SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sorbanállásom tellik....
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Viszont azt azért lássuk be, hogy a q6600 és a ddr2 sok minden csak nem új (konkrétan kurva régi 😊! Ha lenne egy új core i7 meg 8-16gb ddr 3 azon már futna maxon, persze SSD-vel.
Intel Q6600-am van és HD6580-em és 8 giga system ram 😞 vagy ezek gyengék?
Szerverek már stabilabbak a tegnaphoz képest, max egy hét és semmilyen gond sem lesz!
Teljesség igénye nélkül néhány dolog:
- Nincs többféle nehézségi fokozat, amit mindig butaságnak tartottam az SC4ben, mindenki egyen játszik ami alapja lehet az összehasonlításnak immár.
- Nincsenek bõdületes marhaságok benne mint az SC4ben: pl 2 utcára õ azt mondta hogy long commute time (meg anyád az mikor azt le is sétálhatod 10 perc alatt).
- A grafika végtelenül optimalizált, remekül fut gyenge gépen is, ugyanakkor nagyon szép.
- Régiós játék is nagyon optimalizált, gyengébb gépen is 1 percen belül már más városban vagyok.
- Összességében elõrelépésnek érzem az SC4hez képest, és persze ennek folytán köröket ver minden más hasonló játékra… a pályát meg majd DLC-zik hogy nagy legyen, no para.
A lényeg:
Nagyon élvezhetõ, iszonyatosan jól eltalálták a játék nehézségét! Az elején nevetségesem könnyû, hogy mindenki szórakozhasson azért, a 10 éves gyerek is elnyomogassa kicsit a napközi után. De egy olyan 100k+ városnál már nagyon durva gondok jönnek elõ, ha nem terveztél nagyon komolyan elõre… dugók, úttervezés, stb.
Konklúzió: 10/10 nálam, életem egyik legjobb játéka. A szerver gondok megszûnnek 1 héten belül, bár nekem ma is egész nap gond nélkül futott a game (most is).
Skacok a DLC-ken meg nem kell felhúzni magatokat, én örülök összességében neki. Miért? Mert manapság két játékot szoktam sokáig támogatni, fejleszteni: az MMO-kat és az ilyen DLC-s megoldást, magyarul azokat amiknél "fizeted" úgymond havi szinten a programozókat, hogy csinálják a jóságot. Egy MMO-nál meg azért még mindig mesze olcsóbb ez a játék 😊!
Carlos: Esetleg ha lerombolsz belõlük 1-2-õt, utána újraépülnek ha jól tudom(esetleg nem abban a formában). Utána nem tûnik el ez a bug? Vagy az odavezetõ útnak egy részét ha lerombolod?
Vagy ha a lerakatot kikapcsolod, majd be?
Þór vígi þessi rúnar
Remélem nem futok bele játékmenetet akadályozó bugba...
Van kereskedelmi lerakat, 3 üres raktárral...
orvosság a dologra?
!Forza Ferrari!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
még pici, de már a sok baktérium miatt sztrájkolnak...
van klinika, mit lehet ezzel kezdeni?😊
!Forza Ferrari!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez a fõtere...
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
id: Bazsa241
Sgyul néven tolom
!Forza Ferrari!
Origin:Joybull
De nem jutott még eszébe senkinek hogy egy igazi bûnös várost csináljon?
Én anno jókat hülyéskedtem sc4-el hogy csináltam egy jó nagy népsûrûségû csupa szegények által lakott nagy iparos-nagy szennyezés várost magas bûnözéssel és állandó tüntetésekkel ! A szimek totál be voltak gõzölve, sokszor lövöldözés is volt az utcákon ! 😊)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.