11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#9989 Ha lenne infó, attól zengene a topik. -
ttt1 #9988 A kicsit nagyobb térképekről nincs semmi infó? -
#9987 Nagyon egyszerű: nem tudod elfoglalni, ha nálad nincsenek meg a szükséges bővítmények. -
Sponnyabob #9986 Lehet, hogy ezt már kitárgyaltátok, de mi van akkor ha olyan várost foglalok el ahol vannak ilyen DLC-s tartalmak, de én nem vettem meg őket? Akkor be se tölti azokat vagy csak használhatatlanok lesznek? -
#9985 A Deluxe upgrade az európai kiegészítőkkel nem lehet rossz. Nem a Maxisman miatt kéne. -
#9984 Mindezek mellett én azért szemezek a vidámparkosdival :) (meg a deluxe upgrade-el is)
Úgyis olyan ritkán veszek egyáltalán játékot, ennyi pár havonta belefér. -
#9983 Persze. Ezért mondom, hogy valaki megveszi a kiegészítőt, valaki nem. Attól a játék még aránylag jó. -
#9982 Csomó minden "szerves része" egy városnak, ami nincs benne :) A megjelenés előtt 1 évvel lehetett tudni (akkor közölték, hogy a három nemzeti kiegészítő lesz a Deluxe csomag része), hogy ezt a játékot tele fogják rakni különféle árú DLC-vel, aki megvásárolta, az valószínűleg ennek teljes tudatában tette. -
#9981 Ezért egyenlőre kompromisszumot köt magában az ember az alapjátékkal kapcsolatban, hogy JAJ DE FASZA IS AZ! És máris nem érzek kényszert ilyen szarok megvásárlására. Nem? Idebasznak egy pár darab templomot, meg vidámparkot (az agyamat eldobom, még hely sincs várost építeni, de ezek kellenek), hogy vedd meg. Amúgy simán elfért volna egy két random church a játékban alapból. Egy település szerves része az Isten háza. Szvsz. -
Coolfire #9980 Ugyanaz lesz,mint a Simsnél.A promóciós tartalmakon kívül minden apró kis szarért pénzt fognak kérni.Ez az EA zsidópolitika.Az a baj,hogy "csúnyában" sem lehet beszerezni,mert a szerver auth. nem érzékeli.:) -
#9979 A "Thank you for purchasing"-ből ítélve... -
Aragorn831109 #9978 Ez is fizetős lesz vajh'? -
Aragorn831109 #9977 #9948
Távoli szomszédok vagyunk abban a régióban. :) -
Ironman2 #9976 Azt a kevés 36 milkát hogy kuporgattad össze? -
Ironman2 #9975 Állati! -
Ironman2 #9974 House of Worship DLC for SimCity
http://www.beyondsims.com/47872/house-of-worship-dlc-for-simcity/
hamarosan jön ha minden igaz:
-
#9973 És végül egy jelenlegi állapotot megörökítő nagytotál:
-
-
#9971 Mai friss fotók:
-
#9970 Próbáld ki mindenképpen. Egyébként bőséggel lehet kreatívkodni a játékban az utakkal. A te általad lefektetett (kitalált) vonalvezetéseket is leköveti a "szamárvezető". Jó dolog. -
#9969 Tippeknél irja hogy azzal is lehet növelni a sürüséget ha követjük az útvezetőket, ezt kiprobálom majd :) -
Ironman2 #9968 Nagyon jó! kösz! -
#9967 Tulajdonképpen az utak átgondolt lerakása után az első dolgom volt egy villamosremiz lerakása. A villamosvonal a belső körgyűrűn körbemegy, illetve a kör két szemben lévő pontját összekötve, egy belső sugárúton megfelezi a belvárost. Plusz minden villamosmegálló közelében van egy-egy helyi járatos megállós is. Egyenlőre egy fullos buszgarázs van csak. Buszmegállók szerte vannak a városban. Illetve egy regionális buszpályaudvar majdnem tele, pár jármű hiányzik még belőle. Ha erre gondoltál... -
Ironman2 #9966 Tömegközlekedést hogy oldottad meg? -
Ironman2 #9965 Hú,ez nem semmi!!! -
#9964 És végül a downtown este:
-
#9963 Nagyvárosi létkép és az egyetemi kampusz:
-
#9962 Külvárosi csendélet, plusz a uptown útjainak vonalvezetése:
-
#9961 Épül az Arkológia, remélem hasznos lesz :)
-
#9960 Jólvan, én állok rendelkezésre, nem mondom hogy orrba szájba játszok de azért szoktam :) -
#9959 Az az igazság, hogy annyira aktív nem vagyok én sem, csak a saját szórakoztatásomra építgetek. Ez a régiózás, meg specializálódás nem fekszik nekem. De lehet majd róla szó. -
#9958 menjek aktivnak? ugyis akarok majd újat csinálni :) -
#9957 Áramot az egyik szomszédtól veszek pl.,az sem foglalja a helyet itt nekem. -
#9956 Jah, a szomszédaim durván inaktívak. Körülbelül április 20. óta, ebben a régióban nincs aktivitás körülöttem. Mondjuk és is kb. egy hete dózeroltam/építettem újra New Milano-t. -
#9955 Jaja , de engem eddig mindig az vitt minuszba, meg az iskola... -
#9954 A parkoknak, játszótereknek, meg minden kis természet, pláza és hivatalos fülön lévő cuccnak nagyon-nagyon örülnek a Simek. -
#9953 Elég sok. Meg kis plázákat is el-el szórogatok, hogy többé kevésbé teljenek be e tömbök. Ja ez itt a polgármester (tehát az én házam) nyomortanyája és környéke :)
-
#9952 Parkod mennyi van? -
#9951 Még két kép:
-
#9950 Most per pillanat nem rinyálnak a betöltetlen állásokért. Az üzletek pofáztak eleinte, de kapott a város egy szélmalmot, meg egy Sears Tower-hez hasonló "égkarcolót", és kuss lett. Két kis iparnegyed van, általános iskola, középiskola és egyetem. Egyetem miatt High Tech az a kis ipar is. Légszennyezés minimális. Kurva jó a szélirány.