11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Coolfire #6532 Már fogyóban az olajam és a szenem,azért gondoltam valami high-tech motyira.Viszont nem akar működni,kiírja,hogy le vagyok tojva,nem üzemel.Muszáj volt lekapcsolni,mert több,mint 100 simit visz el óránként. -
#6531 Csak "szemétszállítási" időben mennek ki szart szedni. Nálam nem bugos, de dzsininél igen. -
#6530 Leraksz egy újrahasznosító szemetes épületet és szépen elkezdesz a szemétből ötvözet és műanyagot gyártani. Vagy leraksz egy raktárat és importálsz.
A város specializációnál kiválasztot a procigyárat és ötvözetből és műanyagból gyártasz procit.
Ezután ötvözetből és prociból gyártasz tévét.
(raktárak legyenek ahol tárolod a cuccot). -
olcsy11 #6529 Hogy nem vettem ezt észre.. Köszi :) -
Coolfire #6528 A spéci menüben van a turizmusnál. -
olcsy11 #6527 Hali,
Csak tegnap óta játszok, szóval előre is bocs a hülye kérdésért. Hogyan tudok rendezvényközpontot lerakni? Már mindent átnéztem, de sehol sem találom, és google se hozott használható találatot.. :/
Előre is köszi, -
Coolfire #6526 Halihó!
Most hirtelen nem emlékszem;bugos az újrahasznosító,v. én vagyok ilyen f*sz.:)Belefeccöltem egy csomó lóvét és nem működik.
Semmit nem tudok kinyerni.:( -
HyperMonkey #6525 Valaki legyen szíves leírni részletesen hogyan kell processzort majd TV-t gyártani, mert egyszerűen nem jön össze normálisan. Előre is köszönöm a segítséget. -
#6524 Bocs, ha vótmá... -
laca95 #6523 -
peti79 #6522 Köszi, megnézem. -
#6521 A lakosság számára ráklikkelve nézd meg a második fülön, hogy milyen típusú munkaerő áll rendelkezésedre, és milyen típusú munkaerőre van szükséged. Ha a kettő nincs átfedésben (pl. többségében gazdag lakóid vannak és többségében szegényeknek való munkahelyek), akkor sírni fog mindkét oldal. -
peti79 #6520 Sziasztok!
Állandóan sírnak a lakosok, hogy nincs pénzük. Munkahely van dögivel, ők azért sírnak, hogy nincs munkaerő. Minden adó 8%-on. Sok lakás, bolt, gyár ürül ki emiatt. Nem tudjátok mi lehet a gond? Mivel lehet ezt megoldani? -
iliili #6519 Van egy i3-as procim,4 GB RAM,1 GB videókártya,egy elég fullos alaplap/hűtés, Windows 7,és mégis a fizikai memóriám rendszeresen emgtelik 90% fölötti,és a játék "lefagy" nem válaszol,és nem csak ennél a játéknál tapasztaltam már ezt,mit lehet ellene tenni ? -
#6518 -
Aragorn831109 #6517 Itt már csak a csoda segít... :(
-
Aragorn831109 #6516 A tévégyártás tényleg szép profitot hoz. :)
-
Bhawk24 #6515 Sziasztok! Magyar régióba szeretnék csatlakozni Europa Kelet 2-őn. Origon ID: HugAAr_BlackHawk -
Ironman2 #6514 A fiúk a bányában dolgoznak:
-
Ironman2 #6513 Na ilyen szinesfémhulladékok maradnak a gyárak után,kár hogy nincsenek kolompárék,akik elhordják onnan:
-
Ironman2 #6512 Áthelyeztem máshová a gyárakat,de a talaj szennyezettsége ott megmaradt elég kritikusnak.Az nem fog majd felszivódni valahogy? -
#6511 egyáltalán nincs dugó, 2x24 helyi busz jár és ennyi... viszont a probléma, hogy $$$ munkahely kevés, hiányzik vagy 1500, azzal nem tudok mit csinálni, high-tech iparba már nem mennek, mert panaszkodnak, hogy nem tudnak hova szállitani, vagy képzerlen a munkaerőm, mikor minden gyereket suliba járatok fax se érti -
#6510 Silicon Valley, Magyarország HC régió, minden macbook hazája:
-
BYpsilon #6509 Érdekes lenne tudni, hogy egy egy épület mekkora kapacítású. Pld. egy gyár mennyi munkahelyet ad. Lehetne jobban szabni a lakosságot ill ipari területet, hogy ne lenne annyi betöltetlen hely.
-
Aragorn831109 #6508 Azért mert kezdetben 8 szerver volt és mindenki arra csatlakozott amire tudott.
Ezt viszont neked kell eldöntened... -
#6507 Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, és érdeklődnék, hogy miért van annyi ázsai nevű régió az EU kelet 2 szerveren? :P
Kezdőként inkább saját régióban érdemes nekivágni, vagy keressek egy public régiót? -
#6506 telepísd újra 0ról a temp fájlok törlése után, mert nekem még mindig jól működik -
#6505 Nekem 1.5 óta random pillanatokban megfagy az egész játék (nem válaszol-ra kapcsol az ablak), és csak kilőni tudom. Valami valahol elkeveredett, ez így most nem túl kényelmes. Pedig a kohóvárosom szépen fejlődik. -
Neoncsoves #6504 Na most van időm végre játszani, picit megújítom a városomat. Új utak, új felosztás... -
Ironman2 #6503 mondjuk marad az Origin chat,de ott nincs csoport beszélgetés,ez a baj! -
#6502 igen nagyon -
Ironman2 #6501 régióchat nektek is lassu? -
#6500 szinte csak $ van neki ezt mondta is, de akárhogy is nézzük, support város nélkül akkor is durva -
bkvbusz #6499 Eladó egy eredeti Simcity 5 (2013) DIGITAL DELUXE Edition sorozatszám és a hozzá tartozó origin fiók, amiben az e-mail cím és a többi adat megváltoztatható.
Irányár: 20000.- Ft -
BYpsilon #6498 Ez nagyjából egy getto város. Ennyi lakos csak $ vagy $$ lakosbol johet össze. -
#6497 én sem vágom de biztos lehetséges. -
iliili #6496 de nem értem...nincs panasz szolgáltatásra ? nincs tűz ? megbetegedés? tömeg ? -
#6495 620K embernél jár és 9% taxnál 24K+ bevétele van... anyád. ja és csak lakó van nála -
#6494 EZ ELMEBETEG ÚRISTEN :D -
#6493 köszönöm