SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy még mindig kaotikus állapotok vannak és csak szerencsével lehet játszani?
Akinek meg megy vagy nem panaszkodik egyfolytában az a játékról is írhatna egy kicsit.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Két mondatban (röviden) le tudnátok írni, hogy a változást az elõzõ részhez képest a játékmenetben, hogy is képzelje el az, aki nem bétázott?
A medve nem játék.
Ez nektek is így van, vagy csak nálam valami bug, illetve szerintetek lesz-e megoldás, vagy tudtok-e ilyenrõl?
Mi erre a megoldás?
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Olyan ritka dolog, és egy ilyen játéknál eléggé fontos a jól megkülönböztethetõ árnyalat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A korai engine-bemutató videóknál mutatták, hogy ha egy ház füstöl, akkor az utakon elkezdi kiküldeni az "itt bizony tûz lesz" jeleket, aminek találkoznia kell egy tûzoltósággal, és akkor megindul a mentés. Tehát mint minden másnál (szennyvíz, áram, stb.) itt is a hatékony úttervezés, és a tûzoltóság(ok) megfelelõ elhelyezése létfontosságú.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én se bírom a sok sírást itt. Ilyen már szinte majdnem mindegyik online játéknál elõfordul. A játékot ez miatt leértékelni? Ez olyan mintha megvenném, de nem futna a játék a gépemen és leértékelném. LOL.
Számítástechnikában meg a bugokkal/szerver gondokkal bizony együtt kell élni. Majd eljön az az idõszak is, amikor ezek a jelenségek már nem lesznek ennyire gyakoriak.

Továbbá azt hiszi, hogy az az arányaiban elenyészõ számú nyivákoló ember az online fórumokon bármit is számít, mikor a túlnyomó többség csendben, békében játszik.
Attól, hogy 5 ember hangosan kiabál, és 200 nyugodtan és csendben játszik, attól még nem az 5 lesz többségben.
Nekem a tegnap reggeli próbán kívül sose volt gondom a csatlakozással és a játékkal.
mint a dedó komolyan mondom... EA így, EA úgy, EA amúgy... gyorsan vigyük le az értékelést négyre, alkalmazkodjunk a heti trendhez..
Jelenleg már van Európa Nyugat 4 is és Kelet 3 is mindjárt lesz 😊
2, miért nem veszik vissza, ha úgy döntesz, hogy nem fogadod el.
De azt hiszem legalább felkészültem rá lélekben, hogy ezen a hétvégén túl sokat nem fogok játszani... 😊
"The good news is that you paid $60 for a pretty little main menu screen.
The bad news is that you paid $60 for a pretty little main menu screen."
Hát ezeken jót nevettem 😊)
Kb 20 perc múlva elmondható, hogy világszerte megjelent. 😊