11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Ironman2 #9909 mekkora toronyházakat hoztál össze! D amúgy az összes közmüszolgáltatás vidékről jön? -
Aragorn831109 #9908
-
Aragorn831109 #9907 -
Aragorn831109 #9906 Szállnak a hőlégballonok. :) -
#9905 Én is tőle vásároltam a kódot :) -
Sponnyabob #9904 Igen, ez szerintem is egy jó dolog lenne, ha jól emlékszem már régebben itt is felmerült. Még akár akkor is jó lenne ha egyetemen kell kifejleszteni, ha már úgyse lehet mit csinálni a szeméttel csak elégetni legyen valami minimális haszna. -
#9903 Tőle vettem tegnap....:) -
#9902 HA valakit még érdekelne, vagy egy ismerősének kellene gyorsan, azonnal biztos forrásból letöltő kód ... Én is tőle vettem (nem csak ezt, xbox kódokat is)
http://bit.ly/16v7O2E -
#9901 Ez például előnye az állandóan online rendszernek - nem is indul el, amíg nem naprakész. -
Newfronter #9900 Azt a játék launchere szedi le automatikusan. Csak úgy tudod elindítani a játékot, ha ez felupdatelte neked. -
#9899 Tányleg a patcheket az origin leszedi magától? mert én eddig csak a játékot töltöttem -
#9898 A boldog emberek egy idő után nagyobb lakásba költöznek, és minél szegényebbek, annál többen férnek el egy házban.
Odafent a "Hasznos link" feliratú oldalt nézd meg, sok mindent elmagyaráz az alapvető mozgásokról.
Plusz ne rohanj - azért, mert szívesen költöznének be a városodba, még nem az a legjobb megoldás, hogy óriási területeket lefoglalsz nekik. (plusz egy számítási elv miatt minél nagyobb a város, annál valószínűbb, hogy munkaerőhiányod lesz - ha erre a szóra visszakeresel a topicban, akkor találsz róla néhány bejegyzést) -
#9897 Srácok, olyankor mit lehet tenni ha már, lassan elfogy a hely a beköltözésre, de még mindig munkaerőhiány van?
Tehát írja hogy költöztessek be, de már nincs hova?
Hogy lehet a helyek sürüségét nővelni? -
#9896 Ma reggel a rádióban híreket hallgatva eszembe jutott, hogy még mi hiányzik: szemétégető - energiatermelő egység. Volt már rá példa, és lenne is komoly haszna a játék tanítójellegében. -
#9895 én is tegnap kezdtem el, de egyelőre a tutorialon felül egy fél órára volt időm bemelegíteni egy próba városban :D
egyelőre tetszetős! úgy tűnik, h fél óra után is még mindig pozitívban vagyok, ami nagyon nagy szenzáció :D
van esetleg egy olyan publikus régió, ahol nem köveznek meg, ha nem játszok napi 5 órát alsóhangon? köszi :) -
bake05 #9894 Nem.Amit belinkeltél oldalt azon szépen fel van sorolva mely játékok DLC-je válik ingyenesen elérhetővé.Szerintem nincs 2"normális"játék a felsoroltak közt(egyéni vélemény)A SimCity meg még véletlenül sincs a felsoroltak közt. -
#9893 Nah, 12órát toltam, 3. városom.....első kettőbe belebuktam, a 3. alakul, de koppkoppkopp
Csak úgy pörögnek az órák....kár hogy délután dolgoznom kell :D -
Ironman2 #9892 Ingyenessé váltak az EA játékok letölthető tartalmai.
Akkor most mi van? Sim City DLC-k is ingyenesek lesznek? -
#9891 felvettelek -
#9890 Csináltam régiot akinek van kedve csatlakozni az vegyen fel Originen -
#9889 Vegyél fel Originen -
#9888 Mehetek ha gondolod, ha megmondod hogy kell még új vagyok :D -
#9887 Szerintem a nagy korház lesz valami ien nézd meg a modulok-nál amugy van kedved csatlakozni a régiomba veled együt már 3 man lenénk -
#9886 Ha a baktériumok miatt tüntetnek akkor mit lehet tenni? -
#9885 Hátt igen -
#9884 Hát srácok igy pár óra múltán, elég nehéz a játék...:)
-
#9883 Szívesen!:) -
MT16 #9882 áh köszönöm :) -
#9881 A "Melegebb" szűrőt állítottam be...:) -
#9880 Mindjárt mondom... -
MT16 #9879 Joschka annál a Kertpontos képednél milyen szűrő van beállítva? -
#9878 Így a 4.0-nál már fele annyi bosszankodásban lesz részed :) -
#9877 Hát igen. Hibáiból mindig tanul az ember, Én bizom benne hogy ez a játék jó befektetés :) -
#9876 Van tutorial, és nem haragszik meg senki, ha végtelen számú várost elhagysz és újrakezdesz.
Ha hajlandó vagy hibázni, és a hibákból tanulni, akkor jól fogsz szórakozni. -
#9875 Nah énis megvettem a játékot végre, nehéz lesz igy ismeretlenül? -
#9874 Biztos környezetbarát tűz...DDDDD -
Ironman2 #9873 nekem folyton elviszi az egyik ipari épületet ez a szép zöld tüz! -
#9872 DDDD
-
#9871 Az én kisvárosom...
-
Csimi75 #9870 Sziasztok!
Keresnék valakit aki az originen upgradelte a játékát digital deluxra.
Előre is köszi!