XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért nem rombolhatom földig a pályát adott esetben ? Miért nem vihetek akár 4 snipert ?
Kicsit olyan mint ha egy étteremben megmondják neked, hogy ezt kell enni, max eldöntheted hogy a leves elõtt eszed meg a süteményt.
A sereg stratégiai összetételének megválasztására nincs lehetõség, csupán az elõre feltálalt emberekkel való variálásra.
Persze jó játék volt a Commandos is, de kétlem, hogy ezzel a nyomába tudnak érni.
Ez a kamera meg lövés effektek meg fél órát lesznek izgalmasak ^^
Kicsit több szabadság nem ártott volna.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
http://www.akciofigura.hu
Imperium Galactica 1 és társai voltak az elsõ játékaim.. és valahogy az UFO sorozat kimaradt..
One more story
Megértem azokat, akik a régi UFO hangulatát várják vissza egy-egy ilyen "remake" láttán, majd csalódnak, mert nem hozza õket ugyanolyan lázba, illetve nem tart ki olyan sokáig, mint akkor, de azt sem szabad elfelejteni, hogy azóta eltelt egy pár év, és most nem a világra gondolok, hanem magunkra.
Idõsebbek lettünk, mennyivel is? 18 évvel?
Azért azt nézzétek meg a világban, hogy miként örül egy tizenéves gyerek, és egy 30 éves felnõtt... hatalmas a különbség 😊 Egy felnõtt szerintem max az új autójának/lakásának/házának tudna annyira örülni, mint egy gyerek egy új játéknak.
Na meg nem is volt akkoriban konkurenciája az UFO-nak. Hány komolyabb számítógépes játékot adtak ki akkoriban egy évben? 10-et, vagy még annyit sem. És most? Havonta ennek a többszöröse van...
Megváltozott a világ, és megváltoztunk mi is 😊 , de ez így is van rendjén.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Abba bízok, hogy meggyõzõ lesz és rendelhetem meg.. Meglátjuk.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Akkoriba igen csak nagy dolognak számított. Nekem egy 386-sx dübörgött 40Mhz-en de már színes! 14 colos monitorral. 😊
Emlékszem kisgyerekként külön gyûjtöttem hangkártyára, mert a "hangeffektbõl" tudtad néha, hogy kipurcant az Alien 😊
Akkor nem igen gondolta az ember, hogy ennél jobb játék létezik (nem is létezik, talán Ja2) meg a grafika is über brutál jól nézett ki, akkori szemmel.
Nekem azért hatalmas élmény lett volna, az eredeti lemásolása 3d-s grafikával, ez a játék nem lesz akkora, de ennek ellenére várom, ha 10-ed akkora örömöt okoz mint a régi már az év játéka lesz nekem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
One more story
aki egy az egyben régi ufot várt a játéktól az nyugodtan skippelheti
köszipuszi
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem ugyan olyan mint a régi, de azért az idõ megszépíti az emlékeket. Az eredeti se volt tökéletes. Annyi, hogy az volt az elsõ amivel legtöbbet játszottunk ilyen játék, mert akkoriban nem gyorsan jöttek a hasonló játékok és sokáig tolhattuk. 😊
Remakenek egyébként ezt az újat nem nevezném, az inkább a xeno vagy az ET.
Más stílus ez kicsit, de nekem tetszik demo és vidik alapján is már.
1. Lehet van olyat, akit érdekelnek az értékelések
2. Sok értékelésbõl már azért le lehet vonni némi következtetést, hogy jó lesz-e vagy sem
3. Ennyi tesztelõt nem tudnak lefizetni a készítõk sem, tehát ismét sok értékelésbõl lesz valós képed
4. Metacritics-en amúgy a hivatásos és a játékos kritikáinak összessége fogják összességében megadni a valós képet (holnap amcsi megjelenés, így várhatóak már játékos kritikák is lesznek).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sajnos alacsony a fájdalomküszöböm. 😊
Akinek az Ironman mód nem inge, ne vegye magára. Speciel én se vagyok oda érte.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://www.youtube.com/watch?v=6AmaMn3xb7U
érdekes kis videó magáról a fejlesztésrõl és annak nehézségeirõl (angoltudás ajánlott)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../