42876

banner
  • lac coo
    Nem értem mi lehet az FFB-vel nálad ....
  • lac coo
    Jah, ertem, addig csak a viszhang alapjan mentel....:))
  • Alexease
  • Alexease
    Nekem ez most nagyon nem tetszett:) Folyamatosan billeg, ide-oda huzgal a kormany, mindig keresztbe akar allni (erzesre nem csuszik, csak eltekeredik) aztan ennyi. Levettem a kormanyszoget (fizikalisan) 720-ra, aztan 540-re, jobb lett, de lenyegeben ugyanaz. Allitgattam az oprions-ba (nem mintha lenne mit, legabbis normalisan), de az sem segitett.
    Kicsit elszoktam tole;D

A garage menu meg kilog alul 2 centit, nem latom a chat szovegek elejet se a chat beirot;D
    [spoiler]

[spoiler]
  • Tyuki80
    Hát, a monitort csak a végén kapcsoltam be...:)
  • lac coo
    Inkább te mentél magadhoz képest kicsit rosszabbul ...! :D
  • Tyuki80
    Jó is az!Faszán mentél!
  • lac coo
    Ez a KTM még mindig üt, ha az ember kicsit tisztában van az autóval ! :)
  • lac coo
    hmmm.nem megy, valami a modem beállítással lehet, de ahhoz én hülye vagyok :)))
  • lac coo
    Őőő..olyan gondom van, hogy ha én felmegyek a szerverre , nem csatlakozok, nem válaszol a szerver csak vagyok a pályán de offline ....
  • KTMNORBI
    Kicsi off. Hosszas évődés után megválnék egyedi G27-től. F1 rim mod plusz eredeti rim, ricmotech load cell, plusz összes gyerekbetegség kiölve. Erősített csapágyház, fém encoder tárcsa, pillangók mikrokapcsolója cserélve. Valami mást szeretnék most kipróbálni, árat nem tudom még akit megmozgat, azzal beszélhetünk komolyabban, képek itt http://hardverapro.hu/apro/egyedi_g27
  • Tyuki80
  • lac coo
    Jah, egy fel ora mulva tudom kb....
  • Alexease
    Ma jovok en is, elvileg. Bar most kuldtek munkat, igaz, csak "tanacsado-jellegut":)
  • Tyuki80
    Laccoo!Átállítod a kvalit 5 vagy 6 percre,hogy 1 kört lehessen menni?
    Így nem ér körbe a user,hogy beleférjen egy mért kör...
    thx!
    Remélem leszünk ma egy páran,mert nagyon jó és ritka kombó!!
  • lac coo
    Thx ! :)
  • Alexease
    Igen, valtozott az IP-cim, csereltem, koszi!
  • lac coo
    A lex, kaptam új modemet meg ilyenek, lehet azért nem látja a fórum ? THX !
  • Tyuki80
    SRÁCOK!!

MA ESTE SPA-KTM SZERVER NÉV LACCOO KTM
    4 KÖRÖS FUTAMOK 5 PERC KVALI
    GYERTEK!!
    JÓ LESZ!
  • lac coo
    Ok.
  • Tyuki80
    Laccoo!
    Ma estére egy KTM Spa 4 körös versenyt állítasz?Hátha összejönnénk páran!
  • TeeBeee
    Benéztem erre a kombóra én is és egész jó volt. Köszi.
  • Tyuki80
  • neilszab
    Ez nem magyar virtus, csak a matek. Nem túl nagy a magyar szimes közösség, a liga futamokra való felkészülés pedig nem csak nálunk, hanem mindenhol ugyan olyan arányban elviszi az embereket, csak ugye világviszonylatban logikusan több a "maradék" mint csak magyar szinten.

Egyébként itthon csal alig pár AC liga van, egy kezem elég hozzá, hogy összeszámoljam a párhuzamos bajnokságokat. Illetve azokat is meg lehet érteni, akinek nem pálya a "Fun"-ozás és csak a komoly futamok érdeklik őket, azokra meg illik készülni, ugye.
  • Tyuki80
    Szia!
    Félreértés ne essék,nekem nem ellenszenves.Csupán nem jön be.Voltam egy futamon kb 5 perc után ki is léptem,mert nem tetszett.Nagyon mesterséges és túl összevissza.Olyan fogalmatlanul megyünk körbe körbe érzés.Persze ettől lehet hogy a többi ember szereti,ezt nem tudhatom.Nem kérdeztem senkitől.
    Az,hogy a sima fun mennyire életképes sem tudhatom,de míg rendszeresen heti egy két megvolt hirdetve,amin voltam (viszonylag kevés,mert pont a kedd a leghosszabb munkanapom,s mire odaértem már mindenki búcsúzkodott)elég sokan és elég jó versenyeket mentünk.
    Én szerettem a sima fun futamokat.
    Sajnos azt látom,mivel naponta kb 1.5 órát azért mindig megyek,legtöbbször publickon,hogy a magyar közösség k...a nem összetartó.Van hatszáz liga,mindenkinek saját bajnoksága,arra gyakorolnak veszettül az emberek.
    A nemzetközi fronton,meg szinte nincs olyan külföldi srác(persze akik jól tolják,mert mindenkit nem ismerek),akivel ne ismernénk egymást,mert annyit és olyan jókat mentünk publick szerókon.Szinte minden nap spontán összeverődik a kemény mag és nagyon jókat megyünk,pedig a világ minden pontjáról vagyunk.
    Erre itt a nagy magyar virtus....és nem tudunk összehozni 15 főt egy szerverre,csak úgy spontán.....
  • neilszab
    Természetesen egy percig sem gondoltam, hogy ellenünk van, mondjuk az sem gondoltam hogy, van akinek ellenszenves lehet ez az új "bolyozó" formátum, hiszem pont azért találtuk ki, mert úgy láttuk a sima fun nem annyira életképes. Ez egyébként november óta van nálunk és a bolyozó is alapvetően verseny minden résztvevőnek, leszámítva a legelöl autózót, akinek az a feladata, hogy fel-, illetve összetartsa a mezőnyt. Ha van bármi ötlet, javaslat a lebonyolítást illetően, azt örömmel fogadjuk.

Ez a téli csúszkálós, driftelős dolog pedig nekünk is teljesen új (ilyen még nem volt), és mi sem tudjuk még mi sül ki belőle...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.27. 17:06:57
  • Tyuki80
    Nyelvészkedhetünk rajta.....Az elsőre benéztem,majd többet soha...Azóta nekem már viszonylag sok víz lefolyt a Dunán.
    Mindenki más tempóban éli meg az életét,de a lényegen nekem sokat nem változtat.
  • tobias88
    "bolyozós funkodás régóta távol tart tőletek" - hát, pedig nem régóta van tudtommal
  • tszd
  • Tyuki80
    Szia!
    Míg félreértés nem lesz belőle,amit itt szervezgetünk nem Ti ellenetek van,de...Nyilván Ti is azt szeretnétek,hogy jó sokan legyenek,+mi is.
    Ma ti driftelgetős "bolyozós" szerót indítottok.(ami van,akinek tetszik,nekem nem,ezért nem is megyek)
    Mi pedig szeretnénk,amolyan régi időkre emlékeztetős esti kötetlen fun futamot indítani,szimulátor szervezettől ,ligától függetlenül,a magunk szórakozására.
    Részemről én köszönöm az invitálást,de ez a bolyozós funkodás régóta távol tart tőletek.Akkor inkább megyek publickra :),mert nekem a verseny a szórakozás.
    Tudom,nem én lettem megszólítva,de mivel én eléggé vágyom arra,ami régen ment (gondolok itt a spontán megszervezett fun-kodásra),kicsit megszólítva ill invitálva érzem magam.
    Aki driftelni akar nálatok,az nyilván oda fog menni.
    Aki pedig versenyezni az pedig megtalálja Laccoo Audi S1 Mugello szerverét.
  • Nyiri
    Ma beugrom az első online szórakozásra :)
  • neilszab
    Ma inkább gyertek Bömbizni, utána a héten nekünk úgy sincs már szervezett AC-és programunk...
  • TG Gida
    Bug lehet, emlékszem a régebbi verzióknál még működött. Egyébként a setup menüből hiányzik a center diff, front diff beállítás is. Olyan, mintha egy másik autó fizikáját használná.
  • Alexease
    Ez vagy bug vagy erzesbol probald kitalalni;)
    A fizika/mukodes es a latvany kozott nincs feltetlen kapcsolat. Attol hogy nem forog a kerek, rosszul/forditva mukodik a felfuggesztes, attol meg lehet jol szamolja. Pl. sokaig volt nehnay autonal, hogy rossz iranyba fordultak az elso kerekek, de attol meg jol ment:D
  • lac coo
    Jo csapatas volt koszi !
    Csuszott minr a rohadas a palya :)))
    Holnap vagy KTM vagy kis Audi , mittudomen A3 vagy ilyesmi...:)
  • Gabor77
    Huh...hát, csatlakoznék, de sajnos nincs meg a Ferrari dlc :)
  • neilszab
    Kedd esti ünnepi csúszkálás Poznanba!

Újabb "bolyozós" esténken egy csapat BMW-t engedünk a nyirkos, havas lengyel pályára. Hogy tuti legyen csúszka, levettük a tapadást, és drift-es BMW-ket választottunk. Itt most a power slide és a szépség lesz a cél, nem fogunk tudni túl közel, szorosan egymáshoz menni, de meglássuk.

Gyertek, csapassuk együtt!

Részletek: Poznan - BMW - 12.27
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.26. 19:45:44
  • goldboy
    Ha nyomod neki folyamatosan a falnál, lassan de forog az első is
  • lac coo
    Nem értek hozzá, de gondolom nincs benne első-hátsó diffzár, mint a terepjárokban .
  • TG Gida
    Csináltam videót. Nálam így néz ki: