42876

banner
  • goldboy
    v1.11.1
    - Fixed Rear Right camber setup slider visualization for BMW 1M/S3, BMW M235iRacing, Porche Cayman S, Porsche Boxster S manual/PDK, Porsche Cayman GT4, Porsche Cayenne, Porsche Macan, Lotus Exos/S1
    - Fixed Porche 911 Carrera RSR 74, ratio of 5th gear on default setup
    - Fixed Porsche 908LH automatic gears hesitation on specific situations
    - Corrected Porsche 911 GT3 Cup 2017 wheels 3D placement and setup camber range, to avoid clipping with body at 0 camber.
    - Corrected Ford GT40 suspension travel limit and bump steer, to avoid suspension out of bounds and flex on severe compressions. (after all the car was made for LeMans which was flat...)
    - Corrected Porsche 911 GT3 Cup AI shift rpm range
    - Updated V10 tyres, physics and inertia for Praga R1
    - Missing corner placed RPM indicator lights added to 919 Hybrid 2016
    - Fixed Championship gameplay wrong AI level values
    - Fixed very long circuit names, covering the lap slider in Championship creation
    - Instrument backlighting added to 908LH and 917K
    - Fixed Italian Ring special event
    - Fixed Shared Memory Physics->BrakeBias
  • Fehercsoki
    Próbálgattam a beállításokat, valóban ott vannak ha a world detail maximumra van állítva, nekem "csak" very highon volt, viszont így a több fű rossz hatással van az fps-re. Nem tudom, hogy ez most lett megváltoztatva, vagy eddig is ilyen volt, de emlékeim szerint eddig very high beállítás mellett is ott voltak.
  • goldboy
    Látom, hogy 5 órája volt valami változás a steamdb-n, de nekem nem frissít semmit,ha az 1.11.0-ra gondolsz, nekem még ott vannak a nyalókások.
    A gumi nekem is tetszik, nem tudom mi volt az a tehetetlenségi érték amit állítottak, de mintha hideg gumin nagyobb lenne az autó tehetetlensége(nem tudsz megállni, húz a súly), és ahogy melegszik egyre jobban betapad, melegen meg mintha az eddigi féktávoknál is rövidebbeket lehetne fékezni
    De a program "játékos" része tele van ordító hibákkal, mintha nem hogy béta csoporton, de még a fejlesztőkön sem ment volna át
  • Solt
    Mindjárt Karácsony van, kis pihenés neki is jár...
  • Fehercsoki
    Sima, practicet és versenyt is próbáltam (single playerben).
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.12.21. 16:01:03
  • goldboy
    Sima játék vagy VR?
  • Fehercsoki
    Az új patch után nektek is eltűnt a boxból az az ember aki a PIT táblát tartja?(aki azt jelzi, hogy mikor kell megállni és mikor lehet menni)
  • goldboy
    Már a Porsche promozza az AC-t?-kontrollerrel;)))
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.12.21. 14:45:30
  • lac coo
    Mondjuk softot nem neztem, de az eddig semmire valo volt a legtobb palyan...
    Mondjuk talan nincs is azzal baj, nagyon gyors kanyargoson elmelegszik, igazibol se jo mindenhol minden keverek.
    De a melegedes, terheles nyomas az most sokkal durvabb lett mint az eddigi 10-gumi, szerintem.
  • tobias88
    Az már az 1.10nél is így volt. Legalábbis én a 7-es gumival megszoktam GT3nál, hogy durvábban vezessek, de a 10nél most ez miatt szívtam. A soft néha benéz 100 fok fölé, bármit állítok. Valószínű a kezemen kellene egy reset a 7es állapotra
  • lac coo
    rövid próba után a gumi nyomás-melegedés nagyon bejön ! Gyanítom vége a visitva radirozásnak kanyar közben mert felforr a gumi. guminyomás szuper, jól érezni az autón és az FFB-n is .
    a régi nagy kedvencem, az eddig elhanyagolt Evora állat lett .

Árnyékok kicsit recésebbek lettek most nálam .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.20. 22:31:08
  • danikosz

Szép estét!

Holnap este kipróbáljuk a GT autókat a ma kijött pakkból! Várunk mindenkit sok szeretettel. Pénteken a Porsche 919 Hybrid 2016-ot nézzük meg,arról majd később írok.

>holnapi infók<
  • Norbi1990
    Szerver beállítás miatt :D
    Meg kell adni pontosan milyen skinű autókat rakjon be mert különben nem rak be semmit és mivel nincs meg az új pakk, nem tudtuk megnézni :D

Köszi!
  • Alexease
    Valami ellenorzes miatt kell, csak azt nezi es megy pack nelkul is?!:)

Elvileg:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ks_porsche_919_hybrid_2016\skins\01_lms_01\
    ks_porsche_919_hybrid_2016\skins\00_lms_02\

ks_porsche_908_lh\skins\05_racing_5\
    ks_porsche_908_lh\skins\04_racing_10\
    ks_porsche_908_lh\skins\03_racing_33\
    ks_porsche_908_lh\skins\02_racing_60\
    ks_porsche_908_lh\skins\01_racing_25\
    ks_porsche_908_lh\skins\00_racing_64\

ks_porsche_917_k\skins\07_racing_16\
    ks_porsche_917_k\skins\06_racing_32\
    ks_porsche_917_k\skins\05_racing_23\
    ks_porsche_917_k\skins\04_racing_3\
    ks_porsche_917_k\skins\03_racing_2\
    ks_porsche_917_k\skins\02_racing_1\
    ks_porsche_917_k\skins\01_racing_20\
    ks_porsche_917_k\skins\00_racing_21\

ks_porsche_911_r\skins\05_white_green\
    ks_porsche_911_r\skins\04_silver_red\
    ks_porsche_911_r\skins\03_gt_silver_metallic\
    ks_porsche_911_r\skins\02_white\
    ks_porsche_911_r\skins\01_silver_green\
    ks_porsche_911_r\skins\00_white_red\

ks_porsche_911_gt3_r_2016\skins\02_racing_911\
    ks_porsche_911_gt3_r_2016\skins\01_racing_912\
    ks_porsche_911_gt3_r_2016\skins\00_gt3\

ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\20_racing_931\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\19_racing_916\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\18_racing_930\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\17_racing_929\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\16_racing_928\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\15_racing_927\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\14_racing_926\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\13_racing_925\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\12_racing_924\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\11_racing_923\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\10_racing_918\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\09_racing_921\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\08_racing_920\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\07_racing_914\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\06_racing_922\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\05_racing_913\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\04_racing_915\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\03_racing_919\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\02_racing_917\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\01_racing_912\
    ks_porsche_911_gt3_cup_2017\skins\00_cup\

ks_porsche_991_turbo_s\skins\15_mahogany_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\14_gt_silver_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\13_night_blue_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\12_sapphire_blue_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\11_rhodium_silver_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\10_graphite_blue_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\09_jet_black_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\08_carrara_white_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\07_guards_red\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\06_lava_orange\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\05_carmine_red\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\04_racing_yellow\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\03_agate_grey_metallic\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\02_white\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\01_black\
    ks_porsche_991_turbo_s\skins\00_miami_blue\
  • Norbi1990
    Valaki ki tudna segíteni aki megvette az új porsche pakkot?
    Az új porschéknak a skin mappájába (steamapps\common\assettocorsa\content\cars\lotus_evora_s\skins) lévő mappák neveire lenne szükségem.
    Elég kép formájában is, privibe.

Előre is köszi szépen!
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.12.20. 18:52:18
  • goldboy
    Online!
  • sertrex
    Tehetetlenség.
  • lac coo
    Mi az az inertias ?
  • Jackal
    Ennél egy fokkal jobb megoldás a buttkicker.
  • b-type
    Ezt eddig is meg lehetett csinálni, legalábbis én csináltam olyan karrier-t ahol mint kezdő 65-68-tól 70'-s évekig lehetett menni Riverside-ban majd átruccani Európába és Mustang-l menni európai verdák ellen, európai pályákon.
    Ki akartam dolgozni szövegesen is, induló amcsi cég támogatásával, olasz szerelői kapcsolattal...valahol itt maradt abba :))
  • Joex22
    1.11.0
    - New Porsche 919 Hybrid 2016 LeMans configuration (Porsche Pack 3)
    - New Porsche 908 Lang Heck (Long Tail) (Porsche Pack 3)
    - New Porsche 917 K (Porsche Pack 3)
    - New Porsche 911 R (991) (Porsche Pack 3)
    - New Porsche 911 GT3 Cup 2017 (Porsche Pack 3)
    - New Porsche 911 GT3 R 2016 (Porsche Pack 3)
    - New Porsche 911 Turbo S (991) (Porsche Pack 3)
    - New Porsche Macan Turbo (free bonus)
    - New Championship gameplay. Create your own championship, select cars, tracks, laps, points, rules and compete against the AI.
    - Fixed wing damage model on Nissan GTR
    - Shared Memory :
    - Fixed kersCharge and kersInput for ERS system
    - Added system/cfg/messages.ini to filter system messages out
    - Added Print function in Time Table (export in Documents\Assetto Corsa\out)
    - Fixed Setup Electronic tab issue on ABS level for cars featuring no TC
    - Reviewed damage curve + repair times
    - New formula for effective radius calculation
    - Pitstop is possible also in Practice session
    - Fixed Confirm button in Pitstop screen to work without any requested operation
    - Fixed UI resetting AI level at start
    - Corrected front wheel 3D placement for Lotus Evora S and Step 2
    - Pitstop animation disabled for VR users
    - New V10 tyres and updated physics and inertias for all GT3 cars
    - New V10 tyres and updated physics and inertias for all GT2 cars plus Glickenhaus P4/5C and Evora GX and GTC
    - Updated V10 tyres and updated physics and inertias for Hypercars (LaFerrari, 599XX, FxxK, P1, Aventador SV, Huayra, Zonda R), more experimentation
    - Corrected Porsche 917/30 inertia values
    - Corrected Porsche 917/30 ackermann and front bump steer suspension
    - Corrected aero downforce and drag values for Porsche 962 Short Tail
    - Corrected drag values for Porsche 962 Long Tail
    - Porsche 962C Long Tail now has passive wastegate pressure map that permits user controlled overboost as a % of a turbo boost map. 0-9 keys
    - F4 key sets camera on the player car
    - Added Delete function on Setup screen
    - Added electronic controller cltr_wastegate[X].ini to control wastegate levels on turbos
    - Fixed potential track cut on Nordschleife Endurance and Cup layouts
  • Thread
    Ki kell hozni a controller motorrol, es egy tranyot kapcsolni vele, PWM, ugyhogy szepen szabalyozza, minden egyeb alkatresz nelkul.
    Most csak a lassu motor van rakotve a 2 DOF szekben a razobetetre - comb es derek - azon megy a razoko, meg a fu.
    Asszem a gyors motoron a gumicsuszas van, de nem figyeltem idaig, ha jo a jel akkor valamit kezdeni kene vele :)
    A szek, meg a razobetet hatasa, hogy gyakorlatilag a controller rezges nem is erzekelheto, legkozelebb megfigyelem, hogy ertelmes jelet ad-e a gyors rezgomotor.
  • lac coo
    Azert meg megnezem....:)
    Ha ugy lesz meg a megfelelo nyomas, hogy vegig keresztben allo kerekekkel kell radirozni nulla kopassal , akkor nem lesz olyan jo ;)
  • goldboy

Aris:
    "Hello everybody.
    Assetto Corsa V1.11 brings some new updates and improvements to the core tyre simulation. On top of that, more adjustments have been made on the tyre values themselves to accomodate the core updates and take advantage of the new features and calculations. As a result, we have some big changes in the GT3, GT2 and Porsche Cup tyres.

Tyre pressure.
    Cold pressure now starts from 16psi.
    Hot pressure is optimum around 26psi.
    As usual the optimum pressure will take a bit of experimentation depending on the track configuration, setup configuration and driving style. A good range would be from 24 to 28psi.

The lower pressures offer a better control of the cars over low kerbs. Together with changes on camber sensitivity, slipratio calculation, effective radius calculations and more, result in a more involving driving experience and more realistic values and behaviour.

More tyre compounds will get updated on all the cars, as we are bringing V10 tyre model to maturity and time permits to update the rest of the cars.
    Hope you like it"
    Lesz itt nemulass
  • alma2
    Akkor ha jol ertem, semmit nem trukkoztel bedugtal egy xbox vezerlot, aztan ami a motorjahoz ment madzag, azt rakototted a szekedben levo motorra es maris mukodott?
  • sertrex
    Porsche Pack III. Este 6-7 óra felé.
  • lac coo
    Ma lesz dlc ?
  • sertrex
    A vicces az benne, hogy nincs is túlvezérelve az FFB. Végig a szürkében van. Ráadásul fék visszajelző kerete is végig piros. Nálam csak olyankor piros, ha picit a fékre lépek. Szóval határozottan érdekes. :))
  • Tomsteel
    Itt ülök és sírok, mellettem lévők nem tudják mi bajom.
  • lac coo
    Én mindig azt modntam, és mindig ki is röhögtek, hogy ilyen bivalyerős ffb-hez, már illene valami kuplungot beszerelni ,ami oldja a kapcsolatot ha túl hirtelen nagy erő lép fel ....
  • Jackal
    Így jár aki agyatlanul feltolja az ffb-t :) (viccet félretéve akár el is törhette volna a kezét)
  • Thread
    >>>valódi versenypálya rázókövein még nem mentem át versenyautóval, <<<

Regi hungaroringen hulladek Vectraval a celegyenes utan az elso kanyarban kiprobaltam, ott az auto szet akart esni.

>>>de így a szimben nagyon hihető volt, ahogy ráfutottam (mert sokszor ráfutottam) - és ahogy írtam is: amikor LÁTHATÓ, hosszirányu plusz döccenő volt a pálya szélén, azt konkrétan éreztem, amikor átgördültek rajta a kerekek :) nagyon-nagyon az történt az én kis valóságomban, ami vártam. ami nem azt jelenti, hogy a valóságban is ilyen, csak én, a laikus ezt és így vártam :)<<<

azt jol adja vissza, az teljesen helyes, az domborzat. a gyorsulasokkal vannak bajok, dehat ez van.
  • Thread
    >>>Ezert is gondoltam multkor arra, hogy sima kis rezgomotor, ami a 10 ezer forintos masszasratet ulo reszeben is van. beteve a seggem ala, a megfelelo vezerlovel, az is plusz nagy elmeny lenne, hogy a huplikon, razokovon meg-meg rezzen alattam.<<<

Assetto nagyon regi verziojaban az xbox controllerre olyan rumblet adott ki hogy egyik kanyarban a centrifugalis ero fuggvenyeben az egyik rezgomotor a masik kanyarban a masik mukodott, rakotottem a masszazsulesre, nem is volt rossz. [jobb-bal kulon, meg lehetett szokni, de ASSZEM RAZoko razas az nem volt]
    Aki csak kontrolleren hasznalta valszeg nem ertettete, mert ugye az egyik motor lassan rezeg a masik gyorsan.
    De hamar megszuntettek.
    a legujebb assettoban pl. most kivette Kunos a motorfordulatra rezgest, ami nem is baj.
    legjobb lenne ha konfigolhato lenne a rumble, de nincs tomeges igeny ra.
  • tjoe
    Jézus! :)
  • goldboy
    Úgy nézzem egy rendszer újrahúzás neki is sokat segítene ;)))
  • arty
    "tehat a 10-20Hz eros rezgest is tudja siman az aktuatorokkal?"

hátööö... ennyire konkrétan nemtom :)
    valódi versenypálya rázókövein még nem mentem át versenyautóval, de így a szimben nagyon hihető volt, ahogy ráfutottam (mert sokszor ráfutottam) - és ahogy írtam is: amikor LÁTHATÓ, hosszirányu plusz döccenő volt a pálya szélén, azt konkrétan éreztem, amikor átgördültek rajta a kerekek :) nagyon-nagyon az történt az én kis valóságomban, ami vártam. ami nem azt jelenti, hogy a valóságban is ilyen, csak én, a laikus ezt és így vártam :)

könyörgöm, menjetek el, sokan, prók, tényleg nagyon érdekelne mások mit gondoltak - hogy ez tényleg ennyire jó vagy én vagyok ennyire jól átverhető :)
  • alma2
    Ezt jo tudni, nem kell egy kulon eromuvet beuzemelni hozza, hogy mozgassa azt a ket motort a hatamnal, ezt az infot nem talaltam meg a honlapjukon.

Amugy eddigi tapasztalataimat osszegezve az ilyenek kapcsan, nem feltetelen az szukseges a teljes immerziohoz, hogy pont olyan ingereket erzeseket keltsen barmi is mint a valosagban van.(ha csak az eletben is nem elnem at es varnek teljesen hasonlo erzeseket). Az fontosabb a preciz vezeteshez, hogy ne legyen nagy kesleltetese. Szerencsere az agyunk nagyon gyorsan adaptal, osszekot vegul osszemos mindenfele uj erzest.
    Gondolok itt arra, ha pl ket elektromos csipeszt tennek a fulcimpamra es annal jobban "razna" a bal fulemen, minel jobban csuszik ki a kocsi bal oldali fara a jatekban, eleg hamar teljesen termeszetes lenne az erzes, hogy ez mit is jelent es mit is kell ra reagalni. Lenne egy uj inger forras, megha ugye teljesen el is ter a valosagtol, amit hamar implementalnank a vezetesi elmenybe es hatalmasat dobna az osszekepen.

Ezert is gondoltam multkor arra, hogy sima kis rezgomotor, ami a 10 ezer forintos masszasratet ulo reszeben is van. beteve a seggem ala, a megfelelo vezerlovel, az is plusz nagy elmeny lenne, hogy a huplikon, razokovon meg-meg rezzen alattam.

Erre a GS4-re azt irtak, nem gyartak mar ebben a formaban, amiket talaltam ez a Stage 1 Motion -5-ig, ami mas megkozelites, es a legolcsobb is dragabb ennel.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.12.18. 13:48:11
  • lac coo
    Jó, újra raktam a rendszert ....

ez várós, remélem jó is lesz !
  • goldboy
    Igen, már nem kell sokat aludni
  • haflac
    Ez már a 3. Porsche dlc-ből van?Háttérkép is lett . :)
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.12.18. 11:56:08