SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háttérben a majdnem kész erõmû.

X universe Home, sweet home
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Ha másik régióban kezdek várost simán tudom folytatni az addigit?
Most meg nem tudom betölteni a nyamvadt városom, tényleg be kéne perelni az EA-t.
ÉN hiába ajánlottam fel apránként nem történt semmi. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A felhők felett mindig süt a nap
"Special Features!:
-----------------------------------
Crashes: This makes Sim City truly unique by offering crashes in the form of launcher crashes, game crashes, and even server crashes.
Smaller Servers: To maintain an amazing playing experience, by keeping the majority of players offline, you are able to appreciate the moments that you do get to play.
New DRM: With the newest online only DRM we are able to make 100% sure that pirates will never play this game. We also believe some of our customers to be pirates so this new DRM will also stop paying customers from attempting to play.
Cloud Saves: By having cloud saves, we are able to ensure that any progress you make on your city will instantly be lost upon server crashes, restarts, or disconnects. Doing this makes sure that you will always have a fresh experience each time you play. "
Tele van az Európa kelet 2-es szerver és azt szeretném kérdezni hogy hol játszanak még magyarok? Melyik szerverre érdemes mennem.
Köszönettel Bandeeka
nekem is ott állt meg, csak az ipartelep közepén bukkant elõ, és onnan sétált át 😄
Þór vígi þessi rúnar
Importálsz vagy gyártasz mûanyagot meg azt a csövet. Aztán ezekbõl csipet csinálsz. Majd csipbõl csinálsz tévét.
1.5 misit meg nehéz elérni de nem lehetetlen. Nekem 2 proci gyár és 2 lerakat kellett hozzá. (egyik lerakatba 4 proci raktár a másikba 2 csõ és 2 mûanyag).
Þór vígi þessi rúnar
csak addig átgázolt az ipartelepen.... 😄
A felhők felett mindig süt a nap

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Ha valaki úgy gondolja, hozzám is lehet jönni.Észak-Amerika Nyugat 1 szerveren vagyok. Caledonia a regió neve. Publikus, úgy hogy jöhet bárki.
p.s.: A tévégyár frankó kis szmogcsóvát húz a városon...Ezis szépen látszik a képen!
Þór vígi þessi rúnar
Legfrissebb origin client és a tûzfal ki van lõve! Interentem meg természetesen van!! HELP!!! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Dota 2

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |