SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindent újra kéne kezdeni, a meglévõ városaimban amikor eléri a 0pénzt és mínusz a bevételem, Nem veszi figyelembe hogy nincs pénz és ugyan úgy telik az idõ...:S
(nem az össze városomat néztem meg, de lehet hogy ez a helyzet..)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Addressees a number of crashes reported via Answers HQ (http://answers.ea.com/t5/SimCity/ct-p/SimCity).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És íme két kép, ugyanaz a város (nagyjából, ugye rollback-et kaptam, és nem ugyanúgy építettem tovább), de míg egyik kép régi driver-rel, másik már új driver-rel, a hardver azonos, szemmel látható különbség, megéri figyelni rá :)
Elõtte:
Utána:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Természetesen a városom csõdbe is ment így pár nap alatt. Az adókat 15%-on kéne tartanom ahhoz, hogy így mûködjön, de ekkor meg kiköltöznek mindenbõl, tizesével hagyják el a házakat, a lakosságom egy nap alatt 120ezerrõl lement 90e-re. Áthelyeztem pl a buszállomást máshova, ettõl megduplázódott a buszok száma, mert el nem tûntek a buszok a régivel, totális dugók lettek mindenütt, amin a tûzoltó megint nem jut át, hármasával égnek le a megmaradt házak...
Asszem megy az uninstall ennek a játéknak. Eddig sem volt különsebben élvezetes, de most meg aztán elegem is van belõle végleg.
ui.: A driver frissítés miatt viszont szép lett a játék :D
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Most már nem értem, hogy egyáltalán mi az ami becsalogatja a turistákat a városokba, mert ezek felépítésükkor hoznak egy nagy hullámot, de utána ez szinte teljesen elapad.
A halál csupán a kezdet...
Nekem még az elsõ idõkben egy városom volt, ahol elveszett pár órányi játék, azóta nem volt gondom, még mindig rendszeresen játszom, építgetek - másoknak pedig sokszor elõfordul, de tudod, hogy a panaszosok mindig hangosabbak, így nehéz megítélni milyen széleskörû probléma (2.1-et még érthetõen nem teszteltük). Mindenesetre elõfordulhat.
2, mennyi rá az esély, hogy reménytelenül bedugul
A 2.0 nagyon sokat javított a közlekedésen, plusz hozzá lehet szokni / meg lehet tanulni, az újabb városaimban vannak dugók, de a régebbi, napokig egy helyben álló kocsisorok már nem jelennek meg.
3, még mindig úgy mûködik, hogy a legközelebbi lakásban indul haza az egész város?
Igen, nincsenek állandó lakhelyek, az elsõ üres, az õ vagyonának megfelelõ épületbe költözik be a dolgozó/vásárló ember, ugyanígy munkába is az elsõ üres helyre megy dolgozni.
4, van már hozzá kiegészítõ
A megjelenéskor elérhetõ lokalizált városok óta csak az ingyenes, Nissan Leaf töltõállomás jelent meg.
5, készülnek már modok?
Igen, de egyelõre elég kényelmetlen a használatuk, pár napja volt például egy felüljárós a topicban, azt megnézheted - de majd kiforrja magát.
• City Processing: Fix for some issues that have caused cities not to process.
Ideje volt már :D
2. Ha rosszul csinálod biztosan.
3. Még mindig úgy müködik.
4. A Cities In Motion 2-höz van már kieg?
5. Próbálkoznak, akad.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
1, mennyi rá a esély, hogy elszáll a városom
2, mennyi rá az esély, hogy reménytelenül bedugul
3, még mindig úgy mûködik, hogy a legközelebbi lakásban indul haza az egész város?
4, van már hozzá kiegészítõ
5, készülnek már modok?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Amúgy én heti 2-3 alkalommal ülök le játszani, de ha leülök, akkor elszüttyögök 2-3 órát is (mint pl most).
Esetle valakinek van promociós kódja, megvenném a digial Deluxe Pack frísitést <#conf>#conf><#worship>#worship>
Én játszom, de heti 1-2 alkalommal csak.
Origin: Medden_EU
Én már várom karácsonyt, mikor nem lesz annyi bug, hogy minden második városa az embernek kuka. És ha szerencsénk van, idén karácsony lehet az, de ki tudja... :D
Szóval szívesen csatlakozom olyanokhoz, akik hosszú játékidõket töltenek egy-egy régióban :)
Origin ID - Bexinho88
A javasolt újratelepítést már megcsináltam, sõt másik gépen is próbáltam betölteni eredménytelenül...
NO komment....
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést a késõi válaszomért.
Sajnálom, hogy a probléma nem oldódott meg. Valószínûleg az újratelepítés nem fog segíteni, de ha megpróbálja, akkor kérem, hogy az alábbi lépéseket követve tegye meg:
Készítsen biztonsági másolatot a mentésekrõl.
A Revo uninstaller program segítségével távolítsa el a játékot és az Origint. A programot innen töltheti le:
http://download.chip.eu/hu/Revo-Uninstaller_610150.html
Ez a program a játék és az origin állományokon felül minden bejegyzést eltávolít a számítógéprõl, kérem válassza a legalaposabb törlés lehetõséget, teljesen távolítsa el a játékot.és a kliens programot. Töröljön minden, adatot.
A videó bemutatja a program használatát.
(http://www.youtube.com/watch?v=LPs4nwMBN84)
Telepítse újra az Origint (a www.origin.com/download oldalról ) és a játékot az Originbõl (ha az internet kapcsolat megengedi. A telepítés sebessége függ a kapcsolat sebességétõl. ), majd indítsa el a játékot újra.
A Simcity hibákat a Maxis stúdió kezeli. Ha az újratelepítés nem oldja meg a problémát, kérem látogassa meg az következõ EA oldalt és az alábbi adatokat adja meg:
http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/Info-Request-Unable-to-Load-City-at-this-Time/m-p/900072#M59780
- Origin ID:
- Város/ok nevei:
- Régió neve
- Szerver neve:
A legutolsó alkalommal hogyan lépett ki a játékból:
- Program bezárása feladatkezelõvel
- X-bezárás gombra kattintva a jobb felsõ sarokban
- A gép kikapcsolásával
- A SimCity gombra kattintva
- A rendszer összeomlott, majd újraindítás
Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts Terméktámogatás
Tel: 06-1-5059550
web: https://help.ea.com/hu
Magyar EA support az nem tud segíteni, el küldött ide, de itt meg nincs valódi segítség, mert többnyire csak egymásnak segítenek ugye az emberek. És hiába írtam azért már kétszer is ide problémámat, egyikre se jött válasz. Ráadásul nem is általános hiba, szóval még a megoldása sem esélyes közeljövõben.
Keress meg ha gondolod...
A másik meg tegnap kezdtem egy új várost, küldtem neki 2 milliót kezdésnek, erre kiírja, hogy hibásan mûködik és kilép, hogy javítsam meg. Megcsinálom, belépek, a 2 millió persze sehol, de a másik városból meg már levonta...
Továbbá nálam a turistapopuláció nem valami nagy, pedig van 3 nagy látványosság, 2 kaszinó és kiváló közlekedési lehetõség, de egyszerûen túl kevés van. El sem tudom érni az alap kaszinó utáni újakat mert naponta nincs annyi bevételem.
A halál csupán a kezdet...
Jól látszódik a két kis kör rész, ahova becsapódtak. Az meg hab a tortán, hogy valamiért a város többi víz területe eltûnt már korábban valamiért, vagyis pontosabban csökkent, pedig jó 30%-a volt használható, és a vízparton se termelõdik újra, és így ezen a részen kell gazdálkodnom.
PSN-ID:SanyaBoss
package/fájlokkat kell berakni.Aluljárónál a /Mod_Underpass.package/fájlt.És a /Mod_ElevatedStreet.package/fájl amire te azt írtad hogy mindig be kell rakni az sem igaz.Mert azt csak akkor kell ha emelt úttat szeretnénk építeni.

Esetleg valahol található olcsóbban? Thx <#wink>#wink>
If life gives you lemons, make lemonade. \"Ha minden szabályt betartasz,minden jóból kimaradsz.\"/P. Brown/