11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
HyperMonkey #6452 Köszönöm, már gyűjtök is rá :) -
iliili #6451 AZ újrahasznositomba meg telt a műanyag,de nem tudok vele mit kezdeni,meg ugy ezt a részét nem is értem,csak nem tudja begyűjteni a szemetet,mert tele,mit kéne csinálni ? -
#6450 igen, csinálj kórházat, és ott welness-központot, az a kórokozókat tünteti el, ami ezt az üzenetet hozza nálad elő. -
Ironman2 #6449 Hülyeség! A szerverről dob ki,nem a játékból,és most se enged belépni a városba -
HyperMonkey #6448 Ha azt írja hogy nem túl egészséges a környék azért tehetek valamit? nem is ipari negyed közelében van. van kórház, vannak parkok mégis ezt írja. -
#6447 Neked tuti valami szgép hibád lehet, nézd meg nem melegszik e túl valami a gépedben, pl videokari -
Ironman2 #6446 De jóóó,megint kivágott a városomból!! -
#6445 igen, ezt raktam be én is a bannerba 1 órája, csak azért írtam, mert jelezni akartam h akkor bekerült ez is :) -
Mayan #6444 Itt van a bug lista. -
#6443 igen nagyon megéri, utána TV gyártás még jobb -
iliili #6442 A processzor gyártás 160 ezerért,ugye nagyon megéri ( azt olvastam sztem régebben),de biztosra akarok menni ?! :D -
Mclaren1986 #6441 sziasztok!
most telepítettem fel a játékot, Europa kelet 2 szerveren vagyok, azon belül hol vagytok találhatók? -
HyperMonkey #6440 na kinyitott az egyetem, köszi a segítséget és sry hogy ennyi noob kérdést teszek fel. Hálából minden sg lakó kap sört a városába :) -
HyperMonkey #6439 Az oktatási hivatal az A városban lett újjáépítve, az egyetem a B városban van. Ha ott rámegyek a városházára akkor azt írha hogy az oktatási hivatal nincs jóváhagyva. De A városban meg üzemel. Ez így jónak kéne lennie nem?
Már egy ideje így áll csak és van hivatal. na mindegy várok akkor. -
#6438 várj egy kicsit, néha több órás késés van sajnos. -
HyperMonkey #6437 Nem működik.
megcsináltam a másik oktatási hivatalt ami ugye regionális, és a másik városban az egyetem azt írja hogy zárva, oktatási hivatal kell a megnyitáshoz. De hát van oktatási hivatal a másik városomban. nem értem én ezt. -
Ironman2 #6436 Harry Pottert,egyértelmü
biztos nem fifa,meg crysis lesz -
HyperMonkey #6435 Köszönöm a választ. -
Ironman2 #6434 nem lehet! azt irja ki hogy mély az árok! -
donatus13 #6433 Egyesek itt nagyon szarrá fikázzák a játékot meg azzal fenyegetőznek ,hogy nem veszik meg, pl az útkezelés meg ilyesmi miatt, ezzel nem baj, mivel mi megvettük látjuk a hibáit mégse spemmeljük teli a topicot vele, aki meg nem akarja megvenni, az se írja be, mert senki nem kíváncsi rá.
A lakásokat így oldották meg, ez van, és nem is fogják javítani, személy szerint engem nem érdekel, csak a dugót javítsák ki és kész. -
massFx #6432 áthúzod a vasutat a folyón :) -
massFx #6431 felesleges az egészet ledózerolni, mert több pénbe kerül az ismételt felépítése.. csak részeket elég.. -
massFx #6430 minden fejleszthető épületre igaz: rámész az épület->fejlesztés gombra, majd a bulldózer.. ilyenkor csak azt a részt dózerolod le, amit szeretnél és nem vész kárba az egész épületkomplexumod. -
#6429 nyugodtan dozerold le az egészet, ugyan azokat a modulokat vissza tudod rá építeni a megfelelő pénz ellenében. Ugyan ez igaz az egyetemre. -
HyperMonkey #6428 Ismét kéne egy kis help!
Leégett (vagy elpusztult valahogy) a városházánál pár hivatal. Azzal mit lehet kezdeni? Ledózerolni csak az egészet lehet, újat nem építhetek hozzá mert "max elérve". Ilyenkor mi a teendő? Semmi olyan nem működik amihez hivatal kell. -
Ironman2 #6427 vasúti hidat hogy tudok lerakni egy folyóra? -
#6426 rosszul emlékeztem , kíváncsi vagyok mit fognak majd felajánlani -
#6425 Valaki kérte, még talán tegnap vagy tegnap előtt, hogy rakjam be a bug listát -
Aragorn831109 #6424 18-án küldik az email. :) -
godand #6423 18-ra hétfőre ígérgetik. -
Ironman2 #6422 bakker! mennyi raktárat lehet tenni a lerakathoz!!! -
#6421 nem úgy volt h majd ma jön egy levél az EA-től hogy kapunk ingyen egy valószínűleg 4-5 éves játékot kárpótlásul a bugos indulás és a bugos játék ellenében? -
#6420 modolás jövőjének tekintetében ez a debug mód izgalmasan hangzik :) -
#6419 türülve -
Ironman2 #6418 ja,köszi,közben megtaláltam a lerakatot! DD -
#6417 Kell egy lerakat, amihez teszel le szén raktárat. A bányából automatikusan hordja oda teherautó a szenet. Szükség esetén a bányához rakhatsz le több garázst extra teherautóknak. Eladni a lerakatról kell, mint minden mást is. -
Austin Bailey #6416 érdekes, hogy ezt nem lehet megérteni. Már a 4-ben is azért ment tönkre mindenkinek a városa, mert folyamatosan ezzel foglalkozott. Miért, te olyan gazdag vagy, hogy a játékban R$$ vagy R$$$ lennél, és nem bírod elviselni az R$-et? Mit szólnál hozzá, ha kitelepítenének? Honnan van mindenkinek ez az ostoba gondolata, hogy az R$ C$ I$-et el kell üldözni?? Arra nem gondoltál még, hogy azért van a játékban, mert van valami funkciója? -
#6415 Ha az autópálya összeköt, akkor jó. Legyenek buszok. -
iliili #6414 ha mondjuk nem a közvetlen mellettem lévő,de az azútániba tudok egy szegény várost csinálni,állás nélkül,az úgy jó,az autópálya összeköt minket ?! -
Ironman2 #6413 Leraktam egy szénbányát,akkor hogy kell szállítani vele szenet? Ilyent még nem csináltam,azért kérdezem