SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kézikönyvben nincs benne véletlen, hogy kik/melyik cég készítette a honosítást?
Kösz
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Esetleg az lehet még probléma, hogy túl messze van a reptértõl, és ugye a gazdagok a finnyás népség, és nem mennek el odáig, hanem egy kereskedelmi épületben költekeznek, majd távoznak.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
2 fajta stadion is van, azok nyereségesek (kisebbe szegényeknek Motokrosz, nagyban közép és gazdag turistáknak Világbajnokság), és a látványosságok is bõven hoznak a konyhára (50-150ezret), szóval azért van turista, de gazdag turista 0/300 van az Elegáns Kaszinóban, és csak az veszteséges, ami nagyon zavar.
Akik nem tudnak segíteni azoknak íme pár kép 😊
A fényárban úszó belváros nem sokkal éjfél elõtt:
Majd éjfél után, vége a bulinak és megjelennek a "sárga folyamok":
A szegényebbek pedig ellepik a járdákat, zsebtolvajok mennyországa:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Kaszinókat és kereskedelmi zónákat a város egyik végébe vittem, el a lakó és ipari zónától, van 2 buszpályaudvarom és 2 villamos, így a várakozási idõ 20-30 perc. Kereskedelmi zónák köré sugárutak, mivel ez turisztikai és kaszinó város, így elég laza.

PSN-ID:SanyaBoss

egy kérdésem lenne, mikor kijött a játék azt hallottam hogy ha privát légiót csinálok mert próbálni akarok valami akkor lehetnek a szomszédaim gépek, nem csak én meg emberek, ez lehetséges? vagy ez mégse került be a játékba? köszi elõre is

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

És amúgy csak engem zavar, hogy Ûrközpont Nagy Mû küldetése mindig az, hogy vírus támadta meg a számítógépeket, és küldjek 20 láda PC-t, de ugye ezeket csak 500assával lehet szállítani, és így nem látom értelmét ennek. Mert oké ahol van TV és PC gyáram nem gond, viszik, de pl. másik városomban azért nagyon nem lenne mindegy, hogy 20 ládát vagy 500at küldjek, meg ugye tárolni is kell ezeket. Meg hát elméletben 480 láda elmegy a semmibe.
Termeszetesen mind a ket be nem toltodo varos az adott regio kozpontja es az ipari motorja...ha ez nem megy, semmi nem megy 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tanulsag: nem szabad felkesz/kiprobalatlan/kiforratlan jatekot venni, barmennyire is 'biztosan jo lesz'.
Tanulsag #2 .I. EA
Az iparvárosomban is beindult az élet, megvan az elektronikai gyár is, most már a processzorok mellé tv-t és számítógépet is exportálok, nagyon jó pénzt hoznak.
Eddig ez a peccs nagyon pozitív dolgokat hozott.
A halál csupán a kezdet...
Amúgy turistacsalogató épületek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kibaszottul nagyot csalódtam ebben a játékban....
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Másrészt lehet valamilyen effektív módon növelni az újrahasznosítást a lakosoknál? Hiába van 12 kocsi, 3 újrahasznosító sor, egyszerûen az egyik pillanatban még /félig/ újrahasznosítanak, a másik pillanatban semmi újrahasznosítás... Ééérdekes!
Vajon valaha eljut ingyenes formában az európai felhasználókhoz is? Az óriás kertitörpétõl eltekintve a többit el tudom képzelni a városaimban...
#9612: nagyobb város "majd" lesz (több baja van még a programnak annál, hogy a nagyobb város ne legyen szinte használhatatlan) - én a helyedben játszanék vele most is, nem rossz ez így sem, és csak arra várni, hogy majd egyszer esetleg fizethess egy nagyobb térképért (mert mondjuk DLC-ként adják ki azt a régiót)... érdekes nézet.
Ettõl függetlenül játszanék vele néha néha, egyelõre arra várok, hogy legyenek nagyobb városok, ugyanis úgy rémlik, hogy volt szó nagyobb városok engedélyezésérõl.
A kérdésem az, hogy ez megtörtént-e már, ha nem van-e infó hogy mikor várható?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Jön az ércelszállító autó, mondom navégre, csak 50 tonna van raktáron. Erre ahogy beér a városba megfordul, és el is megy...
Korábban a 120 ezer fõs városom simán megtöltötte a fullos általános iskolát, középiskolát, és még jutott vagy 1000 fõ a fõiskolára, meg 2-3ezer az egyetemre is. most meg 200-300 fõk lézengenek mindenhol...
Kiirja hogy 1800 munkásra lenne szükség. Ok, csináltam helyet lakótelepnek, tényleg 1-e szintû épületeket fel is rántották, beköltöztek vagy 1200-an (direkt néztem a népesség számlálót ahogy jöttek a teherautók), mennyivel csökkent a betöltetlen állások száma? Úgy bizony, semennyivel... napok múlva is ugyanúgy 1800 kéne neki...
Mindamellett, hogy a turizmus továbbra is nulla, akármit csinálok, nem térnek vissza. Kaszinót megnyitottam, elment +1000-be, majd vissza le -8000-be. Látványosságoknál ugyanez.
Hajléktalan probléma..
Egy 40ezres városban nincs aki dolgozna az egyetemen és a vasútállomáson..
Meg mindenkinek elfogyott a pénze...
és a 80%os népszerûségem lement 50%alá....:S
Mindig öröm ha kijön 1-1 újabb frissítés...
A 2.0 után szinte az összes házat "újraforgatta" néhány (játékbeli) hét alatt, lehet, hogy most a 3.0-nál ugyanez történik majd.
(és valahol érthetõ, fura is volt, hogy az összedõlõ ház alapjára már rohannak oda 😊 )
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
-megint bugos a hang
-200000 emberbõl nincs senki aki tanítson az egyetemen
-a nagy mûbe nem tudok semmit se szállítani 😞