Thief 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

masterthief
Bakker, most akkorát nevettem ezen hogy õrület.XD
De, persze játszok, csak most ökörködök. Meg is van az eredménye, mert sokszor fûbe haraptam. XD
Ha normálisan neki állok, akkor teljesen Ghost-ban akarok teljesíteni. Még csak a Lockdown küldetést csinálom, közben bámészkodok és elbagatizálom a játékot a sok marhasággal. XD
Olyan sok idõt még nem szántam rá, mert volt még dolgom. Ma este vagy holnap reggel folytatom normálisan, haladva a küldetéssel.
De kimondottan jó volt vele szórakozni, mert sokat nevettem. XD
A hajléktalanok, egybõl kidõlnek, ha egy üveget hozzávágok. XD
Ha elkezdem suhogtatni feléjük a Blackjack-et, akkor védik a búrájukat. XD

HeadHunter86
Master-en kezdtem el de így jó lesz. Egyáltalán nem hülyék az ellenfelek. Szerencsére rögtön észrevesznek amint gyanús vagyok. Lehet hogy a nehézségi fok miatt van, normalon nem tudom mennyire hülyék 😄

Nah, ezt a Happy Medium mellékküldetést 100%-ra vittem végig.
Az eredmény:
Kész küldetés - 120G
Tolvaj kihívások teljesítve:
nem fedeztek föl - 200G
nem sérültem - 90G
2 leütés küzdelemben - 25G
minden mozdítható ellopva - 175G

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

HeadHunter86
Aki CDGALAXIS-tól rendelte, az megmondaná mire jó a 3. kód? Ami se nem a játék kódja, se nem a Banki meló, hanem a 3. Ráadásul lengyelül van rajta a szöveg, szal tényleg nem tudom mire való.

Amúgy a Fémdobozon a 3D-s hatás brutáljó.

Lenny az MBT cipõk hivatalos tesztelõje, csak neki nem mondták, hogy viselés közben az alkohol fogyasztása nem javallott! :Ð

Lenny-nek beszólogatnak :Ð

De, Te még nem játszol?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

masterthief
Jól "bekávézott" ez a Lenny! XD
Gömbölyûre itta a talpát! XD

Vannak vicces beszólásai az õröknek? De szerettem azokat! XD

Majd a második végigjátszásban! :Ð

Egyébként nem tudom, én nem úgy csinálom, a saját elvárásaim szerint megyek és egyszerûen csak élvezem.
Biztos van/lesz videó, hogy mi a 100%-ra a jutalom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A gyûrû megszerzõs küldetésben pl. kivitelezhetõ, de picit ellentmondásos a követelmény: Ne vegyenek észre, de emellett, küzdelemben üss ki 10 ellenfelet.
Lehet, hogy fejlesztéssel ez megoldható, Ám, ha elõre tudom, mi a feladat, veszek több nyílvesszõt, mert azzal közelrõl lábon lõve, az õr letérdel és akkor le lehet ütni úgy, hogy nem vesz észre.

Pont most csinálom ezt! :Ð
Egyébként, tényleg nem találkozni (ezidáig) részeg õrrel, viszont a civilek több helyen is támasztják a falat! Meg böfögnek és elnézést kérnek. :Ð

Mókás küldetés! Alanyunk Lenny, akit Garrett nemes egyszerûséggel csak Master Drunk-nak nevez! :Ð
"Hõsünk" állva elaludt az egyik kapunál, valamint, el akarta csábítani Rosey-t, aki "áldásos" tevékenységünk okán, már soha nem fog összejönni Lenny-nek! :Ð

Errõl a részrõl van szó:

Szóval megkérdezem még egyszer 😄
Megéri maxosra csinálni a küldetéseket? Van valami jutalom pálya végén ezekért?

masterthief
Az igen! XD

Egyik mellékküldetésben ráakadtam végre egy síkrészeg fickóra, az a küldetés ,hogy az útját kell egyengetni hazafelé DD.
alma2
Senkit nem erdekel a jatek kb 3200 forintert (uj steamkulcs)?
Annyiert lattam men of war assult squad 2 steam kulcsot, amiert boldogan cserelnek.
Mivel abszolut nem az en stilusom a jatek, jot nem is tudnek rola mondani kiprobalas utan sem, igy masrol hallgatok 😊

szerintem

Empty
8 pályára savegame valakinek nincs? Én odaadtam volna az illetõnek a 7-et amííg elvittem de töröltem cakk-pakk.

Empty
Csalás nem lett volna hozzá? Amikor ezt a buzi gyûrûlopót kellett volna megszívatni akkor uninstaláltam. Ilyen egy idióta játékot soha többet!

Malakai
Bill+egér kombónál van egy külön gomb a leugrásra (x) és egy külön az ugrás/gyorssunnyogásra (space), de sima ugrással is van hogy leugrik, van hogy nem... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Igen, ugyan ez volt nekem is. Kicsit megkopogtattam a falat, visszajött az õr és ráugrós leütõs segített. Kontrollerrel (gyári X360) tolom én is, és úgy rémlik, minden gombot végigzongoráztam.
Legtöbb magas helyen segített az elõre és A vagy LT + elõre, de itt semmi. Vagy csak rossz volt a nézésem szöge, mert az is számít...

zzeN
LOL, meg is oldotta😄 Joy-al nyomom, minden gombot szétnyomkodtam (ezek szerint mégsem). Köszi!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Malakai
Konkrétan nem emlékszek arra, elakadni biztos nem akadtam, x gomb-ot gondolom próbáltad... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zzeN
Egy elakadós hibába futottam. Chapter 2, Dust to dust.

Fent megyek be a szellõzõbe és amikor le kéne ugrani (miután az õr elment) egyszerûen nem tudok. Megáll a szélén, néz lefele de sehogy sem akar leugrani. Másnál volt ilyen hiba?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HeadHunter86
N3suten
ha a menüben lehúzod a zene hangerejét ,akkor az átvezetõ videók alatt nincs ,sem zene ,sem párbeszéd hang ...
a gyors menüben ki kell kapcsolni a vsync -et ,mert az átvezetõ videók röcögnek tõle ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Avenger
Próbálj valami ellenõrzést végigfuttatni rajta, nincs e hibásan letöltõdött file.

Más: Szerintem teljesen jó a város, a harmadik részben is hasonló volt. Az ablaknyitás tényleg hosszadalmas egy idõ után, de ha van aktív quested akkor a térkép mutatja a helyét, így nem kell kinyitni mindent, csak ha kíváncsi vagy mi van odabent. A térképen mondjuk jelölhetnék a városrész ki és bejáratokat. Szerintem jobbak voltak a régebbi részek kézzel skiccelt térképei, mint ez a gépi GPS. Bár akkor meg az lenne a baja az embereknek, hogy nem mutatja õket a térkép, és egy utcanévbõl kéne kitalálni, merre is van a következõ quest. 😊

A pályák elég kicsinek tûnnek nekem, bár a bordély már tûrhetõ méretû volt(kicsit csõ), de azért még nagyon messze van egy thief 2 dokktól pl. Remélem a modding közösség ezt a részt is úgy fogja támogatni mint a korábbiakat, és akkor jöhetnek a régi részekbõl a mapok challenge formájában.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

masterthief
Majd este szétnézek és segítek. Hátha van rá megoldás.

masterthief
Akkor a Thief nem neked való. Az való életben ezt hogy vinnéd véghez? XD (sehogy)
Ez nem Call of Duty, hogy végigrohansz, azt szevasz tavasz.
Van Bankos küldetés is (Elõrendelõknek. Vagy ha valami warez oldalon le lehet majd tölteni.)

robotnyk
ha tudnám már megoldottam volna 😄
masterthief
Az hogy létezik?
Nekem frankó minden. Van felirat, nagyon jó környezeti zajok és háttérzene. Igaz na háttérzenét le vettem alacsonyabbra, mert zavart. 😄

JethroHUN
Rohadt unalmas ez a játék... ez a város egy nagy fail... több idõbe telik átjutni rajta mint végig vinni egy-egy küldetést. Állandóan keresgélni hogy most melyik ház az átjáró két terület között, persze ki és bemenetet is tökölni az ablakkal fél percet. Hamutartó meg villa ez a nagy zsákmány azt hittem érdekes helyszínek lesznek mint múzeum vagy bank... nem csóró lakások.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

robotnyk
Reggel elõször a Steam nem akaródzott bejelentkezni, aztán megoldódott, aztán kiderült hogy a preload nem jó helyre töltõdött le.

Aztán elindult a játék, subtitles on, mégsem látszanak, nincs zene, nem hallatszik a szinkron. GG. D:
masterthief
Helyettem sem. 😊 Én is csak megsasoltam hogy fut az új masinán. Nagyon jól.
Játék majd késõ este. De hajnalig nyomatom! XD

wedge31
Nekem is csak késö este lesz egy kis idöm rá, mert sajnos senki se akar dolgozni helyetem még ilyenkor se...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

masterthief
Meghozta a futár! Nagyon jó!
Very High-ra van beállítva. Gyönyörû szép, jó a grafika, nincs laggolás, simán fut.
Azt hiszem, ha délutános mûszak után hazajövök, hajnalig tolom. 😊

Misszió végén van az összesítés.Megéri minden cuccot megtalálni? van valami jutalom érte?

Jaj, kicsit kesze-kusza lett a mondatom, bocsi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Más is tapasztal kifagyásokat? Teljesen minimumon beállításokon van a játék, így szépen fut (és szerintem még így is szép), de idõnként megáll a kép (a hang megy), aztán kidobja, hogy a tipikus Thief mûködése leállt hibaüzenetet... Volt, hogy 2 óra után, de van, hogy 20 perc után...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
Se az intuition se a dexterity-re nem éri meg focus pontot rakni... semmire nem jó skillek. Számkombinációs zárat ugyan úgy nem lehet kinyitni a kód ismerete nélkül, röhej ez a játék...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

N3suten
Lehet ez megoldja a problémádat a zöld sávban van leírva ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
elképzelhetõ ,hogy a törés miatt ,vagy a letöltés alkalmával megsérült valami ...

Én még nem járok itt, így az elsõ kérdésre nem tudom a választ.
A második, gondolom, nem igazán kérdés akart lenni. :Ð
Nyilakat venni pedig:

Basso-tól a lépcsõs kijáraton távozva, utána balra indulva, találkozhatsz egy hosszú kabátos fickóval. Na õ elad egy csomó érdekes dolgot. Ráadásul vesz is!
Érdemes a vásárlás elõtt kutakodni nála, mit ad el, mert van egy papírja (kb.750G), amivel mérsékeltebb áron (kb.25%) tudsz fogyasztani! (Nem hájat, terméket! :Ð)

A zárójeles értékek, nem biztos, hogy pontosak!

Empty
A fémrobotnál miután a kezet megszereztem valami test átkutatást tûz ki célul. Hogyan lehet a kötélen lógó fickóhoz jutni? Videót nem találtam róla? Nyílak hogyan szerezhetõek? Kösz!

Ozzyehh
vissza dob a legutolsó mentési ponthoz és nem enged tovább menni*

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Engem valamiért vissza dobál chapter kettõnél a legutolsó checkpointnál ha rányomok, hogy continue 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

enlightened
Valakinek sikerül itt az összes collectiblet összeszedni egy mission alatt? Mert már 3 szor mentem neki, a 2. chapternek de nem találok 2-õt még mindig. Tudom hogy van guide, de minden chapter elott végignézni, hogy más hogy játssza végig és hol vannak az eléggé elrontja az élményt :S Viszont ugy el vannak dugva, hogy lehetetlen megtalálni õket. És azt se tudni, hogy mikor mentél el már mellette réges rég és vissza se tudsz menni, ez egy kicsit idegesítõ.

Kongy
Nekem azért jön be mert gagyi és egyszerû 😄 Nem kell vele sokat veszõdni. Meg amúgy is vicces lenne ha egy mestertolvaj 20x elcseszné a lockpicket... szóval szerintem rendben van ez így.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kastil
Leírom ide is mert magon sokan írnak miatta.

Ha nem megy az x360ce.

Hali!

Szedd le ezt a változatot.

https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.190.zip&can=1&q=

Options fülön hookmodeot állítsd normálra és a többi xinput-ot is pipáld be.
Másold be a ThiefBinariesWin32 mappába és a Win32 mappában levõ exével indítsd a játékot. a 64bitessel NEM megy az x360ce.

masterthief
Az a moha nyílvesszõ volt, nem a vizes. Konkrétan foldoklott tõle. MMMFFFMMMMFFF! XD

masterthief
Köszi! Jót nevettem! XD

hát nekem a lockpick eléggé gagyinak tûnik,semmi eredetiség nincs benne,egy Oblivion féle lockpick rendszer jobb lett volna,de hát az másik játék

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

N3suten
deadly shadow ...

Edorn
"Szájba lõttem vizes nyíllal és ha jól találtam el, akkor nekikezdett köhögni egy rövid ideig, utána kereste a tettest."

Ha jól rémlik valamelyik elõzõ részben is volt ilyen... <#hehe>
Nos, eddig az ökörködés eredményei:

Két õr, az egyiket fejbe dobtam üveggel, a fáklyát elejtette, de semmi más, csak 'narancs szemmel' elkezdtek keresni.
Szájba lõttem vizes nyíllal és ha jól találtam el, akkor nekikezdett köhögni egy rövid ideig, utána kereste a tettest. A fáklyát is ki lehet oltani a kezében, illetve azt meglõve elejti, elalszik.
Kardot nem sikerült kilõni a kezükbõl. Hiába találtam el, csak letérdelt és nyögött, de a fegyvert el nem dobta.
Ha meglátnak és magasabb helyen vagy, akkor dobálnak. Pár ilyen betalál és újratöltés. Nincs más eszközöm egyelõre...
Látványos a magasból leütés is, de elég pár ütés és térdelnek. Onnan meg mehet a taglózás.
Mindenesetre, nekem a lopakodás élvezetesebb!