11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#9869 Amíg nem fejlődik fel az ipar arra a szintre, hogy jönnek a szép zöld tüzek, addig várhatnak :) -
#9868 Ja, tegnap nálam is volt néhány ilyen elhagyott épület...A tűzoltók meg a rendőrök folyton rinyálnak, hogy jó lenne nagyobb épületbe költözni....arra még várniuk kell kicsikét! -
Ironman2 #9867 ezek a villamosok is összevissza mennek! Nálam amúgy egyre több a dózerolható épület,azt irja ki hogy elfogyott a pénz,és elköltöznek.DD -
#9866 Hát ez van... -
Aragorn831109 #9865 Én is anno azt hittem, hogy katasztrófák ellen is be lehet vetni, de csalódnom kellett... -
#9864 Ja, úgy néz ki, hogy "csak" ennyit tud, pedig a szörny ellen is jó lenne bevetni! -
#9863 Majd mindjárt én is utána nézek, hogy esetleg van e még valami feladata...amúgy már ott is van a városban!
-
Aragorn831109 #9862 Nem tudok róla, hogy a Maxis mannek hasznát tudnád venni a katasztrófák megakadályozásában. Sérülteket ment, bünözőket kap el, tüzeket olt, meg lenyomja Dr. Vu-t. -
#9861 Összekaparom a lóvét (a játékban!), hogy le tudjam rakni MaxisMan-t a városba, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő. -
#9860 Kárjelentés: 1 halott és több ház romokban. A dög miután felzabálta a szeméttelepen a hulladékot a lerakatból elsüllyedt a föld alá és kimúlt! -
#9859 Apám, mekkora Zergling ! :D -
#9858 Szemétláda...
-
#9857 Mivan Gozi...tüzes volt a csilis bab?...És nekem ahhoz még kevés a pénzem, hogy MaxisMan-t beüzemeljem....
-
#9856 Na, nem tudtam mi hiányzott...
-
#9855 Ajhe, remélem ezeket az édességeket ingyen adják majd (ha fagy). -
Ironman2 #9854 azért nem volt szükség fejlesztésre,mert mindig a legnagyobb sürüségü utakkal kezdtem az építkezést! -
#9853 ezen az oldalon kiválasztod a videokártyát, az oprendszert, stb. - aztán letöltöd és telepíted a meghajtót. -
zolti08 #9852 Bocsi a kérdésért, de nem értek nagyon hozzá. Hogy tudom frissíteni a driverek a videokártyámhoz? -
Ironman2 #9851 nem nagyon foglalkoztam vele,idáig csak lerakosgattam az utakat -
#9850 Bármelyik útra működik :) (és hidakra is)
egy kicsit féltem amúgy beírni, annyira szem előtt van... -
Ironman2 #9849 Na fasza! Pedig már mióta játszom vele,és ez a kicsi ikon nem szúrta ki a szemem.köszi! -
#9848 Sima út upgrade a szakaszra (baloldalt a kanyarodó út és ilyesmi választók alatti felfele mutató nyíl) - kiválasztod a gombot, és szakaszonként állítani tudod az út fejlettségét. -
Ironman2 #9847 Villamos sineket szeretnék lerakni a sugárútra,hogy ne kelljen lecserélnem az egész főutat,mert dózerolással lebontja a lakóházakat is! Nincs valami megoldás erre,mert ezt irja ki folyamatosan:
-
Coolfire #9846 Ezek szponzortartalmak,-amik szerintem mint a Sims 3-ban a Toyota,T-Mobile,Ford etc. cuccok-ingyenesek lesznek.Ahogy a Nissan töltőállomás. -
#9845 A vidámparkot nem kapod meg fogkrémért, azért a lejjebb látható köztéri szobrokat kapod (láma, kertitörpe, gombolyag, MaxisMan).
A vidámpark náluk is 9.99$ (persze, nálunk €, de az ilyen átváltás általános) -
bake05 #9844 Azért ez a vidámparkos DLC kicsit vicces.Amcsiban KB.400-500FT értékű fogkrémhez adják ajándékba a letöltő kódot.Nálunk meg csengess ki érte majdnem 3000FT.... -
#9843 Ezek nagyobb része reklámépület (pl. a MediaMarktos), olyan, mint a fogkrémhez járó szobrok az Egyesült Államokban.
Aztán ha kifutottak a kampányok, akkor vagy ingyenessé, vagy kupaconként pár dollárért megvehetővé teszik. -
Newfronter #9842 Ezek várhatóan vagy ingyenesek lesznek, vagy valami mellé adják majd őket. Ezek biztos nem érnek meg 10 eurót. :) -
Aragorn831109 #9841 Gondolom korábban kirakták, de csak tegnap óta letölthető. -
Ironman2 #9840 nemtudom,de az originen már ápr 23 óta elérhető a vidámparkos dlc -
Aragorn831109 #9839 Nocsak! :)
http://www.beyondsims.com/47589/some-more-simcity-dlc-discovered/ -
Aragorn831109 #9838 Az biztos, hogy ár-érték arányban sokkal jobban megéri ez, mint a város szettek, de így is kicsi a beépíthető terület, hátha még egy a terület negyedét elfoglaló vidámparkot is felhúzol. :D -
#9837 én is csináltam direkt e a DLC-re egy kaszinó várost, még hagytam is neki helyet, kb a térképt felét mert képeken annyit foglalt el, de most várok egy picit vele, megnézve a hivatalos videót 10 euróért azért nem rossz vétel, szerintem többet ad videók alapján mint a francia,német, és angol szettek - e 3 szett együtt érné meg a pénzét, de külön külön szerintem nem adnak olyan sokat, legalább is eddig ezt tapasztaltam belőlük. -
#9836 Köszi!
Még mindig tetszik ez a vidámparkosdi, és a kaszinós városomban még egy kisebb fajtának helyet is tudnék szorítani neki... hmmm.... -
#9835 -
#9834 Legfrissebb drivereket tedd fel a videokártyához, állítsd alapállapotba a Catalyst Control Centerben a 3D részleget, próbáld meg ablakban futtatni, állítgass a játékon belül a beállításokban a grafikai szinteken... ezer dolgot meg lehet próbálni, de távgyógyítani így nehéz.
-
zolti08 #9833 Nincs valami tippetek mit kéne tennem, hogy "száguldjon" a gépemen?:) -
#9832 Ezen száguldania kellene, valami driver vagy ilyesmi beállítással lehet gond, nekem egy mobil HD5650-en 1600x900-ban elég korrektül megy. -
zolti08 #9831 AMD A8-3870 APU with Radeon(tm) HD Graphics, 3300 MHz
ASUS HD7770 Series
4Gb RAM
Nem tudom kell-e még valami nem nagyon értek a gépekhez
-
Aragorn831109 #9830 Jól sejtettem, hogy annyi lesz, mint a város szettek...
Az imaházakról is adhatnának már hírt.