Thief 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve nem várom el, hogy elhidd. Viszont nem érdekel, hogy elhiszed-e <#bee1>#bee1>. A lényeg, hogy nekem megy és nagyon élvezem a játékot vele!<#vigyor2>#vigyor2>
Azon a konfigon mindent low-ra rakva 1080p-ben kábé TALÁN reális az akadásmentes futás. TALÁN...
Játékmenet...Master szinten rendesen korrekt a lopakodás, úgy végigvinni és mindent megszerezni a fõ és mellékküldetéseket hogy senkit nem ütünk le, és senki nem vesz észre rendesen büntetõs kihívás...
Ugyan azok a bútorok???? Ez nem éppen a modern kor ahol minden sarkon van egy bútorbolt....😄 Amennyire kell annyira változatos, másrészt nem találkoztam eddig két egyforma szobával...
Nem igazán értem a fanyalgásokat, én elvagyok vele, frankó lopakodós tolvajcucc lett.
Thief fokozat és rácsodálkozom mindenre. Talán éppen ezért, nem is volt gondom a pénzzel. Csak nem figyeltem és nem vettem meg rögtön az elején mindkét fontos tool-t.
Még a küldetések elõtt bejártam amit lehet, fölmásztam ahová nem kellett külön kötél (az nem volt, a bevezetõben el kellett használni), betörtem ahová csak lehetett, kizsebeltem akit lehetett. 1000+ arannyal mentem Basso-hoz, illetve, bevásárolni.
A House of Blossom-(o)t kb. 2200 arannyal hagytam el. Bevinni kb. 200-at vittem.
A szekrénybõl kirángatós inzultálás tényleg hatalmas! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
az meg nem sokat jelent, hogy itt az sgn melyik játék fóruma pörög.
Na persze egy tolvaj, mit sem ér zárfeltörõ eszköz nélkül. XD
Most járok a House Of Blossom küldetésnél és már 12-13 órám benne van. Thief fokozaton. (eddig 3 küldetést csináltam meg Basso-nál felvehetõkbõl, és a Dokkoknál 1-et a dagi, pöndör bajszosnál)
Körbe lehet menni mindenhol, minden épülethalmaznál, csak ablakokon keresztül vagy kötél nyílvesszõ segítségével. (Focust nem használok, próbálok Ghost módban játszani, több-kevesebb sikerrel. (Bár néha elkezdek baromkodni a vicc kedvéért, de olyankor hagyom magam megöletni. XD)
Volt hogy menekültem, direkt késve bújtam be egy szekrénybe. Erre az õr kirángatott és ütlegelt. XD Sokszor láttam a tenyerem, térdre ereszkedve. XD
Egyébként, PC-n tolom, minden Very-High-on. Valami elképesztõen jó. Szép grafika, nincs lagg-FPS visszaesés, stb. (pedig sokan panaszkodnak, hogy akad, laggol PC-n. Én karácsony elõtt, direkt a Thief végett rakattam gépet össze.+1-2 játék miatt.
Már a Bank Heist küldetést várom, hogy van-e olyan nehéz, mint a The Metal Age-ben.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ez az õrültek háza elég durva, valahogy nem esik jól 20 percnél többet játszani rajta egyhuzamban. 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Én remélem nem kell Erint kísérgetni egy kieg.-ben sem, az elején is alig vártam, hogy leszakadjon rólam. 😄
A pályák még mindig kicsinek tûnnek, de reálisak. Amit hiányolok, hogy fõküldetések alatt nincs ott az épület általában úgy egyben, hanem az utcafront egy kis részén kell boldogulni. Jó lenne pedig körbejárni az épületeket, a tetejükre felmenni meg ilyesmi.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nem mondom, hogy kiemelkedõ alkotás lett, de a maga nemében hozta a szintet és nagyon látványosra sikeredett. Hangulata is megvan.
Magam részérõl azt szeretném, ha a folytatásban nagyobb szerep jutna Erin karakterének, akár lehetne vele is játszani. Vagy olyan küldetések is lehetnének ahol együtt kell vele lopakodni és végrehajtani a feladatokat.
AI vagy Co-op is szóba jöhetne, de én inkább az elõbbit preferálnám.
De nem kimondottan olcsók a cuccok, szóval – nehezebb fokozaton legalábbis – az nem nagy csoda, ha nincs meg hamar valami, bár chapter 3-ra már azért meg kéne lennie ezeknek. Ha nem jön össze a kess fõküldibõl, kell csinálni a mellékküldetéseket.
A fõküldetésekre egyébként vissza lehet menni és újrajátszani. Mondjuk, hogy akkor a pénzt hogyan kalkulálja nem tudom, nem próbáltam még ki.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valahogy én is átsiklottam ezen az elején, így az egyik elsõ rész küldetésében buktam a teljes loot-ot. (szépenjólmagyarul :Ð)
(utána is, de már nem a felszerelés hiánya miatt! :Ð)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A gyenge gép hozzászólásra: Így már akadás mentesen (jó, nagy ritkán zökken egyet - nálam is fõleg gyors forduláskor) megy legmagasabb beállításokkal! (persze jobb géppel gondolom még szebb lenne)
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=234374788
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=234374701
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=234374623
Fenti beállításokkal is szinte akadásmentesen megy... persze még nem volt idõ agyontesztelni, de nagyon biztatónak tûnik...
Turning SSAA to low or even off can free up a significant amount of performance, with minimum loss to image quality!
Using the 32bit version of Thief can help eliminate stuttering and other performance-related issues:
1. Go to: SteamLibrarySteamAppscommonThiefBinaries
2. RENAME the "Win64" folder to whatever you want e.g. "Win64Backup"
3. COPY the "Win32" folder, so it should be "Win32 - Copy"
4. RENAME the "Win32 - Copy" folder to "Win64"
Más: A 3. chapterben járok és még nincs meg egy csomó toolom, pl. rácsos szellõzõbe se tudok bejutni? Ez normális?
Gépem: AMD Athlon II X2 255 3.10GHz AM3, ASUS ENGTS450 DirectCU/DI/1GD5, Samsung EX2220 (1920x1080), Samsung HD103UJ 1TB, Kingston 1*4GB 1333MHz DDR3, MSI 870A-G54, FSP500-60GHN
Viszont közepes, vagy jobb beállításokon is szépen megjeleníti a játékot, csak amikor mozgok, akkor 1-2 lépés után akad egyet. És hiába veszem le low-ra a beállításokat, ugyanolyan mértékben akad.
Nem lehet, hogy csak valami beállításbeli probléma? (minden egyéb futó alkalmazást természetesen leállítottam indítás elõtt)
Nincs valami tippetek? Vagy esélytelen és várjak még fél évet, míg összejön egy új gépre és akkor próbálkozzak vele megint?
megkovetem magam, van egy oldal amin minden kerdes igy kezdodik "Azért játszom számítógépes játékokat "
Itt csak az esetek 90 %-ban lehetne kicserelni valoban arra, hogy azert kotok viragot mert, kerdesre.
szerintem
Mar elore latom az eredmenyet, hogy aki viragot kot, konnyen baratkozik, mar nem pisil be es rosszul erinti, ha a baratja egyest kap a suliban. Meg ennek az ellenkezoje elmondhato az osszes kockara aki a gep elott jatszik, mindegy mivel es kulonben is a gta ol, butit, nyomorba dont.
szerintem
Majd a legvegen egy angol tudosok szintu "tudomanyos dolgozat" lesz ez. Ahol kihozod, hogy aki cod-ozik, az gyakran erzi magat maganyosnak, es surun bepisil.
Ha ugyanezt a kerdoivet kitoltenek ugyanazok akik most kifogjak, de mondjuk fel ev mulva. Akkor azt a kovetkeztetst vonhatnad le, hogy aki most codozik, az valoszinuleg mar titanfallt nyomja es meg mindig agyba pisil, mert meg csak mindig csak 8 eves es semmi hatassal nincsenek ra a jatekok. Mivel gyakorlatilag nincs osszefuggesbe az elso oldal a tobbivel.
Vagyis csak az elso kerdest kicserelned, a milyen zenet hallgatsz kerdesre, a milyen jatekot jatszol helyett, maris kesz a masik kutatas.
Ha te jatekosokat szeretnel kutatni, osztalyoznad oket, ki milyen tipusu jatekkal jatszik jellemzoen, ki mivel jatszott regen, ahogy oregedett, komolyodott, valtozott, milyen stilusu jatekok erdeklik most, be tudnad sorolni azokat kulonbozo kategoriaba bonyolultsaguk, stilusuk reven. De ahhoz legalabb magadnak kellene ismerned a jatekok tobbseget, hoyg ketegorizalni tudd, vagy valami esetleg tenyleg ertelmes osszefuggest ki tudjal hozni belole es meg erdekelne is valakit talan az eredmeny.
Ez egy igazi bullshit, de gondolom annyira erdekli majd a profot aki osztalyozza, mint amennyire teged, illetve amennyire ez ez a jatekosok tanulmanyozasa...
Ha szernecsed van par diak kitolti az ingyen jatek remenyeben, total random válasszal, a jegyed meg lesz erte, ami a celja az egesznek.
szerintem
Fatboyz4ever!
Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdõívet és cserébe három szerencsés kitöltõ egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .
A kérdõívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/
A kérdõív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.
Köszönöm szépen!
Feltettem a játékot és tapasztaltam, hogy hihetetlenül jól configolható cfgje van a játéknak, de én ehhez nem értek.
Nem tudok olyan elõre megírt cfg fileról, amik a leg leg leg alsóbb minimumabb, kevesebb beállítást tartalmazzák? Sajnos játszhatatlanul szaggat. Nem kell se árnyék se semmi, csak mûködjön. A skyrimmal se tudtam anno játszani, aztán találtam egy full-low configot és akadásmentesen ment késõbb.
`Take a look to the sky just before you die`
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De egyébként mindig volt valamennyi természetfeletti a Thiefekben, részenként változó volt mennyi, meg egy horror fejezet is mindig kellett. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem akkor is léptette a számlálót, ha csak a kutya elkezdett ugatni és messzebbrõl rohantak az õrök, de majd még megfigyelem.
Az egyik teljesíthetõ feladat, hogy ne öljek meg vagy üssek le senkit. Emellett a másik feladat, hogy hajtsak végre öt kiütést a magasból...
Noooormááááliiiis?! :Ð
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem küldetés során csak a városban mászkálva volt olyan hely, ahol két ketrec van elég közel egymáshoz és közöttük egy ládán fölvehetõ (nem gyûjthetõ, csak simán pénzt adó) kehely. Azt nem tudtam lenyúlni, anélkül, hogy valamelyik dög ne növelte volna az észlelés számlálót.
Persze, (fejlesztett) fókusz használattal esetleg megoldható... Úgy még nem próbáltam.
Az gondolom tiszta, hogy máshogy megy a kutyával, meg a madárral, míg a madár nem ragál, amíg lassan mozogsz, ellenben egy pillanat alatt rikácsol, ha gyorsan mozdulsz, addig a kutyánál nem igazán számít, hogy milyen gyors vagy, csak hogy mennyi ideig vagy a közelében. Gondoltam megemlítem, mert láttam videóban, hogy valaki csakazértis ugyanúgy akart a kutya mellett ellopózni, mint a madár mellett. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mentek, majd a Terminátor üzemmód bekapcsol... utána visszatöltök.
Feszegetem a határokat, és így persze, én is sokszor megnéztem már a tenyereimet! :Ð
A kutyákra van tuti recept? Megölni nem akarom, nem tehet róla, hogy betervezték a pályára. A gáztól mondjuk elalszik...