XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kibszott nagy hülyeség ez. Adjanak meg idõtartamaot, arra, hogy mennyi a "bemérés" aztán a tréning folyamatos idõalapú és ne diszkrét hónap alapú legyen.
A hajóból az alap UFO-ba csak hátrafelele lehetett kimenni. A remakeben és a Xenoban oldalt is van ajtó az embernek.
Soroljam még? N+1 olyan dolog volt, amit nagyon is kalapálgatni kellene...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért az sem igaz, hogy manapság már nem készülnek igazán jó stratégiai játékok pont mostanság újra reneszánszukat élik a 4x space strategy játékok. Csak egy párat említve (persze ezek indie projectek) : Stardrive, M.O.R.E., Star Lords, Predestination the game. Továbbá még mindig ott vannak az olyan kiadók mint a paradox, vagy a matrix games vagy az olyan fejlesztõk mint a battlefront, szóval van mibõl válogatni.
Szal. adjanak valami módot arra, hogy életben tarthasd a tapasztaltabb embereidet, mert mivel a véletlen túl sokat is számít és bármikor beüthet a krach, kinyúlhat a csapat, ergó nem fogod tudni végigvinni a legjobbakat, kezdheted elõlrõl a fejlõdést rukikkal, ami picirnyót idegesítõ tud lenni. Én szeretem az eliteket élve végighurcolni magammal az egész kampányon. A szívemhez nõnek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
On Impossible, it’s basically a joke for masochists, though it will force you to use flanking in a whole new way. I tried it, failed the first mission four times, eventually made it to the second and then just laughed at the screen when it was all over by turn three. Some will love it, but I like a least a little pleasure with my pain."
http://www.rockpapershotgun.com/2012/10/08/xcom-review/
Az elején az idegenek széjjel szívatnak, a végére meg te alázod õket minden erõlködés nélkül (gondolok én itt a psi képességekre). A játékot is elhúzhatod addig amíg über katonáid nem lesznek, ebben az újban meg fokozatosan veszted az országokat, mert pl.: egy helynek tudsz majd csak segíteni a háromból és melyeknek nem segítettél azok szívnak. De az is lehet, hogy mindhárom szívni fog veled együtt mert elbukod azt az egy missziót is.
Ej, de sokszor használtam a szívás szót, errõl le kell szoknom...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezért akartam CSAK grafikai tuningot.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Aki olyan összetettségû játékot várt 2012ben mint az alapjáték volt az nem ebben a világban él, sry
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Azon már lehet izzadni, persze, biztos, hogy lesz olyan akinek sikerül.
Spec lehetne, de úgy látszik még a Firaxis sem merte ezt meglépni.
Én mondjuk csak a civilization elso részével játszottam, de amúgy a tobbi rész is butítva lett ahhoz képest vagy csak az xcom fanokat tisztelik meg ezzel?
Kötelezõen változtatni kellett a játékmeneten és fõleg a nehézségen, mivel konzolokra is kiadják a cuccot, ráadásul a casual játékosokban van a pénz. Ez utóbbiak meg szórakozni szeretnek nem szívni.
El kell fogadnunk lassan, hogy a HC gamingnek leáldozóban van és lassan sajnos teljesen ki is fog halni. Ezután pedig 2 út van a HC gamerek elõtt: Megszoksz, vagy megszöksz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez olyan mintha azt mondanám hogy szar film a Gyûrûk Ura mert rövid.
(megnéztem Steam-en, az Apocalypse egyszeri, közepes fokozatú végigjátszásra 52 órát ír ki)