11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#10029 Lenyomva tartod a CTRL-t kijelölés közben. -
#10028 Srácok valaki help, egy dologra még nem jöttem rá,
csinálok egy négyszüg utat, mondjuk ipari terület lesz, hogy lehet egyszerre kijelölni ipari területnek?
A hölgy ebben a videóban 3:31 körül csinálja...:) -
#10027 Kicsit örülök neki, mert mobil nettel is lehet így játszani. Viszont mivel eredeti játékom van így, gondolom nem tudom normálisan használni. Hivatalosan is megoldhatnák valahogy, mondjuk elég lenne 1x online lellenőriznie belépéskor és utána nem enné a netet. -
MT16 #10026 Ez lassan már olyan, mint egy free to play játék, csak mi az elején is kifizettük a teljes árat, de ezekkel az apró fizetős újdonságokkal ugyanazt a f2p hatást keltik. Ennek ellenére én szemet vetettem azokra a csini templomokra :) -
#10025 Láttam valami videódat, van oldalad? -
becne222 #10024 Én azt is kötve hiszem, hogy a tört szerverekkel nem lennének olyan gondok, mint itt indulásnál itt sem 1 nap alatt oldották meg. Úgyhogy még mindig sokkal jobb az eredeti rengeteg előnye van :) -
Newfronter #10023 Így igaz, rá is fér a játékra. -
#10022 Jó nekünk az eredeti. Így legalább a frissítésekkel nem lesz gondunk. -
becne222 #10021 Sziasztok! Hát ez sem valami sokáig :D Egyébként gondoltam, hogy lesz tört változat dehát végül szinte minden játék erre a sorsra jut. Ettől függetlenül az állandó online kapcsolat miatt sokkal maceránsabb lesz. Nah de ennek a "megünneplésére" nem jönne valaki kicsit bármelyik szerverre indítani egy régiót és játszani? Aki igen vegyen fel originen: bence222 vagy skype: fedor.bence -
Ironman2 #10020 Gondolom az Ea-nál most összeül a válságstáb.Azért mégis csak megéri erre pénzt áldozni,mert a multi nem megy a wirágboltival ahogy olvasom.Nekem eredeti van,ki se próbálom a törtet! -
Ironman2 #10019 gonosz vagy! -
#10018 -
Ironman2 #10017 Eljött a szomorú nap,másoknak meg öröm gondolom.Sikerült offline szerveremulálást csinálni a játékhoz.Magyarul feltörték,van már müködő változat belőle!!! -
#10016 Oh.. olyan kis kellemes bugba ütköztem. Teljesen átdózeroltam az útjaimat, és újrakreáltam ezt azt.. Ennek következtében az összes villamosom eltűnt. Sehogy sem lehetett előkeríteni őket, csak az segített, ha mentek a remízek a kukába és raktam le újat..
-
#10015 -
#10014 Én azt hittem az új Téli épületcsomag DLC-ről egy kép :D -
#10013 Nos ez a kép ürgeöntést ábrázol...télen. Az emberek elmentek vízért az ürge lyukat meg betemette a hó. -
#10012 -
bake05 #10011 Hű de szép,hű de jó!Mi ez??? -
Nika12 #10010 -
Johnyka #10009 Én is pont ezen bosszankodom. Egy 140 ezres városból ma egy óra alatt 65ezres város lett úgy hogy igazából nem nagyon változott semmi. Folyton arra panaszkodnak hogy sok a szemét, pedig 4 autóval több van mint amikor nagy volt a város. Ja és dugók nincsenek.
Érdekes. -
#10008 Folyamatosan, egy darabig minden szép és jó, aztán minden leépül, én soxor tapasztaltam már -
#10007 Szinte nullára hoztam a betöltetlen állásokat, minden tökéletesen működött. A gimi, az egyetem, az általános iskola tömve volt (általánosból 2db), a gyárak remekül felszívták a város lakóit, 3*-os volt a technológiai fejlettség, az oktatás 4,5*-os... majd egyszer csak, amikor bővült a város (létszámilag 65 ezerig - +10 ezerrel), szép lassan elkezdett esni az oktatás színvonala 2*-ig, vele együtt pedig a technológia is 2*-ig.
Mi a fene lehet??? Mindenki be van iratkozva az iskolába, maxon vannak az iskolabuszok (amik eddig elszállítottak 1200 gimist, 1500 kisiskolást) + 1500 egyetemista is volt, dugók nincsenek, a villamos 16 percenként megy, a vonat 13, a hajó 34, a buszok 28 percenként járnak... Van elég parkoló, VISZONT a buszok falkában mennek össze-vissza, felveszik a diákokat, majd elmennek a sulik mellett, és végigmennek a város végébe, hogy még felvegyenek többet... ekkor már 12-13 órát írunk, de még csak 20-40 diák ül a különböző közoktatási intézményeimben...
Vicc, így teljesen leamortizálódik a városom! A gyárakba nem lesznek szakképzett munkások, az iskolák nincsenek kihasználva, rohamosan nő a bűnözés, az önfelgyújtó családok, és az állandóan betegeskedők száma...
Valaki tapasztalt ilyet? -
#10006 nagyobb terület esetén szerintem a gépigény is nőne, nálam full grafon a majdnem 100ezeres városomban teljesen felzoomolva már már beröccen... -
#10005 ...bár a Forint meg egy jó tizessel lejjebb van, mint múlt héten :) de a fél ár, az fél ár, köszi!
(remélem estig kitart az akció) -
Coolfire #10004 Aki bővíteni akarja a játékot,most tegye meg 50%-al olcsóbbak a DLC-k(a vidámparkos nem),csak a városok.De érdemesebb-szerintem 9.99-ért a deluxe upgradet megvenni.:) -
Coolfire #10003 A való világ.:)A végén csak összehoznak egy király játékot.:)
Csak ne kérnének minden vacakért pénzt..:(
Pedig most az új városom alatt van rendesen olaj,arra gondoltam,abból gyarapítom a tőkémet.:) -
#10002 Hát én megszívtam, az olajkutas városomban bődületes hasznom volt az üzemanyagból, a 4.0-ban viszont a műanyag lett drágább pont annyival, mint addig az üzemanyag, úgyhogy építhettem át az összes finomítót :D -
Coolfire #10001 Az király.:)Így van értelme,nem fix áron.Igaz inkább az eladáskor legyen magas,ne a vásárláskor.:) -
#10000 Igen, a 4.0-ában visszarakták . -
Coolfire #9999 Már tegnap is akartam kérdezni..végre elkezdett ingadozni a globál ár?Mert nem régen még kicsit több volt mint négyezer simi a szén,most meg össze-vissza változik a beszerzési ára(jelenleg több,mint 5000).A szénerőműhoz vásárolom. -
qudaa #9998 Hát énsem az biztos. -
Ironman2 #9997 Nagyon szépek,de nem fogok rá költeni egy fillért sem az biztos! -
Ironman2 #9996 Itt vannak az új épületek (templomok)
-
#9995 BOC mód alapján nem hiszem, hogy a motor annyira ne bírná a valamivel nagyobb területet kezelni, viszont a mondatod második felével abszolút egyetértek és én is úgy hiszem h majd a jövőbeni pénzért adott régiókban lesz majd nagyobb játszható terület (ha lenne a játékban terraformálás, akkor ez még nem is lenne gond és beérném egyetlen régióval is ami totál homogén és egyhangú - erről jut eszembe, hogy megnéztem a prezentációs videót amit még simtropolison híreztek: ez a dan moskowitz magyaráz a simcity-ről és a tökéletes sandbox játékról, meg h a játék feladata az h a lehető legtöbb eszközt adja az önmegvalósításhoz, na ja... házon belüli fejlesztőknek biztos sok eszközt ad, én "kicsit" megkötve érzem magam, elejétől kezdve sok minden irritál de az nagyon h a városok között mondjuk nem tudok építeni egy kerülő autópálya gyűrűt MMO jelleg ide-vagy oda, a szerver le tudná menteni lazán szerintem) -
#9994 Érzésem szerint sose lesz nagyobb terület, ahhoz az egész motort át kéne írni .
Csak úgy lenne lehetséges, hogy az új régiók jönnének ki nagyobb területtel (mivel a jelenlegieken veszne minden mentés), abból meg eddig kaptunk 1-et összvissz ... -
#9993 Te, már nem lepődnék meg azon sem, hogy oké, húzzák ezt a dolgot még egy kicsit. Aztán egy két (ne adj Isten) hónap múlva az arcunkba tolják, úgy ahogyan te írod, és akkor már a kutyát sem érdekli az egész, majd csak legyintük egyet, hogy hja bazmeg, de már késő... -
#9992 háát ez az..., egyre jobban úgy érzem, hogy majd csak egy kiegészítőben lesz benne, nem pedig update-ban. -
#9991 Kurva jó, de hol a nagyobb terület? -
#9990 Currently In Development
Hi Mayors – below you'll find the notes that are in development for Update 5.0.
Update 5 is focused on improvements to Multiplayer and Multi-city Play
Global Market: Price charts for Global Market resources are available from the SimCity World button on the main menu.
Region Wall: The Region Wall chat has been completely updated with a new look and new functionality! Chat functions more efficiently and it’s much easier to communicate with other players. Time stamps show on chat messages on rollover. Regional events are easier to read and can be toggled on and off.
Join Region Filters: Added a filter for friends’ regions.
Gifting Improvements: Cash gifts are now delivered electronically, not by truck. This should improve the efficiency of gifting.
Resource gifts: Resource gifts will happen more reliably. Multiple trucks can make deliveries at once if they are available in the sending city and the truck capacities have been increased.
Trading control: Added feature to give players more control over their utilities. Players can now choose whether or not to keep their power, water, or sewage local. This setting can be found on the information panel accessible by clicking on the power plant, water tower, or sewage pipe or plant. Sharing with the region is on by default.
Great Works Improvements: Delivery trucks will mark their resources as dropped off as soon as they reach the Great Works, instead of when they arrive back in the city. This will make tracking time more reliable.
Great Works Improvements: Update to have all resources at Great Works handled at the regional level. This will address players in different cities seeing different resources once the server has processed the region and cities.
Great Works Improvements: Fixed an issue where an Arcology would maintain power from the region and fixed an issue where shoppers would not increase at the Arcology as it was leveled up. This will update in both existing and new Arcologies.
Great Works Improvements: Tuned the Solar Farm.
Regional Unlocks: The advanced coal mine unlocks regionally. Fixed issue where the Trade HQ sometimes did not unlock.
Regional Missions: Added seven new regional missions: Drink It Up!, Plug In, So Stoked, The Wheels on the Bus, Ferry Dust, Station to Station, and Riding Coach.
Regional Achievement: Added a new regional achievement, Field Trip!
Fire Advisor Trading clarity: Tuned the Fire advisor so they do not tell you that neighbors are sending fire trucks when your neighbor has no fire stations.
Trading: School buses that travel from a neighbor’s city will show that city’s avatar.
Regional Commuting: Fixed an issue where Sims would not be able to take transit out of cities with lots of streetcars or shuttle buses. This could cause some cases where commuting Sims could not return home and their homes would go abandoned.
Garbage Trucks and Recycling Trucks: Fixed an issue that some cities experienced where garbage and recycling trucks do not leave their buildings or disappeared when trading service with neighbors. Existing cities who have trucks that have disappeared will have to demolish their missing trucks’ garages and plop new garages.
Text Clarification: The “Out of Money” message now says “Can’t find work” when appropriate in rollover feedback and the approval rating UI. This is to clarify your Sims’ actual need.