11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
HyperMonkey #6370 Olyanok ne ugassanak (FS) akik az oldalukon megengedik a wowgold vétel hirdetést :) -
HyperMonkey #6369 Akinek ATI kártyája van és grafikai anomáliákkal találkozik, az a videokártya beállításnál mindent tegyen defaultra. nagyon nem szereti a firced AA-t meg a v-sync-et. Bár van ingame AA de nem sokat ér ATI kártyán. -
Ironman2 #6368 Ja,értelmetlen számomra is hogy szurkolnak a warez miatt!! -
Austin Bailey #6367 sok értelme van, hogy minden simet egyesével lemodellez, közben nincs is fix lakásuk -
HyperMonkey #6366 Igen vannak bugok, vannak értelmetlen dolgok, de a játék egyszerűen elképesztően jó. Nálam is megvannak a bugok mint mindenkinél, de egyszerűen abbahagyhatatlan minden hibája ellenére (magánvélemény).
A gamestar az a frostshock csapat? Ha igen akkor azoknak a véleményét meg leszarom orbitális pályáról. Nekik csak a blizzard meg a wow, minden mást lehúznak. Biztos a blizz fizet nekik :) -
#6365 Már le is töltöttem magamnak a debug modot.
De mintha azt is írnák, hogy amit debugból tudsz letenni, az nem törölhető. Szóval inkább még nem próbálom ki. -
#6364 Egy kicsit még bírj ki :D -
#6363 legalább több számítási kapacitás marad nekem kelet-2ön :PPP XD -
#6362 akkor ne tedd... ez ilyen kurva egyszerű :D -
#6361 Az ilyen videóknál érzem azt, hogy nem szabad megvennem ezt a játékot... -
godand #6360 Na látom azért akadt valaki aki el is olvasta a cikket(...) -
Csokis #6359 Ez igen érdekes!
You can edit highways, outside of city boundaries, they work, and they sync to server!
-
iliili #6358 Az iparom nem növekszik,ti mit szoktatok csinálni,h a taknikájuk fejlődjőn?
ha az ércet meg a szenet nem eladni,csak a raktárba áll,akk mi a helyzet-hogy lehetne belőle pénz ? -
godand #6357
http://www.ign.com/articles/2013/03/13/the-14-stupidest-things-we-did-this-generation -
#6356 De évtizedekkel egyszerűbb is az egész játék. -
#6355 openttd-ben semmi gond nincs a multival :) -
#6354 Én sokáig toltam az OPENTTD-t nagyon király volt. Nekem pölö az sokkal jobbnak tűnt, mint az SC4. De van ebben az SC5-ben valami megmagyarázhatatlan plusz (talán a hangulat?) ami miatt nálam ez lett most a csúcs. Persze majd idővel kiderül, de ha javítják a bugokat, és jönnek zsíros DLC-k amik tovább bővítik a szimulációt, akkor nem lesz itt gond. -
Porta #6353 Egy transport tycoont ilyen graffal és a régi jó kis jazz zenével és valami jól kigondolt multival.. Az lenne a kánaán :) -
#6352 Azt mondod forgalom? Lehet, hogy az emberek előben tesztelik a glassbox engine módosításait? :) De kvázi-péntek lévén lehet, hogy mindenki siet haza SimCityzni. -
Porta #6351 Vicc az amit a "tesztelők" össze szoktak hordani a játékokról.
A kedvencem az amikor egy multira tervezett játékot lehordanak a sárga földig mert a single része unalmas(pl wargame european escalation). És véleményt alkotnak a multiról 2db lejátszott meccs után.
A gond az, hogy ez is már csak a pénzre megy ki. Egy tesztelőnek nincs ideje heteket játszani a játékkal mint régen. Minél gyorsabban kell valamit összedobniuk ha nem akarnak lemaradni. Mint annyi másmindenben az életben itt is a minőség tizedleges lett. Gyors legyen és csillogó a többi nem számít -
#6350 Akárki akármit mond, ez nemhogy a legjobb Sim City ever, hanem a legjobb városépítős játék amivel életemben játszottam. Talán csak a Transport Tycoont élveztem régen ennyire, de ez azt is übereli :) -
Zewasoft #6349 Ha még csak az idő lenne szar, de a forgalom... -
#6348 Amúgy nem tudom, ki merre lakik, de mi ez a mocsok idő pesten? -
#6347 Mindenki pofázik, hogy ilyen meg olyan rossz az online kapcsolat, miközben nekem AZ ELSŐ napon volt egyedül gondom vele, azóta sosem. Faxa mikor azok írnak cikkeket, akiknek halvány fogalmuk sincs az adott dologról, ennyi erővel ezek a "tesztelők" publikálhatnának TDK-t a ELTE TTK-n is, kb annyi hozzáértés lenne benne mint itt :) -
godand #6346 Én se örülök, hogy lehúzták a játékot. Sajnos nem nagyon találni olyan magazint ami égre-földre dicsérné. Addig én is pihentetem amíg az égbekiáltó bugokat nem javítják. -
#6345 +1
haterek. -
#6344 +1 -
#6343 -
#6342 A gamestar maga egy vicc, a debil, retardált értékelésével egyetemben. -
godand #6341 Na erre varrjatok gombot.
http://www.gamestar.hu/halad-a-simcity-feltorese-kozel-az-egyjatekos-mod.html -
natalyel #6340 -"Ó, hát magasak a piaci árak, nagyon drága az alapanyag...":
-"Apjuk, már egy hete mondom, hogy felveri a gaz a felhőkarcoló parkolóját, mindig csak henyélsz, sör meg tévé"":
-
#6339 :D -
natalyel #6338 -
#6337 tölts fel képet a kepkezelo-com-ra és itt akommentnél pedig kép beszúrása, és ennyi :) -
natalyel #6336 Az milyen hogy épült egy Skull&Bones rezidencia? :)
(Csak 20kbyte-os képet lehet ide beszúrni, úgy meg élvezhetetlen. Az épület neve: Csontkoponya Társaság).
Aki nem vágná, miről van szó: Skuul&Bones
:) -
#6335 Jézus 1 napig nem vagyok és 3 oldal jön össze, sok volt az olvasnivaló :) -
SiMi3 #6334 Sziasztok!
Keresnék egy magyar régiót ahova lehetne csatlakozni. :)
grasmus340
köszi :) -
#6333 Aha, értem már az egyetemi kapacitást.
Azt is láttam már, hogy némi nehézséggel a megállók is kiválaszthatók, de mindig inkább egy várakozó simre sikerül kattintani. Majd megpróbálok jobban bezoomolni, csak akkor nagyon darabol a játék, nem bírja az integrált videokártya.
Legalább 2000/órával beljebb lesz a költségvetésem is. Azzal már alig lenne veszteséges a városom. A felszabaduló helyre meg jöhetnek még lakások. -
#6332 Egyetemre kocsival mennek a kis csírák. -
#6331 Az (iskola)busz megállókat ugyanúgy lehet bulldózerezni, mint bármi mást, csak elég közel kell menni hozzá, hogy eltaláld :)