SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dimre
Ez tegnapi kép, mert ma még nem láttam.<#falbav>
Háttérben a majdnem kész erõmû.

X universe Home, sweet home

Dzsini
Szerverenként 10 aktív régiód lehet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szia közben megoldódott. igen lassan megy.

Nem tûnik el 2 napi meló, csak server terheltség miatt nem tudj betölteni.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Hali.
Ha másik régióban kezdek várost simán tudom folytatni az addigit?
akkor 2 napi meló tûnik el így a semmibe? ez tényleg gáz!
dimre
Tegnap óta egy várossal, kb 150e fõs, +-os költségvetéssel (zöld), 6,5 mill vagyonnal, majdnem kész a nagy mû naperõmû, már csak a prociból kell pár ezer láda. Én egyszerre csak egy anyagot engedélyeztem, pár óra alatt megtelik. Az elején türelmesen várj, kicsit lassan de elindulnak a teherautók.
Most meg nem tudom betölteni a nyamvadt városom, tényleg be kéne perelni az EA-t.

sziasztok. Az lenne a kérdés, hogy mikor a nagy mûvet építitek (én a napáramost) akkor elfogadta a régió és elindult az építés. ott felajánlotta hogy járuljak hozzá. A lényeg az volna hogy folyamatosan termelem a processzort, megy a mûanyagot..stb. akkor apránként átviszi, vagy egyfolytában raktározni kell és mikor 45.000 db lesz akkor kell felajánlani? vagy apránként is menne?
ÉN hiába ajánlottam fel apránként nem történt semmi. <#fejvakaras>

Shiver
nah nekem pont végiggyalogolt a napelemeken (10 db-on) 😄😄 és még a lábát se vágta el 😄😄

A felhők felett mindig süt a nap

Armi555
<#vigyor2><#hehe>

"Special Features!:
-----------------------------------
Crashes: This makes Sim City truly unique by offering crashes in the form of launcher crashes, game crashes, and even server crashes.
Smaller Servers: To maintain an amazing playing experience, by keeping the majority of players offline, you are able to appreciate the moments that you do get to play.
New DRM: With the newest online only DRM we are able to make 100% sure that pirates will never play this game. We also believe some of our customers to be pirates so this new DRM will also stop paying customers from attempting to play.
Cloud Saves: By having cloud saves, we are able to ensure that any progress you make on your city will instantly be lost upon server crashes, restarts, or disconnects. Doing this makes sure that you will always have a fresh experience each time you play. "

Shiver
kössz a tippet

woy
<#fejvakaras> Valakinek volt már ilyen hiba indításkor ?

Sziasztok!
Tele van az Európa kelet 2-es szerver és azt szeretném kérdezni hogy hol játszanak még magyarok? Melyik szerverre érdemes mennem.

Köszönettel Bandeeka
Láma!
ijj, az kemény😄

nekem is ott állt meg, csak az ipartelep közepén bukkant elõ, és onnan sétált át 😄

Carlos
Nekem az volt a mákom, hogy a szemétnél megállt. Az mögött a nukleáris erõmû volt.

Þór vígi þessi rúnar

Ha elhagyok 1 régiót, még visszatérhetek hozzá?

Carlos
Én egymagam csináltam.
Importálsz vagy gyártasz mûanyagot meg azt a csövet. Aztán ezekbõl csipet csinálsz. Majd csipbõl csinálsz tévét.
1.5 misit meg nehéz elérni de nem lehetetlen. Nekem 2 proci gyár és 2 lerakat kellett hozzá. (egyik lerakatba 4 proci raktár a másikba 2 csõ és 2 mûanyag).

Þór vígi þessi rúnar

Ha angol nyelven veszem meg, akkor abból lehet vhogyan magyar valamikor?

Láma!
Megvolt az elsö godzillám, vagy gyik vagy mi... felzabálta a szemétkészletet, és beledöglött 😄

csak addig átgázolt az ipartelepen.... 😄

csuszi
ez engem is érdekelne.

MJ rulz Pink Team The Only One

Simán meg lehet csinálni, csak idõ, nyersanyag, ill. raktár kérdése (na meg persze pénz).

És ez tényleg megbízható is? 😊

Shiver
éreztem hogy ez a turpisság 😊

Lehet vele mûanyagot, fémet, és ötvözetet gyártatni (ha kibõvíted azokkal a a modulokkal.) Nekem 2 fullos újrahasznosító telep el tud látni egy maxra kitolt procigyárat 😊

hát igen, azt egyedül nem is lehet összehozni csak ha sok város összedolgozik, és 1 nagy tápos városba nyomatnak mindent azzal el lehet érni. (de ha egyszer elkezdesz tv-t gyártani és nem baszod nagyon el soha többé nem lesznek anyagi gondjai a régiónak. Én pont tegnap próbáltam ki sandboxba, és egy tv gyár város simán 1 gyárral hozza a havi 1,6 millát is akár.)

Shiver
hogy a pöcsömbe kell tv-ket gyártani? ha jól értem fogyasztói el. üzemmel, de ahhoz meg 1.5 milla napi profit kell azt meg hogy a tökömbe?😊

Kicsit zsúfolt lett az út, rombolni és nagyobbat kellesz építeni. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Sziasztok!
Ha valaki úgy gondolja, hozzám is lehet jönni.Észak-Amerika Nyugat 1 szerveren vagyok. Caledonia a regió neve. Publikus, úgy hogy jöhet bárki.

illetve a nem ujrahasznosithato szemetet égetitek?

A vizet honnan szerzitek? mert eljön azaz idõ lassan amikor mar nem tudok hova lerakni vizpumpat

Carlos
A prociból meg tévét csinálsz és 197.000-et hoz.

Þór vígi þessi rúnar

Ötvezetkinyerõ jól profitál 48.000§-t hoz havonta. Én nemrég tettem le processzorgyárat is. Az meg 65.000§-t hoz a konyhára. 😊
Megvan a lerakat, de mar ott elakad a dolog h el se megy begyüjteni a hulladekot, csak a sima kukas autok jarnak.

dimre
Alapból csak mûanyagot, csinál tegyél hozzá fém, és ötvözet kinyerõ gépsort. Meg nem árt egy kereskedelmi lerakat sem, megfelelõ raktárakkal.

Carlos
Este van aprajafalván. A kép után másnap reggel jött egy frankó meteorzápor és a +2000 bevételembõl csinált egy -5000-est. A helyreállítások után +500... Ergh.

p.s.: A tévégyár frankó kis szmogcsóvát húz a városon...Ezis szépen látszik a képen!

Þór vígi þessi rúnar

Vki meg tudja nekem mondani, hogy az újra hasznosítás miért nem megy ?😄 leraktam az ujrahasznosito uzemet vettem hozza kocsikat is mind a 2 fajtabol és semmi

Én szívesen megyek 😊
GibboRamone
Valaki akinek volt iylen próblémája és fixálta,az segítsen kérem!

Legfrissebb origin client és a tûzfal ki van lõve! Interentem meg természetesen van!! HELP!!! <#falbav><#falbav><#falbav>

Dota 2

Belépés óta stabilan megy east2-n. Élvezetes az építgetés és nézni ahogy fejlõdik, növekszik a város. Egyelõre csak egy van régióban. A régió 16 fõs privát, aki szeretné meghívhatom.

Skypack
Köszönöm a válaszokat akkor majd megrendelem 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Javítva a link mert az elõbb rosszat linkeltem.

ITT csak 7k de hétfõn lesz csak kulcsuk ismét.

http://www.players.hu/pc%20j%C3%A1t%C3%A9k/simcity
én most rendeltem meg innen http://www.konzolvilag.hu/pc/simcity/7987
jarlaxxe
Skypack
Mintha valaki, mondta volna itt hogy 8000 a játék, én mindenhol jóval többért láttam, megtudja valaki mondani hogy hol ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Hogyan kell hidat vagy felüljárót építeni ?

Shiver
te kelet 2-n tudsz játszani jelen pillanatban?

Fyrex
gameshopban nem volt már felhívtam õket, másikat megnézem köszönöm! 😊

Avanti Crociati!