11758
  • Dzsini
    Amíg nem fejlődik fel az ipar arra a szintre, hogy jönnek a szép zöld tüzek, addig várhatnak :)
  • Joschka
    Ja, tegnap nálam is volt néhány ilyen elhagyott épület...A tűzoltók meg a rendőrök folyton rinyálnak, hogy jó lenne nagyobb épületbe költözni....arra még várniuk kell kicsikét!
  • Ironman2
    ezek a villamosok is összevissza mennek! Nálam amúgy egyre több a dózerolható épület,azt irja ki hogy elfogyott a pénz,és elköltöznek.DD
  • Joschka
    Hát ez van...
  • Aragorn831109
    Én is anno azt hittem, hogy katasztrófák ellen is be lehet vetni, de csalódnom kellett...
  • Joschka
    Ja, úgy néz ki, hogy "csak" ennyit tud, pedig a szörny ellen is jó lenne bevetni!
  • Joschka
    Majd mindjárt én is utána nézek, hogy esetleg van e még valami feladata...amúgy már ott is van a városban!

• Aragorn831109
    Nem tudok róla, hogy a Maxis mannek hasznát tudnád venni a katasztrófák megakadályozásában. Sérülteket ment, bünözőket kap el, tüzeket olt, meg lenyomja Dr. Vu-t.
  • Joschka
    Összekaparom a lóvét (a játékban!), hogy le tudjam rakni MaxisMan-t a városba, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő.
  • Joschka
    Kárjelentés: 1 halott és több ház romokban. A dög miután felzabálta a szeméttelepen a hulladékot a lerakatból elsüllyedt a föld alá és kimúlt!
  • Tuvok #9859
    Apám, mekkora Zergling ! :D
  • Joschka
    Szemétláda...

• Joschka
    Mivan Gozi...tüzes volt a csilis bab?...És nekem ahhoz még kevés a pénzem, hogy MaxisMan-t beüzemeljem....

• Joschka
    Na, nem tudtam mi hiányzott...

• Joschka
    Ajhe, remélem ezeket az édességeket ingyen adják majd (ha fagy).
  • Ironman2
    azért nem volt szükség fejlesztésre,mert mindig a legnagyobb sürüségü utakkal kezdtem az építkezést!
  • Dzsini
    ezen az oldalon kiválasztod a videokártyát, az oprendszert, stb. - aztán letöltöd és telepíted a meghajtót.
  • zolti08
    Bocsi a kérdésért, de nem értek nagyon hozzá. Hogy tudom frissíteni a driverek a videokártyámhoz?
  • Ironman2
    nem nagyon foglalkoztam vele,idáig csak lerakosgattam az utakat
  • Dzsini
    Bármelyik útra működik :) (és hidakra is)

egy kicsit féltem amúgy beírni, annyira szem előtt van...
  • Ironman2
    Na fasza! Pedig már mióta játszom vele,és ez a kicsi ikon nem szúrta ki a szemem.köszi!
  • Dzsini
    Sima út upgrade a szakaszra (baloldalt a kanyarodó út és ilyesmi választók alatti felfele mutató nyíl) - kiválasztod a gombot, és szakaszonként állítani tudod az út fejlettségét.
  • Ironman2
    Villamos sineket szeretnék lerakni a sugárútra,hogy ne kelljen lecserélnem az egész főutat,mert dózerolással lebontja a lakóházakat is! Nincs valami megoldás erre,mert ezt irja ki folyamatosan:

• Coolfire
    Ezek szponzortartalmak,-amik szerintem mint a Sims 3-ban a Toyota,T-Mobile,Ford etc. cuccok-ingyenesek lesznek.Ahogy a Nissan töltőállomás.
  • Dzsini
    A vidámparkot nem kapod meg fogkrémért, azért a lejjebb látható köztéri szobrokat kapod (láma, kertitörpe, gombolyag, MaxisMan).
    A vidámpark náluk is 9.99$ (persze, nálunk €, de az ilyen átváltás általános)
  • bake05
    Azért ez a vidámparkos DLC kicsit vicces.Amcsiban KB.400-500FT értékű fogkrémhez adják ajándékba a letöltő kódot.Nálunk meg csengess ki érte majdnem 3000FT....
  • Dzsini
    Ezek nagyobb része reklámépület (pl. a MediaMarktos), olyan, mint a fogkrémhez járó szobrok az Egyesült Államokban.

Aztán ha kifutottak a kampányok, akkor vagy ingyenessé, vagy kupaconként pár dollárért megvehetővé teszik.
  • Newfronter
    Ezek várhatóan vagy ingyenesek lesznek, vagy valami mellé adják majd őket. Ezek biztos nem érnek meg 10 eurót. :)
  • Aragorn831109
    Gondolom korábban kirakták, de csak tegnap óta letölthető.
  • Ironman2
    nemtudom,de az originen már ápr 23 óta elérhető a vidámparkos dlc
  • Aragorn831109
    Nocsak! :)

http://www.beyondsims.com/47589/some-more-simcity-dlc-discovered/
  • Aragorn831109
    Az biztos, hogy ár-érték arányban sokkal jobban megéri ez, mint a város szettek, de így is kicsi a beépíthető terület, hátha még egy a terület negyedét elfoglaló vidámparkot is felhúzol. :D
  • nyirog
    én is csináltam direkt e a DLC-re egy kaszinó várost, még hagytam is neki helyet, kb a térképt felét mert képeken annyit foglalt el, de most várok egy picit vele, megnézve a hivatalos videót 10 euróért azért nem rossz vétel, szerintem többet ad videók alapján mint a francia,német, és angol szettek - e 3 szett együtt érné meg a pénzét, de külön külön szerintem nem adnak olyan sokat, legalább is eddig ezt tapasztaltam belőlük.
  • Dzsini
    Köszi!

Még mindig tetszik ez a vidámparkosdi, és a kaszinós városomban még egy kisebb fajtának helyet is tudnék szorítani neki... hmmm....
  • nyirog
  • Dzsini
    Legfrissebb drivereket tedd fel a videokártyához, állítsd alapállapotba a Catalyst Control Centerben a 3D részleget, próbáld meg ablakban futtatni, állítgass a játékon belül a beállításokban a grafikai szinteken... ezer dolgot meg lehet próbálni, de távgyógyítani így nehéz.
  • zolti08
    Nincs valami tippetek mit kéne tennem, hogy "száguldjon" a gépemen?:)
  • Dzsini
    Ezen száguldania kellene, valami driver vagy ilyesmi beállítással lehet gond, nekem egy mobil HD5650-en 1600x900-ban elég korrektül megy.
  • zolti08
    AMD A8-3870 APU with Radeon(tm) HD Graphics, 3300 MHz
    ASUS HD7770 Series
    4Gb RAM

Nem tudom kell-e még valami nem nagyon értek a gépekhez

• Aragorn831109
    Jól sejtettem, hogy annyi lesz, mint a város szettek...

Az imaházakról is adhatnának már hírt.