SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ettõl függetlenül az összes szerver foglalt... :)

Megcsináltam az egész városba a hálózatot, nem mondom nem volt olcsó, de gyakorlatilag szó szerint üresek az utcák, busz nincs nálam, csak villamos.
Amúgy igen. Megy a sirás, hogy nincs pénzünk és dõlnek befelé a boltok.
Az adók 11 - 10 - 9. (csórók szivnak offkósz)
Þór vígi þessi rúnar
Cserébe viszont a boltok is tönkrementek, mert nem volt gazdag vásárlójuk :) (én meg sürgõsen lebontottam az egyik kaszinót, mielõtt magával rántotta a várost)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Þór vígi þessi rúnar

Mostmár nem vagyok minuszban, de még mindig megy a rinya.
Þór vígi þessi rúnar
Szabadon keverheted a különbözõ specializációk épületeit
Hol van tároló? Nem látok sehol.
Várost meg alapból úgy kezdek, hogy a legolcsóbb sugárutat, tehát kétsávost rakom le, mert késõbb bõvíteni tudom, és tudok rá tömegközlekedést is építeni, mivel a buszok 40 kapacitása nevetséges a villamos 200-hoz képest, bár az is kevés egy idõ után.
Alapból egy kölcsönt is felveszek, amit gyorsan visszafizetek, de az meg azért kell mert napenergiából nyerem az áramot... most már. Az elsõ városomban szélenegiáztam, na az úgy szar ahogy van kb. egy 100K-s városnak nevetségesen keveset ad, a napenergia ellenben sokkal jobban fejleszthetõ és nekem jobbnak tûnik egyenlõre. Az sem elhanyagolható tény, hogy a napenergiát olcsóbb "fenntartani" mint a szélenergiát, aminek a karbantartása sokkal többet kerül. A szélenergia faluba, vagy nagyon kis településen jobb, mivel az erõmû olcsóbb.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Az egyik városban meg van 3 iskolám (majdnem tele), egy jól fejlett középiskolám, népfõiskolám (vagy mi a neve), egyetemnek nincs hely, középszinten vannak a gyáraim, és állandóan bezárnak, mert "nincs elég képzett munkaerõ". A térkép alapján minden lakosom iskolás, képzett nem tudom mihez kezdjek velük.
Nehéz a polgármester élete, de jól szórakozom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!