Wasteland 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
How much can you take,before you snap?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pedig nagyon szerettem azt a stílust amit képviselt, anno a bards tale 3 lemezeimet c-64en hibásra játszottam 😊
Nekem ez nem jelent halálos mértékû csúszást 😊
A ti kung-futok nem erős!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"
WastelandŸ 2 Donation - DRM-Free Digital Download
WastelandŸ 2 has an anticipated date of beginning Beta in October 2013. We will send you information on registering and managing your account at a later date to receive your download code for WastelandŸ 2. By donating now, you are helping us continue to fund the development of WastelandŸ 2 and contributing to making WastelandŸ 2 even better! Thank you!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A pixeles katódcsöves fegyvermegjelenítés is eltolódott a jobb grafika felé. Meg nagyon értelmeseket nyilatkozik ez a pasi, játékfejlesztõktõl már már meglepõ 😊
Egyre szebben kezd kinézni a játék <#taps>#taps>
illetve amikkel játszom azok nem igényelnek szép grafikát (AOD, Distant World), ráadásul C-64en kezdtem, szóval mondhatni, nekem tényleg minden szép 😊
Én erre gondolok... itt még nekem tetszett a dolog.
Vannak hangulatos képek a játékról pl ez is ilyen:
De a videó ettõl még nem tetszett és oka van.
Reméljük hogy a hangulat magával fog ragadni, mert ez még az új Jagged aliancenél is gyengébben nézett ki. (pedig az is bukta volt).
Ha hardcore RPG s vagy ezt megértem.
De ez nem azt jelenti hogy egy 5-6 évvel ezelõtti grafikai szintet ne lehetne elvárni.
Én tõlem a falout 3 grafikájával nyomhatnák évekig, sajnálatos módon nem jön ki belõle évente egy mint a fifából.
De azért ne legyetek már annyira elvakultak hogy nem érzitek a különbséget aközött amivel gyûjtötték a pénzt meg eközött...
Annak az elsõ videónak volt hangulata, és hatalmas a különbság a hatszög és a négyszög rácsos stratégiák között.
Ami meg a shadowrunt illeti, ha sok ilyen elõre kifizetem játék be fog dõlni és nekem a 70% az bedõlés, akkor maga a finanszírozási rendszer fog megbukni, mert a hardcore fanatic-en kívül senkit nem fog érdekelni a progi, ami hosszú távon végzetes lesz a mûfajnak.
Legalább a wizardry 8 (2001)grafikai színvonalát üssük már meg 2013-ban.
Jó akkor ne az UFÓt nézzük ott a Metal Gear sorozat egy sima psp re is gyönyörûen meg tudják oldani a felülnézet és bevillanó normál nézet kérdését, egyszerûen tudni kell programozni, és az írjon programot aki tud és ne az aki nem.
Nem ezt ígérték, ezért vagyok felháborodva ennyi...
Infinity Engine-s játékok is szépek a mai napig, elég csak egy Planescape-re vagy BG2-re gondolni.
szerintem a hangulat, játékrendszer, sztori szentháromság a lényeg, a grafika csak amolyan bónusz
Durva grafikával megáldott rpg-nek majd jön a Witcher 3, Dragon Age 3.(szívom is a fogam, mert, hogy ezek nem fognak nekem menni az szent, viszont a WS 2-l nem lesz ilyen gondom.)
Elég fapados a grafika, eltûnt a régebbi videókból ismert hexa rács és ehelyett kapunk egy piros sárga zöld négyzeteset?
Ez erõs visszalépés taktikailag.
Nekem ez elég Fallen hatású ami azért 10 éves játék.
UFO-ba meg tudták csinálni akkor ebbe is illett volna.
A stratégiai rész se tûnt a videóból erõsnek...
Nincs hasalok, térdelek, álok ?
Drukkolok neki, remélem nem ismétlõdik meg a shadowrun returns féle 70% os kisiklás...
"Fallout Tactics" -ban T1000-es terminátor brahmin volt (:
Az "Arcanum"-ban meg van egy múzeum, és ott van kiállítva egy kétfejû tehén, ami kísértetiesen hasonlít a brahminokra (:
gondolom ebben is lesznek elrejtve apró gegek
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub