Thief 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régi procin ne csodálkozz ha akad...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oszt mire oda az a 16x-os Anis azt elárulod nekem? :-)

Eleve SSAA és FXAA nem lövi ki egymást?

Tesszaláció zabálja a gépet, ahogy SSAA is, ergó kikapcsolható mindkettõ, 16x-os anis is simán kilõhetõ, mert fullHD-ban nagy különbséget nem fogsz érzékelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igaz.

Háát, érdekes!
Felbontás minimumon (640x480), grafikai menüben minden kikapcsolva vagy normal-ra rakva és az ékszerüzletben, épületen belül olyan akadást produkált, mikor az õr megtámadott, hogy csak pislogtam! Addig 160fps körül imbolygott, de az elsõ csapásnál lement 8-ra és jó pár másodpercre megállt minden! :Ð

(i7, 8GB 1600MHz, HD5770)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Ha ha értelmét látom fejlesztek!

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
Amugy ha vennél valami értelmes 4-6 magos procit , jobban kitudnád hajtani a VGA-t. Mert az a GTX 460 egészen jó.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Nekem csutka lowon minden 1650*1080

min fps: 0
Max 35
átlag: 15

JaSoN HuNTeR
Min: 0.0 😄 😄 Nem is értem.
Max: 60 FPS
AVG: 35 FPS

Játék közbe nekem 40-75 között mozog.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ott van a beépített benchmark. 1920x1080, és #286-os hozzászólásomban lévõ beállításban futtasd le. A végeredményt meg írd be ide (min, max és avg fps-t), ha nem bírod lementeni a képet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3DM-es van rajta de mindegy,ugyanugy laggol a 64 bites

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jarlaxxe
Vagy nem, a reloaded elég sok szart csinál mostanában.

JaSoN HuNTeR
Nem tudok képek készíteni. Mert paintbe nem jó.
Fraps képmentésen nem jelzi az FPS-t-

wedge31
Biztos kaptok majd valami crack fixet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez most valami poén? 32 bites .exe-vel normálisan fut,igaz le kellett vennem 1-2 dolgot.

Persze, persze. #278, és még az a config se tudja maxon.

JaSoN HuNTeR
komolyan.

Ha ezzel a beállítással megy neked 50-60fps-t (mert ez a max), akkor megeszem a kalapom. <#whatever>

kastil
Most tetted fel és már 10/9-re értékeled 😄 Mondjuk tõled mit várjon az ember.

JaSoN HuNTeR
Minden Maxon stabil 50-60 FPS-el megy nekem.

Nagyon jónak nézz ki. 10/9. Vegyétek!

kastil
***1280x1024***

Sztem ennek inkább a proci kell meg ram. 64bit exével összefossa magát egybõl, nem tudom miért.

kastil
Na azért olyan kegyetlenül nem szar ez srácok.

Hd5770, elvileg 720p, nemtom miért lett 10280*1024. 1-2 dolgot lentebbveszek és szakít. (bár ez még csak az eleje, de ahogy elnéztem elég linearis lesz.

(rem nem kurtam el linkeket)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wedge31
Azért az se mindegy általában, hogy amd vagy nvidia kártyával futtatod az adott játékot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egyébként meg ha hazudok, ha nem úgyis kiderül számomra az igazság. Aztán, hogy ti elhiszitek-e vagy nem azt meg már megbocsáss, de pont leszarom. Én tudni fogom az eredményt. Aki elhiszi elhiszi.

Bazi nagy általánosítás, ami ráadásul még nem is igaz.

Kijött az új AMD Catalyst 14.2 beta (Letöltés itt!), ami valóban segített a játékon egy kicsit.

NeoGAF-ról:

Specs:
2600K @ 4.4GHz
12GB DDR3-1600
R290 GB OC Windforce
Win8.1 x64

Settings:
1920*1080, vsync off
Texture Quality: Very High
Shadow Quality: Very High
Depth-of-Field Quality: High
Texture Filtering Quality: 8x AF
SSAA: Low

Driver 14.1 v6
Max FPS 78.4
Avg FPS 50.7

Driver 14.2 v1.3
Max FPS 89.3
Avg FPS 63.8

grebber
Eredetisek meg úgyis hazudni fognak mivel kemény pénzeket fizetnek érte így maguknak is tagadják még ha játszhatatlanul is akad mert nem akarnak beégni hogy egy hulladékot vettek.
(tudod feltételes mód azaz vagy vagy hazudnak vagy nem)

Eleve buherált fájlokat rak fel, amin ki tudja mit változtattak meg. A fejlesztõk meg nem biztos, hogy úgy álmodták azt meg ahogy az a warez által települ. Ettõl még természetesen lehet optimalizálatlan maga a játék is.

Én csak annyit mondok ne warez alapján ítéljük meg mert az tévútra vezethet. (tudjátok feltételes mód azaz vagy igen vagy nem).

akkó jóvanna 😊
Nem összeesküvés elmélet továbbra sem.

kastil
volt már rá példa, hogy törés miatt akadt, de kb 1 órára rá jött is fix.

gergou
Aki picit többet játszott már vele, írhatna véleményt arról, hogy mennyire lehet hinni a gamer siteoknak pontozásügyileg.

`Take a look to the sky just before you die`

ugye nem jön megint az az orbitális összeesküvés elmélet,hogy a warez azért szaggat 3 nappal polcra kerülés elõtt,mert warez 😊
egy törés okozhat haladási blokkot/bugot,de optimalizálatlanságot..?
Azért én nem készíteném már most a máglyát a készítõknek. Hallgassuk meg elõbb, hogy eredeti verziók hogy futnak, aztán lehet szerintem pálcát törni a játék felett (meg fogom tenni, ha nálam is szarul megy majd).

grebber
Boxon toltam gondoltam megnézem milyen lett pc-re!

Kezdem azzal,hogy leszarom nagy ívben milyen öreg a pc-m.
Az UE 3 mindig is arról szólt,hogy a tekerõs diódarálón is elfut maxon röccenés nélkül!
Erre ahogy haladunk a jövõbe elfelejtenek optimalizálni.

Ez mi? Csutka lowon minden és van hogy 10 másodpercre megakad a kép picklock közbe 1 fps.
Nem így kellene a népeket a pc fejlesztés felé tuszkolni,mert ez a módszer a legalja mind közül.Még megérteném ha kifolyna a szemem olyan brutális a grafika ,de még az se.

CalebJoe
Ez a grafika akkor se indokolja hogy szaggasson, egyszerûen szarul van optimalizálva ennyi majd 1-2 peccs megoldja.
A TR is van ilyen szép csak más környezetben.
Uh,ennek brutális gépigénye van.Normal beállításon szaggat a hang,és akadozik a grafika is rendesen.Lehet egy-két ficsõrt ki kell iktatnom.Tomb Raidernél pedig jól ment a tesszelláció

Malakai
Rövid idõre ki tudtam próbálni a demót. 😊

Az õrök érzékelésével különösebb gondom nem volt, elég könnyen kiszúrnak, ha fényben vagy és feléd néznek még messzebbrõl is. Ez természetesen a státuszuktól is függ, még nem teljesen vágom, hogy a szem meg a körülötte az ikonok pontosan mit jelentenek, de annak a státuszától is függ mennyire szúrnak ki és persze, hogyha elsuhansz elõttük egy vékony megvilágított részen arra, hogy reagálnak. Pl ha fehér szem kis piros ikonokkal körülötte, akkor téged nem láttak, csak pl hallottak valamit messzebbrõl, olyankor elkezdenek fel-alá császkálni és olyankor kb 2-3 méterrõl a tök sötétben is észrevett, mert pont oda nézett.

Még sok minden másról nem tudok véleményt mondani, pálya méret, AI, történet.
Voltam azon a részen, amit mutogattak videóban is, hozzáteszem ott pl több egyéb útvonalon is lehet menni én pl amin egybõl elindultam kikerültem teljesen azt a részt, ahol a videóban ment (utcán pár õr, aztán felmászik, be az ékszerészetbe) és akár mehettem is volna tovább a küldetés irányába, de persze videóban láttam, hogy az utcán van némi loot és persze az ékszerüzletet se hagynám ki. 😊

Én Master-en kezdtem neki, Focus-t bent hagytam végül, mert lehet a falban lévõ csapdákat nem lehet máshogy kiszúrni, azt majd meglátom, ha igen, akkor HUD-ról még ki lehet kapcsolni. Na meg Garret ezen képessége a történet része is. Ami miatt Custom-al érdemes lehetne újrakezdeni, van egy-két egyéb dolog, amit talán bekapcsolnék, de nem különösebben lényegesek, ha jól láttam az ottani beállítások közül egyedül a Focus-t lehet kikapcsolni újrakezdés nélkül. Na meg persze az egyéb HUD elemeket. Azokból én csak az interaktív objektumok kiemelését kapcsoltam ki, meg, hogy ne mutassa hogy merre kell menni, elég ahhoz a térkép is. Így a lootot azt messzirõl lehet látni, mert csillog, hasonlóan a régihez, csak kicsit messzebbrõl, a tárgyakon meg akkor látom, hogy használható-e, ha közel megyek.

Ez a gyors mozgás picit furi, habár úgy láttam korlátozott arra, hogy csak árnyékban lehet vele úgy mozogni, azaz lehetsz világosban, csak ahova suhan az árnyékban legyen, meg mintha nem is lehetne egymás után sokszor használni, olyankor várni kell pár pillanatot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

enlightened
Ez már nagyon rég nem jelent akadályt. PS3-on bármikor csinálhatsz magadnak egy US Account-ot és felmész a Store-ba és már ma játszhatod. Mivel a DLC k többsége se jön ki magyar accounttal a legtöbb játékhoz így már nagyon rég óta így nyomja a ps3-as társaság nagy része, mindenkinek van egy US accountja valakinek UK is és még egy magyar. Annyi accountot csinálsz ingyen amennyit akarsz és az ottani PS Store-ot éred el.

<#vigyor>

Ozzyehh
én majd csak csütörtökön telepítem a "demót" 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

JaSoN HuNTeR
Most telepítem a "demo" verziót x)

masterthief
Azért, mert újságírók értékelnek nem játékosok. Valahol az értékelés elérte a 8.9/10 vagy 9/10 pontot is. Egyébként mindenkinek más a véleménye.

Nem értem akkor miért kepott ilyen harmatgyenge értékeléseket((
Mondjuk amikor kijött az elsõ rész 98 ban akkor is két féle társaság volt: akiknek nagyon tetszett és akiknek nagyon nem tetszett.Én az elõbbi voltam)
masterthief
Nem lesz rossz. Végignéztem már egy tucat végigjátszást és azt kell mondjam, nagyon jól sikerült.

Hát ha nagyon rossz lesz a játék kijött az elsõ rész HD texture mod verziója)
https://www.youtube.com/watch?v=1z7BiZ5BDA8
A Deadly S-nál az õrök egy idõ után kifulladtak abbahagyták a keresést,sötétben falhoz lapulva meg lehetett úszni.
Malakai
Én is rég játszottam vele és fõleg úgy játszottam, ha lebuktam, akkor inkább reload.
De emlékeim szerint le lehetett õket rázni, azaz elszaladsz és nem látja hova bújsz, akkor keresnek fel-alá, de nem olyan mint teszemazt NOLF-ban, hogy tudnák, hogy hol vagy autómatice.
Hozzáteszem emlékeim szerint nehéz fokozaton nem hagyták abba a keresést, szóval onnantól problémásabb sunnyogni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cylonflatus
Már rég játszottam a Deadly S.-val vagy bármelyik régebbi résszel és nem emlékszem egy dologra hogy volt. Szóval amikor sunnyogás közben kiszúrt az õr akkor el lehetett menekülni még mondjuk füstbomba+nyúlcipõ kombóval mentve a helyzetet, esetleg leállni harcolni -én ezt mondjuk nem, egy pro stealthy ilyet soha-, vagy olyankor instant load last saved game volt a bukta után? Persze legnehezebb fokozaton. Köszi a választ.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

masterthief
Nyugi. Addig csak valahogy kibírjuk. 😊 Én addig a The Dark Mod misszióit tolom, úgy is el vagyok maradva pár küldetéssel. Bár én hiába kapom kézhez pénteken, a héten délutános vagyok, estére nem biztos hogy lesz annyi energiám hogy alaposan belekezdjek. Majd hétvégén.

Röhögve ki lehet azt a 3 napot már bírni szerintem.