SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez a plusz 3 szerver meg se kottyant Europának. Már a második 20 perces
sorbanállásom tellik....

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

khalmi77
nekem maxon elég jól fut, nekem is q6600-am van 4gb rammal, meg egy jó videokarival.

Viszont azt azért lássuk be, hogy a q6600 és a ddr2 sok minden csak nem új (konkrétan kurva régi 😊! Ha lenne egy új core i7 meg 8-16gb ddr 3 azon már futna maxon, persze SSD-vel.

GibboRamone
Neten mi a francért csak LE-t lehet venni meg a még drágább deluxeot? nevetséges...

Dota 2

Armi555
Azért annyira nem jól optimalizált... azt hiszem én gépem rendesen megüti az ajánlottat mégse fut jól egész térképes városnál meg nagyobb városnál, 20 fps körül vagy alatta megy egész végig sajnos 😞 Alacsony árnyék és közepes világítással. Ennél alább nem akarom rakni sem mert ez így még szép 😊

Intel Q6600-am van és HD6580-em és 8 giga system ram 😞 vagy ezek gyengék?

Imádom a játékot, szerintem is a legjobb szimuláció amit eddig csak kiadtak!

Szerverek már stabilabbak a tegnaphoz képest, max egy hét és semmilyen gond sem lesz!
+1
khalmi77
igazából amúgy ahogy rájöttem, hogy ebben nincs bután szerkesztett commute time, nálam lekörözte az SC4et egy életre 😄

khalmi77
Két napja játszok a játékkal, néhány gondolat: összegezve a legjobb szimulátor amivel életemben játszottam.

Teljesség igénye nélkül néhány dolog:
- Nincs többféle nehézségi fokozat, amit mindig butaságnak tartottam az SC4ben, mindenki egyen játszik ami alapja lehet az összehasonlításnak immár.
- Nincsenek bõdületes marhaságok benne mint az SC4ben: pl 2 utcára õ azt mondta hogy long commute time (meg anyád az mikor azt le is sétálhatod 10 perc alatt).
- A grafika végtelenül optimalizált, remekül fut gyenge gépen is, ugyanakkor nagyon szép.
- Régiós játék is nagyon optimalizált, gyengébb gépen is 1 percen belül már más városban vagyok.
- Összességében elõrelépésnek érzem az SC4hez képest, és persze ennek folytán köröket ver minden más hasonló játékra… a pályát meg majd DLC-zik hogy nagy legyen, no para.

A lényeg:
Nagyon élvezhetõ, iszonyatosan jól eltalálták a játék nehézségét! Az elején nevetségesem könnyû, hogy mindenki szórakozhasson azért, a 10 éves gyerek is elnyomogassa kicsit a napközi után. De egy olyan 100k+ városnál már nagyon durva gondok jönnek elõ, ha nem terveztél nagyon komolyan elõre… dugók, úttervezés, stb.

Konklúzió: 10/10 nálam, életem egyik legjobb játéka. A szerver gondok megszûnnek 1 héten belül, bár nekem ma is egész nap gond nélkül futott a game (most is).

Skacok a DLC-ken meg nem kell felhúzni magatokat, én örülök összességében neki. Miért? Mert manapság két játékot szoktam sokáig támogatni, fejleszteni: az MMO-kat és az ilyen DLC-s megoldást, magyarul azokat amiknél "fizeted" úgymond havi szinten a programozókat, hogy csinálják a jóságot. Egy MMO-nál meg azért még mindig mesze olcsóbb ez a játék 😊!

Nincs valami trükk rá, hogy ne kelljen sorba állni? <#eplus2>

Carlos: Esetleg ha lerombolsz belõlük 1-2-õt, utána újraépülnek ha jól tudom(esetleg nem abban a formában). Utána nem tûnik el ez a bug? Vagy az odavezetõ útnak egy részét ha lerombolod?
Vagy ha a lerakatot kikapcsolod, majd be?
Carlos
Nem exportálni nem tudunk, hanem vannak olyan ipari épületek, amik azért "szomorúak" mert nem tudják tõlük elszállítani a árut.

Þór vígi þessi rúnar

Be van kapcsolva az export a kereskedelmi lerakatba?

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

khalmi77
ma meglepõen normálisan mûködnek már a szerverek 😊

oneal1
próbáltam már pár dolgot, de semmi:S

!Forza Ferrari!

Carlos
Ez engem is érdekel. Nekem sem akarták elszállítani az árut...

Þór vígi þessi rúnar

Na megjöttem, végre játszhatok, látom a pénteki csúcsforgalom keményedik, egyre terheltebbek a szerverek. 😄
Remélem nem futok bele játékmenetet akadályozó bugba...
reménytelen
Kicsit nehezen veszem rá a simeket a nagyobb sûrûségû épületek építésére, de azért 1-2 közepes sûrûségû már kezd megjelenni
oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

Végre én is beszereztem a saját példányomat. Limited Edition, 8500 Ft-ért vettem a Gameshopban. 😊
oneal1
az ipari részeken sok gyárban írja, hogy üres mert nincs hová szállítaniuk az árút.

Van kereskedelmi lerakat, 3 üres raktárral...

orvosság a dologra?

!Forza Ferrari!

ITT a legolcsóbb,de csak hétfõn lesz újra,sajnos 😛

elite
Én ma vettem meg a konzol világban 8900ért limited edition.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Fyrex
jelenleg hol tudom legolcsóbban megvenni a játékot? köszi

Avanti Crociati!

újrakezdeni nem lehet csak elhagyni vagy bulldozerezni.

348-an laknak a városodba ? 😄😄

oneal1
új várost kezdtem a magyarország régióban😊

még pici, de már a sok baktérium miatt sztrájkolnak...

van klinika, mit lehet ezzel kezdeni?😊

!Forza Ferrari!

Dzsini
Fõmenüben a játékaid között (bal oldali fül, ahol a középsõ a publikus játékok a jobb oldali pedig az új indítás) be tudod X-elni a régiót.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Joschka
Na, újra kezdtem a városomat, de a sandbox nélkül...Olajat bányászok, kereskedelmi lerakatom is van...szóval dübörög a gazdaságom...DDDDD

Ez a fõtere...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

hogy lehet egy várost újrakezdeni? .. mert én csak a város elhagyása funkciót találom... ha visszafoglalom, akkor meg onnan folytatódik, ahol abbahagytam😞
Láma!
szerintem emiatt nem fognak kirúgni, a megélhetésed nincs veszélyben. <#idiota>

Na engem kitett a játék. azért nagyszerû hogy minden zöld és kiírja hogy a szerver túlterhelt. Ennyit a jelzésrõl hogy mikor mi érhetõ el. Kérdés hogy este mikor mindenki rászabadul mi lesz.

Én egyelõre a gyakorló pályán próbálok túl jutni, bár ezen sokat segíteni, ha eltudnám kezdeni 😛
Keressetek rá az id-mre és ott megtaláljátok h milyen régiókba játszok.
id: Bazsa241

meghivnál regióba csatlakozasos oldal lehalt 😄
Sgyul néven tolom
Publikus

Armi555
nem

oneal1
beléptem volna máshoz látogatóba erre csak tölt és tölt...😄 nem csinál semmit. felejtsem el az állásomat is?

!Forza Ferrari!

meghívót küldtök, vagy publikus map?
Origin:Joybull

Ti milyen szûrõt használtok a játékban?
Csináltunk egy mapot Viridian Woodsban, SG Magyarország néven, bárki csatlakozhat.

szépek ezek a baba házas kis tündi bündi városocskák ( bár kicsit harsányak a színek nem?)
De nem jutott még eszébe senkinek hogy egy igazi bûnös várost csináljon?
Én anno jókat hülyéskedtem sc4-el hogy csináltam egy jó nagy népsûrûségû csupa szegények által lakott nagy iparos-nagy szennyezés várost magas bûnözéssel és állandó tüntetésekkel ! A szimek totál be voltak gõzölve, sokszor lövöldözés is volt az utcákon ! 😊)
Na én is feltelepítettem(alap verzió), és én is szívesen csatlakoznék ha van még valahol hely 😊 az Origin: Allmagne
A tõzsdét már nem merték megcsinálni maxisék😊
Most kezdenék várost valakinél van hely esetleg meghívna egy régióba? Sgyul néven vagyok ott is.
áhh, itt már csak az újraindítás segít...
Dzsini
Feladatkezelõben nézz körül, és ha fut, lõdd ki. Utána próbáld elindítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de nem teszi oda. Meghülyülök. Most lenne fél órám és nemtudok játszani. Sehol az ablak, de ez nem az elsõ eset.
botyika
mert az origin ablaka mögé teszi a launcher ablakot.
Miért van az, hogy originben rákattintok, hogy játék, és semmi nem történik??????? 😊
botyika
na azért annyira nem kicsi, csak sztem a duplaút miatt csalóka egy kicsit a kép.
Carlos
Nem mérem, számomra élvezhetõ, folyamatos.

Þór vígi þessi rúnar