XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy nem mindenki játszik bruszi bácsival:
Oké, német lett, hát evvan<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Lelõtt ufo-k vázából lehet kinyerni.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Letölthetõ tartalom ehhez:
XCOM: Enemy Unknown
Nincs letölthetõ tartalom ehhez a játékhoz.
Vagy alapból leszedte a gammel egyutt? Gondolom megkaptam mert a civ5-ot is.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Összességében persze jó játék lett, csak kár ezekért a "lebutításokért", no mind1 majd a xenonauts.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
van az alap, a laser, plasma, és csá? nem vitték túlzásba.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ugyanez a páncélokra vonatkozóan is érdekelne.
Azt már tudom, hogy kütyûbõl rengeteg van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Át tudod küldeni a repülöket vagy vehetsz újakat a HANGAR-ban.
EU bázisom van, de volt mûholdam NA fölött...majd megjelenik ott a második UFO, de nem tudok interceptort odaküldeni, mert túl messze van...
WTF?
Aki már többet játszott vele, elmesélhetné, hogy ez normális, vagy valamit rosszul csináltam?
Ha van pénzem, telepíthetek olyan bázis bárhova, amiben csak interceptorok vannak, hogy le tudjam fedni az egész bolygót?
Illetve csak egy elfogót lehet küldeni egy UFO-ra? Nem lehet többet, mint anno?