11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Brad33 #10229 Köszönöm, kipróbálom. -
#10228 remélem a munkaerőigényeket is utánaállítják a dolgoknak, mert ha csak a kereskedelmi zónáknak kell az ipar, akkor a munkaerőhiánnyal együtt a kereskedelmi zónák IS tönkremennek, ami csudajó lesz :)
a borderless windowed modenak pedig hurrá, ezzel kellett volna kezdeni. -
#10227 Nem tudom ki hogy van vele, de ez 6-os update pont adja azokat a kis apróságokat amikkel én elégedett tudok lenni, amit régebben mondtam h pl épületeket ad a palettához, ha jól olvastam ebbe is adnak pár újat :) Kisgyerek megkapta a cukorkáját pár hét erejéig... -
#10226 Na végre :) !
"Update 6 Changes Currently in Testing
We are testing changes to how RCI works in the game in response to feedback directly from our players. The main goals are to make Industrial matter more and make sure the demand bars inform players what they should zone.
New: RCI Tuning - Tuning to make Industrial needed more. Commercial buildings lose profit if they don’t have enough freight. The demand bars should feel like they inform the player what they should zone.
New: RCI height variations for Density 3 Buildings. This will add more variety to the look of your cities.
New: Borderless windowed mode setting.
Fixes for some issues of the “out of money” problem or unexplained abandonment.
Clarity around unfilled jobs and workers to make sure players are messaged that there may be an issue where workers cannot get to unfilled jobs.
Residential and Commercial buildings are now more consistently in the same wealth in an area of a particular land value. Improves visually consistency.
Help Wanted, no Shoppers, and No Jobs alerts have been added to the Zoning info panel as alerts.
Data Layer: Greater map accuracy on the land value map. Residential and Commercial wealth colors added. Abandoned buildings show up red.
Data Layer: Land Value map shows when placing parks.
Fixed issue where RCI sometimes builds on roads.
Fix performance slowdown in cities with more than one million tourists.
UI Clarity: Show which city hall modules are already placed in the region on the palette UI.
Garbage UI: fixed issue where garbage UI sometimes showed bins that had already been picked up.
Gifting: Cash gifts will send to another city even if a player leaves the gifting city before seeing gift confirmation. " -
#10225 Szórakozz jól, figyelj oda, hogy miket ír ki a játék, és tanulj abból, ha egy-egy városodnak nem megy elsőre tökéletesen. A harmincadik városod biztosan sikeresebb lesz, mint az első. -
rico86 #10224 sziasztok most kezdtem a játékot, tanácsokat kérek. -
#10223 Ha olyan helyre telepítetted, ahol előtte már volt szennyezett talaj (iparterület, bányák, szennyvízkiömlő, ilyesmi), akkor lehet szükség a szűrőberendezéses pumpákra. Ha "szűz" területre raksz le egy tisztítót és pumpát egymás mellé, akkor rendben kellene, hogy legyen a dolog.
Egy apróság: nem "kiegészíted a szűrőberendezéssel", hanem választasz, hogy milyen típusú pumpákat építesz - tehát ha szennyezett területre rakod, akkor le kell bontani az első sima pumpát (mert az szemetet fog felhúzni), és csak a drágábbat használni. Nem éri meg, keress tiszta területet. -
Brad33 #10222 Ja, az meg volt, csak azt hittem, hogy a modern is benne van a nevében. Pont kiléptem a játékból, de a vízkinyerő gondolom a vizesblokk menüben a második. Na én ezt meg is csináltam, de nekem szennyezett vizet pumpált (hiába egészítettem ki egy szűrő berendezéssel is jó szaftos áron), sok lett a beteg és le kellett rombolnom. Én csináltam valamit rosszul, vagy esetleg várnom kellett volna egy kicsit? -
#10221 A szennyvízelvezetésnél két épület van, a kiömlő és a tisztító. Neked a második kell, és mellé telepítsd a vízkinyerőt. -
Brad33 #10220 És hol találom a modern szennyvíztisztító telepet? -
#10219 ejj ezt az elcseszett közlekedést ami ebben a játékban van..
jön a dugó -> beragadnak a buszok -> türelmetlen várakozó inkább autóba száll -> mégnagyobb dugó ....... 140.000 városomban 2000 ember használja a buszokat napi szinten :( -
catyus #10218 Keress meg.
Üdv -
#10217 na a parch infóknál már nincs is ott a 6.0-ás topikja a stay tuned írással... -
#10216 modern szennyvíztisztító friss vizet pumpál a talajba -
Brad33 #10215 Üdv!
Hosszabb idő után most kezdtem el megint játszani, viszont egy olyan probléma ütötte fel a fejét, amire korábban bár írtak megoldást, de elfelejtettem, visszaolvasva pedig nem találtam: ha kifogy a víz a területről, mi a teendő? Előre is köszi a választ! -
#10214 jéé már túljutott a topik a tízezredik kommenten !? :D nem is figyeltem -
becne222 #10213 Valaki jönne játszani és indítani egy régiót? Origin nevem: bence222 -
#10212 CD galaxisnál most 7 ezer forint a játék.(és ingyen szállítják pick pack pontokhoz) -
xalyy #10211 Ti melyik szerveren jatszodtok vagy az mindegy? -
bruna #10210 Nem tudjátok ,hogy lehet e esetleg törölni egy várost egy régióból ? Mert van egy régióm amiben tök jó városokat felhúztam (homokozó módban) ,és az egyiknél kipróbáltam azt a városon kívül építhető módot "BOC - Build Outside Citybox "-ot ,egy ideig jó volt minden aztán egy ideje nem tölt be a városom... (vagyis kb 2 hete) Vagy esetleg lehet írni az Ea-nak ,hogy restartolják vagy valami ? -
#10209 Nekem már 20e is nagy város :) Amúgy 120-140e fős már nekem nagy. -
becne222 #10208 "Most hogy piros lesz minden utam...ilyen az összes nagyváros :)" Neked mi a nagyváros? Az én 200000 lakosos turistavárosomban csak néha van dugó a bejövetelnél. -
#10207 Én a napenergia és az arkológia közt örlődök. Most hogy piros lesz minden utam...ilyen az összes nagyváros :) Bár nem rég kifejlesztettem a 2. generációs izét, jó lesz az is helyette egy jó mérnöki karral rendelkező egyetemmel. -
becne222 #10206 nekem meg a 4 szóval ajánlom, hogy ne ragassz oda még egy szemet :D Egyébként tényleg hasznos, nem mondom, hogy megoldja de magas sűrűségen elég erősen csökkenti -
#10205 Szerintem a háromszemű lámák az én barátaim :) -
becne222 #10204 Arkológia is your friend, bro ;) -
#10203 Az nem csak téged zavar. 6e fős városonmál volt 3e fős munkaerőhiány, 20e-nél lett már 6e fős hiány :) -
#10202 Engem továbbra is zavar a lakosság-munkahely pumpálás rendszere (főleg nagyobb városoknál). Persze, megtanultam vele élni, de az, hogy egy nagyobb sűrűségű városnál az erőművek és a közműszolgáltatás (ideértve az oktatást is) felveszi a teljes lakosságot, és gyakorlatilag nincs szükség ipari területre, az nem túl szép dolog.
Ezen kívül eléggé rendben vannak a dolgok. -
becne222 #10201 Nekem már mindent javítottak amit akartam már csak 1 régió kéne nagyobb helyekkel, mert oké az autósok szintje tiszta Budapest, meg van még 1-2 idegesítő dolog, de kis odafigyeléssel megoldható, hogy ezek ne zavarjanak. -
Ironman2 #10200 Léghajók DLC bemutató:
-
#10199 már 2 napja, most már nagyon kíváncsi vagyok h mit fognak javítani, jó játék ez a néppel, minden patchet úgy várunk mint egy kiegészítőt... ez a biznisz :D. Szarkazmust félretéve, remélem szaftos kis javítás lesz, esetleg pár extra meglepivel, mondjuk megint egy úgy régió vagy tudom is én, csak valami pluszt adjon azok mellé amiknek alapból benne kellett volna lenniük a játékban, lehet én vagyok telhetetlen de én elvárom azért :). Az is tetszett a múltkor h bővítették a hotelnek épülő épületek palettáját. -
#10198 Stay tuned for 6.0 -
#10197 az igen.. ilyen felüljárókat, hogyan lehetséges?? -
#10196 2. rész
-
#10195 airship dlc videó
-
#10194 Oh így már világos.. köszi :) -
lviktor #10193 én például azt csinálom, hogy a régión belül az első várost 'felfuttatom', jó pénzügyi mérleggel, és a következő város alapítása után (megcsinálod a bekötőutat), már küldöm is a tőkeinjekciót (1-2 milla), ezzel segítve a második város fejlődésének gyors beindulását. -
Coolfire #10192 Egy régión belül-szerintem igen.Elfoglalod a másik várost is,és ajándékként átküldöd magadnak.:) -
lviktor #10191 csak régión belül lehet egyik városból a másikba ajándékot küldeni. Pénz, nyersanyag, rendőr, mentő, tűzoltó, szemétszállító (mondjuk ez utóbbiak sz.rt sem érnek) :D -
#10190 Ömm.. Röhögjetek ki, de ki lehet szedni egy városból a pénzt, hogy majd egy másiknál felhasználjam?? :D