Thief 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

masterthief
Egyébként milyen konzolosok szervizének?
Tudsz adni linket? Nem vágom mirõl van szó.
Egyébként pedig konzolra lesz fejlesztve, és az AMD Nixxes csapata portolja Pc-re.

masterthief
Micsoda? XD Augusztus? Ez évben? XD
Ezek hülyék?
Nyilvános hírek, hogy jövõ évben adják majd ki. Nem tudni mikor.
Az Eidos eléggé megszorított helyzetben volt, mivel az új Thief-nek ez a második nekifutása. (az eredeti elképzelés teljesen más volt. De jobb is, hogy nem az eredeti koncepció mellett döntöttek részben.) Felvettek egy nagy halom pénzt a Thief fejlesztésére, alig tudtak felmutatni valamit,(szinte fikarcnyit sem.) mivel a csapatból sokan távoztak stb.stb.stb.(mindenkinek más volt az elképzelése és sok volt a vita.)
Annyira nem szorongatják az Eidos Montreal Thief fejlesztõ csapat tökeit, hogy még ez évben kiadnák a játékot.

wedge31
Ezt mondani kellene a konzolok szervizének is mert ök ott augusztusi megjelenésel hitegetik a jónépet.

masterthief
Azért mindjárt nem, mert jövõ évben jelenik meg csak. De még azt sem tudni, hogy jövõre mikor. Lehet jövõ tavasszal, de inkább jövõ karácsony környékén. Ki tudja.?

masterthief
Nyugi.
Június 11.-én az E3-on mutatnak belõle Gameplay videót, ha minden igaz.

Ahhoz képest, hogy mindjárt jön a játék én még egy gameplay jelenetet se láttam belöle.

masterthief
E3 trailer.

Konzolok Szervízénél már elõ lehet rendelni,és aug.15-én jön!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

vannak az absolutionnak hibái de a lopakodás része reálisabb mint az elõzõkben, és fele annyi bug sincs benne

ha nem találod a helyed az új játékok között akkor GoG vagy változtass hobbyt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wedge31
Szerintem probáld ki a hitmant mert sajnos ebben az esetben vrtg véleménye áll közelebb az igazsághoz. A DE:HR-hez képest csúnyán elbaltázták az új hitmant, szvsz.

Nem játszottam vele ez tény. De megvan és pótolni fogom. Ha jól tudom ez egy nehezített mód, így a nehezített megoldással szerintem az ég adta világon semmi baj nincs.

Ez nem buta script szerintem, hanem direkt ilyen (ismétlem hányszor kéne az õrnek ugyanott megvakarni az orrát, egy direkt hardcore játékosoknak készült módban?). Megfigyelés, megjegyzés, alkalmazás. Azért elosonáshoz nem több óra áll rendelkezésedre, szerintem ez így rendben is van. Elrontod, rosszul idõzítessz, buksz? Nehezített módban ez teljesen elfogadható.

Játszottál te a Dark Souls-al? Mert ha igen, akkor tudod, hogy ott az ember türelmet tanul és az ilyen dolgok már nem zavarják. Nem kibaszásnak, kihívásnak tekinti ezeket. És pontosan ezért olyan a nehezített mód, amilyen, mert az igazi kihívásra vágyó játékosoknak készült. Neked nem tetszik nem kell vele játszani, játszol a könnyített nehézségen. De ezt felhozni hibának balgaság.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

vrtg
Szóval szerinted az teljesen rendben van, ha a pályák észrevétlen teljesítésének egyetlen módja létezik, még pedig az, ha az õrök bugos szkriptjeit a fejemben nekem kell idõzítenem, mert ha 1 másodperccel lemaradtam róla, már kezdhettem elölrõl a pályát. Igen, kezdhettem elölrõl, mert rengeteg helyen a script nem ismétlõdött, pl. az õr csak egyszer ment el a posztjáról utána egy helyben maradt és már nem lehetett elosonni. Az, amit elõzõ kommentben leírtam, mint egy pálya lehetséges megoldása valójában nem egy megoldás volt a sok közül (mint ahogy egy normális játékban kellett volna, hogy legyen), hanem az egyetlen. És ezt játszotta el újra és újra a játék minden pályán…

Elhiszem, hogy sok baromságot képesek néhányan elnézni egy-egy játék esetében, de azért a fejlesztõk és a teszterek ilyen szintû trehányságát ne nevezzük már kihívásnak. Mert az, hogy 5 órát szívsz egy pályán mire megtalálod azt a módszert, amikor a buta MI script éppen úgy dönt, hogy nem vesz észre, minden csak nem nehézség, hanem direkt szopatás. Érdekes, hogy eddig még egy lopakodós játékban sem láttam ilyen elcseszett megoldást, pedig nem ma kezdtem az ilyen játékokat.
Arról meg nem is volt szó, hogy süket vagy vak az ellenfél, totál kiforgatod amit írok, mert látszik, hogy igazából nem is játszottál a játékkal az említett nehézségen, hanem csak a levegõbe beszélsz.

Átöltözésrõl szintén nem beszéltem, de ha már felhoztad, még mindig jobb volt a régebbi részekben egy ruhával megcsinálni a pályát, mint itt, ahol 10 km-rõl kiszúrt az õr, még akkor is ha álruhában csak a sarkad lógott ki a fedezék mögül. Ezen kívül ugyanúgy észrevettek ha kommandós maszkban próbáltál elvegyülni. De nyilván ezek is teljesen ésszerû dolgok és a fair nehézség részét képezik...

Nem látom, hogy ezzel mi a probléma. Általában a nehéz játékokhoz csak tudni kell, hogy mit milyen sorrendben kell csinálni. Ez adja a nehézségét, nem egyéb. Gyakorlatilag ha tudom mit hogyan és mikor kell csinálni, akkor tudod teljesíteni az ilyen kihívásokat.

Gyakorlatilag még mindig csak azt érzem a hsz-eden, hogy nem szereted a túlzott nehézséget, tehát a véleményem semmit nem változott azzal kapcsolatban, hogy totál ellentmondásba keveredtél a korábbi listában önmagaddal.

Tehát legyen nehéz, de ne legyen nehéz... aha értem.

Lopakodás nem úgy mûködik, hogy holt hülye vak és süket ellenfeleket kerülgetni, hanem bizony vigyázni kell, hogy ne halljanak, ne lássanak meg és ha lehet mással legyenek elfoglalva, mint a behatoló keresésével. A leírásod alapján ez a Hitmanben úgytûnik meg is valósul. Az, hogy nem vakarja 3/4 órán keresztül az orrát, hogy te szép kényelmesen elosonhass mögötte az nem feltétlen baj.

Azért korábbi részekben egy átöltözés elég volt ahhoz, hogy bárhova bejuss, ami valljuk meg ugyanúgy ökörség volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

vrtg
Nagyon nem érted mirõl beszélek pedig külön kiemeltem az absolutiont, de akkor gondolom az nálad kimaradt. A "jó" nehézség ellen, ami ügyességet, gondolkodást kíván nincs semmi kifogásom nincs, viszont amit az új "hitman" purist stealth\suit only módban mûveltek az már kriminális volt. Olyan szinten unfair volt, hogy nyugodtan lehet artificial/fake difficultynak is nevezni. Ugyanis ott arról szólt az egész, hogy egy pár négyzetméteres pályán elhelyezett 7-8 õrt csak úgy tudtad kikerülni, ha hajszál pontosan bemagoltad a mozgásukat: Amikor az egyik õr köhög, akkor gyorsan be a fedezék mögé, 3 másodperc múlva ki, aztán 2 másodperce múlva elõre mikor egy másik megvakarja az orrát. Itt 1 másodperc várakozás, után 4 lépés jobbra stb.... kb így nézett ki egy ghost run és ha csak egy kicsit is elnézted, baszhattad mert észrevettek. Mindez persze azért, mert muszáj volt a korábbi lopakodós/álcázós játékból egy shootert csinálni a fejlesztõknek. (a vicc, hogy még így is megbukott)

Na azt megnézem ahogy te purist/suit only módban leütés nélkül akárcsak az utolsó pálya közeléig is eljutsz észrevétlenül.

vrtg
Trollkodás? Mintha a leírtak nagy része nem lenne jellemzõ a manapság megjelenõ játékokra. Ami pedig a HR-t illeti, talán ez az egyetlen új rész valamely régi franchiseból, amit nem butítottak teljesen nullára, viszont még így sem rúghat labdába az elsõ rész összetettsége mellett.

"- scriptelt és lineáris pályák, ahol legtöbbször csak az õrök legyilkolásával lehet továbbjutni, a teljes stealth vagy lehetetlen vagy mocskosul nehéz lesz (lásd hitman absolution) "

Ez azért vicces, mert az elõtte lévõ pár gondolatodban pont a nehézség hiányát nehezményezed, erre meg késõbb leírod, hogy mocskosul nehéz stealth se jó.... No comment

Amúgy ennyire ne legyél már optimista! (irónia off)

"a teljes stealth vagy lehetetlen vagy mocskosul nehéz lesz (lásd hitman absolution)"

utolsó elõtti pályán snipereztem egy kicsit, addig végig lopakodás, mocskosul nehéz? whut? ráadásul nem is normálon játszottam

deus ex kimaradt? nah mert azt is az edios mondtreal fejlesztette és valahogy a trollkodásod nem jellemzõ a játékra

pedig az jóval könnyebb volt mint az 1es

grebber
Azért mert tetszik az egész koncepció.
Csak a Thief 3 al toltam de nem sokáig jutottam benne.

Next PC upgrade: 2022

chopin42
Csak egy kérdésem van: ha nem bírod azt ami a régi Thief-ekre jellemzõ volt (nehézség, gondolkodás stb)
akkor miért akarsz thief-el játszani? Keress valami egyszerû buta játékot (tömve van velük a piac, a hozzád hasonló játékosok miatt).
Nem bántásból írom ezt félre ne érts , de sajnos a többségnek olyan igényei vannak már mint neked, ami miatt a lent felsoroltak egy része lehet tényleg úgy is lesz...

Nagyon NAGYON remélem, hogy nem lesz ilyen, elõzõ részekben pont úgy voltak jók...

wedge31
Ezek túlnyomó része lehet opcionális akkor meg nem érdekel de értem mire akarsz utalni.

grebber
Bárcsak így lenne! Részemrõl várós lnne, végre végig is tudnék vinni egy Thief játékot!

vrtg
Már most megmondom mire lehet számítani:

- regenerálódó élet
- nem létezõ nehézség még legnehezebb fokozaton is
- térkép/iránytû a hudon, objective markerek hogy a hülye se tudjon eltévedni
- beépített wallhack, falon keresztül látszódó ellenségek, világító loot
- gyilkolás és agresszív játékmód nem lesz büntetve, Garrett közönséges tolvaj helyett ninja assassin lesz
- lebutított, semmire nem jó és felesleges loot/upgrade system (hasonlóan a tomb raider vadászathoz)
- xp rendszer, hogy a kiskölykök minden kill után jutalmazva érezzék magukat
- QTE fesztivál minden mennyiségben, press x to win
- scriptelt és lineáris pályák, ahol legtöbbször csak az õrök legyilkolásával lehet továbbjutni, a teljes stealth vagy lehetetlen vagy mocskosul nehéz lesz (lásd hitman absolution)
- 2 percenkénti átvezetõk
- 3rd person killcam és rövid animáció minden akciónál
- eredeti VA lecserélve
- dishonored stílusú grafika
- zs kategóriás történet megspékelve valami béna szerelmi szállal

^^ Unreal Engine...az egyszerûsítés remélem jobb lesz, mint anno a Splinter Cellnél.
grebber
"A mostani játékosok jóval türelmetlenebbek. Rengeteg újdonságot várnak a játéktól és arra számítanak, hogy annak kezelése könnyû lesz"

Akkor sanszos hogy a korábbi részek gondolkodtató részei is kõ egyszerûek lesznek magyarán itt nem is lesz olyan!

wedge31
Mint láthatjátok, az utóbbi idõben mondhatni özönlenek az információk az Eidos Montreal által fejlesztett Thief legújabb részérõl, amellyel a sorozat újra fog indulni. Most a fejlesztõk megosztották velünk, hogy a játék milyen grafikus motorra épül, milyen különbségek lesznek grafikailag a next-gen konzolos és a PC-s verziók között, valamint az irányításról is ejtettek néhány szót. Vágjunk is bele.

Az Eidos megerõsítette, hogy a Thief egy meglehetõsen módosított Unreal Engine 3-as motorra fog épülni. Ez sokakban vetheti fel azt a kérdést, hogy akkor már miért nem az UE4-re épül? Erre nagyon egyszerû a válasz: a Thief fejlesztése még évekkel ezelõtt elkezdõdött, amikor maga az Unreal Engine 4 is még fejlesztés alatt állt és ily módon az Eidos számára egyszerûen még nem volt elérhetõ.

"Számunkra nagyon fontos volt a rugalmasság és a módosíthatóság és ebben az Unreal Engine a legjobb. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy bõvítsük a lehetõségeket a mûvészek és dizájnerek számára. Mivel a játék nagy, így rengeteg tárgyat kell megalkotnunk. A fény és az árnyékok is nagy szerepet játszanak a játékmenetben, így a motor ezen részén is nagyon sokat dolgoztunk - "megtanítottuk" arra, hogy másképp bánjon a fényekkel. Végsõ soron minden a rugalmasságtól és a képességeinktõl függ" - mondta el Stephane Roy, a játék producere.

A másik dolog, amelyrõl Stephane Roy beszélt, az a Thief grafikai különbsége PC-n illetve next-gen konzolokon. A producer elmondása szerint a játék grafikailag is magasra teszi majd a mércét, de nagy különbségek nem igazán lesznek a PC-s és a next-gen konzolos verziók között.

"A Thief-nél minden PC-n kezdõdik. Ide sorolható a kezelõfelület, a menü és ezekhez hasonló dolgok, amelyeket késõbb fogunk majd átformálni a következõ generációs konzolokra. Ha a játék grafikáját nézzük, azzal sem lesz gond, viszont számunkra nem ez a legfontosabb, hanem a játékmenet. Ha megérkeznek majd a következõ generációs konzolok, akkor úgy gondolom, hogy a PC-s és a konzolos grafika nagyon közel fog állni egymáshoz" - fejtette ki Stephan Roy.

A poducert arról is megkérdezték, hogy milyen FPS értékeket fog majd produkálni a játék a következõ generációs konzolokon? Sokan azt várnák, hogy itt azt válaszolta, hogy ez az érték 60 lesz, viszont õ 30-at mondott. Gondolhatnánk, hogy ez kicsit kevés lesz, de az Eidos másképp vélekedik errõl.

"Ha egy shooter játékról van szó, akkor nyilván minél több FPS-ünk van annál jobb. Viszont a Thief nem egy ilyen játék. Nem szeretnénk plusz nyomást helyezni a fejlesztõcsapatra, egyszerûen azért, mert meg tudjuk csinálni a játékot úgy is, hogy az 30 FPS-el is élvezhetõ legyen. A játékosok nem fognak észrevenni semmilyen különbséget. Inkább jobb fizikát készítünk játékhoz, mint 60 FPS-t."

Végül az Eidos a játék irányításáról is ejtett néhány szót. Mint tudjuk, a Thief játékok ilyen téren nagyon nehezen megszokhatóak voltak. Ez az új játéknál változni fog. Daniel Schmidt szavai szerint maga a játék nehéz lesz, de az irányításról ez nem mondható majd el. Szerinte a régi játékosok, akik játszottak a Thief elõzõ részeivel, egy hasonló játékot szeretnének kapni most is, új tartalmakkal, viszont ennél jóval szélesebb közönség is szeretné majd kipróbálni a játékot és valószínûleg nekik nem tetszik majd az, hogy ügyeskedniük kell a játék irányítása közben.

"A mostani játékosok jóval türelmetlenebbek. Rengeteg újdonságot várnak a játéktól és arra számítnak, hogy annak kezelése könnyû lesz. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem nehezítjük meg Garrett irányítását különféle kiegészítõ lehetõségekkel, mondhatni az irányítás az átlag felhasználók igényeinek megfelelõen lesz megalkotva" – mondta el Daniel Schmidt, az Eidos Montreal képviselõje.

Hogy mennyire lesz megfelelõ a játék számára a módosított Unreal Engine 3-as motor és tudja e hozni az elvárt grafikai minõséget az a jövõben ki fog derülni, mint ahogy az is, hogy, elegendõ lesz e a 30 FPS a következõ generációs konzolok esetében. A Thief megjelenése 2014-ben várható PC-re és következõ generációs konzolokra.- Gamepod.

grebber

Nem lesz többjátékos a Thief-ben. Végülis, minek erõltessék.
grebber
Rayden02
Lehet hogy ellopták a szkeccseket az eidos-tól!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Egyetértek,mivel a The4f-t már jóval korábban elkezdték csinálni!
Mikor is jelentették be amúgy?<#fejvakaras>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wedge31
" A Deus Ex: Human Revolutiont elkövetõ Eidos Montreal és az Eidos Europe közösen dolgozik a 2014 folyamán PC-re, PS4-re és az Xbox 360 utódjára megjelenõ Thiefen. Az elsõ látnivalók tegnap futottak be, ám az elsõ konkrét információkra máig kellett várnunk.
"Az idõ halad, új kapzsiság helyettesíti a régit. A City lakossága még mindig távol van attól, hogy szabad legyen. Én vagyok az, aki hallja a titkaidat, s látja a rejtett igazságot. Árnyék vagyok - sötét és halálos, mint a bársonyos éjszaka. Nem fogod látni, ha jövök. Garrett vagyok, ami a tiéd, az az enyém."
A félelem a tetõfokára hág a Cityben. Gyûlölet uralkodik minden egyes kövében, miközben a gazdagok boldogulnak, a kevésbé szerencsések nyomorban és elnyomásban élnek. Betegség és éhínség vár rájuk, abban bíznak, hogy ez az állapot megváltozik.

A Thiefben ismét Garrettet, a mestertolvajt irányítjuk, a cím ismét arra hivatott, hogy megreformálja a belsõ nézetû, lopakodós játékok mûfaját. A város õreivel való közvetlen konfrontációval semmire sem megyünk - ha riasztást kapnak, aktívan keresik a búvóhelyünket, a különbözõ ellenségek eltérõ keresési módszereket használnak.
A szabad játékmenet elsõdleges fontosságú. Minden terület több bejárattal és kijárattal rendelkezik. A "fókusz" képességünkkel láthatóvá válnak azok a tárgyak, amikkel interakcióba léphetünk - például a megmászható csöveket vagy a megszüntethetõ fényforrásokat is jelzi nekünk a program. A fókusz fejleszthetõ, így késõbb sokkal nagyobb területet tudunk körbepásztázni, s az õrök sebezhetõ pontját is kiemeli. Az ellenfelet ellökhetjük, így kicsivel több idõt nyerünk a menekülésre, de egyéb megszerezhetõ támadási formákat is használhatunk.
A fókusszal kicsit lelassíthatjuk az idõt, így Garrettnek több ideje lesz a zsebmetszésre. Minden fiókot és szekrényt ki lehet nyitni zárfeltörés segítségével, s amelyiken ujjlenyomatokat találunk, ott nagy valószínûséggel zsákmány is lapul. A javak pénzt jelentenek, amikkel a küldetések végén frissíthetjük eszközeinket, vagy új muníciót vásárolhatunk. Hõsünk olyan kegytárgyakat is lophat, amiknek nincs értéke, de jól mutatnak majd a rejtekhelyén.

Ami pedig a tolvaj eszközeit illeti: visszatér a bunkósbot, amivel kiüthetjük az õröket és az íj is, melyet számos taktikai célra használhatunk. Szárazjeget aggatva a nyílhegyre kiiktathatjuk a fáklyák és a gyertyák lángját, de füstöt is gerjeszthetünk a speciális bombákkal, így egy ideig láthatatlanságba burkolózunk. Kapunk egy mászóhorgot is, amivel a kiválasztott magaslati pontokra mászhatunk fel.
Garrett egyébként új fizimiskát kapott a Deadly Shadows óta, sebhelyei tanúskodnak múltjáról. Az Eidos Montreal azt reméli, hogy a reboot hû marad a frencsájz hagyományaihoz. A fejlesztés során számos ötlettel kísérleteztek: például harmadik személyû nézõponttal és parkourrel - a legtöbb mechanika már a helyén van. Jelenleg a harcrendszeren dolgoznak: kockázatossá tennék, ugyanakkor szeretnék, hogy azok a játékosok is élvezzék, akik a csetepatékra rendezkedtek be. Négy ellenféllel szemben viszont semmire sem megyünk.

A történet szerint Garrett visszatér a Citybe, hiszen a zsarnok Baron került hatalomra. Katonai erõvel, elnyomásban tartja a szegényeket, akiket még a pestisjárvány is tizedel. Csak a gazdagok boldogulhatnak ezekben az idõkben. A játék úgy kezdõdik, hogy hõsünk megérkezik a Stonemarket negyedbe egy ekhós szekéren elbújva. Kihallgat egy beszélgetést a város elitjébe tartozó építészrõl, Theodore Eastwickrõl. A pletykás õrök szerint a fickó gyakorta megfordul a House of Blossomsnak nevezett bordélyban.
A bordélyban Garrett elveszti szem elõl Eastwicket, de a bejáratnál strázsálók beszélgetésére felfigyelve kiderül, hogy az irodában számos értéktárgy lapul, s ott megtalálja a transzvesztita madám hivatali naplóját is. Hõsünk hamarosan menekülni kényszerül a bordélyból egy rejtekajtó segítségével. Még Eastwick amulettjét is magával viszi, csakhogy a nemes rájön a turpisságra és riadót fúj. Ezután az árnyékban lapul, mígnem egy hallott infó alapján olyan ötlete támad, hogy ha ópiumfüstöt ereget a szellõzõrendszerbe, az õrök nagy részét el tudja altatni. Garrett így tesz, visszatartja a lélegzetét és kisebb harcok árán a csatornán keresztül kereket old. " -GK

vrtg
Világos, hogy a játékmenetet tektintve a Thief az etalon, a Dishonored pedig gyakorlatilag ennek egy kevésbé darkos, lebutított változata. Csakhogy én a most készülõ, új résszel kapcsolatban írtam, hogy a rajzfilmszerû artstyle ÉS a sztori szempontjából egyértelmûen a Dishonoredre emlékeztet. Ha nem sikerült elolvasni, akkor bemásolom:

"Thief will return series protagonist Garrett to the medieval steampunk setting of the City. This time around, its residents are suffering from a plague as well as the rule of a tyrant called the Baron."

Ezt mintha már láttuk volna pár hónapja, nem?
Aztán itt vannak ezek a képek. Ne mondd, hogy elsõre nem a Dishonored ugrik be errõl a stílusról. Még a katona sisakja is szinte koppra ugyanaz.

Nem inkább a Dishonored egy Thief koppintás?

grebber
Remélem követi majd a mai trendeket és elfelejtik a gondolkodós részeket és egyszerû lesz a game!
Dishonored koppintás meg nagy királyság elég über lett az a game is!

vrtg
Thief reboot announced for 2014 on PS4, PC, other next-gen platforms

A cikk alapján a sztori és a design is egy dishonored koppintás lesz.

Szerintem hagyhatnák a picsába ezt az egészet, mielõtt tönkrekúrják ezt a frencsájzt is úgy, mint a Hitman-t.

Rayden02

CharrDen
Az az utolsó mondat... Félek, hogy le lesz butítva nagyon a játék.

Rayden02
Thief 4 - Next-Genre halasztva!

Most már egyre inkább úgy néz ki, hogy jövõ év végén bizony már lesznek Next-gen konzolok a piacon.

az Official Xbox Magazine információi szerint az Eidos Montreal által fejlesztett játék PS4-re és a következõ Xbox-ra érkezik majd, mindkettõre várhatóan megjelenés közeli címként. A Thief 4-et 2009-ben jelentették be, de weboldala azóta is tetszhalott állapotban volt, és nagyon kevés információ érkezett róla. Az Official Xbox Magazine egyelõre nem említett készülõ PC-s változatot a Thief 4-bõl.

Forrás:GS

CharrDen
Hát... én már annak örülnék, ha bejelentenék, hogy valóban ki fog a közeljövõben jönni és nem fog elveszni a süllyesztõbe.

Az Eidos Montreal álláshirdetésébõl úgy tûnik, hogy a Thief 4-ban lesz valamilyen multiplayer mód is.

A 2009-ben hivatalosan is bejelentett Thief 4-ról az elmúlt években szinte semmilyen új információt nem kaptunk, azt a látszatot keltve ezzel, mintha a projektet már leállították volna, az idõközben kiszivárgott pletykák azonban életben tartották a reményt, hogy egyszer újra elmerülhetünk a sorozat világában.

A legfrissebb, meg nem erõsített információ szerint a Thief 4 -- a sorozat fennállása során elõször -- valamilyen multiplayer módot is tartalmazni fog. Ez persze még nem kapott hivatalos megerõsítést, de a játékot fejlesztõ Eidos Montreal hálózatok és online eszközök terén jártas szakembereket keres. Elképzelhetõ, hogy nem konkrétan többjátékos szekcióról van szó, hanem egy online ranglétráról, ami a Batman-játékokban látott challenge-pályákhoz hasonló terepeken mutatott teljesítményünk alapján rangsorol.

A játéknak egyébként továbbra sincs pontos, de még csak hozzávetõleges megjelenési dátuma sem, úgyhogy várunk.
Ez csak egy befutó, nem hivatalos...
Takimate
ezek már több mint egy éves videók..
további infók:

Thief széria és módjaik + the dark mod

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Muttley
NA, VÉÉÉGRE 😊
sztem kb jövõ ilyenkor kint lesz
viszont remélem ezt a grafikát nem komolyan gondolták..

Just do it :)

CharrDen
Huu remélem sikerül, elsõ 3 részt imádtam.