11758
  • HyperMonkey
    Köszönöm, már gyűjtök is rá :)
  • iliili
    AZ újrahasznositomba meg telt a műanyag,de nem tudok vele mit kezdeni,meg ugy ezt a részét nem is értem,csak nem tudja begyűjteni a szemetet,mert tele,mit kéne csinálni ?
  • khalmi77
    igen, csinálj kórházat, és ott welness-központot, az a kórokozókat tünteti el, ami ezt az üzenetet hozza nálad elő.
  • Ironman2
    Hülyeség! A szerverről dob ki,nem a játékból,és most se enged belépni a városba
  • HyperMonkey
    Ha azt írja hogy nem túl egészséges a környék azért tehetek valamit? nem is ipari negyed közelében van. van kórház, vannak parkok mégis ezt írja.
  • khalmi77
    Neked tuti valami szgép hibád lehet, nézd meg nem melegszik e túl valami a gépedben, pl videokari
  • Ironman2
    De jóóó,megint kivágott a városomból!!
  • nyirog
    igen, ezt raktam be én is a bannerba 1 órája, csak azért írtam, mert jelezni akartam h akkor bekerült ez is :)
  • Mayan
    Itt van a bug lista.
  • khalmi77
    igen nagyon megéri, utána TV gyártás még jobb
  • iliili
    A processzor gyártás 160 ezerért,ugye nagyon megéri ( azt olvastam sztem régebben),de biztosra akarok menni ?! :D
  • Mclaren1986
    sziasztok!

most telepítettem fel a játékot, Europa kelet 2 szerveren vagyok, azon belül hol vagytok találhatók?
  • HyperMonkey
    na kinyitott az egyetem, köszi a segítséget és sry hogy ennyi noob kérdést teszek fel. Hálából minden sg lakó kap sört a városába :)
  • HyperMonkey
    Az oktatási hivatal az A városban lett újjáépítve, az egyetem a B városban van. Ha ott rámegyek a városházára akkor azt írha hogy az oktatási hivatal nincs jóváhagyva. De A városban meg üzemel. Ez így jónak kéne lennie nem?
    Már egy ideje így áll csak és van hivatal. na mindegy várok akkor.
  • khalmi77
    várj egy kicsit, néha több órás késés van sajnos.
  • HyperMonkey
    Nem működik.
    megcsináltam a másik oktatási hivatalt ami ugye regionális, és a másik városban az egyetem azt írja hogy zárva, oktatási hivatal kell a megnyitáshoz. De hát van oktatási hivatal a másik városomban. nem értem én ezt.
  • Ironman2
    Harry Pottert,egyértelmü

biztos nem fifa,meg crysis lesz
  • HyperMonkey
    Köszönöm a választ.
  • Ironman2
    nem lehet! azt irja ki hogy mély az árok!
  • donatus13
    Egyesek itt nagyon szarrá fikázzák a játékot meg azzal fenyegetőznek ,hogy nem veszik meg, pl az útkezelés meg ilyesmi miatt, ezzel nem baj, mivel mi megvettük látjuk a hibáit mégse spemmeljük teli a topicot vele, aki meg nem akarja megvenni, az se írja be, mert senki nem kíváncsi rá.

A lakásokat így oldották meg, ez van, és nem is fogják javítani, személy szerint engem nem érdekel, csak a dugót javítsák ki és kész.
  • massFx
    áthúzod a vasutat a folyón :)
  • massFx
    felesleges az egészet ledózerolni, mert több pénbe kerül az ismételt felépítése.. csak részeket elég..
  • massFx
    minden fejleszthető épületre igaz: rámész az épület->fejlesztés gombra, majd a bulldózer.. ilyenkor csak azt a részt dózerolod le, amit szeretnél és nem vész kárba az egész épületkomplexumod.
  • khalmi77
    nyugodtan dozerold le az egészet, ugyan azokat a modulokat vissza tudod rá építeni a megfelelő pénz ellenében. Ugyan ez igaz az egyetemre.
  • HyperMonkey
    Ismét kéne egy kis help!

Leégett (vagy elpusztult valahogy) a városházánál pár hivatal. Azzal mit lehet kezdeni? Ledózerolni csak az egészet lehet, újat nem építhetek hozzá mert "max elérve". Ilyenkor mi a teendő? Semmi olyan nem működik amihez hivatal kell.
  • Ironman2
    vasúti hidat hogy tudok lerakni egy folyóra?
  • nyirog
    rosszul emlékeztem , kíváncsi vagyok mit fognak majd felajánlani
  • nyirog
    Valaki kérte, még talán tegnap vagy tegnap előtt, hogy rakjam be a bug listát
  • Aragorn831109
    18-án küldik az email. :)
  • godand
    18-ra hétfőre ígérgetik.
  • Ironman2
    bakker! mennyi raktárat lehet tenni a lerakathoz!!!
  • nyirog
    nem úgy volt h majd ma jön egy levél az EA-től hogy kapunk ingyen egy valószínűleg 4-5 éves játékot kárpótlásul a bugos indulás és a bugos játék ellenében?
  • nyirog
    modolás jövőjének tekintetében ez a debug mód izgalmasan hangzik :)
  • nyirog
    türülve
  • Ironman2
    ja,köszi,közben megtaláltam a lerakatot! DD
  • Kodlovag
    Kell egy lerakat, amihez teszel le szén raktárat. A bányából automatikusan hordja oda teherautó a szenet. Szükség esetén a bányához rakhatsz le több garázst extra teherautóknak. Eladni a lerakatról kell, mint minden mást is.
  • Austin Bailey
    érdekes, hogy ezt nem lehet megérteni. Már a 4-ben is azért ment tönkre mindenkinek a városa, mert folyamatosan ezzel foglalkozott. Miért, te olyan gazdag vagy, hogy a játékban R$$ vagy R$$$ lennél, és nem bírod elviselni az R$-et? Mit szólnál hozzá, ha kitelepítenének? Honnan van mindenkinek ez az ostoba gondolata, hogy az R$ C$ I$-et el kell üldözni?? Arra nem gondoltál még, hogy azért van a játékban, mert van valami funkciója?
  • Kodlovag
    Ha az autópálya összeköt, akkor jó. Legyenek buszok.
  • iliili
    ha mondjuk nem a közvetlen mellettem lévő,de az azútániba tudok egy szegény várost csinálni,állás nélkül,az úgy jó,az autópálya összeköt minket ?!
  • Ironman2
    Leraktam egy szénbányát,akkor hogy kell szállítani vele szenet? Ilyent még nem csináltam,azért kérdezem