11758
  • iliili
    http://www.twitch.tv/dye44
  • khalmi77
    linket megköszönnénk mert így most senki nem tudja miről van szó! Megnézném!
  • iliili
    Hát ez beteg egy csávó stremen 450 ezres népességnél jár 1 városba,persze csak lakások vannak,de még közel se felhőkarcolok,kis kertesháztól kezdve a közepes tömbökig van a legtöbb,mi lesz itt a végén ?XDXD
  • khalmi77
    tényleg jó az index cikke, valamennyire a valóságot tükrözi!
  • batnor
    Antartica szerveren privát régiómba keressek személyeket.
    Akit érdekel küldjön pm-t.
  • Ironman2
    most az egyszer jó az index cikke!!
  • Ironman2
    Hulladékra is lehet várost építeni-Index kritika!
  • Mclaren1986
    kihez tudnék csatlakozni? :)
  • BYpsilon
    A bug esetében két épület van egymáson. A felső el kell dozerolni és eltünik.
  • khalmi77
    1: építs kórházat és ott wellness központot, azt tünteti el a kórokozókat, amúgy meg csökkentsd a lég és talaj szennyezést, és nem fognak tüntetni.
    2: a pénz küldés a szerver gyorsaságától függ, van hogy 10 perc, van hogy 5 óra, nem lehet megmondani, de 5 perc sztem minimum.
    3: ismert bug, valszeg javítják idővel.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Mit lehet tenni ha sok a baktérium és a lakók lázadoznak ?
    Ha valamelyik városnak pénzt küldök azt mikor kapja meg az a város ?
    Ja és itt egy kis érdekes bug is tőlem

• khalmi77
    Ahogy nézem tömegközlekedésre még a buszok a leghasználhatóbbak, mert nem annyira buggzanak be mint a villamosok, a vasút meg túl sok helyet foglal.
  • Mayan
    Ok, csak vak vagyok. :)
  • Ironman2
    régión kivüli utak jó bugosak,a fák ellepik az utakat,az autók meg a réten közlekednek az út helyett.DDD

• natalyel
    Az megvan, hogy tisztelgés más játékok előtt? :)
    Kane Tiberium (ipari épület) - (lásd: Command & Conquer, aki esetleg nem ismerné)
    lol :)

• MT16
    gyere a Hungary régióba origin ID: Miholecz
  • MT16
    Hogy lehet a kezelőfelületet eltűntetni a szebb screenshotok eléréséhez?
  • Mclaren1986
    sziasztok!!

szívesen csatlakoznék valami jó kis régióhoz, origin id: MclarenBandy
  • godand
    Így kóstolgasd az esetleges sim city kalózokat(...)
    https://i.chzbgr.com/maxW500/7119588608/hDEFE6E3D/
  • HyperMonkey

Nem ronda ez a gamma :)

• Zomil
    Azért a szén és érc bányászat nem szennyez olyan vészesen :)
  • khalmi77
    Ha úgy is termelsz mint állat, ami akkora szennyezéssel jár, MI A TÖKÖM az a szélerőmű? :DDD Akkor már mind1 mekkor a szennyezés nem? :D
  • Austin Bailey
    (pl Skyrim. Mennyit szoptam vele )
  • Ironman2
    Na beindult a kis városom.Van érc,szén,és kőolajkitermelés,exportálás is:

• PowiQa
    üdv, szeretnék együtt játszani veletek, ahol van szabad hely invelnétek engem? elég aktív vagyok szinte minden nap végig ^^ origin id: PowiQa
  • khalmi77
    Ez nagyon sok játéknál gond, nem csak itt. Van olyan játék pl, amit vissza sem lehet alt-tabolni. Ez sztem nem az a játék, hogy 100% figyelni kell folyamatosan, ezért futtatom ablakban. Egy FPS az olyan pl, de ez nem.
  • Ironman2
    Mondjuk a sims3-nál is ez az alapvető gond ha kilépünk közben a windowsba,akkor crashelhet a játék
  • Ironman2
    aha.ok!
  • khalmi77
    akkor megfagy a játék, nem fejlődik a városod, ellenben ha ablakban tolod, nem kell aktívnak lennie az ablaknak ahhoz, hogy mennyen az idő és fejlődjön/leégjen a városod. Filmet is nézhetsz akár teljes képernyőn, a háttérben teszi a dolgát.
  • iliili
    Az átlátszóság nekem is volt pár felhőkarcolonál,de nekem elmúlt( magas grafikán tolom)
    Hát igen ezt én is megtudom erősíteni ma 2-3x is a szerver kapcsolat megszakadt ( teljes ablakból sokszor netre léptem starttal xd)
  • khalmi77
    Az meg a másik, hogy ha alt-tabolsz teljes képernyőből, akkor \\\\
  • khalmi77
    ha valaki teljes képernyőn játszik és sokszor alt-tabolgat akkor crashel, nem csak ez a játék hanem sok másik is. Ablakban kell játszani és akkor nincs soha ilyen gond.
  • tomatos
    Na nekem nem megy, karbantartás miatt zárva, ezt írják és hogy látogassak vissza később. Sajna a Észak-Amerika Kelet 2-ön játszom és itt vannak a városaim is. Nincs mit tenni várni kell... :(
  • Tuvok #6459
    Találkozott már valaki olyannal, hogy bizonyos épületek folyamatosan villognak és áttetszővé válnak ? Mindig ugyanaz(ok). Három felhőkarcolóm amióta megjelent ezt csinálja, hiába variáltam a grafikai beállításokat, semmi se volt rá hatással ..
  • Ironman2
    Most müködik rendesen,lehet azért volt,mert 10 percig magára hagytam a játékot,és kiléptem közben a windowsba
  • HyperMonkey
    Nálam sincs gond egyelőre. Talán próbáld meg újratelepíteni, hátha segít.
  • donatus13
    Nálam is gond nélkül ment amíg játszottam.
  • BYpsilon
    Valami nálad lehet gáz. Szabin vagyok es 8-9 órákat vagyok folyamatosan fenn, mindenféle szakadás, fagyás és server hiba nélkül.
  • iliili
    Ohh baszki tényleg,köszi,de am mindig az érc/szénnél gondoltam is rá,de ennél nem xd
  • khalmi77
    te sem szoktál visszaolvasni mi? :P na de a lényeg, hogy csinálj a város specializációknál ilyen kereskedelmi depot 10K-ért, ott rakj le műanyagraktárat, majd kattint az exportálásra. Ekkor exportálni fogják amiből pénzed is lesz, és az újrahasznosító is tovább fog működni. A gond csak az, hogy ha elvileg egyszer tele lesz az újrahasznosítód, a játék beguggzik és nem fog működni többé vagy mi.