SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem vagyok nagy szakértõ a szerverek mûködésében, de ha más MMORPG játékoknál tényleg század meg ezred másodpercek alatt tudja megosztani a számolásokat, információkat több ember között (ugye különbözõ adatok alapján sebzések kiszámolása, és ezek szinkronizálása harcokban, és itt a számításokat is a szerver végzi) akkor itt, ahol a számolások nagy részét az ember gépe végzi, nem lehetne 5 percenként szinkronizálni ezt? Kizárt, hogy nem bírja el ezt egy szerver.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Szóval nálunk az ma este 10 óra. Akkor holnap lesz kipróbálva a patch 😄
Don Kartács :)
CD-n van meg a játék, regisztráltam az origin.com-ra a cd kulcsot!
Ha akarok egy új Felhasználói fiókot az origin.comon a cd kulcsot oda beregisztrálhatom vagy nem?
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
panaszkodnak:
- a bûnözõk miatt, pedig a napi bûncselekmények: 0
- a pénz miatt
- Utálják az épületeket...
- és sok a bacilus
- nincs vásárló
Ezek a minimumok és állandóak..
És a legtöbbnek, de inkább mindnek semmi értelme..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
90%-ra, 1-2x sikerült, de mindig lement 88ra.. max 3óráig tudta tartani a 90-et..
A halál csupán a kezdet...
GIGABYTE GA-990FXA-UD5,AMD FX-8120 3.10GHz,CORSAIR 16GB DDR3 1600MHz,ASUS GTX660-DC2T 2GB GDDR5,GIGABYTE GZ-G1 Plus,CHIEFTEC 550W,COOLERMASTER Hyper 212 EVO
A mennyiség már megvan, de nem juttatja el hozzá azokat.
Az egyik városomban építettem egy teher kikötõt, teherhajó kikötõvel, és nem vitt semmit a vízen, akkor is autó jött és vitte el az árut. Akkor ez most hogy van?
Ha építek teher kikötõt, akkor a kereskedelmi lerakatokat bezárhatom?
PSN-ID:SanyaBoss
PSN-ID:SanyaBoss
2. lehet hogy privát, nem public.
3. lehet hogy elhagyta, beköltözhetõ.
4. legfõbb, mindenki várja a 2.0-át. mint a messiást.
MJ rulz Pink Team The Only One
És már 2Millióm van!
És nemsokára egy Gyors Neutronreaktorom is lesz. (73%)
És olyan 420ezer lakosom. 😄

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Szomszéd városból meg nem is jelzi, hogy ott valami készülne, csak feldobja a választó képet (onnan meg nem tudom elindítani, mivel nem kapja meg a fejlesztéseket a másik városomból, mivel Ûrközponthoz azt ott fejlesztettem ki).
Mi értelme ennek a multi dolognak, ha a városok nem akarják megosztani rendesen egymással a fejlesztéseket? Vagyis én megkapom szomszéd hivatalokat, de õk tõlem semmit, akkor talán nálam a hiba, na de mi? Napokkal késõbb is semmi, õk úgy látják ahogy én hétfõn elkezdtem...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Miért jó ha gazdagok is vannak a városban? Mindenért nyavalyognak és kevesebben vannak 1-1 nagy sûrûségû lakásban, nem?
Van egy youtube csatornám, ahol gameplay videókat töltöttem fel 😊 Nézzétek meg õket, és iratkozzatok fel ha tetszik 😊 Puszi Nika
Azthiszem még nem volt belinkelve.
Origin: Medden_EU
Az egyetemvárosom az iparból és kereskedelembõl és, plusz fejlesztem épp a profi szélerõmûvet, és akkor a szomszéd városom innen fogja venni az áramot is (az egy kaszinó-turistaváros, úgyhogy mindenhez kevés a hely, naperõmû helyett jó lesz az import, nem akarok oda semmi szennyezést), annak van egész jó bevétele, megengedheti magának, hogy ne szórakozzon ilyesmikkel, viszont a másik város rendõrségi ellátását a kaszinók miatt biztosítja, így ott pedig arra nem kell költeni, és különben sincs sok kereskedelmi épület (ami a bûnözés melegágya), hiszen mindenki vonattal és hajóval a szomszédba jár vásárolni, pénzt költeni 😊
Szépen lassan építkezve, odafigyelve egész jól lehet használni még szóló módban is a városok közti interakciót.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
GIGABYTE GA-990FXA-UD5,AMD FX-8120 3.10GHz,CORSAIR 16GB DDR3 1600MHz,ASUS GTX660-DC2T 2GB GDDR5,GIGABYTE GZ-G1 Plus,CHIEFTEC 550W,COOLERMASTER Hyper 212 EVO
Egy ilyen egyetemvárosban mibõl van bevételed? Most azon próbálkozom, hogy mindenféle kereskedelem nélkül legyen jó a költségvetésem. +6000 a bevételem, mindenfajta kereskedelem nélkül, de ez csak minél több lakossággal érhetõ el. Az oktatásnak elég durva költsége van. Közép+Fõ+Egyetem kb 3000 óranként. Mondjuk lehet megéri, ha többet termel a "high-tech" ipar (vagy csak környezetkímélõbb és ennyi?)
Apropó arról tudunk valamit, hogy a high-tech ipar több adót fizet-e? Egyáltalán mi alapján fizetnek adót a különbözõ szektorok? Errõl jó lenne egy táblázat. (Lehet van is, de melóban minden tiltva van <#sir>#sir>)
(SimCityben is elvannak az emberek a kettes sûrûségen, ha nincs igény a nagyobb méretbe költözéshez, nekem az egyik egyetemvárosomban alig van hármas sûrûségû épület, pedig az utak engednék - de egyensúlyban van a lakosság, megállt így a dolog, az alacsony vagyonúaknál is)
A játékban pedig jelentõsen megnöveli a turisták számát a látványosság, de ezek a turisták elmennek a kaszinókba is.
Valóban Monte Carlo rossz példa volt, hisz ott kimondottan csúcs-gazdagok vesznek ingatlant és a helyszûke miatt a magas lakóépületek jellemzik.
Ellenben Las Vegasban nincs 20 emeletes lakóház, csak és kizárólag, amik kaszinókhoz tartoznak. Középen (max 10% a városnak) nagyon magas szállodák és kaszinók vannak a periférián nincsenek magas épületek (4-5 emeletes még nem számít annak), de ha megnézed a google maps-on 90%-ban csak kis lakóházak vannak. (vagy írd be a google-be hogy Las Vegas suburb és nézd meg a képeket)
Lényeg a lényeg - visszakapcsolva a SimCityhez: még a legkomolyabb épületekhez is kell alacsony vagyonú dolgozó, és ezt egyszerûbb, olcsóbb helyben kiszolgálni, a városközponttól távoli lakónegyedekkel. Viszont általában nincs akkora helyhiány, mint itt 😊
Las Vegas és Monte Carlo pont, hogy inkább a szerencsejáték központjáról híres.