Thief 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenül kirakták a linket, majd nemsokára le is vették.
Thief reboot won’t support Mantle at launch
megjelenésekor az AMD új Mantle API-ját a
Thief PC-s verziója, az csak egy késõbb érkezõ
patch formájában kerül a játékba"
Next PC upgrade: 2022
Már csak olyan videót kéne nézni, ahol használják a Flash Bomb-ot.
A fûrészfogas nyílvesszõ elég faszányos lett. Néha röhögtem, mikor az õr halálhörgés közepette rogyott össze. XD
Steames ar 45 EURO vs 28 EURO, privatban.
szerintem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Felszerelést venni, értékeket eladni a Crippled Burrick fogadóban lehet az egyik kereskedõnél.
Engem azért annyira nem zavar hogy kissé buta az AI. De az sem minden esetben. Van sokszor, hogy egybõl kiszúr.
A környezeti hangok baromi jók, kitûnõ a hangulata. Fülesen keresztül valami eszméletlen jó. Hallani a legyek zümmögését, a messzebb lévõ madarak szárnycsattogtatását, károgását, a patkányok futkározását, a törött üvegen átsétálást, padlónyikorgást, a messzebb horkoló embereket és a mennydörgést, ami a hivatalosan közzétett Lockdown végigjátszásban nem lehetett.
Zseniális.
Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. A Vér Pistikék játszottak vele, akik nem ismerik a játékot. XD
Valaki Call of Duty-nak nézte és az elsõ küldetésben lebukott vagy 6-szor és meghalt vagy 5-ször. XD
2 óra után egynek jó ez.
Next PC upgrade: 2022
Azt a kevés 9 napot alig bírom kivárni. XD
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
de ez pure stealth játék
tetszik, h lesz benne ez a kép kitapogatósdi
rejtélyest játszósdi
meg a full-real mód
objective highlight nélkül
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg az õr a vitrineknél, az egy dolog, hogy nincs sok értelme amit csinál (végtelenségig köröz egy kicsike szobában, ahelyett, hogy az az egyébként õrizetlen házban mászkálna), de ráadásul mindig megnézi a vitrineket mégse veszi észre, hogy egyik pillanatról a másikra kiürültek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Thief témák
Thief cuccok: poszterek, artbook, pohár, kapucnis pulóver, póló
Thief cuccok
A játék világa mondjuk alapból adja a lehetõséget egy kis hátborzongatásra.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Számomra, figyelembe véve valamennyi játékot, amivel valaha is játszottam, az egyik legemlékezetesebb pálya. Talán csak a HL2 Ravenholm-ja vetekszik vele.
#130-ban nézd meg 5:20-5:35ig. Szerintem valami hasonló lehet. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Old School Mode
Egy biztos, autós játékban sem játszom 'TPS' (tologatós) nézetbõl azért mert akkor többet látok..., benne ülve nehezebb, közelebb áll a valósághoz, és mindenekfelett hangulatosabb.
Mindenesetre megvettem (GMGkód+kredit:kb6ezer ft), február végén többet tudok 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondom ismét, hogy egy játékban, attól hogy játék, lehet törekednõ a valósághûségre, például egy ember mozgását, koordinációját illetõen. Számomra igenis zvaró, hogy az FPS-nézet limitálja a lehetõségeket, hozzá nem tesz semmit, csak inkább elvesz.
Az sem ok, hogy azért, mert megreformálta anno a stealth FPS-t, most is az. Akkor kizárjuk a fejlõdés, a változás lehetõségét, és az közel 15 éve volt. Vagy több. Akkor újításnak tûnt, most inkább visszalépésnek.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch