SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A vidámpark náluk is 9.99$ (persze, nálunk €, de az ilyen átváltás általános)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PSN-ID:SanyaBoss
Aztán ha kifutottak a kampányok, akkor vagy ingyenessé, vagy kupaconként pár dollárért megvehetõvé teszik.
Még mindig tetszik ez a vidámparkosdi, és a kaszinós városomban még egy kisebb fajtának helyet is tudnék szorítani neki... hmmm....
ASUS HD7770 Series
4Gb RAM
Nem tudom kell-e még valami nem nagyon értek a gépekhez
Az imaházakról is adhatnának már hírt.
A bo2 pl egy forint elõtti enginera épül, szóval ott a 120fps nem csoda.
Sziasztok!
Megvettem a Simcityit és azt tapasztaltam, hogy az fpsem alig megy 10 fölé amit nem értek, mert pl egy bo2 120 fpsel futt a gépemen...
Nagyon megköszönném ha valaki megmondaná ez mért van és lehet-e tenni valamit ez esetben. Sajna így elég nagy csalódás nekem ez a játék😞
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Van A és B város. Míg A város ércet bányászik, B város lehetne egy kohászati város ugye. Beállítaná A város, hogy küldjön minden ércet B városba (amit most csak ajándékozni lehet, ami ugye nem túl effektív). A probléma ott kezdõdik, hogy ha A város polgármestere kilép a játékból, offline lenne. Nála nem megy az idõ, nincs termelés, B-nek nem jut érc, leáll a kohászat. Lehetne mondani, hogy akkor tovább jönne ugyanabba az ütembe az érc, de akkor az rengeteg ingyen érc lenne, mivel A város érckészlete nem fogy, B-nek meg jön továbbra is. Ha pedig az lenne, hogy tovább menne az érc, és a érckészletet ehhez igazítva csökkentené, akkor egyik nap A város polgármestere arra logolna be, hogy elfogyott az érc, de a város nem fejlõdött tovább és ha nincs más specializációs lehetõsége gyorsan, vissza esne a fejlõdés.
Ha A és B város ugyan ahhoz tartozik, akkor meg értelemszerû, hogy ha A városból exportálja az ércet, B-ben meg importálja, szinte ugyanott tart, mintha átküldte volna, ha a két város pénzügyeit együtt intézi.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Viszont a szenyvíztisztító (3 szennyvíztározóval) és a vízmûtelep (2 tárolóval) valóban nem látszódik a képen a fõút mentén (ahol a kaszinó is fekszik) van a terület másik végében.
Oda fogok menni. Bár, a multi lényegét még sajnos mindig nem értem. Most komolyan, ez hogy néz ki? A szomszéd várost "el lehet foglalni" a régió más részein vannak talán mûködõnek kinézõ városok, de azokkal vmiért nincs kapcsolat. Pedig van autópálya, meg nekem kikitõ is pl. Itt a multinak mi a lényege?
Egyelõre az a baj, hogy a régi simcityhez vagyok szokva, felhúztam az egész szigetre mindent, aztán most meg nincs hely, közlekedési gondok meg csomó dolgot kéne építeni de dózer kell hozzá. Kicsit fura ez így.
Amúgy az olajfinomítóban fel is használhatod azt!
Illetve a régió többi emberével hogy lehet kommunikálni? Senkivel sem tudok és senki sem keresett. Meg egyáltalán hogy kell kereskedni
Egyébként szép lassan közeledik a topic a 10 ezredik kommenthez...
És áram, víz, szemét, rendõr, tûzoltó stb, az hogy van megoldva? Szomszédos város?
Ha igen, arról is rakhatnál képet. 😊
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
3 év 11 hónap.
Szép feladat ilyen türelmesnek lenni - hol tart a játék idõben?
(a munkahelyek döntõ részét nálad is már a remiz, a az erõmû meg ilyesmik teszik ki valószínûleg)
- Van egy általános iskola (teljesen felfejlesztve), egy közkönyvtár, és egy közösségi fõiskola (2 épületbõvítménnyel)
- 1 tûzoltóság (2 garázzsal felszerelve), 1 klinika (1 betegszobával <25 férõhely>25 férõhely> és 2 mentõautóval), 1 rendõrség (fullra kiépített járõrautó parkolóval és két börtönnel, de második most le van kapcsolva, mert most nincs sok rab.)
4 gyáram van (2 nagy, 2 kicsi, 2-es technológiai szinten) bõven elég munkást elszívnak több nem is kell.
20 kereskedelmi épületem (90% 3-as sûrûségû)
1 villamos remízem (2 villamoshangárral), 1 vasútállomos (busz még nincs)
1 kis kaszinóm, és 1 turista épület (Edifíció Copan, ami plusz lakókat és vásárlókat ad)
Bontani LKI épületet bármi miatt (eladósodik, leég, tönkremegy) nagyon-nagyon ritkán kell (eddig kábé 5 ilyen volt és sokat mondtam.