11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#6250 Milyen szomszéd városok vannak, hogy jól bírod a turizmust? -
#6249 Ez jo is lenne, de attol még le lesz pusztitva a terület, nyersanyag nélkül meg nehéz, föleg viz. -
zsolesz79 #6248 Semmi gond nincs a gépemmel! Szervert nem lehet valahogy választani, hogy honnan frissítsen? -
BYpsilon #6247 A turista város éjjel és nappal. Érdekes módon pár hónap alatt 34e-t csökkent a lakosság, viszont egyre gazdagabbak a lakók.
A betervezett átszabás is jót tett.
-
buttonp #6246 5 új frissítés van, lehet ezért tart sokáig... vagy a gépeddel van valami -
zsolesz79 #6245 Mennyi ideig tart a frissítés? kb 1.5 órája képtelen elindulni a játék. Először a frissítés keresése tartott vagy 45 percig, aztán kért egy újraindítást, most meg a frissítés letöltése megy ugyanannyi ideje, 2%-nál jár... -
#6244 Vagy kérsz a régiótársaktól egy kis pénzt, lebulldózerezed a várost, és újraépíted. -
buttonp #6243 Hello simtársak! Ha valakinek lenne kedve Kelet2-n egy jó régióban nyomulni, az vegyen fel origonben! Origin: buttonp -
#6242 Mindegyik Simcity ilyen volt, itt annyi a különbség, h hamarabb fogy el a hely. Ezért komolyabban kell tervezni és rá vagy utalva a szomszédokra.
Engem az jobban zavar, h nem lehet egy területet resetelni...mert oké elbaszom a várost, vagy megunom és uj dolgot akarok kiprobálni...de akkor csak annyit tehetek, h vagy rángatom magammal a többieket egy uj régioba vagy ha maradt még üres hely akkor oda megyek át. Ez szerintem igy nem a legjobb megoldás. -
Aragorn831109 #6241 Itt egy jó példa. Érdemes már a játék elején elkezdeni a kereskedelmet. Később az olajbiznisz fogja fedezni a kiadásaim nagy részét. Már fel is vettem mind a 3 kötvényt. Kellett az +150.000§-os alaptőke. :)
Mivel olajban bővelkedik a terület evidens volt a névválasztás. :)
Íme a kijelölés, hogy még véletlenül se építsek rá semmit. :)
És íme a fekete arany helye. Lesz mit kitermelnem az biztos. :D
-
BYpsilon #6240 Valaki nézte a Matrix-t. :) (felső szöveg)
-
zsolesz79 #6239 Szerintetek ezért nem tudom elindítani?? -
#6238 Szerintetek sincs sok "ott tartó erő" a játékban egy idő után?
pár óra alatt felhúzol egy várost, gyártasz valami ---> pénz és kész is vagy kezdődhet elölről egy másik városban... közben megépül egy nagy mű és bum, kezdődik elölről.. -
#6237 Ráállsz a letiltott épületekre, és kiírja, hogy mihez mire van szükség :)
Igen, van ilyen, hogy a lakók közé kell tenni az olajkutat - szennyezi a talajt, de túlélik. A profitért mindent :) -
#6236 Igen, én is így fogom legközelebb, ez a mostani csupán az első értelmes szárnypróbálgatás, hogy kiismerjem a játékot .
Nagyon hiányolom az SC4 időgrafikonjait, rengeteg dolgot lehetett rajtuk követni :( -
iliili #6235 na megint frissités kelet 4-en nem sikerült újra kapcsolodnom...chhh -
Bazsa241 #6234 Hát körberakhatod parkokkal az javit vmit a helyzeteden. de az a baj (én legalabbis ugy tudom), hogy az olajkút talajt szennyez. -
Aragorn831109 #6233 Eleve úgy érdemes a városépítésbe kezdeni, hogy felméred, hogy hol vanak a nyersanyagok. Én sima földúttal meg is szoktam jelölni a környékét, hogy tudjam hová nem szabad építkezni. :) -
#6232 Köszi !
1-eshez: az a baj, hogy (még) dunsztom sincs melyik hivatal miket ad konkrétan :)
Még egy kérdés: sajnos az olajmezők a városom közepén vannak, egy olajkutat el tudtam helyezni kint szélen, de a másikat a lakóövezet közepére kéne tennem . Ez nagyon gáz ? Sajnos kéne még egy az olajipari központhoz . -
#6231 Játszottam már pár ilyen kört, ideig-óráig jó, utána megint megáll az egész. Ez nem rendeltetésszerű viselkedés :) -
galovics #6230 Felreertettetek, ahhoz hogy ujra beinduljon az ujrahasznositas, ahhoz csak egy + ujrahasznositot kell epiteni, vagy ledozerolni egyet es ujraepiteni.
Miutan beindult minden, allits le ujrahasznosito kocsi garazsokat, hogy ne telitse meg az ujrahasznosito epulet raktarat. En megcsinaltam, es mukodik. -
drmilo #6229 Nálam mind a 3 ujrahasznosító megy. Egyszer állt meg még amikor 1 volt, de az ujrararktam ,azóta semmi gond. -
zsolesz79 #6228 Már vagy 5x próbáltam újraindítani. Mindig ugyanaz: 0% -> 90% és utánna semmi... -
#6227 kb fél percen belül elindul. Néha csinálja, hogy beakad a töltő képernyő, és csak nyomja azokat az üzenetekt, indítd újra a játékot -
#6226 Nekem is pihen a 270 ezres városom - újrafelhasználás nélkül csődbe megy. -
zsolesz79 #6225 Sziasztok,
Első indítás meddig tart? kb 30 perce ott tartok hogy "kapcsolódás a frissítési szerverhez"... 0%-ról felugrott 90%-re, de azóta kb 5-10 percenként megy 1%-ot -
Borg #6224 És akkor most mi? Dózeroljam le a 2 kurvadrága újrahasznosítót, és tegyek újat helyettük, hogy aztán pár nap múlva újra ugyanez legyen? Akkor inkább pihentetem a várost a következő patchig... -
HyperMonkey #6223 Miért nem látom ingame az origin profilépemet? Az origin oldalon látszik. ingame csak a standard kék fej van. -
#6222 1: Látod magandál megnyitva - ha tudod a sávos adózást állítani, akkor van pénzügyi hivatal. Ha tudsz hajóállomást építeni, akkor van közlekedési, stb.
2: Lehet, kell hozzá fejlesztett lerakat (teherkikötő a hibásan fordított neve), az ugyanúgy működik, mint a normál lerakat, csak sokkal nagyobb, és ahogy az egyetemhez, ugyanúgy lehet hozzácsapni hajó- és vasútmodult (attól függően, hogy minek a közelébe teszed).
3: Dehogynem, hangosan kiabálj rájuk, hátha a monitoron át meghallják, és hazamennek :)
4: Az erdő talajszennyezést pucol el egy kicsit, és a fejlettebb gyárak kevésbé szennyeznek. Tökéletesen elégedett és tiszta várost szinte lehetetlen építeni, kell hozzá több hatékony segédváros. -
#6221 Üdv, pár kérdés a profikhoz :)
Honnan tudhatom meg, hogy a régió más városaiban milyen hivatalok épültek már (azaz melyiket felesleges építenem) ?
Vasúton nem lehet teherszállítani ?!
Folyamatosan tüntetés van baktériumok miatt, és két db. gyáram valóban pirosban van (a 40-ből), de ha téglát köpök akkor se tudom csökkenteni, nem lehet őket hazaküldeni ?
Előbbiből adódik a kérdés, légszennyezést mivel lehet leghatékonyabban csökkenteni ? Ahogy tapasztalom az SC4-gyel ellentétben itt az erdőnek díszítési feladaton kívül nincs más hatása .
Akinek esetleg gondja van a kezdetekkel, ez a videó segíthet, többre mentem vele, mint az ingame oktatóval . -
Aragorn831109 #6220 Jelenleg minden szerver elérhető. Eddig tartott a nagy roham? :) -
#6219 Ja, jó volna valamiféle undo, ami pár percig él csak :) -
BYpsilon #6218 Isteni ez a játék. A legszebb ami tetszik benne, hogy valamit kitalál az ember. Tervezget, elmélkedik, próbálja kiszámolni mi lesz a hatása, megéri-e megcsinálni.
Aztán neki fog és nincs vissza út, nem lehet már az eredeti állapotot visszahozni. -
#6217 csak buszokat indítottam be -
iliili #6216 villamos/vonat vagy csak a busz,mert az utóbbi az relativ hamar van meg,az első 2-ő meg nem épp xdxd -
#6215 nálam is pont ez volt, boldogok voltak, nem írtak semmit, de az utolsó kis pluszt a tömegközlekedés bevezetése adta, és rögtön elkezdtek átépülni -
iliili #6214 hány játék órába telik nektek egy 50 ezres város elérése( aminek ugye már sűrűsődnie kell) ? -
#6213 Firty városom (első város simcity-ben):
-
#6212 Türelem és boldog lakók kellenek a sűrűség növekedéséhez. -
iliili #6211 az miért van ,hogy a lakosságom meg rekedt pár ezren a másik városomba meg 15 ezren,és akárhogy építek nem megy följebb= munkaerő hiány.....a űrűség meg egyszerűen sehogy se növekszik,miért ? mit lehetne csinálni ?