XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Najó, nekem sincs már türelmem a hivatalos fórumot túrni újabb és újabb infók után. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az egyik player 1 lovéssel szedi a másik embereit, annak meg az osszes lovése miss, csak a szerencsén múlik a multi.
Default van ott egy link, mindenki megszívja egyszer 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
lehet volt mar😊 nekem uj. 14:45tol erdemes nezni az esemenyt, es ahogy a csavo bekommentalja😄DDDDDD besirtam..
Azon bukni el egy meccset vagy nyerni, hogy adott esetben pl egy 80%-os lövés nem talál..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A takarás nem hogy sebezhetetlenség, hanem éppen nulla fedezék. Csak a felfedezhetõséget csökkenti, védelmet nem ad.
Tipikus cover a homokzsák, concealment a bokor.
Tehát a fedezék nem = sebezhetetlenséggel. Szerintem õ így értette.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aztán enélkül meg elég szopás volt a dolog, alig volt eleriumom feltankolni a Firestormot meg az Avengert...
Inkább azt kéne mondani, hogy a full cover az csak 40%-nyira "full".
Na meg ha olyan, mint a többi UFO, hogy addig nem látszik az ellenség, amíg ténylegesen észre nem veszi valamelyik katona, akkor lehet még úgy érteni, hogy a fedezékben lévõ katona nem tûnik el az ellenség szemei elõl, tehát kijelölhetõ lövésre. De egész eddig nem errõl van szó az írásban, kétlem, hogy erre célzott azzal a mondattal a kedves szerzõ.
anti hero
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nekem 2*12 emberbõl sikerült 18-at használhatatlanba átfordítani, amikor végül meguntam az ufókat, és a maradék 6-al elmentem a marsra, és elvertem õket.
A többiek rakétavetõvel és a balk kézben tartalék rakétával (kézbõl gyorsabban betöltötte, mint ha hátizsákból vette volna ki), a hátizsákban meg még kettõ ha nagy a gáz. Eleinte a kicsi rakétákkal, aztán amikor az elfogyott, már csak a legnagyobbat vettem belõle utánpótlásnak.
A lent linkelt remakeszerûségben még az bug (?) is benne van, hogy nem kell kifejlesztened a fegyvert, hogy tudd használni. A gépre nem tudod feltenni, de harc közben már fel tudod venni. Mikor erre rájöttem, egybõl könnyebb lett. A '93-as UFO-ban nincs meg ez bug.
Talán belekerül egy pacth-el v. valami mod-al!
Egyébként a lézerpuska + alapszintû armor elég jó védelmet ad a saját fegyverek ellen, és a legtöb enemy ellen is bõven jó. Plasmafegyver csak a legdurvább ellefél ellen kell. Vagy akkor heavly laser. A personal armourhoz csak fém kell, pikk-pakk kifejleszthetõ és gyártható.
A rakétás belelõtt az elõtte állóba, felborultak 6-an, egy meg kómába esett.
A lézeres meg lenyomott két sorozatot, 3 ember eldõlt, egy meg kómába esett.
Szóval ha puttyogtak, akkor puttyogtak. Egyébként semmi különbség nincs, legfeljebb nem az elsõ körben amortizáltatják le a saját legénységet, hanem a másodikban a gránáttal.
Az Ufo 1-bõl meg érdemes nem a legfrissebb változatot választani a hangok miatt. A pontos okára már nem emlékszem (talán valami jogvita), de az 1.4-ben csak a rosszabb, gépiesebben szóló változat van már csak meg.
(Ezt úgy védheted ki, hogy senkinél nincs alapból gránát és akkor veszik fel, mikor elhagyják hajót.)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.