Thief 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Eleve SSAA és FXAA nem lövi ki egymást?
Tesszaláció zabálja a gépet, ahogy SSAA is, ergó kikapcsolható mindkettõ, 16x-os anis is simán kilõhetõ, mert fullHD-ban nagy különbséget nem fogsz érzékelni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Felbontás minimumon (640x480), grafikai menüben minden kikapcsolva vagy normal-ra rakva és az ékszerüzletben, épületen belül olyan akadást produkált, mikor az õr megtámadott, hogy csak pislogtam! Addig 160fps körül imbolygott, de az elsõ csapásnál lement 8-ra és jó pár másodpercre megállt minden! :Ð
(i7, 8GB 1600MHz, HD5770)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Max: 60 FPS
AVG: 35 FPS
Játék közbe nekem 40-75 között mozog.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3DM-es van rajta de mindegy,ugyanugy laggol a 64 bites
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Fraps képmentésen nem jelzi az FPS-t-

Nagyon jónak nézz ki. 10/9. Vegyétek!
Sztem ennek inkább a proci kell meg ram. 64bit exével összefossa magát egybõl, nem tudom miért.
Hd5770, elvileg 720p, nemtom miért lett 10280*1024. 1-2 dolgot lentebbveszek és szakít. (bár ez még csak az eleje, de ahogy elnéztem elég linearis lesz.
(rem nem kurtam el linkeket)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
NeoGAF-ról:
Specs:
2600K @ 4.4GHz
12GB DDR3-1600
R290 GB OC Windforce
Win8.1 x64
Settings:
1920*1080, vsync off
Texture Quality: Very High
Shadow Quality: Very High
Depth-of-Field Quality: High
Texture Filtering Quality: 8x AF
SSAA: Low
Driver 14.1 v6
Max FPS 78.4
Avg FPS 50.7
Driver 14.2 v1.3
Max FPS 89.3
Avg FPS 63.8
(tudod feltételes mód azaz vagy vagy hazudnak vagy nem)
Next PC upgrade: 2022
Én csak annyit mondok ne warez alapján ítéljük meg mert az tévútra vezethet. (tudjátok feltételes mód azaz vagy igen vagy nem).
`Take a look to the sky just before you die`
egy törés okozhat haladási blokkot/bugot,de optimalizálatlanságot..?
Kezdem azzal,hogy leszarom nagy ívben milyen öreg a pc-m.
Az UE 3 mindig is arról szólt,hogy a tekerõs diódarálón is elfut maxon röccenés nélkül!
Erre ahogy haladunk a jövõbe elfelejtenek optimalizálni.
Ez mi? Csutka lowon minden és van hogy 10 másodpercre megakad a kép picklock közbe 1 fps.
Nem így kellene a népeket a pc fejlesztés felé tuszkolni,mert ez a módszer a legalja mind közül.Még megérteném ha kifolyna a szemem olyan brutális a grafika ,de még az se.
Next PC upgrade: 2022
A TR is van ilyen szép csak más környezetben.
Az õrök érzékelésével különösebb gondom nem volt, elég könnyen kiszúrnak, ha fényben vagy és feléd néznek még messzebbrõl is. Ez természetesen a státuszuktól is függ, még nem teljesen vágom, hogy a szem meg a körülötte az ikonok pontosan mit jelentenek, de annak a státuszától is függ mennyire szúrnak ki és persze, hogyha elsuhansz elõttük egy vékony megvilágított részen arra, hogy reagálnak. Pl ha fehér szem kis piros ikonokkal körülötte, akkor téged nem láttak, csak pl hallottak valamit messzebbrõl, olyankor elkezdenek fel-alá császkálni és olyankor kb 2-3 méterrõl a tök sötétben is észrevett, mert pont oda nézett.
Még sok minden másról nem tudok véleményt mondani, pálya méret, AI, történet.
Voltam azon a részen, amit mutogattak videóban is, hozzáteszem ott pl több egyéb útvonalon is lehet menni én pl amin egybõl elindultam kikerültem teljesen azt a részt, ahol a videóban ment (utcán pár õr, aztán felmászik, be az ékszerészetbe) és akár mehettem is volna tovább a küldetés irányába, de persze videóban láttam, hogy az utcán van némi loot és persze az ékszerüzletet se hagynám ki. 😊
Én Master-en kezdtem neki, Focus-t bent hagytam végül, mert lehet a falban lévõ csapdákat nem lehet máshogy kiszúrni, azt majd meglátom, ha igen, akkor HUD-ról még ki lehet kapcsolni. Na meg Garret ezen képessége a történet része is. Ami miatt Custom-al érdemes lehetne újrakezdeni, van egy-két egyéb dolog, amit talán bekapcsolnék, de nem különösebben lényegesek, ha jól láttam az ottani beállítások közül egyedül a Focus-t lehet kikapcsolni újrakezdés nélkül. Na meg persze az egyéb HUD elemeket. Azokból én csak az interaktív objektumok kiemelését kapcsoltam ki, meg, hogy ne mutassa hogy merre kell menni, elég ahhoz a térkép is. Így a lootot azt messzirõl lehet látni, mert csillog, hasonlóan a régihez, csak kicsit messzebbrõl, a tárgyakon meg akkor látom, hogy használható-e, ha közel megyek.
Ez a gyors mozgás picit furi, habár úgy láttam korlátozott arra, hogy csak árnyékban lehet vele úgy mozogni, azaz lehetsz világosban, csak ahova suhan az árnyékban legyen, meg mintha nem is lehetne egymás után sokszor használni, olyankor várni kell pár pillanatot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Mondjuk amikor kijött az elsõ rész 98 ban akkor is két féle társaság volt: akiknek nagyon tetszett és akiknek nagyon nem tetszett.Én az elõbbi voltam)
https://www.youtube.com/watch?v=1z7BiZ5BDA8
A Deadly S-nál az õrök egy idõ után kifulladtak abbahagyták a keresést,sötétben falhoz lapulva meg lehetett úszni.
De emlékeim szerint le lehetett õket rázni, azaz elszaladsz és nem látja hova bújsz, akkor keresnek fel-alá, de nem olyan mint teszemazt NOLF-ban, hogy tudnák, hogy hol vagy autómatice.
Hozzáteszem emlékeim szerint nehéz fokozaton nem hagyták abba a keresést, szóval onnantól problémásabb sunnyogni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!