Thief 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, persze játszok, csak most ökörködök. Meg is van az eredménye, mert sokszor fûbe haraptam. XD
Ha normálisan neki állok, akkor teljesen Ghost-ban akarok teljesíteni. Még csak a Lockdown küldetést csinálom, közben bámészkodok és elbagatizálom a játékot a sok marhasággal. XD
Olyan sok idõt még nem szántam rá, mert volt még dolgom. Ma este vagy holnap reggel folytatom normálisan, haladva a küldetéssel.
De kimondottan jó volt vele szórakozni, mert sokat nevettem. XD
A hajléktalanok, egybõl kidõlnek, ha egy üveget hozzávágok. XD
Ha elkezdem suhogtatni feléjük a Blackjack-et, akkor védik a búrájukat. XD
Az eredmény:
Kész küldetés - 120G
Tolvaj kihívások teljesítve:
nem fedeztek föl - 200G
nem sérültem - 90G
2 leütés küzdelemben - 25G
minden mozdítható ellopva - 175G
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy a Fémdobozon a 3D-s hatás brutáljó.
Lenny-nek beszólogatnak :Ð
De, Te még nem játszol?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Gömbölyûre itta a talpát! XD
Vannak vicces beszólásai az õröknek? De szerettem azokat! XD
Egyébként nem tudom, én nem úgy csinálom, a saját elvárásaim szerint megyek és egyszerûen csak élvezem.
Biztos van/lesz videó, hogy mi a 100%-ra a jutalom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyûrû megszerzõs küldetésben pl. kivitelezhetõ, de picit ellentmondásos a követelmény: Ne vegyenek észre, de emellett, küzdelemben üss ki 10 ellenfelet.
Lehet, hogy fejlesztéssel ez megoldható, Ám, ha elõre tudom, mi a feladat, veszek több nyílvesszõt, mert azzal közelrõl lábon lõve, az õr letérdel és akkor le lehet ütni úgy, hogy nem vesz észre.
Egyébként, tényleg nem találkozni (ezidáig) részeg õrrel, viszont a civilek több helyen is támasztják a falat! Meg böfögnek és elnézést kérnek. :Ð
Mókás küldetés! Alanyunk Lenny, akit Garrett nemes egyszerûséggel csak Master Drunk-nak nevez! :Ð
"Hõsünk" állva elaludt az egyik kapunál, valamint, el akarta csábítani Rosey-t, aki "áldásos" tevékenységünk okán, már soha nem fog összejönni Lenny-nek! :Ð
Errõl a részrõl van szó:
Megéri maxosra csinálni a küldetéseket? Van valami jutalom pálya végén ezekért?
Annyiert lattam men of war assult squad 2 steam kulcsot, amiert boldogan cserelnek.
Mivel abszolut nem az en stilusom a jatek, jot nem is tudnek rola mondani kiprobalas utan sem, igy masrol hallgatok 😊
szerintem
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Legtöbb magas helyen segített az elõre és A vagy LT + elõre, de itt semmi. Vagy csak rossz volt a nézésem szöge, mert az is számít...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Fent megyek be a szellõzõbe és amikor le kéne ugrani (miután az õr elment) egyszerûen nem tudok. Megáll a szélén, néz lefele de sehogy sem akar leugrani. Másnál volt ilyen hiba?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
a gyors menüben ki kell kapcsolni a vsync -et ,mert az átvezetõ videók röcögnek tõle ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Más: Szerintem teljesen jó a város, a harmadik részben is hasonló volt. Az ablaknyitás tényleg hosszadalmas egy idõ után, de ha van aktív quested akkor a térkép mutatja a helyét, így nem kell kinyitni mindent, csak ha kíváncsi vagy mi van odabent. A térképen mondjuk jelölhetnék a városrész ki és bejáratokat. Szerintem jobbak voltak a régebbi részek kézzel skiccelt térképei, mint ez a gépi GPS. Bár akkor meg az lenne a baja az embereknek, hogy nem mutatja õket a térkép, és egy utcanévbõl kéne kitalálni, merre is van a következõ quest. 😊
A pályák elég kicsinek tûnnek nekem, bár a bordély már tûrhetõ méretû volt(kicsit csõ), de azért még nagyon messze van egy thief 2 dokktól pl. Remélem a modding közösség ezt a részt is úgy fogja támogatni mint a korábbiakat, és akkor jöhetnek a régi részekbõl a mapok challenge formájában.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ez nem Call of Duty, hogy végigrohansz, azt szevasz tavasz.
Van Bankos küldetés is (Elõrendelõknek. Vagy ha valami warez oldalon le lehet majd tölteni.)
Nekem frankó minden. Van felirat, nagyon jó környezeti zajok és háttérzene. Igaz na háttérzenét le vettem alacsonyabbra, mert zavart. 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Aztán elindult a játék, subtitles on, mégsem látszanak, nincs zene, nem hallatszik a szinkron. GG. D:
Játék majd késõ este. De hajnalig nyomatom! XD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Very High-ra van beállítva. Gyönyörû szép, jó a grafika, nincs laggolás, simán fut.
Azt hiszem, ha délutános mûszak után hazajövök, hajnalig tolom. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
A második, gondolom, nem igazán kérdés akart lenni. :Ð
Nyilakat venni pedig:
Basso-tól a lépcsõs kijáraton távozva, utána balra indulva, találkozhatsz egy hosszú kabátos fickóval. Na õ elad egy csomó érdekes dolgot. Ráadásul vesz is!
Érdemes a vásárlás elõtt kutakodni nála, mit ad el, mert van egy papírja (kb.750G), amivel mérsékeltebb áron (kb.25%) tudsz fogyasztani! (Nem hájat, terméket! :Ð)
A zárójeles értékek, nem biztos, hogy pontosak!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha nem megy az x360ce.
Hali!
Szedd le ezt a változatot.
https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.190.zip&can=1&q=
Options fülön hookmodeot állítsd normálra és a többi xinput-ot is pipáld be.
Másold be a ThiefBinariesWin32 mappába és a Win32 mappában levõ exével indítsd a játékot. a 64bitessel NEM megy az x360ce.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha jól rémlik valamelyik elõzõ részben is volt ilyen... <#hehe>#hehe>
Két õr, az egyiket fejbe dobtam üveggel, a fáklyát elejtette, de semmi más, csak 'narancs szemmel' elkezdtek keresni.
Szájba lõttem vizes nyíllal és ha jól találtam el, akkor nekikezdett köhögni egy rövid ideig, utána kereste a tettest. A fáklyát is ki lehet oltani a kezében, illetve azt meglõve elejti, elalszik.
Kardot nem sikerült kilõni a kezükbõl. Hiába találtam el, csak letérdelt és nyögött, de a fegyvert el nem dobta.
Ha meglátnak és magasabb helyen vagy, akkor dobálnak. Pár ilyen betalál és újratöltés. Nincs más eszközöm egyelõre...
Látványos a magasból leütés is, de elég pár ütés és térdelnek. Onnan meg mehet a taglózás.
Mindenesetre, nekem a lopakodás élvezetesebb!