11758
  • iliili
    na ez egy jó ötlet,megyek is és sztem megcsinálom,ha van még a szomszédba szabad hely :D
  • Dzsini
    Akkor legyen a szomszéd városban szegény ember, aki ingázik hozzád.
  • iliili
    Kár érte,ez sok csődbe vinni,mert már alig van helyem csoro házakat építeni a felhőkarcolok stb mellé,az én várom legszívesebben csak managerekből állna :P
  • Dzsini
    Vannak munkák, amihez szegény emberek kellenek - bizonyos gyárak, valószínűleg a buszvezetők, (nem atom)erőműben dolgozók, kohómunkások... amíg ilyesmi van a városodban, addig szükség van nem gazdag emberekre is.
  • khalmi77
    Az nem lenne túl realisztikus, gondolj csak bele: Ha mindenki manager, akkor mégis ki takarítja ki a manager-irodaházban a WC-t, a polgármester? :P
  • iliili
    igen most már elég magasak a telek árak,de nem lehet valahogy eltűntetni az olcsó állásokat,és csak közepes-drágákat hagyni ?
  • c3ll
    Úgy néz ki az enyém is elszállt, nagyon szuper. 20+ órám volt benne. Be akartam lépni, írta hogy hibás, akarom-e visszaállítani a legutóbbi működő állapotba? Nyomtam, hogy igen, azóta nincs városom. Ez remélem csak valami vicc... :/
  • khalmi77
    Mondjuk ingázókkal, de persze alapvetően arról van szó, hogy valszeg mindenhol magas a telkek értéke, amit nem tudnak kifizetni a $ simek, ezért nem tudnak beköltözni a városodba.
  • iliili
    a rengetek $ állást ,hogy tudom eltűntetni a leghatékonyabban/egyszerűbben ,.mert 3000 ezer dolgozora jut 15 ezer munkahely ?!
  • elite
    Felüljárót lehet építeni?
  • khalmi77
    Kössz már van, ez meg kurvára spam, szóval egy admin törölje ki.
  • woy
    assza meg az EA a szervereit, most veszlett el az egész város.azt írták, hogy hibásan működik és hogy helyreállítják, erre elveszlett az egész
  • Frank99
    kajak gyorsan mehettél :-)
  • Szycsu
    OFF: Szombathely - Veszprém távolság 2 óra 46 perc alatt lett teljesítve (normál esetben 1 óra - 1 óra 10 perc)
  • HyperMonkey
    Ez is jogos. És én mégis élvezem minden percét. Tehát jó nekem :)
  • HyperMonkey
    Én nem játszottam még egy simcity résszel sem előtte, lehet hogy azért vagyok elégedett. Nekem olyan játékélményt nyújt (a bugok ellenére) amit rég nem tapasztaltam. Reggel meló előtt csak azért léptem be hogy megnézzem, tettem-e le elég kukásautót. Nem mintha nem ért volna rá délután, de pont emiatt értékelem igazi élményként ezt a játékot. Az EA-t meg leszarom, pénzéhes banda és az is marad. Odaáll minden sikergyanús game mögé és majd be is hajtja a vásárlókon amit kiadott. De a játék nagyon jó. Az lenne a rosszabb, ha ötlettelen rossz játék lenne. De nem az, nagyon jó csak még hibás. majd kicsiszolják szépen és akkor csillogni fog.
  • Kodlovag
    Debug mod
    Remember: You cannot remove most/any debug'd stuff!

Szóval csak saját felelősségre, mert amit ezzel letettél, az nem dózerolható el!
  • Frank99
    csak az jutott vezetés közben eszembe, hogy ha ez történik a SimCity-ben, lsd. basznak bármit csinálni a hóval, értsd és mondd EGY DB gyökér hótolót, sózót nem láttam egész nap, de a trafipaxot a hófuvásban reggel igen...- akkor úgy már elhajtottak volna mint polgármester a vérbe, mint a huzat!
  • Molnibalage
    Egy útvonaltervezésre alapuló világban a legalapabb dolog nem megy. Ez vicc. Majd szóljanak, ha kijavították..
  • godand
    Ajánlom is nekik. Záros határidőn belül. Én forradalmat vártam. Kissé csalódott vagyok amit nem csökkent le a kompenzáció amit ígértek.
  • HyperMonkey
    MINDEN játék bugosan jön ki évek óta. Az már nem divat, hogy bugmentesen adnak ki játékokat. Ha megnézed az igazán nagy neveket és fejlesztőket, máshol is ez van. Nézd meg a Bioware-t az SWtOR-al vagy a blizzardot a Diablo 3-al. Persze ez nincs így rendjén, de nem fog változni. nem 1-2 hátre elég szórakozást nyújt a game, majd javítják, hiszen hosszútávra terveznek vele.
  • khalmi77
    De durva :D ez ám az időjárás így március közepén :D
  • rozsa88
    Ott egy bud, a kuka fel van dőlve :D
  • Frank99
    csak 2-őt kell visszaolvasni, Keszthely City
  • Frank99
    az b+...

:-)
  • BoneDragon
    Most hogy mondod egy évszak változást belerakhattak volna, de félek hogy az dlc lesz vagy kieg. :)
  • Marfy
    Szép idő... Merre jártál?
  • Ironman2
    Van már winter addon??
  • godand
    Azért a maxis-tól ha már annyira atomkreatívak többet várt volna az ember mintsem kiadjanak egy bughalmazt. Mire volt a bétateszt?
  • khalmi77
    Biztos a gépeddel lehet a hiba, mert engem mióta megvan a játék egyszer sem dobott ki.
  • Frank99
  • Ironman2
    Elindulni elindul rendesen,csak menet közben van amikor kidobál,és ez a szar!
  • HyperMonkey
    Én már jópár várost építettem, volt egy 207k-s is. és nem volt olyan vészes hogy játszhatatlan lett volna. Voltak dugók de a valóságban is van. És tényleges bugok is vannak, de egyszer nem éreztem hogy bugok miatt abba akarom hagyni. Szerintem nem gamebreaker bug annyira egyik se. nyilván jobb lenne ha nem lennének bugok, de minden (!) játék bugosan jön ki már jópár éve. Nincs ezen semmi megdöbbentő. majd javítják. iszonyat potenciál van a játékban, akár "conent patch" akár DLC formájában. igen gáz hogy 10k-ért bétatesztelünk, de élvezhető. Nem is kicsit.
  • Austin Bailey
    igaziból neked szerintem az fáj, hogy hülyén megvettél egy játékot, ami sehogy sem akar működni, így ha lesz warez, akkor te rászívtál. Nem kell mindent elhinni az EA-nek. Sem azt, hogy a játék jó, sem azt hogy tőlük függ
  • Frank99
    nálunk Keszthelyen hófúvások vannak, elakadt autók, balesetek, áramszünetek....

• Molnibalage
    Ha ez a bug igaz és általános, akkor hogy a rákba tervezzek várost? Nem at történik, hogy a szépen végigautónak a fél világon és ez ellen semmit sem tudok tenni...? Mert én ezt látom. ---> Az egész modellezés egy vicc, ha ez igaz...
  • Ironman2
    Ezt a debug modot honnan lehet elérni??
  • rozsa88
    Alakul a városkám:

• HyperMonkey
    *forced
  • csuszi

a játékipar halála, csak nem látnak tovább 3 centinél. meg úgy an block jó sok iparágnak okoz bosszúságot.