Wasteland 2
-
SaGa Jr #769 Renegade:
Közel sem annyira rétegjáték, mint azt sokan gondolnák és meglepően sokan ismerik, plusz mind a mai napig elég rendszeresen jönnek hozzá kiegészítők és ott a Rifter magazin is negyedévenként. Játszani persze kevesen játsszák, de azért vagyunk még páran. :)
markastor84:
Kezd újra. A játék eleje piszok gyorsan kipörgethető, mivel már tudod merre menj és mit csinálj, így nagyon hamar elérsz újra Kaliforniába. Egyébként meg nem kell neked ott senkivel sem haverkodni ha nem akarsz. Csak gyűjtsd össze az összegyűjtendő cuccokat és nyugodtan halomra ölhetsz közben mindenkit. Ha megvan a kellő számú cat litter akkor irány a bázis, ott leadod a rádiósnak, ő ad egy jobb ruhát amivel felmész Hollywood-ba és onnan megszerzed amit kell, aktiválod a rádiót és mehetsz vissza a rádióshoz leadni az 5 csomag zeolitot. Ekkor megkapod a legerősebb ruhát és mehetsz délre pofozkodni az utolsó helyre. Onnan meg mész majd vissza a Ranger Citadel-be helikopterrel a végjátékra. Kereskedőt meg találsz aki haverkodik és akivel tudsz csencselni (egy mindig van a "bázisodon" is a bejárati kapu mögött. Legközelebbi játékodnál meg majd jobban odafigyelsz kibe és mikor kötsz bele.
Nekem nem volt bajom azzal, hogy lelőttem vagy féltucat civility enforcer-t. Igaz én egyetlen helyen tettem, egy hajón ahol előtte szépen megbeszéltük a dolgot és közösen az erőszak mellett döntöttünk. Akkor egy ideig nem szerettek de aztán jött egy segélyhívás (a hajóhoz is ezért mentem) amihez sikerült elég hamar odaérnem és tisztázni a nevem olyannyira, hogy nagy haverság kerekedett a dologból és még a saját armory-jukba is beengedtek utána. Töltsd vissza azt az állást Playa Del Rey-nél és utána csak mászkálj a térképen de ne menj be települések közül olyanra, ahol még nem lettél haver (ekkor ugyanis magasról tojnak arra milyen a viszonyod a civility enforcer-ekkel, míg ha még nem lettől haver egy helyen, akkor naná hogy nekiugranak az emberek a veszedelmes gyilkosnak akinek hisznek).
xblades:
Azok a lila pöffetegek maradványai gyűjtendőek, amik felrobbannak ha közel mész hozzájuk. Messziről kilövöd majd odamész a maradványaihoz és felveszed a pod-ot (egyébként írja is a quest, hogy milyen tárgy kell). A fertőzés meg nem fogja megölni a csapatot, nálam speciel magától levételre került szintlépésnél illetve területváltásnál első játékomban, másodiknál meg sosem kerültem olyan közel robbanó cuccokhoz (még pod person-hoz sem), hogy az fertőzni tudjon. Ha meg leszállítottad a cuccot a nőnek, akkor utána kell majd még fungicid is lentről a gombás barlangok egyik oldalszobájából és akkor lesz elkészítve a szérum, ámbátor azzal majd nem a csapatodat kell kúrálni, hanem először ott helyben a víztárolóba belezúdítani a megadott helyen a főépületben, majd pedig 3 másik megfertőzött településen ugyanezt tenni. Ehhez kapsz 5 adagot (de kérni lehet majd később újabba adagokat).
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.09. 08:11:08