SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehéz a sim city tulajok élete... Vagy a város adja be kulcsot vagy a szerver. Mikor melyik(...)
khalmi77
Amúgy felvehetsz kölcsönt is, és akkor nem kell bezárnod dolgokat. Pont mint az életben, minden hitelbõl megy...

nekem is ez van, van egy stabil város, de ahogy fejlõdik egyre több problémája van mindenkinek, és egyre jobban kezd csõdbe menni a város.

khalmi77
nincs minusz, most is pont úgy van ahogy leírtad.

Armi555
Nem mehetsz minuszba, a játék szól és addig pauseba rak, amíg nem zársz be minden olyan szolgáltatást vagy épületet ami pénzt vesz el. Tehát addig visszatart amíg pozitív bevételt nem csinálsz bezárásokkal. Azt hiszem egyáltalán nincs mínusz. Bétában történt velem ez meg legutoljára, ha valaki máshogy tudja vagy most máshogy van ez akkor szóljon 😊

http://hardverapro.hu/apro/elado_gamecardok/hsz_1-50.html

LE 7000ft sima 6500 meg bizható 2 példányt is vettem! (LE el fogyott)

ALien

mennyi ideig lehet mínuszban a város? Ha tartós a veszteség akkor mi van? Elmegy mindenki gondolom és kap az ember valami üzit hogy "vesztettél" ?
Carlos
hmmm... akkor ez valami "okosítás", hogy nemaddiga... szopjál.

Þór vígi þessi rúnar

khalmi77
nekem ez 100K-nál jött elé, leesett a bevétel, mindenki sírt, akkora dugók voltak mint állat. Mondom ahaaaaaaaaaaaaaaa RESTART. Most már a második várossal elég jól haladok, de bedurvul, tény.

Carlos
nem gáz. Egész nap játszottam.
Viszont valamiért kezd bedõlni a város... Mindenki egyszercsak elkezdett hisztizni, elégedetlenkedni... Fura. Nem értem mi a gond.

Þór vígi þessi rúnar

Armi555
Ha nem túl drága a simához képest, érdemes a Limited editiont beszerezni!

Shiver
nesze neked

A felhők felett mindig süt a nap

Carlos
Kidobott... LoL. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Armi555
Ablakban is ugyanolyan sajnos. Viszont feltûnt, hogy ha látogatóban vagyok nagy városban, akkor szépen fut, nem szaggat, sima 😄
de ha saját városaimban vagyok amik nagyobbak már akkor ott 16-18 fps 😄

Hol a hiba?😮

reménytelen,mert azonnal feltörik,nem hülyék az EA-nál sem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

oneal1
mi meg majd röhögünk jövõhéten mikor már beállnak a szerverek😄

!Forza Ferrari!

Carlos
szintén.

Þór vígi þessi rúnar

khalmi77
én kivártam a 18 percet és azóta tökéletesen megy

Shiver
lófaszt, csak már ezt is unom, gondolkozom hgoy visszaviszem a gémet a gecibe mert elegem van

khalmi77
mindenki tolja mint állat, nincs is új bejegyzés 😄

https://www.change.org/petitions/electronic-arts-inc-remove-always-online-drm-from-simcity-and-future-games
Legyen offline sim city petició. Már több mint 30 ezren írták alá.
sziasztok?

Lenne egy kérdésem, érdemes a limited Editiont venni, vagy elég az alap?
Értem én, hogy ez volt a helyzet... De akkor az istenit, nem lehet jobban számolni? Vagy offline módot is csinálni? Ha máshol is ez volt e helyzet... Na mindegy remélem normalizálódik.
Értem, de az biztos, hogy én ezért, meg semmilyen játékért sem adnék ki ennyit. Még az alap 12.000 Ft-ot is soknak tartom, ezért szereztem be máshonnan 8.500 Ft-ért.
A többivel egyetértek, de ahogy utánaolvastam, a többi nagy netes játéknál is ugyanez volt a helyzet az elején...
Mennyi az a kicsit? Mert már kb fél órája ezt írja. Nem vagyok türelmetlen számítottam rá, hogy ez lesz csak jó lenne tudni kb mennyit kell várni.

Hitelesítésnél kicsit várni kell, utána pedig beállít egy 18 perces sorba...
Köszönöm szépen a válaszokat. Ki fogom próbálni, amint beenged. Amúgy Aragorn. Azért került annyiba mert extra tartalmakkal rendeltem. Mert jónak tartottam, hogy vannak benne ilyen pluszok. De ettõl függetlenül mindenkinek mûködnie kéne hiba nélkül, akármennyit fizetett érte. Mellesleg jelezném, hogy egy cég nem lehet ennyire felelõtlen. Valahogy nem tudom elhinni, hogy az elõfizetõk nagyságából, már a bétában is jelentkezõ problémákból, nem bírtak egy becslést csinálni, hogy mennyien lesznek. Ha meg látják, hogy sokkan vannak és meghal a szerver. Akkor azt gondolom, hogy az a minimum hogy írnak egy patchet amivel lehet offline játszani legalább addig, amíg újra nem mûködnek normálisan a szerverek...
Az elérhetõ csendes óceáni szervernél "hitelesítés a sim city szerverekkel"-t ír. Ilyenkor a várakozás az egyetlen vagy lehet tenni valami? Érdemes próbálkozni a többi szerverrel is annak ellenére hogy foglalt?

Shiver
jah és persze bejutottam, de a várost azt már nem tölti be

Shiver
azt magyarázza el nekem valaki hogy 18:45 amikor letelik mért tudok belépni azon nyomban? pont akkor üresedik meg egy hely ugye? lófaszt.. mekkora átverés ez is

khalmi77
én is bent vok!

Shiver
már csak 1 perc és kiderül hogy bejutok-e, ha nem török zúzok most már

Carlos
18 perc várakozás után beengedett Kelet 2-re. Addig csináltam vacsit.

Þór vígi þessi rúnar

Armi555
lassú vagyok!

Armi555
Pont most posztolták twitteren: Tip: You can skip the tutorial at any time by exiting to the main menu. Helpful when joining a new server.

Bár nem nagy újdonság, ki tudsz lépni a tutorialból simán úgy, hogy a fõmenübe visszalépsz!

Az oktató játékról: "You can skip the tutorial at any time by exiting to the main menu."

Aki itthon 24.000 Ft-ot adott ki rá, az meg is érdemli. 😊
Õszintén szólva kicsit felháborítónak tartom, hogy megvesz az ember egy ilyen játékot 24 ezerért. És nem képesek bele rakni egy offline módot, ahova aki nem akar multizni mehetne. Amúgy szerintem ez csak arról szól, hogy így csak azok tudnak játszani, akik megvették, mert ugye ha internet elérés van akkor tudják ellenõrizni a licenszt. Csak, hogy is mondjam, ez kicsit köcsögség mert így meg azokat csapják pofán akik megvásárolták... Minimum az lenne az Ea-tól, hogy valami ajándék dolgot ad, és kiad egy offline patchet, hogy lehessen azt is választani. Undorító dolog ez a folyamatos internet elérés. Meg hogy nem a saját gépre menti a játékot... Most komolyan, ha elfoglalt a szerver akkor nem tudom folytatni a mentett játékot? A másik vadmarhaság meg ez az oktató mód... Nem igaz, hogy ezt nem lehet átlépni. Megõszül tõle az ember, hogy 10szer kell megnézni, hogyan lehet közelíteni meg távolítani. Meg zónát lerakni... Kb mintha nem minden hasonló játék nem ugyanerre építene.
Amúgy a játékról, amennyit sikerült vele játszanom:
Ez a játék valami eszméletlenül fantasztikus, nagyon elvannak találva benne a dolgok, Nagyon jó játék élményt ad, és végre meg van benne az a plusz, ami a rendes Sim city-kbe ezt nem tudom megfogalmazni, de jobb mint a sim city 4 ugyan akkor benne vannak azok a klassz dolgok is amiért a régi sim city-ket szerettük.
Remélem valamit nagyon sürgõsen kitalál az Ea mert azért ez elég röhej... Egy ilyen nagy hájpos játéknál...
Dzsini
Ablakban sokkal jobban fut nekem, mint teljes képernyõn, próbáld ki úgy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
van valakinek adata arról, mennyien vették meg a játékot? Csak kíváncsi lennék, hogy mennyi embertõl fossák össze magukat a serverek.

Mostmár az egy épkézláb csendes óceáni szervernél is várni kell... Ejnye! 😞
Armi555
"Update: 900am PST (fél órája) We are currently aware that some servers are not performing optimally and are actively working on them. "

<#idiota><#idiota>

khalmi77
én játszottam 3 év EVE online MMO-t szóval nekem ez nem új... nagyobb hadmûveleteknél naponta többször és kilõttük a szervert 😄

Shiver
ezt szebben nem tudom megfogalmazni egy városszimulátornál

Shiver
18 perc wait time, ea elmegy a nagybüdösgecibetelibeverve

Carlos
Nekem egész nap ment a játék. Most kiléptem egy kicsit de már bánom.

Þór vígi þessi rúnar

Armi555
Szerintem a videókártyával izél vagy nem tudom, egy jól irányzott ati driver megoldaná. Remélem. De nem értek ehhez ennyire.

Szerintem itt nem azzal van gond, hogy nincs elég szerver, hanem valami mással, ahogyan ezek a szerverek kiszolgálnak minket. De ez csak tipp 😄
Még ha be is jutok, nappal vagy éjjel, lassú a régión belül a városok közti szinkron. Például pénzküldés sokkal késõbb ér át a másik városhoz, meg ilyenek. Hivatalosan úgy tudom a régiószimuláció fut a Simcity szerverein, szóval ez megmagyarázná...

egy kicsit frusztráló a dolog, hogy csúcsidõre emiatt nem lehet bejutni sem utána meg fura. Biztos az EA-s szerverparkosok unskilled munkások és most nem megy jól a dolog ezért 😄

A szervert sikeresen kiválasztottam, de a playgomb még szürke. Általában mennyit kell erre várni?
Carlos
Jaja, kellemetlen. Énis várok...

Þór vígi þessi rúnar

Most jelenleg csak a csendes óceáni elérhet. Én oda fogok most csatlakozni, ha beenged...
khalmi77
én is elkiabáltam sajnos, leléptem kajálni, buta módon ki is léptem... ja mire visszaértem most már összefosták magukat a szerverek 😄