Thief 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
6/10? hát az elég gyengusz

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

GameSpot 6/20.

Véletlenül kirakták a linket, majd nemsokára le is vették.

Thief reboot won’t support Mantle at launch

grebber
"A korábbi hírekkel ellentétben mégsem támogatja
megjelenésekor az AMD új Mantle API-ját a
Thief PC-s verziója, az csak egy késõbb érkezõ
patch formájában kerül a játékba"

Next PC upgrade: 2022

masterthief
Engem nem zavar. Az elõzõ részekben is volt ilyen.
Már csak olyan videót kéne nézni, ahol használják a Flash Bomb-ot.
A fûrészfogas nyílvesszõ elég faszányos lett. Néha röhögtem, mikor az õr halálhörgés közepette rogyott össze. XD

alma2
Thief kulcsot cserelnek (van belole ketto is ) Men of War: Assault Squad 2 - Deluxe Edition kulcsra.
Steames ar 45 EURO vs 28 EURO, privatban.

szerintem

wedge31
Én leálltam velük még a végén végig mozizom az egész játékot...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Malakai
Az várható volt, hogy van valami, ahol lehet eladni, csak abszolút nem odaillõ helyre pakoltak felszerelést, amit ráadásul városõrök nem használnak, tudod egyértelmû, hogy a játékosnak van kitéve, kissé illúzióromboló. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

masterthief
Néztem most is gameplay videókat. Minden kikapcsolható benne ami nem kell.
Felszerelést venni, értékeket eladni a Crippled Burrick fogadóban lehet az egyik kereskedõnél.
Engem azért annyira nem zavar hogy kissé buta az AI. De az sem minden esetben. Van sokszor, hogy egybõl kiszúr.
A környezeti hangok baromi jók, kitûnõ a hangulata. Fülesen keresztül valami eszméletlen jó. Hallani a legyek zümmögését, a messzebb lévõ madarak szárnycsattogtatását, károgását, a patkányok futkározását, a törött üvegen átsétálást, padlónyikorgást, a messzebb horkoló embereket és a mennydörgést, ami a hivatalosan közzétett Lockdown végigjátszásban nem lehetett.
Zseniális.

LOL (írom ezt úgy, hogy a Call of Duty: Modern Warfare sorozat az egyik kedvenc, de igen; erre sok mindent nem lehet mondani 😄)
masterthief
Tegnap, illetve ma éjszaka, megnéztem egy rakat végigjátszás videót, mivel az XBox360-as verzió kint van warez oldalakon.
Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. A Vér Pistikék játszottak vele, akik nem ismerik a játékot. XD
Valaki Call of Duty-nak nézte és az elsõ küldetésben lebukott vagy 6-szor és meghalt vagy 5-ször. XD

Muttley
nagyon egyetértek 😊
steampunk 4eva 😊

Just do it :)

Muttley
kint van Kexbox-ra
aki próbálja - milyen lett?

grebber
Huh fasza lett fõleg hogy nem vitték tovább a Thief 3 féle ökörséget (hogy olyan elrejtett sötét zugokba rakják a kapcsolót a továbbjutáshoz ahol még véleltenül se keresnéd)

2 óra után egynek jó ez.

Next PC upgrade: 2022

masterthief
Faszányos! 1:02-nél olyan, mint ha a Mechanisták gyermekei lennének.

Thief - Launch Trailer
masterthief
Én meg mér azt hittem, elõrébb vannak egy-két pályával. 😊
Azt a kevés 9 napot alig bírom kivárni. XD

zzeN
Végül is a lockdown pályát mutatták meg a challenge módot, nem maradtál le sok mindenrõl.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Jó lesz ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

masterthief
Bakker! Tegnap is lemaradtam róla.<#falbav>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wedge31
Nekem ez a sötét gótikus hangulat is nagyon bejön, ugyhogy meg is rendeltem a játékot.

Muttley
néha jól jöhet a közelharc,
de ez pure stealth játék

tetszik, h lesz benne ez a kép kitapogatósdi
rejtélyest játszósdi
meg a full-real mód
objective highlight nélkül

masterthief
Igen. A harcot majd kihasználják a Vér Pistikék. XD No meg a Focus-t.

wedge31
Stealth célravezetöbbnek tünik...

masterthief
Új videó.

Shep
Ezek nekem is feltûntek de ettõl még lehet majd jó a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
A szuperlátás dolgon kívül (ami kikapcsolható lesz) ami nem tetszett, hogy egy kis díszes dobozkában mit keresett három nyílvesszõ? Amellett, hogy bele se fér, ráadásul vizesfiolás nyílvesszõ.. Miért tartanak csak úgy ott tolvajfelszerelést? Jobb lenne ha inkább a lootot lehetne eladni valahol és ott venni ilyesmit.
Meg az õr a vitrineknél, az egy dolog, hogy nincs sok értelme amit csinál (végtelenségig köröz egy kicsike szobában, ahelyett, hogy az az egyébként õrizetlen házban mászkálna), de ráadásul mindig megnézi a vitrineket mégse veszi észre, hogy egyik pillanatról a másikra kiürültek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#eljen> Jónak tûnik!
masterthief
Íme egy kis Playthrough. Remek nagyon.
Thief: Lockdown Mission Playthrough

masterthief
Thief témák, Google Chrome-hoz.
Thief témák
Thief cuccok: poszterek, artbook, pohár, kapucnis pulóver, póló
Thief cuccok

koschwarz
<#worship><#eljen><#taps>
A játék világa mondjuk alapból adja a lehetõséget egy kis hátborzongatásra.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

zzeN
Kifotóztam azt a részt, remélem tényleg lesz egy árvaház hangulatú pálya, attól mindig kirázott a hideg😄

koschwarz
Pussy! <#vigyor5>

Számomra, figyelembe véve valamennyi játékot, amivel valaha is játszottam, az egyik legemlékezetesebb pálya. Talán csak a HL2 Ravenholm-ja vetekszik vele.

Avenger
Az szerintem is nagyon jó pálya volt.
#130-ban nézd meg 5:20-5:35ig. Szerintem valami hasonló lehet. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Shep
Reméljük nem!

koschwarz
Remélem lesz benne egy vagy inkább több olyan helyszín, mint a Deadly Shadows-ban a Shalebrodge Cradle (árvaház). Vagy az már túl hardkór nyomasztó atmoszféra a mai gyerekeknek?

wedge31
Kegyetlen jó lesz, hogy ennyire lehet skálázni majd a beállitásokat, gyakorlatilag mindenki megtalálja majd a neki megfelelöt.

Muttley
nagyon várjuk febr. 28-át 😊

masterthief
Egy új videó:
Old School Mode

masterthief
Épp az imént akartam belinkelni. 😊
Várom már a 28.-át.

zzeN

masterthief
Thief pólók:
T-shirt

Hallgassatok bele a pályák-helyszínek zenéibe:
Thief Soundtracks

Muttley
köpdösték rendesen?
mik voltak a fõ fika-érvek?

Istenem add ,hogy hozza az elsõ rész hangulatát.Ámen )
b-type
Ez mi? se humor, se érelme.
Egy biztos, autós játékban sem játszom 'TPS' (tologatós) nézetbõl azért mert akkor többet látok..., benne ülve nehezebb, közelebb áll a valósághoz, és mindenekfelett hangulatosabb.
Mindenesetre megvettem (GMGkód+kredit:kb6ezer ft), február végén többet tudok 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

masterthief
Akkor játsz a 3. résszel a Deadly Shadows-al. Ott át tudsz váltani TPS nézetre. (Baromira, szar az irányítása.)

Shep
Nem értem ,hogy te meg miért nem tudod elfogadni ,hogy vannak fps-ek is amik nagyszerûek és a beleélést nagyban segítik, ha neked ez nem jó, miért lovagolsz a témán, miért nem lépsz rajta túl? Ott van a SC széria, TPS, nyomjad azokat.

Tehát, ha Garretnek három keze lenne, arra is azt mondanád, hogy belefér, végül is, egy játékról van szó, s benne egy tolvajról!? :-D

Mondom ismét, hogy egy játékban, attól hogy játék, lehet törekednõ a valósághûségre, például egy ember mozgását, koordinációját illetõen. Számomra igenis zvaró, hogy az FPS-nézet limitálja a lehetõségeket, hozzá nem tesz semmit, csak inkább elvesz.

Az sem ok, hogy azért, mert megreformálta anno a stealth FPS-t, most is az. Akkor kizárjuk a fejlõdés, a változás lehetõségét, és az közel 15 éve volt. Vagy több. Akkor újításnak tûnt, most inkább visszalépésnek.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch