SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vándorr
az indiai storeban vásárolt simcityben van magyar nyelv?

http://youtube.com/indieGoTV

Joschka
Vagy még szinte mindenki alfában van...<#idiota>

Amúgy tényleg simán megy...legalábbis nálam.😊

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Úgy látom,már jól üzemelnek a szerverek,mert nem pörög a topik.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
No, ez jó!!!
Nálam is az iskolabuszok akadtak el.
nézem, 2 napja sehol senki az iskolákban. Az hogy lehet? nézem oktatás nézetet és MINDEN iskolabusz beakadva áll egy keresztezõdésben... Na fasza.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
1.3 lett ma reggelre (legalábbis nálam most frissít)

Update: 03/09/2013 - This update to SimCity contains the following updates and fixes:

General
Fix for a crash related to the highway interchanges and vehicles.
Traffic was optimized for complex road sections.
Fix for a specific case of city processing that forced players to rollback their cities to a previous state.
Fix for a crash some players saw when exiting their city.
Rapidly clicking or accidently double clicking the Claim city button will no longer create multiple regions.
We temporarily removed filtering by friends and maps on the Join Game screen to better support database performance. Players can still find friends' regions by going to their friends' profile pages.

Servers
Various database optimization to address issues with connecting to our servers
We added 8 additional servers!

Az útkeresõn tényleg van mit javítani, egy 3 ágú keresztezõdésnél álló iskolám minden reggel rettenetesen megszorul, mikor kiözönlenek belõle a buszok. Volt már, hogy délig nem mozdult senki - és mivel a sorokba beállít pár rendõr és tûzoltó, így nagyobb bajok is lettek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az alapanyagokat helyi felhasználásúvá kell tenni az export helyett, amikor nekikezdek a Nagy mû felépítésének?
nyirog
az a homály mikor zoomolsz, annak a mértékét tudod vele állítani, én minimálisra vettem mert idegesített

Telepítésnél kell átállítani

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hm, nem tudom. egyébként a játék nyelvét hol lehet átállítani? kipróbálnám magyarul... 😄

Az itthon kapható verzió nem csak magyar,lengyel, orosz nyelveket tartalmaz? Másképpen fogalmazva, aki itthon vásárolt verziót át lehet-e állítani angolra? A magyar fordítás + a rengeteg elírás nagyon gáz szerintem.

a tilt-shift az mit csinál a beállításokban?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én az kelet 1-en vagyok, de a magyar nevû régiómba nem jött még senki, egy másikba régiómban már voltak betévedõk, de az még a Csendes óceán 1-en és az a régió valamiért eltûnt.

kelet 3
majd
Kelet 4

gondolom.....én már csak 4-re fértem fel 😞

A mohának mindig a déli oldala fás!

Sziasztok!
Ha az Európa Kelet 2 szerver tele van akkor hol találok még magyar játékosokat? melyik szerveren?

Köszönöm szép estét
DDDDDDDDDD:

Bakker!! Szénné ég a kenyér!!

nyugdíjasokat kihagytad! DDD

Értettem. Én ma teljesen meg voltam vele elégedve amúgy. Most hogy már tudtam vele huzamosabb ideig játszani is. Így már nagyon király volt...
Nem, benne van az angol, magyar, német, francia, gyakorlatilag az összes. olyan mintha itt vettem volna a boltban, vagy európai originen.

Akkor Indiai lesz a nyelve a játéknak?
csuszi
<#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

indiai origin store 😄

vicces, se proxy nem kellett hozzá, semmi. sõt, a megadott adatoknál is mindenhol az igazit adtam meg - az országon kívül.

Nocsak! Honnét szerezted be ilyen jó áron? 😊
Na még ilyen se volt. 😮 Egyszercsak kidobott a játékból...
nyirog
nálam is állandóan tüntetnek, olyan még nem volt h ne, csökkentettem minden adó, minden kategórián belül 2%-val erre még mindig ott dekkolnak (más nyûgjük akkor még nem igazán lehetett, mert minden nyugis volt). Bennem erõs a gyanú, hogy a polgármesteri hivatalhoz szkriptelve hozzátartoznak a tüntetõk is <#idiota>

Na, beadtam a derekamat, 6500 forint a limited változatért nem volt nagy összeg, régen sokat Simcity4eztem, bár inkább nõvérem tolta, de mindig is közel állt a szívemhez ez a város management. A nagy területekkel mindig bajban voltam, meglátjuk ezzel mit kezdek. Aztán meg, a városhatárokat késõbb szerintem simán növelhetik.

Töltöm is a játékot, aki akar vegyen fel originien: realee_hun

Fpocok
Hívd ki rájuk a helyi focicsapat drukkereit, a békemenetedet meg a saját TEKI õrségedet. Az újonnan alakult riadóláncot ne felejtsd el. <#idiota>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Amúgy meg ezekre a mentés kérdésekre, azt tudom mondani, hogy jó lenne ha lehetne offline játszani... Kiadnának egy ilyen modósítást. Mert nyílván amint a te gépedet terheli le a nagyobb méretû város nem az õ szerverüket. Akkor már lehetne szerintem akár mekkorát építeni. Amúgy a socities nem tudom abban nem volt meg ez a sim city-s plusz. Ami miatt ezzel is órákat játszok. Meg a 4-el is órákat játszottam...
csóró nép mit képzel??? adok én nekik tüntetést!!

Hát nem mondom, most toltam egy jó 4 óra játékot. Elég jól alakult a kis városom, csuppán azért pofáznak folyton, hogy nincs vásárló... De hát hova rakjak még neki lakóövezetet mikor fullra be van építve az egész...
SimCity twitter: https://twitter.com/simcity

Hey lucy! Will you be offering larger city maps in the future??

Once we get stable, this is another one we're absolutely looking at. Our intention is to continue to support SimCity and surprise you.
csuszi
"amíg nem adnak ki sokkal nagyobb beépíthetõ területet!"
van egyáltalán errõl szó? esély? nekem is ez az egyetlen bajom így a fórum alapján.

MJ rulz Pink Team The Only One

én addig nem veszem meg amíg nem adnak ki sokkal nagyobb beépíthetõ területet! MINDEN tiszteletem itt az alább belinkelt városok építõinek de ahogy látom 150K körüli város már fullra be van építve
( hogyan lesz ezekbõl 1-2 millás város mint sc4-ben?? )!
Mégis olyannak tûnik mintha egy városnak csak EGYIK kerülete lenne, közben meg ez az egész... 😞(
SC4 ben legalább lehetett kicsit szeparálni a negyedeket, valós városoknak néztek ki.Pl. szerettem a nagy város köré kisebb elõvárosokat szöszölni ahogy a VALÓSÁGBAN is vannak. Sõt kisebb falvakat farmokkal, gazdag kis luxus negyedeket stb... itt meg a "puszta" után egybõl felhõkarcolók...ehh. olyan kicsik a távolságok hogy szinte nem is kéne tömeg közlekedés, sõt még autó se nagyon. kb. minden 10 perc gyalog.
A gyíkocska nálam még nem volt. Csak tornádó és meteor. 😊
Joschka
Én is be tudok mindig lépni a játékba.<#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
A fákat én ültettem. A Parkok/Természet--> Erdõ ültetése elemmel lehet fásítást végezni.😊

Eleve ódzkodok attól, ha rákényszerítenek az internet kapcsolatra egy játéknál. Mikor én szinte sose multiplayerezek.
És nem is veszem meg.
Bár a Societies láthatóan gyengébb ennél a Sim city változatnál azzal is lehet kreatívkodni... Eddig is megvoltam e nélkül.
a fákat netán te ültetted, vagy erdõs régió volt alapból? klassz lett!
dimre
A játék megéri a pénzt, jól sikerült, az apróbb hibák ellenére. A hozzáférés silány, kb tíz évük volt felkészülni. Ez a EladomAszart cég(nem a Maxis-ra kéne mutogatniuk), õk a kiadó és szerverüzemeltetõk, egy dilettáns pénzéhes köcsög banda.

X universe Home, sweet home

ha nem jatszottal vele akkor mirol beszelsz? elso nap ( 7-én ) voltak vele kisebb fennakadások de azóta (sõt én akkor is) nekem hibátlanul fut. nincs olyan h ne tudjak vele jatszani. te ezek utan ne is vedd meg sztem hanem inkabb warezolj tovabb.

Sordoran
Engem nem zavar annyira (kicsit igen) mivel wow-ozok, így hozzá vagyok szokva, hogy nem mindig játszhatok amikor akarok 😄 Én is szívesen mókáznék offline, de türelmes vagyok, majd megveszem ha lesz pénzem, és rendezõdik a felhajtás körülötte, nem lesznek túlterhelt, bugos szerverek.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Hát én addig tuti nem fogok vele játszani, míg nem lesz offline verzió és/vagy fel nem törik. Egy forintot nem ér meg a szaros szerverparkjuk.
Szégeny, hogy ez megtörténhet 2013ban.
Pedig szívesen megvettem volna ha nem lenne nethez kötve. ..pják be.
Sordoran
Van valaki aki az enyémhez hasonló konfiggal játszik? Tudom megvan a minimum gépigény nekem is, de hát ez nem feltétlen jelenti, hogy valóban gond nélkül futna. Mivel gépfejlesztésben vagyok, ezért nem sietném el vásárlást, ha kell még egy kis vas alá.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Roppant addiktiv a játék. Délután neki kezdve 9 órányi játék után lett ilyen az elsõ város. A kinézetre erõsen rányomja bélyegét a kitapasztalás.
Volt segítség, egy óriás gyík. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Sordoran
Valóban csak 10 régióban lehet városa az embernek? Ez is szép megkötés az EA-tõl. Persze érthetõ, náluk van a mentés, az õ tárhelyüket foglalja, de akkor is. Mondjuk sok szerverrel, mindegyiken 10 régió az oké, de aki nagy kocka, azt is megtölti 😄

Armi555
Amúgy mikortól jönnek régióból is egyetemre meg középiskolába? Kétszer ha kiírta, de akkor is hazudott a játék 😄 Iskola nem írt egy regionális tanulót sem...

Joschka
A városom, melynek neves egyeteme van a régióban.

A repülõtér

További képek...

A ranglista még mindig ki van lõve ugye? Azért nem vagyok fent rajta gondolom
Akkor most én jövök, mert kivágott mint macskát sz...., és vissza se enged. Azért remélem ez a városom most nem veszik el, mint a tegnapi, bár már épp az összeomlás szélén áll. 😄