| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Szerintem amiket írtál, hogy "egyszerű leprogramozni" és hogy "kb 3 sor kóddal megoldható", azok nem ilyen egyszerűek, de én nem értek ilyen bonyolultságú algoritmusok megírásához, és nem látok jobban bele a Glassboxba, mint amiket publikálnak már egy éve róla. És amit írtam, hogy ha el is készül egy új útkereső (én ezt a nevet használtam mindarra, amit te írtál - célpontválasztó, ki hol lakik, stb. - tegnap beszéltünk róla itt a témában előtted elég sokat, még megoldásötletek is voltak ugyanúgy, mint neked), akkor annak még sok kört kell futnia, mire használatba kerül, bizonyára a már emlegetett tesztszerveren fogják először beindítani.
Emlékszem sok éve, amikor az OpenTTD-nél zümmögtek az útkeresők fejlesztésével, akkor azért sok kellemetlen helyzet adódott, de ott elnézőbb volt a tömeg, hiszen egy nyílt, ingyenes programról van szó (dugóelkerülés, forgalomfigyelés, és a többi). A SimCitynél ha bármilyen javítást kiadnak nyilvánosan, annak csak jobbnak, problémamentesebbnek szabad lennie, mert rajtuk a sajtó szeme.
Biztosan gőzerővel dolgoznak rajta.