SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Þór vígi þessi rúnar
Bár szerintem szûrni kéne, hogy a bejelentés után regisztráltak már ne kaphassanak. 😊
Þór vígi þessi rúnar
http://www.gamestar.hu/simcity-orok-elet-ingyen-jatek.html
Kell a fenének, ez van.
Mondjuk tényleg szépre sikerült grafikailag.
Tegnap végre én is tudtam gond nélkül játszani egész nap! Megpróbáltam egy ipar nélküli várost csinálni, mondván, majd ingáznak melóba a simjeim. Ez egész 70e népességig mûködött, aztán úgy bedugult a városom, hogy még a tûzoltók is megrekedtek. A fél város leégett, csõd 5 perc alatt....😊
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is. A SimCity-n is gondolkodtam, de valószínûleg valami más városépítgetõssel fogok kezdeni, megvárván, amíg teljesen stabilizálódik minden EA-tájon.
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
Máté
Hol lehet a magyar változatot a legegyszerûbben, és legolcsóbban online megvenni?
Köszi!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Ma simán beléptem és játszom.
Þór vígi þessi rúnar
Valami ötlet?
Fejlesztett erõmû volt, vagy a sima?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
) , és annak rendje és módja szerint ez hamar katasztrófához is vezetett. Hát utána az egész ipari rész ahol volt a robbanás elkezdett haldokolni, sorba mentek tönkre a gyárak "sugárzás" címszó alatt, és a fél mapomon az addig jó rátájú talajszennyezés és betegségek eszméletlenül megnövekedtek. Tényleg óva intek mindenkit az atomtól, mert egy olaj energiamû 150-et termel, az atom meg 200-at, szóval annyira nincs nagy különbség, és az olajos megoldás sokkal biztonságosabb.
Íme pár kép a katasztrófa utánról:
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
A kódok használatához a 'Caps Lock' gombot be kell kapcsolni'
Vezérlés Homokozó módban
Tûzesetek engedélyezése/letiltása
ALT + F
Bûnözés engedélyezése/letiltása
ALT + C
Egészségügyi problémák engedélyezése/letiltása
ALT + M
Légszennyezés engedélyezése/letiltása
ALT + A
Talajszennyezés engedélyezése/letiltása
ALT + P
Hajléktalan simek engedélyezése/letiltása
ALT + H
100 000 § hozzáadása a városi kasszához
ALT + W
Szennyvíztermelés engedélyezése/letiltása
ALT + S
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Dr.Vu pusztító robotja rászabadul a városra...mint valami utcaseprõ gép futurisztikus verziója.
De van a városnak megmentõje...Maxis Man személyében...õ pedig itt tartózkodik.
Az akció sikeres volt, mert a hõsünk el kapta Dr.Vu grabancát! Jutalom gyanánt házi robotja (Maxis Man-Ci) elõmelegített galvanizált fagybuborékos fürdõvel várja. <#idiota>#idiota>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Valakinek elõfordultak már ehhez hasonló tetxtúra felvillanások vagy csak nekem van ilyen gondom ?