11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#6170 A szennyvíztisztitó nem csinál talajszennyezést? -
#6169 Nem azt kérdeztem fut-e... Én is ismerem, mi kell neki (elvileg) minimum. Már lassan 2 hete lesem fórumot, és a leírtak alapján sokaknak a minimum követelmény fölötti, az ajánlottat is megütő gépükkel is fps problémájuk van, ezért kérdeztem meg, mire számíthatok. Van olyan játék aminek a minimum gépigényével is közel fullos grafikával tudok játszani probléma nélkül, más játékkal meg bőven a minimum fölött géppel is vannak problémáim. -
#6168 Az a baj, h az érc és szén globális export-ra megy és abbol szerzek elég sok pénzt. Ebböl tartom fennt magam :D -
#6167 LMGTFY -
#6166 Steamen tuti nem lesz. Csakúgy mint az összes új EA játék. Az EA megcsinalta a maga saját kis steamjét, ami Origin néven fut. -
#6165 Így hallva mennyi probléma van még a játékkal, bugok amiket lassan javítanak, nem bánom, hogy még nem vettem meg, csak az a baj, hogy processzor vásárlás után akarok nekimenni, mert félek, hogy a jelenlegivel nem futna szépen. Hasonló konfiggal nem játszik valaki innen, mennyire kell butítani hozzá, hogy tűrhetően menjen? -
#6164 Nekem Mac-re kellene a játék, de néztem, hogy digitális letöltéssel milyen árat elkérnek érte. Meg lehet majd venni valamelyik ismert letöltő helyről is? -steam.
Néztem a dobozos verziót is, de azon meg nincs megjelölve a Mac verzió akkor gondolom azt majd külön árulják. -
Lehner #6163 Ja és az Origin nevem: Lattila88 -
Lehner #6162 Szia! Én Kelet 4-en csináltam egy Magyarország régiót! Nézz be nyugodtan, és várok minden magyar játékkedvelőt. -
#6161 A szennyvíztisztító friss vizet pumpál a földbe, tehát egy idő után megjelenik körülötte egy felhasználható jó minőségű vízfolt. Emellett van eső is, de a lényeg a tisztító.
Ércből meg szénből ki lehet fogyni (a készletmegjelölések elég pontatlanok), de addigra, ha beindult az üzlet már importtal tudod pótolni - kicsit csökkenti a bevételt, viszont felszabadul a bányák helye más célra. -
buttonp #6160 Kelet2 aki akar játszani, vegyen fel! Origin: buttonp -
#6159 Amugy, ha a vizkészlet elfogy akkor igy buko az egész város? Mert körülöttem nem termelnek nagy mennyiséget, meg ugye logikusan nézve egy idö után náluk is elfogy...akkor ilyenkor mi van? Tönkremegy az egész régio, mert nincs viz?
Amugy attol is félek, h mi lesz ha elfogy a szén és érckészletem...mert elég nagy bevételem van belöle, de már csak 5honapra elegendö van :S -
HyperMonkey #6158 Hát a kérdéseimre adott válaszokból azért látszik hogy van aki már vágja, főleg olyan aki már játszott ilyen játékkal. Próbálgatom, de sok a kérdés. vagy rájövök vagy itt megkérdezem. nem akarom más játékélményét ott ingame elrontani.
A polgármesterség nehéz szakma :) -
Csokis #6157 Maxis looking into fixing SimCity traffic problems as complaints grow about pathfinding -
#6156 Mindenki noob még, és egymás tapasztalatából tanulni sokkal gyorsabban lehet, mint saját magad próbálgatni, és ugyanazokba a hibákba belecsúszni 3 városnál :)
A szóló játék szerintem eleinte jóval nagyobb kihívás, mint társakkal együtt építgetni. -
HyperMonkey #6155 Én sosem játszottam ilyen játékkal korábban, így privát régióban kezdtem és maradok is egy darabig ott. meg kell ismerni az összefüggéseket, mert hát elég nagy kihívás így elsőre. nem akarok visszafogni senkit a noobságommal, így előbb inkább tesztelek és ismerkedem a játékkal :)
Később majd csatlakozom publikus régióhoz valahová, elég kocka tudok lenni. De ehhez kell valami alaptudás. Nehogy egy szép tiszta város miattam fulladjon bele a szemétbe :) -
giczinger #6154 hello
helyet keresek lehetőleg magyar régióba
aktívan játszom
Originen giczinger a nicknevem -
#6153 Az a helyzet, h körém már eléggé betelepültek, szoval most várom, h aktivabbak legyenek :)
Jah amugy sikerült az egyik reaktornak felrobbannia...ugyhogy most kapott egy kis sugárzást a város :D -
HyperMonkey #6152 Próbálj több várossal egyszerre játszani. kettő sztem elég kezdetnek, visszaolvasva találsz sok infót hogy mit hogy érdemes csinálni, olyan összefüggések vannak hogy nem is gondolna rá az ember. Mint a ranger greatsword-el -
#6151 Jelenlegi városom :)
Bár egyre több a baj vele, hely már nincs, de a bünözés nö és egyre több tüz is van ráadásul a gyárak folyamatosan bezárnak képzetlen munkaerö miatt.
-
Crazyoldman #6150 Szia Sneel1, köszönöm, hogy jelentkeztél, keresni foglak délután olyan 17:00-tól várhatóan, hogy be tudjalak hívni. -
Ironman2 #6149 Nem pörög a topik,látszik hétköznap van.DDD -
Sneel1 #6148 Satuhun22 felvettelek originen jelezz vissza mert beköltöznék egy magyar régióba. Mert az oroszokból elég volt gyorsan építek. :D -
drmilo #6147 Sziasztok még van pár hely a pénteken induló privát régióba.
Feltételek: Aktivítás, alapok ismerete, csapatjáték. Inkább a "kockább" játékosoknak :)
Jeletkezem!
Több infó a facebook csoportban. -
#6146 Hehe... :D
Lehet, hogy az máson is átfúj nem csak rajtam. :D -
Mayan #6145 Ezt még nem láttam itt, esetleg a fejlécbe is érdemes kitenni: összegyűjtött bug lista. -
#6144 Én egyelőre elvagyok azzal, hogy élvezem a nyüzsgő kis városom látványát. Bár a szimuláció sok tekintetben elég fake, engem maga a város élete annyira lenyűgöz, hogy egyelőre még nem zavarnak ezek a dolgok. Mondjuk tipikusan inkább a hangulatos városképre megyek rá mint a sok pénzre vagy gyártásra. -
Crazyoldman #6143 Sziasztok, mivel sokáig nem volt hely régiót nyitni Európa Kelet 2 szerveren, ezért már néhány napja az Európa Kelet 4 szerveren építjük városainkat. Aki szeretne csatlakozni egy tiszta régióba, ahol még van 14 városnak hely, az keressen a játék felületén keresztül. Origin ID: Satuhun22. Barátom egy 60.000-es várost fejleszt, én egy 270.000-es várost működtetek profittal és alapvetően dugómentes úthálózattal. Az elkövetkező napokban állunk neki az egyik régiós nagy projekt kivitelezéséhez. Szívesen várunk minden lelkes városfejlesztőt. -
Mayan #6142 Nekem pont így sikerült csődbe vinni az egyik városomat: egyszerre akartam egyetemet és nehézipart kiépíteni. Ez egy darabig ment is, de mikor már fémipari központ, kereskedelmi központ, kohó, teherkikötő is volt, akkor már sem helyem, sem pénzem nem maradt. Végül az egész ipart ledózeroltam, maradt az egyetem és átálltam proci gyártásra. Az ipart pedig átvittem a szomszéd városba, ahol eddig csak szénbánya és szénerőmű volt. Most mindkettő jól keres, mikor éppen hajlandó működni a hulladék feldolgozó. :(
Ami érdekes, hogy a kereskedelmi központ lerombolása után is lehet teherkikötőt építeni. Viszont nem hajlandó működni, sőt, ha van olyan raktára, mint valamelyik kereskedelmi lerakatnak, akkor az sem hajlandó szállítani az adott árút! -
#6141 Nem is keresek életszerűséget az egy láda szemét vs egy láda cpu között de nem is zavar, hogy dugó van :D
Amúgy meg lehet alul képzettek a diszpécserek ezért ha valahol tűz van oda küld mindenkit :D :D -
#6140 A tűzoltóságnál a diszpécser pontosan tudja, hogy X helyre kiküldte-e a tűzoltóautót. Az iskolabuszok pontosan tudják, hogy X megállóhoz neki kell-e mennie, vagy másnak.
Jelen helyzetben varázslátással megtudják, hogy milyen irányban, milyen messze van a legsúlyosabb probléma, és hanyatt-homlok elindulnak oda.
Melyik az életszerűtlenebb, és miért akarsz életszerűséget számon kérni egy olyan játéktól, amelyik bármelyik 1 láda szemétből előállít 1 láda processzorgyártáshoz megfelelő ötvözetet / műanyagot? :) -
#6139 A valóságban sem tudod, hogy elindult e oda vagy foglalt lesz e nem ? :) Valóságban is relatíve káosz van meg dugó meg minden miért akar mindenki tökéletes és óraműszerűen működő várost ? Totál életszerűtlen szerintem :D -
#6138 Tőlem max egy kis radioaktív szellő megy át semmi extra xD -
#6137 Ledózeroltam a régit, nagy nehezen összekuporgattam 110k pénzt, felépítem az újat és továbbra sem hajlandóak kimenni a begyűjtők...
Remek... -
BYpsilon #6136 Érdekesség. Simcity szóra a google 8. találata ez a fórum. :) -
BYpsilon #6135 Építettem már ilyet. A teherkikötő a fejlesztésként rakható le, de nem kell közvetlenül kapcsolódni a kereskedelmi portál épülethez. -
#6134 érdekes, mert olyat láttam, hogy teherkikötő (vagy hasonló volt ané), mint önálló épület -
BYpsilon #6133 Fejlett kereskedelmi portál, ahoz lehet teher kikötőt és teher vasúti terminált adni. -
#6132 mi kell ahhoz, hogy vasúton is menjen a teherforgalom? Állomás építésénél azt írja, hogy szállít termékeket, de ha a vasút állomásra megyek, csak utasokat ír, és csak ingázó vonatok közlekednek. Közvetlen kereskedelmi lerakat mellé tettem vasútállomást -
BYpsilon #6131 Igen ez az alap megoldás. Viszont ez rántja magával a következő gondokat.
Figyelni kell melyik auto mikor indul el és célpontot kijelölni neki, a célpontot foglaltra tenni. A célpont ugye neme biztos hogy otthon lesz, lehet bevásárlás is elsőre. Valamint figyelemebe kell venni hogy milyen célpontba vágyik vagyon és lakhely sűrűség szerint.