42876
-
#39393 Örökre szól. Gtr masters-en kb lavinát indított el, vagy 10en vettük meg csak ma -
#39392 -
tbazsi95 #39391 Assetto Corsa | Porsche 918 Spyder | Trento Bondone Winter
Utoljára szerkesztette: tbazsi95, 2016.12.23. 19:09:32 -
#39390 Cserébe valószínű kevésbé merev mint ez (mozog jobbra-balra a kormány állványa), és egy igazi szenvedés állítani rajta bármit is :) Nameg élőben jóval igénytelenebb a kinézete mint képen, az apró dolgok ott nem látszanak. -
#39389 hat ennel sokkal szebb a te fa cockpited, ha az emlekeim nem csalnak, mint amit ebbol ki lehetne hozni valaha:) -
#39388 Már nem előfizetéses. -
Jackal #39387 Féloff: van steamen most rf2 akciósan 15 euroért(illetve lenne ha nem döglődne). Még mindig csak 1 évre szól és előfizu, vagy már ezt feloldották?
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.23. 18:42:10 -
Morgolodo #39386 Mert ugyan azok a majmok támadták meg most is, mint tavaly. Marhára ráérnek. -
#39385 Enyém a fa cockpit :) Ha tehetem majd lecserélem erre.
A pedálhoz fb linket tudok adni, nem akarom szétspemmelni a fórumot a képekkel. Én a rusnyább prototípust használom még, arról inkább nem csinálok videókat :) -
#39384 hm ennyi bla bla utan, behalt a steam? nem tud csatlakozni, ilyet sem lattam meg. eljen a winter sale -
#39383 Ha valamelyik elkeszul es mukodik is, akkor nyugodtan tedd kozszemlere video formajaban.
csak valami fabol fabrikalt cockpitre emlekszem amit betettel, ha te voltal egyaltalan?. Az egy gyerek szobaba elmegy, de egy nappaliba nem nyero. Fugg ki Hol hasznalja majd es ez a pedal valto stb eszkozokre is igaz szerintem. Bar latni eleg vad megoldasokat a neten (kulsosegek szempontjabol), de nem mindenkinek fogad be mindent a szeperzeke :)
-
Jackal #39382 Hmm, zondával végigküldeni nyél gázon :) -
#39381 Pedált én is csináltam, de eléggé drága sajnos. Még van egy mód, hogy olcsóbb legyen, de úgy se hiszem, hogy 80k alá tudnék menni. Nameg mire megjön minden amit nem itthon veszek hozzá...egy loadcell egy hónapja érkezik már kb. Pedig ennyi hiányzik egy teljes szett összerakásához, meg valami felületkezelés kéne rá, de az is esélytelen a két ünnep között. Addig kéziféket se tudok mókolni belőle. Szekvenciális váltót is terveztem egyik este, ahhoz meg a rugókat nem fogom tudni megvenni a két ünnep között, minden zárva :D -
neilszab #39380 Nekem a felső képen nem tetszik a grafika, túl csicsács, mesterkélt... illetve az AI is tök hülye íveken megy. Tré na! -
neilszab #39379 Én még egy percet sem töltöttem a karrier/special events módban, pedig már vagy 1000 órám van az AC-ban! -
#39378 Illetve sokan vettek herry fele valtot, kezifeket, van akinek tetszik van akinek nem. a lenyeg, hogy most "nyugdijba" vonult egy ceg szarnyai ala allitolag, viszont mar joval dragabban, de hamar ki akar jonni egy loadcelles pedallal es persze a nagy nevek arai alatt joval.
Illetve nem muszaj venned, egy gyartotol pl a kormany pedal szettet, te ugyis csak egy jatekkal jatszol, az assettonak meg mindegy hogyan es mit dugsz ra eddigi tapasztalataim alapjan, barmit be lehet allitani neki es sz osszes "komolyabb" szimnek kikaltott jatekok eseteben is igaz. -
#39377 es ami lemaradt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ui: a lent emlitett pedalbol letezik a pro valtozat joval dragabb, amit adnak alapbol a t500-hoz, ami ketfele keppen felszerelheto illetve egy vasdarab van a talpad alatt, a muanyag helyett. parasztvakitasnak jo, de telen rafagy a labad :) A lenyegi resze (ami ugye rem egyszeru egy vasdarab potmeterrel, mindegyiknel fem) Illetve a t3pa eseteben a progressziot egy allithato gumidarab adja, mig a pro eseteben egy fix rugot tehetsz be pluszba. Szerintem mindegyikhez rendelhetsz loadcelles megoldast ettol fuggetlenul)
Ha innen nezed jobban testre tudod szabni a normal pedalnal a mikor kemenyedjen fel, ha a teljes barkacsolas gyari megoldast nezzuk. Amugy mindkettonel pakolgathatod jobbra balra a pedalokat az egymashoz valo tavolsag modositasahoz.
De itt a gagyi g25-g27 pedal, ami tok ugyanaz, egy faleccel meghosszabbitottammindegyiket. hogy kenyelmes legyen, tettem bele egy gt eye rugot, kivancsi voltam, jobb megoldas-e mint az enyem (igazabol nem mondhatni, max azt, hogy elegensabb). De mindharom modositott pedalnal mar sosem volt fekut gondom, de a kormany mozgasa, reakcioja visszajelzesei a thrustmaster fele huz egyertelmuen. -
#39376 esti mese...se tordelve, se atnezve :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Attol fugg mennyi penzt szansz ra. Itt anno leirtam a tortenetet, t500 volt elotte g25 , egyszer csak a kezembe maradt, (persze azert, mert olyan eros volt pont a feknel a rugo es gurulos szekem volt, hogy abba kapaszkodtam fekezeskrol). Persze ezt nem kell tudnia a gyartonak, na meg a logitechel sok-sok evig igy toltam, minden problema nelkul Pedig abban meg kemenyebb rugo volt. Ami vicc a legujabb 600 euros kormanyuknak is pont ugyanez a felfogatasa, hogy tudjad cserelgetni a kormany kerekeket.
Tobb mint egy eves volt, visszakuldtem a boltba es az idiota boltos anelkul, hogy megkerdezte volna tolem, visszakuldte a nagykernek, aki azt mondta, nem javitjak, igy a teljes vetelarat visszakaptam. A magyar torvenyek szerint ez a halleluja a megtisztulas es a paradicsom egyben, vagyis ennel jobbat nem akarhatok. Mondom de akarok, akkor adjak vissza a torott kormanyom, mert 10 perc alatt megcsinalom es hasznalhatom tovabb, mivel azota tobb mint 20%-kal ment fel a vetelara, tehat kenhetem a hajamra a penzt, nem tudom potolni es akkora kinalat sincs, hogy alternativa legyen. Ezt felvazoltam meg a bekelteto testuletnek is, fel se fogtak amit mondtam. Mondom a termekemet eltuntettek, megkerdezesem nelkul. Penzt visszakaptam? mondom visszakaphatom, de a tulajdonomat akarom, nem a penzt! De hat mar tobb mint egy eve hasznaltam es teljes vetalarat kaphatok!
Azt mondtak ilyet senki nem akar bla bla, total idiotak. foleg, hogy 1 ora magyarazas utan sem tudta milyen termekrol beszelunk egyaltalan, pedig valami autos szakmaban otthonlevo emberke volt.(lathatoan szamitogepet meg nem latott :) )
Aztan meg a thrustmastersnek is felvazoltam, akik mar siman kicsereltek volna, nem olyan korlatoltak mint kishazankban, ha mondok egy serialt, igen am, de ami fotokat csinaltam azon pont nem volt meg, es a buzi boltosek mas szamon tartjak nyilvan, a szamlan sem volt rajta. A thrustmaster mar azt is mondta felhivja a nagykert is, ha megadom a szamukat, hogy egyeztessenek. A suttyo magyar boltos ezt sem tudta elintezni, illetve nem akarta, mert a nagyker ugye Nemetorszagban volt ahonnan beszereztek es a "titkos" beszallitoja volt. Valamit mutyizhatott. Allitolag felhivta oket tobbszor is, de naluk sem volt meg az a szam, ami a TM-nek kellett volna, hogy lassak valoban visszajutott hozzajuk a torott kormany. Aztan rohadt olcson vettem egy uj g27-et, mert jott az uj ami szinte ugyanaz a mechanika a g29 a regi forgalmazasat befejeztek.. Azt most hasznaltam majdnem masfel evig, es eladtam 10 %-al olcsobban, mint vettem Nem tudom mit van rakattanva a nep ennyire.
A mai napig aruljak a t500-at, de nem akartam harmadszorra is visszaszokni a fix pillango fulekre, illetve igen gagyi ventillator van benne es par perc jatek utan be is kapcsol, mint egy rossz hajszarito olyan a hangja, meg 50 %-os FFB eronel is, mert hamar eleg meleg lesz a kormany belul, hogy mukodesbe lepjen. A kormany hiaba rohadt halk magaban egy logitechhes kepest. Hozzatennem a g27 is halk marmint amikor forog egy g25-hoz kepest, de az a gagyi muanyag kattogas valamilyen erohatasoknal kicsit kiabrandito. Illetve messze nem kepes olyan finom es gyors mozgasokra a fogaskerekes felepitese miatt, mint a TM kormanyok.
2014-ben megjelent a t300 amiben azert par dolgot elvileg tovabb fejlesztettek. ha jol emlekszem 2010-es t500-hoz kepest. Bar papiron abban is jottek az uj reviziok, de embert nem nagyon talalsz aki azt mondta ez meg az javult benne. Azt gagyi pedallal adtak alapbol, de van mar annyi valtozat belole, hogy csak na, vagyis van olyan kiszereles amihez harom pedal van es hasonloan a logitech-hez bor boritasa van a kormanynak, nem parasztvakitos huzzal kesztyut hozza (Alcantara) vagy muanyag mint a t500-nak is. Hozzatennem semmi baj azzal a muanyag-gumi kombovala tm kormanynal, elobb zavart a bor kormany varrasa a logitechnel, mint a muanyag kormany fogasa.
Mivel vacak "ujgeneracios" konzolokat nem tervezek venni, foleg nem autozas celjabol, viszont a win 10 ota 100%-os kompabilitas van (minden gomb mukodik mindenhol) az xbox kontrollerekkel, igy nem a ps kompapilits verziot nezegettem hanem az xbox-one-osat, amiben epp volt harom pedal es bor kormany.(nem Alcantara).TX Racing Wheel Leather Edition es meg eleg olcso is volt.
A vicc az egeszben, bar meg csak tegnap este ota nyuzom, hogy kurvara nem ugy van kiosztva, azonositva egyik gombja se mint egy kontrollernek, vagyis a rafestett gombok, nem azt csinaljak amit varnal. Igy kar volt ebbol a szempontbol az xbox-os verzio iranyaba elmenni.
A ventillatorja meg nem kapcsolt be, bar most tel van, es meg nem nyuztam annyit. Az biztos ilyenkor mar reg porgott a t500-ase es azt sem hasznaltam erosebben.
Azt is kifejtettem regebben, marmint jonehany probat, mindenfele modositott fekpedal megoldast, melyikkel mire jutottam. Igazabol az osszes verzional fixen hozom barmikor a magam fekutjaim, mindenfele rafeszules nelkul. A lenyeg, legyen egy pont, ahol mas ellenallast erzel. illetve onnan segit, ha tovabb kemenyedik (progressziv) Az meg teljesen egyeni megoldas fuggo, hogy milyen erosre csinalod, es hogyan. Itt is mukodik, hogy 2 millimietere benyomasert plusz kiloval terheled a pedalt, nem kell ehhez loadcell..
Nezz meg egy t3pa pedal videot, hogyan van megoldva ez a felkemenyedes, gyakorlatilag egy gumidarabot teszel oda, amit allithatsz, annyi kulonbseggel, hogy gyarilag adjak. A sokat latott, probalt ember koran tud mar ezekhez alkalmazkodni Kb fel ora utan, maris hoztam a fekutjaim, teljes biztonsaggal.
A legjobb az egeszben, hogy te tenyleg azzal a 0 ellenallos pedallal gyorsabb vagy itt mint a gtr-masters versenyzok min 90%-a, (szoval gyorsabb mar nem leszel. Mi a fejedbe se latunk, vagyis azt sem lehet mondani, hogy stabilabban hozod (ra sem feszulsz) a kemeny fektavos kanyarokra, mert lehet, hogy te most is igy mukodsz a jelenlegi verzioval. Azt el lehet mondani, hogy egy atlag ember, foleg, ha lehuppan jatszani, es nem fix cockpitben tolja, ahol a tavolsagokat mar megjegyezte az "izommemoriad" konnyen hozod a stabil fekutakat.
Nem olvastam utana mit hereltek ki a t150 eseteben. De ha azt az erzest keresed, es ezekben az arketegoriakbam hogy hude fasza, akkor nem a logitechben gondolkodnek.Ha szempont meg, hogy ne kattogjon, akkor meg plane. (amikor meg 2 eve megvolt mindketto parhuzamosan, mondtam amugy gyere probald ki...)
-
Solt #39375 Már megvan, de azért köszönöm! ;) Ja és imádom már most! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.23. 16:02:46 -
Nyiri #39374 Igaz. Én vásárlás előtt voltam és kipróbáltam egy 25 percre. Bőven elég volt arra, hogy lemondjak a vásárlásról. Jópofa a 3D hatás és tényleg jobban látni mindent, de a felbontás. Pocsék. Nem fogok negyed milliót költeni arra, hogy ilyen rossz felbontást nézzek. Majd a 3. generáció talán :) -
Grabowsky78 #39373 Nekem van egy OR Cv1em, nagyon-nagyon brutál jó az AC-val és Pcars-al is, nagyon nehéz leírni milyen, de sokkal sokkal jobban lehet érezni az egész autót benne! Negatívumként talán azt tudnám mondani, hogy gyengus a felbontás benne egy fullhd monitorral összehasonlítva, de kárpótol a 3d hatás és a fejmozgás! De, és ez fontos a vásárlás előtt érdemes egy legalább félórás próbát megejteni, mert van aki nem bírja, szédül/hányingere lesz! Több barátom is próbálta már és elsőre mindenki szarul van tőle, azért mondom a legalább fél órát mert az alatt kiderül, hogy bírod e vagy sem! -
Solt #39372 Köszönöm Urak, 10 ajrót asszem megér... -
goldboy #39371 Kicsi, talán pár mega -
#39370 A rugos pedal azert is gazos, mert a programban kiszamolnak egy elmeleti max fekerot (amit az ember es rendszer tudna), es hozzarendelik a 100%-os pedaluthoz. Ami atlag hasznalatban a pedal ut 70-80%-anal van, es nehany szazalekos elteres (millimeter) mar komoly fekero kulonbsegeket okoz. Ami egy centire kiszamolt fektavolsagnal, foleg normalisan valtozo korulmenyeknel (gumi, palya), kezelhetetlen es/vagy lassulast okoz (a biztonsag erzet miatt) es/vagy durvan benne van a hibalehetoseg.
Egy kielezett versnyben, amikor mindenki probalja minnel rovidebbre venni a fektavot, ezzel szukitve a hibaszazalekot (es a pedal ut turoset), eleg plusz fel centi es/vagy 1 tizeddel kesobb visszaengedni, ha megcsuszik az eleje, a vegletekig kiszamolt fektav mar tuti buktas;) Ami jobb esetben kicsuszas, rosszabb esetben zuzas (sajat es tobbiek):D
Ezert is huzos manapsag a komolyabb online, mert az "egyelotlensegek" miatt (kormany, pedal, valtok, 3 monitor vagy VR, nagy felbontas, 1000fps) mert mar egy 5 fos csoportban is total eltero lehetosegekkel autoznak. Es nem a korido szamit, hanem az 1 monitoros, rugos pedalos sose lesz olyan helyzetben, mint a profi cuccos, 3 monitoros, mindenfele lato versenyzo.
A hozzaallasnak oda-vissza kellene mukodnie: visszabb veszek mert "szar" cuccom va; jobban figyelek, mert "szar" cucca van:) De ez nem nagyon mukodik, aki beul egy 3 monitorosba, sokszor elvarja, hogy a masik is lasson oldalra, pedig a "szerencsetlen" csak egy lyukon nez elore, es 2 autonyi holttere van ket oldalra:)
Persze, lehet oldalra nezegetni, de annak sokszor az elol levo issza meg a levet. Nem egeszseges centire kiszamolt fektavon 90 fokban balra nezni es elore haladva fektavot venni;DDD -
#39369 Ez mekkora patch? Nekem már hosszú percek óta tölt lefelé valamit. -
goldboy #39368 Hú, hát kinek mi tetszik, de azt hiszem PC-ből van valami ingyenes Pagani Edition, gondolom a VR abban is működik, tesztelni jó az is -
#39367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Időjárás, este, nappal. Ilyenek AC-ban nincsenek. Szóval, mindenképpen. Ráadásul, most nagyon olcsón hozzájutsz, Steamen.
-
goldboy #39366 Nekem most 46%, de ez már kitudja hányadik AC telepítésem, egyszer talán elmentem 80%-ig.
Nekem inkább a special events-el van gondom, van most is egy új(Porsche GT3,Barcelona), alap setup, 30l., felvezető kör-bronz,1.kör-ezüst, 4-5.kör-arany
Legalább annyit foglalkozni kéne vele, hogy mondjuk egy átlag usernek,a bronz menjen 1-15 körből, míg kicsit megismeri az autót, az ezüsthöz
kelljen egy nagyobb hibától mentes kör, ideális gumikon, az aranyhoz meg kelljen pár óra szenvedés, setup, tényleg szép ívek, meg egy kis szerencse -
Solt #39365 Érdemes megvenni a PC-t AC mellé? OR szemszögből... -
goldboy #39364 Inkább csak az AC-t -
goldboy #39363 v1.11.2
- missing diffuser model added on Porsche 911R (3D model correction)
- UV error fixed on Porsche 917K, relevant template updated (certain mod skins will need updating)
- low-fuel warning light added on certain modern Porsche 911 models
- Championship bugs and fixes
- Fixed KERS charge input on Ferrari LaFerrari, Ferrari FxxK and Porsche 918 Spyder
- Adjusted 911R tyre heating -
#39362 Én már nem tudnék potméteressel menni :) Itt a hibázáshoz az kell, hogy 20 helyett mondjuk 21 kilóval nyomjam, potméternél meg picit más szögben tartom, és vége.
Heel and toezni viszont eddig a legjobb egy fanatec pedálszettel tudtam, ami potméteres volt, valamelyik régi kormányukhoz járt. -
#39361 Ki hogy áll a karrier-l? ..mármint az alap karriermód mennyire van kinyomva? -
#39360 Hat, biztos egyen fuggo en sima rugossal se voltam lassabb, tudtam hogy meddig lehet lenyomni blokkolas nelkul, most meg mar konnyebb is mert van fekero allitas....
Amiben sokkal jobb az a harom pedal H valtoval, ott valoban gyorsabb, kenyelmesebb, sot ugazabol csak loadcellel jo. -
#39359 Hosszú távon szerintem igen, stabilabban lehet vele menni. -
#39358 Tyuki, me meg hiva akarsz te gyorsulni ?? :)))
Amugy loadcelltol nem tudom lehet e gyorsulni, de elmenyre sokkal jobb, ez a lenyeg. -
#39357 Ez azert eleg komoly!:O Ezt mibol banyasztak ki? -
Solt #39356 Urak, van itt olyan aki OR-l tolja az AC-t és a PCars-t is? -
#39355 Manapsag mar nem nezegetek szamokat, nem erdekel:D
Ezert irtam sok mindent idezojelbe, mert inkabb csak erzes. Amugy meg gozom sincs milyen az igazi:D
De utcai autokban, foleg ha "sok elektronikas", akkor tuti az AC adja a legjobb autos erzest. Az hogy ezt "szamolja" vagy "csinalja", az mindegy. Kunos is tudja, a nextgen szimes dolgok annyira gyerek cipoben jarnak, annyira mecara es a sok az anomalia lehetoseg, hogy "keptelenseg" eladhato, nepszeru, mindenre jo dolgot csinalni beloluk.
Nehez osszehasonlitani a szimeket, mert nagyon kulonboznek a "koncepciok".
Az AC az egyetlen, amit komolyan elkezdtek felepiteni. Az iR-t hype-oljak mar a fapados fizetos/eladott alpha alapotatol kezdodoen. Az rF2-hez csinaltak egy "bazi hosszu kepletet", aztan ugy maradt. Az AMS "kenyszer szulte" megoldas. Az R3E "jatek termi" cucc maradt. A CARS "alapot" lecsupaszitottak, aztan hozzadrotoztak egy nagy rakas cuccot. -
#39354 melyik th szettet vetted?
---
most vettem csak észre, hogy ebből is lett új revízió a nyáron: http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=16&t=12775
Wangan Midnight C1 rev6 (2016 nyári update nekem kimaradt)