kapsz egy attribute pontot -
#372 Én most csináltam meg az AG centert , volt vagy 5 óra -
#371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt olvastam a neten, hogy az AG Center ad több XP-t, de az is a nehezebb..
írások alapján ami még mellette szól még, hogy a HP-sek utálják a Ranger-eket mint a sz@rt, és ha segítesz rajtuk, akkor is kábé csak "kössz b+" a hála, míg az AG Centerben azért kevésbé ellenségesek
illetve tán végjáték szempontjából se mindegy, mert Highpoolban lehet ottpusztul Xszáz ember, míg AGC-ben mondjuk csak pár tucat tudós és farmer, de hosszú távú következménye az utóbbi pusztulásának súlyosabb lehet, sok-sok ezer ember halálát okozva
kereskedők sem maradnak meg, kiirtanak mindenkit a városban
a több quicksave ritka, pedig hasznos.. sőt, valamelyik körökre osztott játék (tán valamelyik Heroes vagy nem tom melyik játék volt már..) 3 autosave-et használ, körönként mentve -
#370 Divinity: Original Sinben is van ilyen, csak ott egy csúszkával még szabályozni is tudod, egészen magas értékeket is beállítva! (mondjuk nincs is SteamCloud támogatás benne, a teljes profilmappa fél GB körül van) -
chris0000 #369 A quicksavet is ötletesen megcsinálták,nem 1 hanem 3 van belőle,így talán nehezebben fut bele az ember vmi végzetes hibába.
nem is láttam még ilyet játékban. -
torma1 #368 Melyiket érdemes választani? Melyik ad több XP-t? Meg a kereskedők megmaradnak? -
#367 Jó lenne ha kapnánk még, de úgy tünik nem eddig nem kapunk. Sniperem 9 Ap je van és 5 a lövés 1 pont kellene hogy tudjon 2-t lőni ha ezt előre tudom... -
#366 Sziasztok!
Az attribute pontokat szint lépésnél nem lehet fejleszteni nem is kapunk többet mint amit a karakter generáláskor kiosztunk ? -
#365 Ti nekimentetek ezeknek a Red skorpió laktanyáknak a börtönnél ? Vagy ki lehet kerülni a dolgot hogy megszerezd ezt a Red nevű egyént? -
#364 Lv30. -
#363 Igen, kell.. de ha sokat tököl az ember, és nem megy oda időben, akkor mindkettőnek annyi -
torma1 #362 Igen a ládák random. Talán csak az egyedi cuccok fixek. Mennyi a max szint amit el lehet érni? Highspool és Ag Center közül kell választani? Mert az egyik lerombolt lesz másodjára? -
#361 Hű most vagyok a börtönbe de itt hirtelen nagyon benehezedett a játék, ezek a 150 pontos red skorpionos nehézfiúk ...nem tudom mit lehet kezdeni nehézfegyveres emberek nélkül.
Arra rájöttem hogy a szokásos rpg s csít itt is működik. A fegyverládák mindig ugyanolyan értékű fegyvert rejtenek de mindig mást.
Érdemes visszatölteni ha számunkra felesleges fegyvert dob.
Meg azt is most vettem észre hogy a fegyverek módosítását le is lehet róluk szedni ha jobb fegyvert kapsz.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.09.21. 22:19:19 -
chris0000 #360 elég alapos vok,mindent átkutatok v. akár többszőr is próbálkozom ha robban esetleg.:)
és ahogy írtad k.p. skill nélkül nem is megy és nem is választja mindenki,induló skillnek,tehát csak 1 help volt.:)
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2014.09.21. 22:09:43 -
sirdond #359 hát, azért elég feltűnő szerintem. kezdő terepen úgy is végigjársz mindent, meg mindenkit leszólítasz és rá 10 percre kb meg is találod a festék sprayt (ha van kenyérpirító javításos skilled persze). akinek az nem fordul meg az agyában elsőre, hogy "ó ugyan mégis ki tudná ezt használni", az valszeg nem sok crpg-t játszott... -
#358 Láthatod milyen skilljeik vannak, Angela Death-et mindenképp érdemes felvenni az elején mert nagyon tápos.
Késöbb cserélheted öket lesz választék bőven. Az, hogy melyik marad veled végig még nem tudom 6 óra játék után. -
#357 Nem teljes a lista, van még Takayuki (Leve L'Upe Mine) és Lexicanum (Damonta) is - a teljesség igénye nélkül. Los Angeles-ben is lesz még minimum 3-4 companion emlékezetem szerint, nálam kettő jött is magától a bázis elé...és ha már kalkulálás, L.A.-ben kegyetlen lesz az élet magasabb szintű energia fegyveres skill nélkül (4-6 környéke nem árt), érdemes rá gyúrni még Arizónában. A 3 párbeszédes skillből is találkoztam nem kevés esettel ahol 8-ra vagy akár 10-re is szükség volt hogy el tudjunk érni valamit (amit másképp nem lehet)...a zártörés és széftörés területén szintén lesznek poén pillanatok, amikor 10-es szinten bedobja a játék a 64 vagy akár 38%-os sikerességi esélyt, még jó hogy létezik a quickload...nincs mit szépíteni rajta, kerek perec L.A. hatalmas szopóroller lesz először megérkezve, tátong a balansz szakadék. Arizónában még nem különösebben nehéz nagy királynak lenni, az elutazáshoz közeledve, ha tudatosan fejlődgetett az ember...de L.A.-ben teljesen más a világ, szinte olyan mintha új játékot kezdenénk, újra lehet fejlődni sokkal magasabb szintre, hogy kicsit is ütőképes legyen a csapat...supreme jerk nehézségen offkorz. :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2014.09.21. 21:21:02 -
chris0000 #356 nagyon körültekintőnek kell lenni a játékban.amit találunk a játék során és úgy gondoljuk,h kacat és eladjuk,nem biztos,h jó ötlet.
mindent nagyon jól meg kell vizsgálni,h mire lehet jó,mielőtt eladjuk!
pl.a PAINT SPRAY kell a grefitis embernek(CITADELL) és lazán +SKILL-t ad! +1BRAWLING SKILL.ki gondolta volna.véletlenűl jöttem rá.
meg ki emlékszik ilyenekre,h vki a sarokban festegette a falat! -
#355 nekem Angela nélkül is odaadta a shotit ... egyébként ha nem is a "megdumálós" karakterem az aktív, akkor is kiadja a lehetőseket, csak addig nem enged adott választásra kattintani, amíg nem választom aktívvá azt a csapattagot.. de azt lehet beszélgetés közben is, szóval teljesen mindegy, hogy kivel kezded a pofázást.. -
chris0000 #354 én meg arra,h nem mind1kivel kezdeményezzük a beszélgetést.mindig olyan csapattaggal kell kezdeményezni akinek vmilyen ASS képessége van,mert ha már belekezdtünk és látszik,h lehet variálni a beszélgetésen,már hiába váltunk karaktert,a beszélgetés lezárul.nagyon fontos!
példa erre a CITADEL táborban lévő betonbunker előtt állő őr.ha nem 1ből KISS ASS v. HARD ASS képességű karakterrrel kezdjük a beszélgetést akkor az alap beszélgetés után már csak annyit fog mondani,h addig nem enged be amíg nem végeztünk a rádió tornyos küldetéssel kapcsolatos dolgokkal.de ha pl.ANGELA DETH-el kezdjük a végén +30XP-t és 1 régebbi shotgunt kapunk lőszerrel.vagy harcolhatunk is vele,de nem ajánlatos,mert elég erős.:) -
#353 mennyire lehet rájuk számítani ? már olyan tekintetben, hogy ki az, aki a végjátékig mellettünk marad és ki az, aki lelép idővel ? -
torma1 #352 Ez a lista nem jó. A Hobo öreg vagy 4-es shotgun képességgel rendelkezik. Ez lehet még a béta verziós képességek. -
#351 Én eddig két dologra jöttem rá aminagy segítség volt.
Egyik hogy elején nem volt robbanóanyag szakértőm és ezért állandóan berobbantam a kapuk kinyitása közben,
így a perception mindenképpen kell, de ha nincs se hatástalanító embered netán zárnyitó sem csak simán rálőssz sörétessel a kapura és berobban,( ki is nyílik)
másik meg hogy felesleges a töltény töltése a puskákba mert 4 pont, viszont a fegyvercsere nem is értem miért de SEMMI
ÍGY aztán töltés helyett jobb választás az ugyanolyan fegyver átváltása immár tele tárral! -
chris0000 #350 érdemes már az elején minden követ,vagy amit enged átvizsgálni.
az ásóval ki lehet ásni.értékes dolgok vannak alattuk.már az elején energy cellt,többféle lőszert meg kacatokat találtam.
ha talál vki pl.(scrappet)az jól jöhet a beszélgetéseknél is,mert vki pl.azt kér ,h beengedjen.meg szerelésekhez is biztos jól jön majd v. legalábbis remélem.:) -
raja #349 Ráadásul alig lép szintet így a skill fejlesztés nála lassú.Ha gyógyítani kell rámegy az összes kötszer.
Utoljára szerkesztette: raja, 2014.09.21. 12:17:03 -
#348 Nem kényszer a disznótor...hagyd ott. -
#347 Angela Death nem kicsit op kari mindjárt az elején bevágnak melléd egy lv14 rangert... -
raja #346 Akkor olyasmi mint a kenyérpirító feltörés,egyenlőre annak se sok haszna.
Utoljára szerkesztette: raja, 2014.09.21. 12:06:37 -
#345 World mapon vizet keres és csökkenti a rajtaütések számát, én egyelöre még nem láttam értelmét de biztos lesz majd olyan szitú amikor kifogy a viz. -
raja #344 Outdoorsman mire való?
mert használni még nem sikerült! -
#343 Én is ugy megyek most, talán majd Scotchmo lesz a hetedik de egyelöre a hat fős csapat elégnek tünik még ranger nehézségi szinten is. -
raja #342 Angela Death és Rose-t fellehet venni rögtön az elején,szükség is van rájuk,sok pontot meglehet spórolni!
-
#341 Itt vannak a késöbb választható csapattagok érdemes e szerint kalkulálni az induló partyval.
Angela Death - The Veteran Ranger
CO 8 LK 1 AW 6 ST 4 SP 6 IQ 4 CH 2 (31 points total)
Skills: Alarm Disarming 4, Assault Rifles 6, Brute Force 5, Field Stripping 4, Kiss Ass 3, Outdoorsman 4, Weaponsmithing 2 (72 points total)
Equipment: Ace's Wrench (Unique), Canteen, Faded Letters, Pain Relievers, M1-1 Carbine with 10x 7.62mm Rounds
Chisel - Criminal Scum
CO 6 LK 3 AW 8 ST 4 SP 8 IQ 4 CH 2 (35 points total)
Skills: Brute Force 4, Handgun 4, Submachine Guns 4, Weaponsmithing 4 (32 points total!)
Equipment: Canteen, Auto Glick with 30x 9mm Rounds, Pain Relievers
Ralphy - Naive Kid
CO 4 LK 2 AW 4 ST 6 SP 6 IQ 4 CH 6 (32 points total)
Skills: Bladed Weapons 3, Evasion 2, Move Silently 2, Salvaging 2 (18 points total)
Equipment: Canteen, Lockpick, Pain Relievers
Rose - Grumpy Old Woman
CO 6 LK 4 AW 6 ST 2 SP 4 IQ 4 CH 2 (28 points total)
Skills: Handguns 2, Field Medic 2, Surgeon 2 (12 points total)
Equipment: Canteen, Pain Relievers, Rose's Notebook, Rose's Thorn with 30x 12 Gauge 00 Buckshot
Scotchmo - Lord of the Hobos
CO 6 LK 10 AW 8 ST 8 SP 8 IQ 4 CH 2 (46 points total!)
Skills: Alarm Disarm 2, Barter 2, Bladed Weapons 2, Safecracking 2, Smart Ass 2 (20 points total)
Equipment: Canteen, Machete, Lockpicks
Vulture's Cry - Indian Princess
CO 4 LK 2 AW 6 ST 3 SP 6 IQ 2 CH 6 (29 points total)
Skills: Brute Force 1, Field Medic 2, Kiss Ass 2, Outdoorsman 2, Perception 1, Sniper Rifles 2 (20 points total)
Equipment: None!
-
raja #340 Szerintem min. 4-5 embere szükség van a skillek miatt.
De az is lehet.hogy később mind a hétre.És még ott van a többi dolog/zárnyitás,széf,riasztó stb./ amit fejleszteni kellene.Ezekre meg más alaptulajdonságok kellenek.
Harmadjára kezdtem el,hogy olyan csapat legyen amiben nincs dubla képesség. Mert az is felesleges mert nincs annyi fejlesztési pont.
-
#339 Gondolod, hogy viccből írtam hetet? Egyedül az első csatát se fogod túlélni.