Wasteland 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na kiváncsi vagyok, mennyire lesz átrajzolva, módosítva, gog-on 12.-étõl érhetõ el, de szvsz az ott látott képek a régibõl vannak

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

gerey
Wasteland 1 felújított, modern gépeken futó verziója, azoknak akik Kickstarteren támogatták a Wasteland 2-t, vagy Torment-hez választottak pluszba Wasteland 2-t. 😄

a micsoda a micsádak?😊

<#eljen>

How much can you take,before you snap?

ha meg valaki Wasteland COV-os agymenésre vágyik, annak meg itt van ez

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ha már Bard's Tale 3, lehet ölembe veszem a 93-as COV évkönyvet és neki esek megint 😄

tuti kipróbálom megint, mert bár pár hónapja letöltöttem az eredetit, de valahogy nem volt úgy az igazi 😊

Pedig nagyon szerettem azt a stílust amit képviselt, anno a bards tale 3 lemezeimet c-64en hibásra játszottam 😊

gerey
Igen, és minden KS backer ingyen megkapja. Raknak bele zenét, hi-res portrékat, a paragraph-okat, stb...

csinálnak egy ráncfelvart Wasteland 1-et is? Az nagy jóság lesz 😊

gerey
gerey
Nem, csak még finomítani akarnak rajta, semmi komoly.

DonnieBrasco
"Ok the beta for Wasteland 2 is really close"
Nekem ez nem jelent halálos mértékû csúszást 😊

A ti kung-futok nem erős!

na az elõzõ 2 komment jól össze jött, már nem is várom a bétát <#idiota>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

gerey
DonnieBrasco
Yo! Én már elõfizettem. Várom a bétát 😊

A ti kung-futok nem erős!

jarlaxxe
Jöhet.

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mehet...<#eljen>

adnak ezért esetleg BÉTÁT? hmm?? nekem nem egyértelmû a szövegbõl...

"
WastelandŸ 2 Donation - DRM-Free Digital Download

WastelandŸ 2 has an anticipated date of beginning Beta in October 2013. We will send you information on registering and managing your account at a later date to receive your download code for WastelandŸ 2. By donating now, you are helping us continue to fund the development of WastelandŸ 2 and contributing to making WastelandŸ 2 even better! Thank you!

Faxa

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gerey
sárkánylovag
Igen valóban jó felé megy a látványvilág...
A pixeles katódcsöves fegyvermegjelenítés is eltolódott a jobb grafika felé. Meg nagyon értelmeseket nyilatkozik ez a pasi, játékfejlesztõktõl már már meglepõ 😊
Az alsó képnek (is) olyan hangulata van, ami ritka a mostani játékoknál. Akarom! Most!!

tutituti
úristn!

nagyon jók a képek!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Két új kép:

Egyre szebben kezd kinézni a játék <#taps>

hát én hard core vénember vagyok, szerintem nekem azért sokadrangú 😊

illetve amikkel játszom azok nem igényelnek szép grafikát (AOD, Distant World), ráadásul C-64en kezdtem, szóval mondhatni, nekem tényleg minden szép 😊

sárkánylovag

Én erre gondolok... itt még nekem tetszett a dolog.
Vannak hangulatos képek a játékról pl ez is ilyen:

De a videó ettõl még nem tetszett és oka van.
Reméljük hogy a hangulat magával fog ragadni, mert ez még az új Jagged aliancenél is gyengébben nézett ki. (pedig az is bukta volt).
gerey
Sõt amikor a KS kampányt kezdték nem volt még sehol gameplay videó, szóval nem tudom mivel kevered...

wedge31
Olvass utána, unity engine-t igértek az elejétõl fogva és az ilyen.

sárkánylovag
Fiúk oké hogy nem számít a grafika.
Ha hardcore RPG s vagy ezt megértem.
De ez nem azt jelenti hogy egy 5-6 évvel ezelõtti grafikai szintet ne lehetne elvárni.
Én tõlem a falout 3 grafikájával nyomhatnák évekig, sajnálatos módon nem jön ki belõle évente egy mint a fifából.
De azért ne legyetek már annyira elvakultak hogy nem érzitek a különbséget aközött amivel gyûjtötték a pénzt meg eközött...
Annak az elsõ videónak volt hangulata, és hatalmas a különbság a hatszög és a négyszög rácsos stratégiák között.
Ami meg a shadowrunt illeti, ha sok ilyen elõre kifizetem játék be fog dõlni és nekem a 70% az bedõlés, akkor maga a finanszírozási rendszer fog megbukni, mert a hardcore fanatic-en kívül senkit nem fog érdekelni a progi, ami hosszú távon végzetes lesz a mûfajnak.
Legalább a wizardry 8 (2001)grafikai színvonalát üssük már meg 2013-ban.
Jó akkor ne az UFÓt nézzük ott a Metal Gear sorozat egy sima psp re is gyönyörûen meg tudják oldani a felülnézet és bevillanó normál nézet kérdését, egyszerûen tudni kell programozni, és az írjon programot aki tud és ne az aki nem.
Nem ezt ígérték, ezért vagyok felháborodva ennyi...
gerey
Pedig Shadowrun Returns is tetszetõsre sikerült, teljesen átadta az SR hangulatot. Amit meg eddig látni lehet PE-bõl meg Torment-l az mind adta ilyen téren is, pedig ezeknek nem is ez a fõ céljuk szempontjuk. És szerintem a célközönség sem az aki a grafika miatt játszik/nem játszik valamivel. Jó kis engine ez a Unity.

Infinity Engine-s játékok is szépek a mai napig, elég csak egy Planescape-re vagy BG2-re gondolni.

wedge31
Föleg egy izometrikus játéknál.

én ezt a grafika dolgot sosem értettem 😞

szerintem a hangulat, játékrendszer, sztori szentháromság a lényeg, a grafika csak amolyan bónusz

wedge31
Unity engines lesz a játék mint a Shadowrun, ha ez nem tetszik neki akkor sajnos a Project Eternity és a Torment se fog tetszeni mert azok is ezzel a motorral jönnek majd.

gerey
KS-s retró játéktól nem várhatod el, hogy AAA szintû grafikája legyen. Engem meg valahogy nem is izgat a grafja, Fallout 1-2 párost minden évben kipörgetem 2x min. Nem is arra adtam nekik a pénzem, hogy frostbite 3-at tegyenek alá, hanem arra amit ígértek: történet, újrajátszhatóság, elborult wasteland utánérzés stb.

Durva grafikával megáldott rpg-nek majd jön a Witcher 3, Dragon Age 3.(szívom is a fogam, mert, hogy ezek nem fognak nekem menni az szent, viszont a WS 2-l nem lesz ilyen gondom.)

sárkánylovag
Nagyon várom a játékot de ez az utolsó videó nem tetszett.
Elég fapados a grafika, eltûnt a régebbi videókból ismert hexa rács és ehelyett kapunk egy piros sárga zöld négyzeteset?
Ez erõs visszalépés taktikailag.
Nekem ez elég Fallen hatású ami azért 10 éves játék.
UFO-ba meg tudták csinálni akkor ebbe is illett volna.
A stratégiai rész se tûnt a videóból erõsnek...
Nincs hasalok, térdelek, álok ?
Drukkolok neki, remélem nem ismétlõdik meg a shadowrun returns féle 70% os kisiklás...

gerey
Screaming goat, meg Mass effect 2-es utalások befigyelnek. 😄 Már a falloutokban is szerettem az utalásokat, igazából mindenhol imádon 😄

jarlaxxe
#78, #79, csak egy kicsit kellet volna visszaolvasni...<#nezze>

Shiwo
poén (:

"Fallout Tactics" -ban T1000-es terminátor brahmin volt (:

Az "Arcanum"-ban meg van egy múzeum, és ott van kiállítva egy kétfejû tehén, ami kísértetiesen hasonlít a brahminokra (:

gondolom ebben is lesznek elrejtve apró gegek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

fallout2 valamelyik városában volt egy tehén amivel ha beszélni próbáltam ezt mondta nekem "azt mondtam MÚÚÚÚ" meg "mondom MÚÚÚÚ" ez mi a franc volt? :-DD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

azt nem is figyeltem, de amúgy nem ebbõl van? 😄

Ra is kerdezett az egyik szereplo a kecsketol szokatlan hangra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mondjuk az annyira nem tetszik, hogy a kecskének is adtak egy szövegbuborékot,ami mindegy egyes "mekegésnél" felugrik. bár lehet valami fontosabb szerepe is lesz késõbb és csak azért 😄

korrekt old school

tényleg jónak tûnik

Elroy Hegedus? Vajon hány magyar név lesz még benne?<#nevetes1>

wedge31

Brutálisan jó lesz a játék.