11758
  • Coolfire
    Már fogyóban az olajam és a szenem,azért gondoltam valami high-tech motyira.Viszont nem akar működni,kiírja,hogy le vagyok tojva,nem üzemel.Muszáj volt lekapcsolni,mert több,mint 100 simit visz el óránként.
  • Carlos
    Csak "szemétszállítási" időben mennek ki szart szedni. Nálam nem bugos, de dzsininél igen.
  • Carlos
    Leraksz egy újrahasznosító szemetes épületet és szépen elkezdesz a szemétből ötvözet és műanyagot gyártani. Vagy leraksz egy raktárat és importálsz.
    A város specializációnál kiválasztot a procigyárat és ötvözetből és műanyagból gyártasz procit.
    Ezután ötvözetből és prociból gyártasz tévét.
    (raktárak legyenek ahol tárolod a cuccot).
  • olcsy11
    Hogy nem vettem ezt észre.. Köszi :)
  • Coolfire
    A spéci menüben van a turizmusnál.
  • olcsy11
    Hali,
    Csak tegnap óta játszok, szóval előre is bocs a hülye kérdésért. Hogyan tudok rendezvényközpontot lerakni? Már mindent átnéztem, de sehol sem találom, és google se hozott használható találatot.. :/
    Előre is köszi,
  • Coolfire
    Halihó!
    Most hirtelen nem emlékszem;bugos az újrahasznosító,v. én vagyok ilyen f*sz.:)Belefeccöltem egy csomó lóvét és nem működik.
    Semmit nem tudok kinyerni.:(
  • HyperMonkey
    Valaki legyen szíves leírni részletesen hogyan kell processzort majd TV-t gyártani, mert egyszerűen nem jön össze normálisan. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Carlos
    Bocs, ha vótmá...
  • laca95
  • peti79
    Köszi, megnézem.
  • Dzsini
    A lakosság számára ráklikkelve nézd meg a második fülön, hogy milyen típusú munkaerő áll rendelkezésedre, és milyen típusú munkaerőre van szükséged. Ha a kettő nincs átfedésben (pl. többségében gazdag lakóid vannak és többségében szegényeknek való munkahelyek), akkor sírni fog mindkét oldal.
  • peti79
    Sziasztok!
    Állandóan sírnak a lakosok, hogy nincs pénzük. Munkahely van dögivel, ők azért sírnak, hogy nincs munkaerő. Minden adó 8%-on. Sok lakás, bolt, gyár ürül ki emiatt. Nem tudjátok mi lehet a gond? Mivel lehet ezt megoldani?
  • iliili
    Van egy i3-as procim,4 GB RAM,1 GB videókártya,egy elég fullos alaplap/hűtés, Windows 7,és mégis a fizikai memóriám rendszeresen emgtelik 90% fölötti,és a játék "lefagy" nem válaszol,és nem csak ennél a játéknál tapasztaltam már ezt,mit lehet ellene tenni ?
  • woy
  • Aragorn831109
    Itt már csak a csoda segít... :(

• Aragorn831109
    A tévégyártás tényleg szép profitot hoz. :)
  • Bhawk24
    Sziasztok! Magyar régióba szeretnék csatlakozni Europa Kelet 2-őn. Origon ID: HugAAr_BlackHawk
  • Ironman2
    A fiúk a bányában dolgoznak:

• Ironman2
    Na ilyen szinesfémhulladékok maradnak a gyárak után,kár hogy nincsenek kolompárék,akik elhordják onnan:

• Ironman2
    Áthelyeztem máshová a gyárakat,de a talaj szennyezettsége ott megmaradt elég kritikusnak.Az nem fog majd felszivódni valahogy?
  • khalmi77
    egyáltalán nincs dugó, 2x24 helyi busz jár és ennyi... viszont a probléma, hogy $$$ munkahely kevés, hiányzik vagy 1500, azzal nem tudok mit csinálni, high-tech iparba már nem mennek, mert panaszkodnak, hogy nem tudnak hova szállitani, vagy képzerlen a munkaerőm, mikor minden gyereket suliba járatok fax se érti
  • khalmi77
    Silicon Valley, Magyarország HC régió, minden macbook hazája:
  • BYpsilon
    Érdekes lenne tudni, hogy egy egy épület mekkora kapacítású. Pld. egy gyár mennyi munkahelyet ad. Lehetne jobban szabni a lakosságot ill ipari területet, hogy ne lenne annyi betöltetlen hely.

• Aragorn831109
    Azért mert kezdetben 8 szerver volt és mindenki arra csatlakozott amire tudott.

Ezt viszont neked kell eldöntened...
  • I.C.ram
    Sziasztok!

Most vettem meg a játékot, és érdeklődnék, hogy miért van annyi ázsai nevű régió az EU kelet 2 szerveren? :P

Kezdőként inkább saját régióban érdemes nekivágni, vagy keressek egy public régiót?
  • khalmi77
    telepísd újra 0ról a temp fájlok törlése után, mert nekem még mindig jól működik
  • Dzsini
    Nekem 1.5 óta random pillanatokban megfagy az egész játék (nem válaszol-ra kapcsol az ablak), és csak kilőni tudom. Valami valahol elkeveredett, ez így most nem túl kényelmes. Pedig a kohóvárosom szépen fejlődik.
  • Neoncsoves
    Na most van időm végre játszani, picit megújítom a városomat. Új utak, új felosztás...
  • Ironman2
    mondjuk marad az Origin chat,de ott nincs csoport beszélgetés,ez a baj!
  • khalmi77
    igen nagyon
  • Ironman2
    régióchat nektek is lassu?
  • khalmi77
    szinte csak $ van neki ezt mondta is, de akárhogy is nézzük, support város nélkül akkor is durva
  • bkvbusz
    Eladó egy eredeti Simcity 5 (2013) DIGITAL DELUXE Edition sorozatszám és a hozzá tartozó origin fiók, amiben az e-mail cím és a többi adat megváltoztatható.
    Irányár: 20000.- Ft
  • BYpsilon
    Ez nagyjából egy getto város. Ennyi lakos csak $ vagy $$ lakosbol johet össze.
  • khalmi77
    én sem vágom de biztos lehetséges.
  • iliili
    de nem értem...nincs panasz szolgáltatásra ? nincs tűz ? megbetegedés? tömeg ?
  • khalmi77
    620K embernél jár és 9% taxnál 24K+ bevétele van... anyád. ja és csak lakó van nála
  • khalmi77
    EZ ELMEBETEG ÚRISTEN :D
  • khalmi77
    köszönöm