Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
menj 1:30 alá a kasztnisokkal, az már f@sza sztem. Tatuus ~1:24, neked alatta.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
A Tatuus szvsz hozza az angliai felfutók hangulatát, a két kasztnis meg két viszonylag pattogós autó.
Ezek 7-s gumik.
..ha van időd megtekerni, akkor jöhet a végén idő. 😊 kíváncsi vagyok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk erdekes, mert a Maseratin meg tokre tetszett a tizes gumi...😊
De pl örök kedvenc mx5, ktm, de akármelyik utcai nem lett rosszabb mint volt akkor már bőven elégedett vagyok 😊 méregdrága sportautókat sose fogom tudni milyen vezetni...igaziból... 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.26. 10:02:56
At lehet allnivenni mariokartra , vagy Grid2-re is ,attol meg rosszmindegyik.
Ne. is irtam, hogy nem tudok korbemenni, csak azt, hogy szerintem kicsit tulpiszkaltak megint ezt a gumit....
Még nem próbáltam semmit a frissítés óta,de valószínüleg én nem fogok semmit érezni a változásokból,ahogy eddig sem.
Mert ami a legjellemzőbb rám,vagyis a vezetési tudományomra az az,hogy két-három kör és megszoktam az autót,legyen az bármi.Ez nem olyan szájkarate,(még mielőtt valaki meggyanusítana gizdáskodással),hanem tényleg így van.Pár kör és sajátomnak érzem az autót.Gumimodell váltásnál is csak rövid ideig érzem a különbséget,aztán már ugyanolyannak hat mint előtte.
Ha könnyen alkalmazkodik az ember,akkor hamar átáll az agya,ha valaki nehezebben tud változtatni,az jobban észre veszi a változásokat.
Ugyanezzel a mondattal köszöntem el tegnap este az egyik szerverről. 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.26. 08:16:18
Amúgy a GT4 is jó, egyáltalán nem mondanám, hogy semmilyen <#banplz>#banplz> <#mf1>#mf1> olyan mint a GT-k és mégis egyedi, nem teljesen olyan mint a többi GT autó.
Én azt mondom ez a Porsche méltó visszatérése a virtuális világba. Majd biztos jönnek antony davidsonok meg mark webberek akik megmondják a tutit. <#idiota>#idiota>
Van egy csomó autó az életben amit nem szeretek vezetni, billeg, taknyon imbolyog, vagy éppen ide oda elpattog. Vagy tessék megkergetni egy Toyota avensis kombit, hihetetlen unalmas, nincs semmi visszajelzés, oda megy ahova kormányzok, az elektronika akkor is odarakja ahova akarom, ha csak gondoltam rá... Ha szimulátorban ilyen lenne nem hinném el, hogy valós.. <#nyes>#nyes>
Az más kérdés, hogy 1000km vezetés után kipihenve szállok ki belőle... Ahogy Vályi Pista mondja ez nem a vezetés, hanem a közlekedés élménye... 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.26. 08:01:26
A GT3-as Ferrarit is neztem, azzal mostanaban sokat mentem, az is rosszabb nekem mint volt.
Na most komolyan gondolkodom, higy letiltom a frissitest, mert ha ezzel a gumival szettrollkodjak a jo autokat , megvadulok 😊)) Az utcai MX5-ot pl tuti nem cserelnem el 30 ilyen P-re se.
Az a baj, engem nem lehet megvenni azzal, ha szepen keresztbe ki lehet jonni az autoval a kanyarbol, de ugyanakkor a tobbi resze meg nulla...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.25. 23:27:52
Nem HC, de a legautosabb az osszes kozul, az tuti. Lehet hogy erzesre pakolgatjak osszes az autokat, de nem is egyen fizka dobozokra rahuzva. Foleg hogy megcsinal minden autospecifikus dolgot is (az hogy mennyire van leprogramozva, az most mindegy, valamit szamol, es az mar pozitiv).
Pl.: a lenti listaban a "dynamic ARB" is valszeg az uj autok miatt kellett. Attol meg lehet ugyanaz az erzes, de megis valami van, az a lenyeg😊
Meg mindig nem probaltam, augusztus ota nem raktam ossze a kormanyt😄
Kanyarba be ilyen , bezzeg kifele mindegyik olyan szepen driftel mintha szupe elektromos diffije lenne 😊
Áááh, nagyon felcseszett most, van nem egy szim a gepemen, de egy sem ilyen zselesgumikon megy mint itt 😊
Remelem a tobbi auton soha nem lesz 10-es gumi, mert akkor tokonszurom magam 😊 Pedig a MaseratiGT4-en meg teszett mint a csuda ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.25. 21:50:28
végre lenne valami alapja a sirámoknak 😉))
agyalok a vételen........ mert, ha ugyvesszük, végülis 15ér a három akciós és ugye az volt az alapideologiám hogy teljes áron semmit, de ez így nem teljes 😄D
Forza.
A fékek meg amilyen legjobbak voltak ,most valami förtelem, tövig nyomva semmi ,aztán egyszer bizonyos sebességnél blokkolni kezd ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.25. 21:16:05
Szerk: nah kivettem a pipát a dlc listában majd visszaraktam és elindult a letöltés, kb 10 másodperc alatt le is jött...
pápá ide ma már nem jövök <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.25. 18:56:27
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.10.25. 18:53:00
"Nulla tenaci invia est via"
Assetto Corsa Porsche Season Pass
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.25. 18:45:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem már tölti...
Sorry guys a bit of patience for the Season Pass, some misunderstanding with Steam about it. It should come online soon.
Közbe frissült a steam
http://store.steampowered.com/bundle/1712/
Utoljára szerkesztette: AssettoDriftER, 2016.10.25. 18:40:45
Stefano annyit írt a Steamre várnak a season pass-t illetően
Utoljára szerkesztette: AssettoDriftER, 2016.10.25. 18:36:33
nájsz....
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
lehet csak nekem humor, szavazás után szabadon.