42876

banner
  • TeeBeee
    Én pl ma az Alfa 4c-t hajtottam Poznan-on. Alig bírtam letenni a játékot. Ez a kocsi személyes fétisem, mert nagyon közeli a teljesítménye/ dinamikája az én valós tapasztalataimhoz. (nyilván laferarri fingom sincs mit adhat)
    Igazi trackday feeling volt, amit most az AC tud csak a piacon. (a v10 gumival meg pláne)
    (Poznan-nak van egy amolyan winter kiadása, próbáljátok ki azt is)
  • lac coo
    Nagyon sok jo es igenyes mod palya van mar, de a gyari gorongyos betonrol nekem nehez lemondani....:))
  • Tyuki80
    Nem sokan vannak akik szeretnek modokat töltögetni,ezekkel mókolni.Ráadásul kismillió pálya van már mindenhonnan konvertálva.Kicsi az esélye,hogy meg legyen a usernek,az a mod,amit éppen a szerver indító beállított.
    Egyénként mugello a legjobban versenyezhető pálya+spa.De ez szubkektív.Mind a kettő jól autózható,jó ritmusú pálya.
    Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2016.12.26. 17:21:44
  • lac coo
    Engem valahogy elkerult mindig ez a kersztben menes dolog :)
    Utcai autok bejonnek, de ezek a szuperverdak valahogy olyan pont semilyenek nekem :)
    De per e azert felmegyek este , rajtam ne muljon .:)
  • tobias88
    Hát, én publicon mindig spa-t / monza-t / imola-t látok a Nord tourist mellett
    Pedig van pár jó mod pálya is, nem tudom, hogy azokat miért nem használja senki
  • Solt
    Én szinte csak az utcai autókkal megyek, viszont az online élet nem vonz egyáltalán... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.26. 17:02:56
  • Tyuki80
    Sztem egy nagyon jó kombó.
    Nem lehet mindig gt3+ Monza.
    Hihetetlen,hogy online sincs nagy tülekedés az utcai autókért,pedig érzésem szerint ezeket rakták össze a leghitelesebben.Ezeknél a verdáknál lehet legjobban érezni az autók súlyát,a felfüggesztést,úgy az egészet.
    Persze értem én....Sok embernek nehéz ezeket a gépeket pályán tartani.De ennyire?:)
    Ha valaki nem tud utcai autókkal konstans menni bármely pályán,akkor mit akar igazi versenyautókkal.
    Én az egész ac-t,drifteléssel kezdtem el.Mert ha kilinccsel előre már megy,fog menni időre is.
    Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2016.12.26. 16:33:59
  • Tyuki80
    Aki nem tud vezetni az biztos utálja.....
  • lac coo
    Mugello az közkedvelt, az jó pálya, jó ritmusa van .
  • tobias88
    Plusz mugello se annyira közkedvelt
  • lac coo
    Sokan nem lesznek, ezt most mondom, ezeket az autókat szerintem te szereted egyedül az országban ! :D
  • neilszab
    Sztem hajt az elől is...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.26. 14:58:52
  • Tyuki80
    ESTE 20:00 MUGELLO-FERARRI 488
    SZERVER: LACCOO F488
    JELSZÓ NINCS!
  • Tyuki80
  • lac coo
    Nincs jelszo...
  • Tyuki80
    Jaja!13 fok,szikrázó napsütés.Kösz a szerót.Meghirdetem facebookon is,hátha leszünk páran.Jelszó nincs ugye?
  • lac coo
    Nálatok is tavasz van ? :))
  • b-type
    passz :( rokonlátogatáson vagyok
  • Tyuki80
    SRÁCOK!!!

Laccoo kolléga ahogy látom,volt oly kedves és beállított egy ünnepi Ferarri 488 -Mugello 6 körös versenyt.
    Este 19:30-20:00 körül szervezzünk már össze egy jó kis karácsonyi közös csapatást!
    Régebben olyan jókat mentünk együtt,élesszük fel ezt a dolgot!
    Este 20:00 körül Laccoo 488 as szervere!!!
    Gyertek sokan!
    Ki jön?

Laccoo!A practice nem kell sztem,4 perces kvali viszont igen,annyi elég is.Átállítod?
    Jelszó van?Sztem egyelőre nem kell..
  • Jackal
    Boldog karácsonyt mindenkinek.
    Végre megjavult a pillangós váltóm, visszatérek ingyen frag-nek. :)
    Viszont most hogy frissítettem az rsrlive-ot, a vírusirtó kémprogramként megfogta a benne lévő exe-t. (eddig ilyet nem csinált a régiekkel)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.25. 20:45:02
  • macleody
    Aha.
  • lac coo
    Ma este moziba viszem a fiamat, most mar marad ez, de amugy az leszamire jonnek a nepek.... nekem nyoc.:)
  • Tyuki80
    Laccoo!
    Ma estére avagy holnap estére nem szervezünk össze egy funt?
    A kérésem persze csak ha lehet, egy mugello - ferrari 488 lenne.Azért is,mert online valahogy teljesen el van feledve ez a gép!Amióta a porschék megjelentek,azóta az a sláger.Én speciel még egy versenyt sem mentem vele online.Offline mentem egy Nürt vele,tetszett!
    Meg pl amit nagyon elfeledtünk és az ünnepek alatt sztem telitalálat lehet,akár cupos.porschékkel vagy gt4 es osztállyal,az a Buthurst!Emlékszem régebben pikk pakk megtelt a szeró!
    Vélemények?
    Az biztos,valami funt össze kéne rántani!Nem?
  • lac coo
    Marmint kell ele egy per ?
  • macleody
    Azt hiszem csetbe, /admin jelszó.
  • lac coo
    admin jelszót hová, hogyan kell beírni ???
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Ma megvettem az AC-t, próbálgatom az egyik kedvencemet, a 155-ös Alfát. Látom, hogy valami nem jó, csak hátul hajt, amikor tudom, hogy egy régebbi verzióban hajtott elöl is. Ennek mi az oka, bug, vagy szándékosan vették ki belőle?
    Köszi!
  • lac coo
    Jo az, bizony .
    Foleg, hogy a tapadas nem 100-as, nem az a sinauto , de hajtani kell , hogy legyen guminyomas....
    De majd korbe nezek milyen Sebring van....;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.25. 12:58:12
  • Alexease
    Amugy nekem a 911 vs. Imola szimpi, tuti kiprobalom.
  • Alexease
    Atirtam, elvileg mukodik:)

A baloldali 2db fix szerverbol valaszt (GTRM, VSR; bovitheto); ha valamelyiken vannak emberek, akkor azt teszi ki; ha egyiken sincs senki, akkor random valamelyik mukodo szerverbol, ha egyik sem megy, akkor "nincs szerver":)

A jobboldali maradt a fix egyszerveres beallitason, most a tied;)
  • lac coo
    Akkor hajrá ! :)
  • Alexease
    Van fent 2 fun szerver, de nem art ha van valasztas is (bar sokszor a tulkinalat oli meg a dolgokat:P).

De elobbat kell kicsit irogatni itt is a programot. Az rF2-nel most ugy mukodik, hogy a baloldali mindig egy mukodo (vannak rajta emberek) szervert tesz ki, es ha valamelyik elorebeallitott "ismert" szerveren van valaki, akkor azt. A jobboldali meg az elore beallitott szerverekbol veletlenszeruen valaszt, ha van rajta valaki, ha nincs.
    Ide is valami hasonlo kelllene.
  • lac coo
    Rakd ki enyémet is, most, hogy ( remélem...) sikerült rendberaknom a gépet, inditok én is remélem minden nap... az nem járja, hogy nincs funszerver ....
  • lac coo
    Aztarohadt...ezek meg mindig itt tartanak !?!? :))
    Szerk..tovabb olvastam , most mar tetszik neki :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.24. 22:49:51
  • goldboy
    Boldog Karácsonyt mindenkinek ;)
  • lac coo
    Szerver Managerben hogy lehet fixed setupot beállítani ?
    Bárhogy kattintok rá, üres rublika van csak ....Van mentve setup az adott autóval adott pályához ....
  • goldboy
    v1.11.3
    - Fixed new damage formulas not considering wings with negative cl
    - Fixed damage wrong influence on drag
    - Fixed damage wrong influence on vertical wings (fins)
    - Corrected driver model on Porsche 911R
  • Alexease
    Az unnepi idoszak alkalmabol, nem irtam ujra (:P) de visszapakoltam a szerver info reszt a banner ala. Fun szerverek, talan lesz forgalom.
  • alma2
    van probaverzio, szoval ki tudod probalni. Jo parszor nekifutottam, de a gyomrom nem tudja befogani, hiaba fejlettebb egy ket dologban, az osszkep nagyon nem jo, de hat kinek mi.
    Mindenestre online mokat nem nagyon talalni benne.
  • corsa78
    Az AC mellett akkor ezek szerint van létjogosultsága az RF2-nek? Miben jobb/rosszabb az AC-nél? Csak mert én az AC-t az én igényeimnek maximálisan megfelelőnek tartom, és nem tudom, hogy kiadjak-e még néhány eurót a féláras RF2-ért.