4353
-
torma1 #3352 A modpacher hiba nálam is volt. De csak a patch után. Előtte jó volt. Azóta a RH-t használom.
A tengerbe zuhanós rész tényleg érdekes. :-) ;-) :-D -
#3351 Most mé' gond az ha 6 emberrel véded az egész bolygót? -
#3350 van, h UFO az óceánba esik amikor lelövöd... aztán valami jótét lélek kicipeli a partra, és a felgyújtja körülötte az erdőt -
Bhalage #3349 ööö mi ? -
#3348 kiegészítés: modpatcher baszcsizza el a már felpatchelt exe-t, ha az ember resource hacker-rel nyúl bele, semmi gondja.
vagy ez egyéni probléma, és másnál nem jött elő? -
Soneji #3347 Van pár dolog, amit szintén hanyagolhattak volna. És kik húzzák ki a partra, és gyújtják fel újra az óceánba lőtt példányokat?
A műholdas dolog is csak ötletnek jó, ahogyan itt megvalósították az inkább csak nevetséges. Mint az egész játék. -
Prof William #3346 Valamint bár egész hadosztályokat kellene 1-1 lezuhant ufóhoz irányítani, a vezetőség úgy gondolja, hogy 6 ember elég lesz.
Költséghatékonyság mindenek előtt...
De ez a "bevetés közben derül ki hogy ki vagy" dolgot igazán hanyagolhatták volna. -
Disable Auto Zoom! -
vaakuum #3344 Biztos katonai előélet nélküli postások jelentkeztek a toborzásra, és sajnos csak a bevetés után derült ki, mire képesek, miben profik. -
torma1 #3343 Én még csak ott tartok ahol élő Outsider-t kell elfognom. Csak mindig szétlövöm őket. :) Már túl erősek a fegyvereim. :D -
Prof William #3342 Értem. akkor gondolom előbb utóbb talál valami sztori előrelendítő eseményt is. -
torma1 #3341 Nagyok kreatívak voltak a fejlesztők. :) -
#3340 Program adta :D -
torma1 #3339 Jó Nick neve van. :D :P. Találó. -
#3338 -
torma1 #3337 :) :D -
#3336 Hát ez kész, kiszedtem mindkét opció elol a pipát, nyomtam egy applyt, bezártam, toroltem, futtattam xshapet, most meg 45 fokokat fordul a kamera és normálisan mukodik -
SaGa Jr #3335 Automatán működik. Tulajdonképpen annyit csinál, hogy ha észlelsz egy UFO-t akkor megmondja mi van benne (milyen idegenekre számíthatsz). -
#3334 Most meg meg se moccan a kamera, csak forgatni tudom, asszem hagyom ezt egyelore. -
torma1 #3333 Lehet még bugos. :) -
#3332 Na megvan, egyszerre kell lenyomni a qt és az et, és azt felengetni amelyik irányba nem akarod, hogy forduljon a kamera, a másikat meg egy fél másodperccel késobb. -
Prof William #3331 Relé ha elkészült akkor saját magának scannel? Mármint amikor én scannelek a földgömbön? Mert az van írva hogy "in progress" -
#3330 Vagyis nem, valamikor 45-ot valamikor 90-et, valamikor 180-at, azt még nemtom mitol fugg, egyelore úgy néz ki teljesen random. -
torma1 #3329 :) :D :P Érdekes. Én majd ha haza értem próbálom ki. -
#3328 Átálítottam 45 fokra 90-rol és most 180 fokokat fordul a kamera :S -
torma1 #3327 Van pachelve. Tegnap néztem repülve át lehet menni rajta. De ahogy leszállnék kiakad. :) :D -
SaGa Jr #3326 A harc előtti állapotból töltöttél vissza (tehát mielőtt a harcba indulnál és felszállna a bázisodról a csapatod), vagy harc közbeniből? Mert utóbbi semmit nem ér.
Esetleg csináld azt, hogy az ajtó közelébe érve legalább 1 embert zavarj át rajta mielőtt átadnád a kört. Ha meg ez sem megy akkor hagyd a fenébe az egészet. Nem létfontosságú a battleship kirámolása. Menj inkább neki a temple ship-nek.
Vagy tedd fel a patch-et és próbáld úgy. -
torma1 #3325 A visszatöltés nem segít rajta. Mindig egy bizonyos határnál akad ki. Nagyon idegesítő. Megpróbálom máshogy lelőni és akkor lehet jó lesz. -
SaGa Jr #3324 Nem kell hozzá mod, anélkül is előfordulhat, hogy kiakad (nem akar véget érni az ellenfél köre) ott a játék (kicsi rá az esély de ismert hiba az alap, patch nélküli változatnál).
Nekem speciel a második végigjátszásnál (még modok nélkül) előjött a hiba. De csak simán visszatöltöttem az állást a csata előttről és újra indítottam a csapatot meg a csatát azt utána jól működött (nem tudom hogy sima visszatöltés segít vagy sem harc közbeni állapotról, mert nem használok harc közben mentést ahogy autosave-et sem).
Későbbi játékok során nem találkoztam vele, pedig ott már voltak módosítások is érvényben. -
Tyucsev #3323 A magyarítást hozzáértő emberkék már készítik, a közeljövőben kapunk további infókat róla. Itt nézelődj: http://magyaritasok.hu/forums/messages/2960/xcom_-_enemy_unknown -
torma1 #3322 Free Camera
Ezt kell nekünk. Végre. :) -
torma1 #3321 Akkor nem tudom mi lehet. :( Lehet a moddok bekavarnak. De más esetben eddig sosem fagyot ki. :Érdekes. -
#3320 nemigazán -
torma1 #3319 Sziasztok. Másnál is kifagy a játék egy battleship-nél mikor át kell menni a két kapun és menni az irányító központ felé? Mintha egy határ lenne. Mindig csak ott fagy ki exe hibával. -
#3318 Magyarításról tudni már valamit?
Elkezdte már valaki? -
#3317 Megnézem, htx.. -
#3316 másnál amúgy elvileg nem volt gond (legalábbis még nem olvastam sehol), de valamiért az én gépemet update1 nem szerette első nekifutásra (lehet piszkált fájlok bekavartak), azóta nem próbáltam
bár nem is olyan hihetetlenül hatalmas dolgokat javít, szóval épp tudok nélküle élni. -
kissssss #3315 "mondjuk nálam instant szarráfagyott tőle"
-
kissssss #3314 én is inkább Fallout: Tacticsot választottam mit ezt a körökre osztott felülnézetes gears of wart.
(bocsi ha valakinek a lelkébe tapostam ) -
#3313 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!XCOM_Enemy_Unknown_Update_1-FLTDOX
próbáld meg, mondjuk nálam instant szarráfagyott tőle
Fallout: Tactics meg egy rohadt vírus, én is kétévente előveszem, pedig az is dugig van fájdalmasan amatőr hibákkal :C