11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Redokee #10149 az lesz :'(
dühít ez, előszir kijavítottam originben, mert talált hibát, utána se lett jó, most már nincs hiba sem, illetve csináltam egy reinstallt és maradt a szitu :(
azért köszi az ötleteket. -
#10148 Ha a teljes Origin / Simcity reinstall után (uninstall és törlés az appdatából és mindenhonnan majd újra) se jön helyre, akkor irány az EA support, mert okosabbat mi se nagyon tudunk mondani :( -
Redokee #10147 Sajna ez sem megoldás :(
Van sürített levegős szgép tisztítóm, szoktam is használni pár havonta.
A hőséggel nincs baj, nagyon jó házam van (egyébként ha leszedem az oldalát, akkor nincs légáramlás, úgy rosszabb lenne), szóval elől beszívja a levegőt egy nagy venti, hátul meg a táp meg egy plusz beépített, plusz a VGA-n is elég nagy van, szívja ki.
Most 18 perc alatt kifagyott a simcity, a VGA 70fokos volt (de ez komolyabb játékoknál 80 fölött is jár), a proci 45, a memória/alaplap 29-31, az SSD pedig 28C... Ezeket simán bírnia kell.
Kifagyás után nem akarja visszatölteni a szerverről a várost elsőre, hanem kiírja, hogy a városom nem elérhető, aztán utána újra kell próbálkozni és 2x ra jó. -
#10146 Az is megtolja az ipar fejlettségi szintjét (de csak közepesig), a szomszédoktól jönnek oda ingázó diákok, jóval olcsóbb, mint egy egyetem fenntartása, kisebb helyen elfér, viszont nincsenek fejlesztések.
Én a régióimban egy egyetemet szoktam fenntartani, máshol csak főiskolát. Teljesen jól működnek azok a városok is, és nem kell annyi gazdag lakó a közepes fejlettségű iparhoz (lásd hasznos link, ipari szint képe). -
#10145 Dzsini!
Van a közösségi főiskolával valami tapasztalatod? Én eddig még nemigen használtam egyik városomban sem. De most gondolkozom egy kis változatosságon, a jól bevált ált.isk+középsuli+egyetem kombó helyett. Konkrétan az egyetem helyett lehetne közösségi főiskola, ugyanebben a leosztásban. -
#10144 A ház oldalával kapcsolatosan megoszlanak a vélemények, hiszen ha egy jól kialakított légáramlat megy végig a gépen (pl. az oldalfalon van egy cső, ami a procihoz irányítja a külső levegőt), akkor az oldalfal levétellel eléggé le lehet rontani a hűtés hatásfokát.
Egy asztali ventilátor tud segíteni a pucolás mellett :)
(a dobozos levegő számítógépes boltokban, mediamarktban, tescoban, ilyesmi helyeken kapható, 1000 forint körül van egy flakon, és nagyon hasznos) -
szabi07 #10143 Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ha nincs otthon kompresszor akkor vegyél "dobozos levegőt"
Fújkálj ki mindent (táp,proci,vga,alaplap,stb...)
És akár a ház oldalát se tedd vissza! -
#10142 összefügghet az idővel,lehet túlmelegszik a géped azért fagy. rakj fel egy hőmérő progit,na meg érdemes kitakaritani a gépet rohadt sok szöszt össze tud szedni. -
Aragorn831109 #10141 Amint tudsz le kell tenni a szennyvíz kiömlő helyett szennyvíz telepet, az tiszta vizet pumpál vissza a földbe. Kell neki egy kis idő, de utána ott már kiapadhatatlan vízforrásod lesz. Később már csak oda kell tenni a közvetlen közelébe egy vízmű telepet. -
Redokee #10140 Sajna se az újratelepítés, se a patch nem oldotta meg a problémát :(
10-20 percenként kifagy a játék. Van, hogy elsőre vissza se akarja tölteni a városom, a város épp nem tölthető be stb..
2 hétig hibátlanul ment a játék, egyszer csak elkezdte ezt :/
pedig most is tök fasza városom van, már 150e ember, és jól megy az olaj üzlet, eszméletlen pénzek jönnek be :) A város jócskán veszteséges, mert mindent az emberek javára :DD De a befolyó kereskedelmi pénzek nagy plusszot hoznak. Csak két hónap, és elfogy az olaj.. A víz meg nemsokára, kiszivattúzom a talajt :/ Ha elfogy a víz a térképen, akkor mit csináljak? -
Aragorn831109 #10139 Hibakód SMCY26, SMCY28, SMCY29
Hiba történt a SimCity letöltése közben. Kérjük, kövesd az alábbi lépéseket:
Ha látsz „Újraindítás” feliratú gombot, nyomd meg.
Ha látsz „Újra” feliratú gombot, nyomd meg. Előfordulhat, hogy többször is rá kell kattintanod.
Ha egyik gomb sem jelenik meg, zárd be a játékot a jobb felső sarokban található „X” gombbal, majd indítsd újra a szoftvert, és nézd meg, hogy látható-e „Játék” gomb a képernyőn.
Ha igen, a frissítés sikeres volt, és már kezdhetsz is játszani.
Ha az újraindítás után nem látsz „Játék” gombot, de megjelenik az „Újra” feliratú gomb, kattints rá. -
#10138 Sziasztok! Nemrég vettem át a Simcity-m, telepítem, feltelepít de itt megakadok. Mi lehet ez? Előre is köszi
HIBAKÓD SMCY-28 -
Bal0924 #10137 A szállítóautó 1000-ével viszi a cuccot, megvárja míg betelik és utána viszi el...:S ( ha megdupláznám a raktárakat, akkor nem megtelésig várna..) -
Dreko7 #10136 tegnap este nekem is ezt csinálta. Én úgy oldottam meg hogy kitöröltem a raktárat amiben tárolja az adott cuccot és tettem le egy másikat. -
Bal0924 #10135 Az újrahasznosító központom nem akar szállítani a Kereskedelmi lerakathoz, pedig 2 szállító autóm is van... Miért? -
z1koX #10134 empie
Játékaim fülnél. A "Feltüntetés:" mellett próbáld meg átállítani összes játékra, telepített játékra, ilyesmi. Másra nem tudok gondolni. -
#10133 Majdnem minden szerver elérhető, de az Európa Kelet 2 karbantartás... VAZE. -
empie #10132 Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Miután leszedtem a frissítést a játékhoz,az originemből eltűnt a simcity játék. (újraindítás,ki/be loggolás mindent megcsináltam,és még mindig nem jó). Természetesen, ha újra beírom a vásárolt kódomat, akkor azt írja,hogy már felhasználva.
Esetleg van valami ötletetek a megoldásra?
Segítséget előre is köszönöm.
-
Dreko7 #10131 az előzőhöz hozzászólva, illetve javítva:D dreko90 Nem tudom hogy ez kis-és nagybetű függő lenne e de mindenesetre kis 'd' betűvel vagyok fenn :D -
Dreko7 #10130 Hali!
Aki akar vegyen fel origin-re. Dreko90
Szívesen csinálok egy privát régiót bárkivel. :) -
#10129 plusz legyenek boldogok az ott lakók (lásd fent a hasznos linknél a táblázatot) -
Valdien #10128 Vársz. -
Bal0924 #10127 Mivel tudom növelni a ház sűrűségét? Parkok nélkül, hogy egy kis családi házból lakótömb legyen? (szeretném növelni a várost, ahelyett hogy több utakat és lakóövezeteket építenék.. -
Coolfire #10126 "Cash gifts are now delivered electronically, not by truck. This should improve the efficiency of gifting."
Legalább már nem tűnnek el a kamionok a rőzsével/aruval együtt.:) -
Coolfire #10125 Már minden működik..de tényleg.:))
Update 5 is focused on improvements to Multiplayer and Multi-city Play
New: Historic Price charts for Global Market resources are available from the SimCity World button on the main menu.
New: The Region Wall chat has been completely updated with a new look and new functionality! Chat functions more efficiently and it’s much easier to communicate with other players. Time stamps show on chat messages on rollover. Regional events are easier to read and can be toggled on and off.
New: Added a filter for friends’ regions in the join region section.
New: Trading control. Added feature to give players more control over their utilities. Players can now choose whether or not to keep their power, water, or sewage local. This setting can be found on the information panel accessible by clicking on the power plant, water tower, or sewage pipe or plant. Sharing with the region is on by default.
New: Regional Missions: Added seven new regional missions: Drink It Up!, Plug In, So Stoked, The Wheels on the Bus, Ferry Dust, Station to Station, and Riding Coach.
New: Regional Achievement: Added a new regional achievement, Field Trip!
Gifting Improvements: Cash gifts are now delivered electronically, not by truck. This should improve the efficiency of gifting.
Resource gifts: Resource gifts will happen more reliably. Multiple trucks can make deliveries at once if they are available in the sending city and the truck capacities have been increased.
Great Works Improvements: Delivery trucks will mark their resources as dropped off as soon as they reach the Great Works, instead of when they arrive back in the city. This will make tracking time more reliable.
Great Works Improvements: Update to have all resources at Great Works handled at the regional level. This will address players in different cities seeing different resources once the server has processed the region and cities.
Great Works Improvements: Fixed an issue where an Arcology would maintain power from the region and fixed an issue where shoppers would not increase at the Arcology as it was leveled up. This will update in both existing and new Arcologies.
Great Works Improvements: Tuned the Solar Farm.
Regional Unlocks: The advanced coal mine unlocks regionally. Fixed issue where the Trade HQ sometimes did not unlock.
Fire Advisor Trading clarity: Tuned the Fire advisor so they do not tell you that neighbors are sending fire trucks when your neighbor has no fire stations.
Trading: School buses that travel from a neighbor’s city will show that city’s avatar.
Regional Commuting: Fixed an issue where Sims would not be able to take transit out of cities with lots of streetcars or shuttle buses. This could cause some cases where commuting Sims could not return home and their homes would go abandoned.
Garbage Trucks and Recycling Trucks: Fixed an issue that some cities experienced where garbage and recycling trucks do not leave their buildings or disappeared when trading service with neighbors. Existing cities who have trucks that have disappeared will have to demolish their missing trucks’ garages and plop new garages.
Text Clarification: The “Out of Money” message now says “Can’t find work” when appropriate in rollover feedback and the approval rating UI. This is to clarify your Sims’ actual need. -
Aragorn831109 #10124 Az adókkal kapcsolatban itt egy jó kis táblázat:
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-taxes -
Bal0924 #10123 Végre tudnék játszani 3hét után, erre csinálják azokat a nyamvadt szervereket... ÁÁÁÁ -
Aragorn831109 #10122 Az eddig kiadott 16 darab javításra én nem jelenteném ki, hogy nem igyekeznek -
Aragorn831109 #10121 Most sincs probléma csak integrálják az új patchet a szerverekre. Ilyenkor egy pár órás leállás van. Ennyi az egész. -
Hay #10120 Sziasztok!
Na, megint kivártam egy hónapot, és továbbra sem kívánom megvenni, pedig tűkön ülök, na de ez a sok elégedetlenség... és ráadásul úgy látom, hogy EA nem igyexik...
A fiam a napokban érettségizik, és ezt kéri "utána"... tehát magamat mellőzve, "Neki igen alapon", remélem, hogy péntekig helyreállnak a "dolgok"!!! :-D
H -
Aragorn831109 #10119 Akkor meg kell várni, hogy véget érje és utána meg tudod nézni. Addig úgysem tudsz játszani. -
Bal0924 #10118 De pont ott vannak karbantartások..:S -
Aragorn831109 #10117 A szerver neve mellett. -
Aragorn831109 #10116 Azokon a szervereken, amelyeken már jártál, megjelenik egy kis városikon. -
Bal0924 #10115 Olyan régen játszottam hogy elfelejtettem hogy melyik szerveren is vagyok..:S
Hogyan tudom meg hogy melyikeken voltak városaim? -
#10114 Fent a fejlécben vannak a patch infók, olvasd vissza addig, amíg nem lesz ismerős. -
Bal0924 #10113 Sziasztok!
Már 1 ideje nem játszottam a SimCity-vel, mi az újdonságok? -
#10112 Azt írja a launcher, rendszerfrissítés miatt ma nem lesznek elérhetőek a szerverek . -
Coolfire #10111 Elnézést mégsem.Csak a frissítést tölti le,de a szerverek még karbantartás alatt vannak.
Bocsi a téves infóért. -
Coolfire #10110 Ha esetleg valaki nem tudná,már megy.:)