Thief 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,nekem 21 Juróba fájt .<#nyes>#nyes>
vazz még így is több mint a semmi <#kacsint>#kacsint>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
1. Akinek van AMD TrueAudio támogatása, azoktól kérdezném, hogy a jelenlegi verzióban benne van már és ha igen, akkor próbálták e és milyen?
2. A Mantle patch mikorra várható, van róla hivatalos infó?
Meh, közben tárgytalan lett mindkettõ, most látom, hogy mindkettõhöz patch lesz valamikor márciusban ... 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A játék egyébként jó, a hangok fantsztikusan jók,a hangulat is.
Azt gondolom, hogy Benny nincs benne, mert neki a jó öreg Stephel Russel adta a szinkronhangot.
Aki halad figyelmesen a story-val, nem tudja hogy Basso menyasszonya Jenivere, miért szarka képében van jelen?
De most már készülök, mert megyek dolgozni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1001928521
Kár hogy csak az nevezhet aki az USA-ban él. Elég jó nyereményeket adnak.
Thief Graphic SFX
Pár kép: a kurzort húzva a képen látszik a különbség.
http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/7552/
http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/7539/
http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/7534/
http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/7540/
http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/7542/
A Deadly Shadows-ban a Dokkoknál, vagy a lépcsõknél eldobott olajos flaska, elérte a kívánt hatást. 😄
Kitalálhattak volna ilyen ötletes-szórakoztató dolgokat.
Pl: nagyobb darázsfészkek vagy méhkaptárok, amibe ha belelõnél mikor közelében van egy õr, lenne egy kis hessegetés-kapálózás vagy futás. XD
Vagy kövekkel dobálni, mint a Far Cry 3-ban.
Vagy amolyan zavarkeltõ nyílvesszõ, mint amilyen a Thief2X-ben volt. (Megbolondult az egyik õr ha belelõttél és elkezdte kard élre hányni a társát vagy aki a közelben van. XD)
Hátha kitalálnak ilyesmit majd a modderek. XD
Egy dolgot próbáltam ki. Két õr, elég közel álltak egymással szemben, egyik kezében lámpás. Azt meglõttem sima nyíllal, gondoltam szétrobban és beteríti õket, de nem. Csak simán kialudt a lámpás, utána meg nem gyõztek keresni. Inkább visszatöltöttem.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Pl: Az õrt fejbedobni üveggel, szájon lõni vizes nyilvesszõvel, kioltani a kezében lévõ fáklyát, villanógránátot sunyiból elédobni, stb. XD
Lásd:
Talán a második küldetés, mikor az óratoronyból kell indulni és találkozni Basso-val. Nah, elindulok és... kizsebelek mindenkit, fölkapaszkodok ide-oda, betörök minden helyre, amit észreveszek. Már kezdem kiismerni magam a város ezen részén, mikor nézem a térképet, hogy mik ezek a jelek rajta?
Basso? Az meg ki? Tényleg, mi is a feladat? :Ð
Ja, a civilek leüthetõsége, a nehézséggel változhat, mert én assz'em normálon indítottam és büntetlenül pihentettem az ékszerbolt pincéjében a sikoltozó rohangálót! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A másik ami zavar, hogy nem tudni, mikor hagysz ott egy területet ahova már nem mehetsz vissza. Mert van két elágazás, lehet az egyiken még lenne loot, a másik visz tovább a storyval, most akkor honnan tudjam melyiken menjek, aztán már csak akkor veszem észre, amikor már nem enged vissza és buktam a collectiblest, lehet visszatölteni az egész fejezetet, ez egy kicsit irritáló, mert én 100%-ra megyek.
A kérdésem, hogy lehet újrajátszani azokat a chaptereket, ahol nem sikerült minden collectiblest összeszedni?
Egyébként eddig minden jó, PS3-on természetesen nem szaggat, mondjuk a grafika se olyan pöpec, de nekem a graf mindig másodlagos volt, ha a játék jó nem von le az élvezeti értékébõl, amúgy hamarosan váltok PS4-re. Van PC-m de én már meguntam a sok optimalizálatlan cuccot amit kidobnak rá, meg hogy FPS-t kell méregetnem mire belövöm mi a jó beállítás.
Én is lentebb vettem a fényerõt, mert nem igazán volt sötét a sötét alapból. A nehézséget próbáltam az elõdökhöz belõni. Fókuszt kinyomtam, de pl menteni bármikor tudok, meg ilyesmi. Mondjuk furcsa, hogy a civileket leütni sem szabad, ez gondolom a hard fokozat sajátja, mert nem emlékszem külön ilyen beállításra, vagy lehet az ékszerboltban volt csak tilos.
Régebbi részekben mindig levadásztam a kószáló civileket, mert ha véletlenül észrevesznek, akkor fellármázzák az õröket. Persze sosem öltem meg egyet sem.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
De mondjuk ennyit is ér a game<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
SSAA meg amúgy is zabálja a gépet, és gyakorlatilag többször egy picit eltolva rendereli le ugyanazt a képet. Ráadásul szintén nem fogsz túl sok különbséget látni.
AF meg a távoli objektumok valósabbb megjelenítéséért felel. Abszolút kihagyható, fõleg ha Thief végig sötétben játszódik, mert akkor kb. lófaszt fogsz belõle érzékelni.
De lehet neked sas szemed van és látod ezeket a különbségeket.
Szerény véleményem szerint mind kikapcsolható (AF mondjuk maradhat ha nagyon ragaszkodsz hozzá, mert nem annyira gépigényes, ellenben fölösleges Full HD felbontásban). Meg úgy általában mindenféle élsimítási technológia Full HD-ban max feleseleges + szerény véleményem szerint.
Persze vannak játékosok, akiknek az okoz örömet, ha minden csutkamaxon fut még akkor is ha igazából nincs is szükség az adott featurre, de legalább izzad tõle a gép.
Na errõl ennyit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De én csak a story miatt vittem a játékot, tehát úgy képzeljétek el, hogy az alap csomaggal kivittem, amit kezdésbõl adott a játék az pár nyílvesszõ meg egyéb kellék, semmit nem fejlesztettem vagy vettem max amit gyûjtögettem azt használtam el. Ebbõl is látszik felesleges, azok nélkül is megvagy. Minden esetre figyeljetek majd a storyra, van mondanivalója persze akik eléggé érettek is hozzá és nem csak unalmukba játszanak egy játékot.
avg: 57
minden max* és 1080p (*SSAA viszont off)
Hibátlanul fut. Jó játék. Nem csalódtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SSAA meg FXAA természetesen nem lövi ki egymást.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Volt nekem is 3 évig 5770-em. Nagyon jó kis kártya, de már eljárt felette az idõ. Tavaly szeptemberben nehéz szívvel de megváltam az enyémtõl. Most egy 7850 teszi a dolgát tisztességesen.
Két fura dolog történt eddig: Egy õrt pont leütöttem az ékszerboltban amikor észrevett, de semmit nem volt ideje csinálni, csak átváltott a zene, de már a szomszéd szobában szunyókáló másik õr jött is át harcolni...
Másik: A szunyókáló õr melletti széfnél ha elrontottam a lockpick-et akkor felkelt az õr és jött a harc. 😄
Ezek mondjuk lehetnek a nehézség miatt is.
Egyetlen hiányosság, hogy villámlás alatt nem változik az álcaszint, hiába állok 3 méterre az õr szeme elõtt a sötétben, amikor villámlik, rám se bagóz.
Összességében amúgy eddig 9.5/10 nálam, bár még csak Basso-ig jutottam.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nem a procihoz lett választva, csak az még nem lett fejlesztve! :Ð Watch Dogs megjelenéséig talán mérséklõdnek az árak.
Apró kompromisszumokkal eddig vitt mindent, pláne, hogy itt is, 1980x1200-ban alap beállításokkal csak az esõ és villámlás közben akad. :Ð
Az már 2 éve is elavult volt az a VGA. Egyáltalán nem csodálkozom, hogy akad.