| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
A sírásnak nem kell azonnal felülni, nem kell azonnal lépni, ha a büdzsé nem engedi. Sírjanak. Ilyenkor pörgetem az időt, és egyszer csak lesz annyi rőzse, hogy futja a "kisírt" dologra. Én hitelt is csak a legelső alkalommal vettem fel, mert ahogy te csinálod, én is mindjárt abszolváltam a simeknek azt, amiért nyekeregtek. Én először (R.C.I.-n kívül) szélerőmű, kis víztorony plusz "szarhányó" (szikkasztó) kombót szoktam közüzemnek letenni. Ezek nélkül ugye szinte be sem indul a város. Aztán pörög az idő, költöznek a simek, üzletek, kisebb gyárak. Majd szépen sorban kis tűzoltóság, kis medical center és kis rendőrség. Ezeket az idő előrehaladtával a lóvédnak megfelelően bővítgeted járművel, plusz épületrésszel. Én minél előbb a komplett vízmű kiépítésére összpontosítok. Szivattyú és tisztító egymás mellett, vagy egymással szembe. Egyik 40.000 a másik 64.000 lovetta. Ezt nincs mese, ki kell termelni a költségvetésnek minél előbb. Aztán jöhet szép lassan jöhet a közlekedés (busz, vonat). Az utakkal csínján, főleg az elején. Mindezek után, ha a városháza engedi, vagy egy szomszédnál ki van fejlesztve az oktatás, jöhet a általános iskola mellé a középiskola, majd egy egyetem. Közösségi főiskolát még nem építettem, így nem tudom, hogy van e neki valamilyen különösebb hatása, az előbbi három típus megléte esetén. És mindent okosan, TYÚKLÉPÉSBEN! Dzsini után szabadon: "RÓMA SEM EGY NAP ALATT ÉPÜLT FEL!"