XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tengerbe zuhanós rész tényleg érdekes. :-) ;-) :-D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
"The trees move. Do you not see it?"
anti hero
vagy ez egyéni probléma, és másnál nem jött elõ?
A mûholdas dolog is csak ötletnek jó, ahogyan itt megvalósították az inkább csak nevetséges. Mint az egész játék.
Költséghatékonyság mindenek elõtt...
De ez a "bevetés közben derül ki hogy ki vagy" dolgot igazán hanyagolhatták volna.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Esetleg csináld azt, hogy az ajtó közelébe érve legalább 1 embert zavarj át rajta mielõtt átadnád a kört. Ha meg ez sem megy akkor hagyd a fenébe az egészet. Nem létfontosságú a battleship kirámolása. Menj inkább neki a temple ship-nek.
Vagy tedd fel a patch-et és próbáld úgy.
Nekem speciel a második végigjátszásnál (még modok nélkül) elõjött a hiba. De csak simán visszatöltöttem az állást a csata elõttrõl és újra indítottam a csapatot meg a csatát azt utána jól mûködött (nem tudom hogy sima visszatöltés segít vagy sem harc közbeni állapotról, mert nem használok harc közben mentést ahogy autosave-et sem).
Késõbbi játékok során nem találkoztam vele, pedig ott már voltak módosítások is érvényben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár nem is olyan hihetetlenül hatalmas dolgokat javít, szóval épp tudok nélküle élni.
<#nevetes1>#nevetes1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(bocsi ha valakinek a lelkébe tapostam <#zavart1>#zavart1>)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
próbáld meg, mondjuk nálam instant szarráfagyott tõle <#rolleyes>#rolleyes>
Fallout: Tactics meg egy rohadt vírus, én is kétévente elõveszem, pedig az is dugig van fájdalmasan amatõr hibákkal :C
Virágmintás, amíg 50 júró, szal nem nagyon van megpeccselve. Google sok találatot dob hasonló problémákra, mindenféle gépen.. :/ Gyász.
Pedig tök fun, még így 15 fpssel is nyomtam majdnem 2 órát elsõ nekifutásra 😄
patch-et feldobtad?
Van egy AMD Dual Core Optimizer nevû könyvtár a játékban, azzal lehet érdemes operálni, hátha.
Az mennyire normális, hogy a gém úgy fut, mint egy rakás szar? Nem valami komoly eyecandy, emiatt gondolom, hogy valami gebasz lehet az oka.. Dishonored, új NFS, meg a legtöbb dolog egész emberszerû, de ez játszhatatlan..
Gép valami 6magos amd, ati6950, meg 8 giga ram..
SHIV-ek meg tudtommal erõsen bugosak perpill.
Illetve érdekelne , hogy a plazmás shivet miért nem lehet berakni a csapatba?
A robotok (sectopod/disc/drone) szintén nem béníthatóak és foghatóak el. Noha az utolsóhoz (Drone) lesz a foundry-ban egy megoldás, hogy lehessen irányítani (arch thrower-rel el kell találni, utána amíg ki nem nyírják velünk lesz, a végén megsemmisül).
nem vagoyk most otthon de el akarom fogni a parasztokat amilyete meg nem fogtam el a teljesseg kedveert..
anti hero
anti hero