4353
-
torma1 #1712 Kell hozzá egy modpacher nevű program. És nem azt kell átírni mer nem megy úgy.
A Siper 2. szinten csak azt választhatja hogy lépés után Owerwach-olhat. Colonel szinten van a dupla lépése. Nem mindegy.
-
#1711 Workshopot kell építeni és legalább egy olyan küldetés megcsinálni, ahol ez a reward. Az első játékban nekem áprilisra kiesett vagy 3 ország... -
Renegade #1710 nem az, nekem a játék végére volt (classic nehézség) egy kiesett ország, de kis szerencsével, az is elkerülhető lett volna.
az a trükk, hogy spórolj, add el a felesleget és minnél előbb építs egy nexus satot, mellé 4 szatelitet és azokkal tartsd kordába a pánikot, fejleszgess és amikor már nagy a baj na csak akkor menj az ufo bázisra, mert attól megkönnyebbül az egész világ :-)
a workshop a barátod, meg a szatelitek miatt is dől a lé meg az emberek
-
lammaer #1709 Sajnos ez a skill kizárja a squad sightot, ami sztem haszosabb mint a lövés mozgás után (egy snipernek). Kár hogy nem lehet mindkettőt kiválasztani, mert pl az utának következő két skill tökéletesen haszontalan. -
lammaer #1708 Az normális hogy 2015 májusára már kiesett oroszország, németország és franciország és anglia is már pirosban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sztoriban ott járok hogy le kéne gyártani a kulcsot amivel bejuthatok az alien bázisra, de mivel 15 engi kell nekem meg csak 5 van, egyelőre ez esélytelen. Nem is tudom honnan lehetne 10 engit begyűjteni
Hiába csinálom meg mindíg ott a küldetést ahol a legégetőbb (legnehezebbek), volt hogy pánik 2-esről ugrottak 5ösre. Ez így elég esélytelen.... -
Masakari #1707 load.... -
#1706 Persze, csak ehhez az kell, hogy valahogy túlélje az elején. Na, ez az ami mission impossible... -
Masakari #1705 Kereszt kérdés,magyar katonát látott valaki? -
vaakuum #1704 Megnéztem kíváncsiságból a defaultgamecore.ini fájlt az xcomgame/config könyvtárban, és gondoltam egy merészet, átírtam a katonák vásárlási árát 1 dollárra.
Gondoltam veszek 40-et, és kimazsolázom őket.
Természetesen leállítottam a játékot, és mentés után indítottam újra, úgy, hogy kettő játékot is kezdtem azóta. Jelenleg így néz ki:
SOLDIER_COST=1
SOLDIER_COST_HARD=1
SOLDIER_COST_CLASSIC=1
Természetesen egyik sem lett olcsóbb, ugyan úgy 10 és 15 dollár az áruk (normal/hard), mit ahogy az eredeti ini fájlban volt... -
#1703 Én is én is:
Amúgy a következő legtöbb kill a bandában 45 volt, ennyit arról, hogy mit ér a sniper... -
#1702 Akkor mi a francra jó, ha több van? Egyesével lelövöldözi a nagy hajó. Ismért csókoltatom a készítőket.... -
#1701 Ha egyet lelőnek, vagy visszahívsz, akkor küldheted a következőt, feltéve persze, hogy még "lőtávolban" van... -
gravicam #1700 :-) ;-)
több vadászt nekem sem sikerült ráküldeni egy UFOra egyszerre. -
#1699 Amúgy szépre fejlődött :) tetszik a neve is :D -
#1698 Ennek a Squadsight-nek még nem láttam értelmét. Egyszer megpróbált két házon keresztül leszedni az ellent, természetesen eredménytelenül.
Helyette a futok és lövők viszont nélkülözhetetlen csapattaggá tette az enyimet (csaltam is, és mikor lelőttek visszatöltöttem.. legközelebb ironman-ban kezdem :D) -
#1697 Hogyan lehet több vadászt egy UFO-ra küldeni...? Egyet kiválasztok és utána nem enged semmit csinálni... -
gravicam #1696 Ezennel küldöm neked a Sniperem képét, az utolsó misszió utolsó lövését őt vitte be. ;-)
-
#1695 Köszi, akkor félrebandzsítottam, mikor választottam...:) -
torma1 #1694 Sniper ha mozog nem tud lőni. :) Lesz majd képessége később rá. -
#1693 mert alapból egy teljes kör kell neki (láma még, ki-be légzést gyakorolja minden lövés előtt :D)
Kb sniperré válás után az első fejlődésnél ki lehet választani a "mozgás után is tudok lőni" perket. -
#1692 Én nem játszottam ez előző részekkel(volt valami hasonló 15 éve,de a nevére már nem emlékszem)és a JGA se tetszett, de ez nagyon tetszik! Eszméletlen jó hangulata van és rengeteg lehetőséget látok benne DLC-k formájában...
Észre se veszem az időt és elment 4-5 óra..:( Szóval nagyon tetszik...:)
Sok mindenre rájöttem magamtól és lestem el másoktól a Live Chanelsen, de arra nem jöttem még rá, hogy a sniperrel, ha a "kék" területen belül mozgok, akkor miért nem tudok lőni a sniperrel(van célpont is)...
-
#1691 Akinek nagyon nehezen megy, miért nem néz meg egy két jobban sikerült videót, hogy megértse a játékmenetet? Vannak fent jók angol kommentárral... -
#1690 Ééééééééééééééééés, vesztettem.... -
Nem csak supportnál megy, ez rookie.
Ha a kép szar lenne megint... -
Gascan #1688 ok.. csak supportnál megy a healing -
vaakuum #1687 Nekem sem műx ez a képzettség...bár én az oktató móddal kezzdtem, lassan azt feltételezem, hogy lehet köze hozzá, hogy kinek mi működik... -
SaGa Jr #1686 Medkit-et tud használni akárki, de elesett embert aki még menthető, nem pedig halott, azt csak a support katona tud ha van nála medkit. Van erre egy külön gomb nála a cselekedetek között, de csak akkor lesz világos és használható, ha a feltételek adottak (tehát van haldokló aki mellett ott van). -
#1685 az egy képesség, support-nál jelenik meg csak. tehát hiába adsz egy assaultnak vagy snipernek medkit-et, nem fog tudni gyógyítani -
Gascan #1684 melyik ez a medkit gomb? mert több katonámnak is betettem de valahogy nincs meg :) -
#1683 Végre, egy sniper elég soká élt, hogy 2. szintű legyen.. -
#1682 Nekem ez a képesség abszolút nem működik,mint azt már írtam is lentebb. -
#1681 Miért nem írod ezt akkor bazdmeg.. a faszom követi a játékmeneted, most komolyan, csak arra tudok válaszolni amit leírtál. Ha a 16663-tól bárhol is írtad, hogy a snipereid nem élik meg hogy eljuss velük idáig, akkor én kérek elnézést.. egyébként meg második vagy harmadik képességük ez. -
#1680 Igen. -
#1679 Melyik részét nem érted meg, hogy nem éli meg egyik sem, hogy legyen ilyen képessége? Azt is n+1-dik bevetésen láttam, hogy a headshot két körig nem érhető el. Ennyire nem élik meg a szintlépést. Leszarom, hogy mi van n+1-szinten, ha a 2. szintet nem érik el a büdös életben. -
Noodlee #1678 A 2. lezuhant űrhajós küldetésnél bementem az űrhajó belsejébe, és ott volt egy reaktor, amit ugye el is tudtam vinni a küldetés végén, mint loot. Ha nem mentem volna be az űrhajóba, akkor is megkaptam volna a küldetés végén? -
#1677 Csinálj már valami fraps videot egy csatádról, hátha rájövünk mért szivsz ennyit. Komolyan mintha másik játékkal tolnád. -
#1676 Dehogyis. Van egy spec képessége, azt látja amit a többiek. Ha az asssaultod lát egy ufo-t elől, a snipered is látja hátulról, és ha nincs köztük fal akkor le is lövi. Mondom akár 3 mozgás egységnyiről is -
Noodlee #1675 A snipernek van egy olyan képessége, már ha azt választod a 2 közül szintlépéskor. -
#1674 Nem lát semmit, akkor hogyan lősz bármire? Pont olyan közel kell menni, mint a többi emberrel.
Most valami tábornokot mentek. A Thin man fél pálya távolságból mérgez. Aha. Röhej a köbön... -
#1673 odamész mellé a körbe, megnyomdo a medikit gombot és tádááá