42876
-
#39193 Jah, közben megtaláltam mi ez ... -
#39192 Így hirtelen ránézve féktávon ahogy emelkedik a segge, a szárny meredekebb állású lesz. -
#39191 -
#39190 Ezmiez? Aris nagyon örül neki, hogy működik de mi ez, Valami felfüggesztés által mozgatott szárny...? :))
-
AssettoDriftER #39189 Debrecenből
R4-re járnak a Ladás cimbik trainingezni.
Meg hébe hóba motorral is oda jártam ki vergődni. -
#39188 Deeee
Csak nem a keleti régióból jöttél te is ide? -
AssettoDriftER #39187 Ez véletlenül nem a kabai placcon volt?
A "E36_Practice_Onboard" pedig a szoboszló felöli R4-en? -
#39186 Hali!
Ritkán írok mostanában ide, de gondoltam megosztom veletek életem első drift próbálkozását, ami nem live for speed vagy assetto. Aznap vezettem először az autót és aznap volt alkalmam először padlózni is egy hátsó kerekest. Leszámítva a havat...az más tészta, abban már volt tapasztalat.
M50B20 amúgy hegesztett rövid difivel. :D
A barátom nem mert beállni a placc közepére, félt hogy elütöm. Rendeltem fejpántot a go-pronak, később lesz normális felvétel is ha érdekel valakit szívesen közzé teszem. -
#39185 szétlöktem a verzuszt
..azaz valami hülye beszabadult a Mitsu vs. Subaru mókára és elcseszett felfutó áttétellel elbarmolta a mókát.
-
croatianus #39184 911 rsr 3.0 ugyan inkább pályaautó, és rallyra jobbára a '72-es elődjét, meg egyéb, harmatosabb verziókat használtak, de azért előfordul, legalábbis manapság:
A GT3 RS-ből is inkább a pár évvel ezelőttiekkel veretik, de valószínűleg csak, mert a 2016-os még nagyon új:
A többi komment nélkül:
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.12.05. 01:11:21 -
#39183 egyik sem. de a Quattro az közel áll nálam, de igazad van pongyola megfogalmazás volt. -
GPx8 #39182 Melyik rali autó a gyáriak közül? Szerintem egyik sem. -
#39181 sok midnen lehet, de a vetült fény pl. nem :( Pedig egy jó éjszakai rally zsivány lenne.
A legjobb az egészben hogy sok rally autót kipróbáltam, de a gyáriakon kívül ez a Polo a legjobb, és ebből sem a legújabb verziót használom, mert egy hangyafsznyit bütyköltem ezen is, ezért is van ez a barkács hang. De ezzel már nagyon jól elvagyok rally feeling-re, sima aszfaltra meg bőven van választék. -
#39180 Én mindig szim előtt játszom, szóval nekem teljesen jó :DD -
#39179 Addig igen, aztán jön az aszfalt, és meh. A havas pályák is egész jók benne szerintem. -
#39178 A Codemaster-hez kepest meglepoen jo, de azert egy szimutan elinditva, eleg "buta" az a kormanyzas es FFB:) Az aszfalton kivul is. Aszfalton meg szar:D
Egy kormanyra optimalzalt engine-t at lehet pakolni normalisan gamepdare is (pl. AC, nem mintha probaltam volna, de vaszleg hasznalhato:P). De egy alapbol gamepad-es megoldas kormanyra, valszeg sose lesz normalis, max hasznalhatobb vagy nem olyan szar:D -
#39177 Havas jeges az meg eleg jo. -
#39176 Nagy kár, hogy amiatt montecarlo se annyira élvezhető benne. -
#39175 Miert, a Dirt szerintem teljesen jo, mondjuk a beton az nem ...! -
Ez a vezetesi elmeny kellene, egy DIRT koritessel!:P -
#39173 Nekem asszonnyal az ölemben van, de azok elég rossz körök ...! :D -
#39172 -
#39171 Ezt meg a fiammal az ölemben, szolóban már amúgy sincs sok reményem menni :)
-
#39170 na most kíváncsi vagyok (beilleszthető-e):
-
goldboy #39169 Odab...
-
Jackal #39168 Csak meg ne gondolja magát "véletlenül" márciusig :)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.02. 19:14:55 -
AssettoDriftER #39167 Rosberg visszavonul! -
#39166 t VW Polo wrc-t Glava Zete-n, nagyon komoly. Le a kalappal a rally-s srácok előtt, amit a pályákkal és az autókkal csinálnak, bár nekem eddig csak ez a Polo jön be. Amióta belekóstoltam azóta rákaptam vele a rally pályákra -
neilszab #39165 Spa-ban folytatódik a Porsche 911 RSR Kupa!
Még nem késő csatlakozni, hiszen ez még csak a 2. verseny és egy futam eldobható a 7 fordulós bajnokságban! Az esélyek tehát még teljesen nyitottak a közel 30 fős mezőnyben, gyertek bátran, jövő kedden Spa-ban folytatjuk a viadalt az oldschool gépekkel!
A gyakorló szerverünk 0-24 bárki részére elérhető, a köridők automatikusan rögzítésre kerülnek, SETUP a kiírásban!
Porsche 911 RSR - Spa: gtr-masters.hu/tema/6067
Porsche 911 RSR Kupa: gtr-masters.hu/tema/6052
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.01. 17:31:23 -
#39164 :D
na ja, részeg harci üvöltés a buszmegálló táblával való összecsapás előtt..
..de a pálya jól kidolgozott, az autó-n meg én gyakorlok, csak össze nagyjábólta a srác aki elérhetővé tette, de vannak autók amivel szivesen fizikázom, ez is közé tartozik. 500+ autó van bent, szal már egy ikon alá gyűjtöttem azokat amivel pöcsölök, hogy ne kelljen sokat görgetni.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.29. 08:12:32 -
#39163 Nagyon részegen szoktunk hasonló szavakat kiáltani :DD -
#39162 Krajiska Zmija -
neilszab #39161 Kedd este megint Bolyozó!
Legújabb bandázós, bolyozós esténken a Porsche 718 Spyder RS-t fogjuk közösen meghajtani Vallelunga-ban. Az egész estét móka lényege röviden annyi, hogy nem a hagyományos értelemben versenyezni fogunk, hanem egy bolyban fogunk haladni, ahol az előzésé, a védekezésé és a folyamatos interakcióé lesz a főszerep. Gyertek bátran, csapassuk együtt! ;)
Bolyozós esték: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6026
Keddi futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6069 -
goldboy #39160 Ha valakinek lesz ideje nézzen már rá
A C9 és a Meki GTR is megkapta a V10-es gumit, nálam a C9 és a Porsche 962 OK, de a Mekinek annyira nincs tapadása elől,
nekem fékre, gázra keresztbe áll. egy 2,26-ért Spa-ban vért izzadtam ;-) -
#39159 Nehogymáá az asszony ne előzzön! :DD
-
GPx8 #39158 Public server? :D -
Jackal #39157
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.11.28. 18:23:07 -
AssettoDriftER #39156 Ez melyik pálya? -
#39155 inni és menni
-
#39154 F1ben több a verseny, "sprint" futamok vannak így mind az aero, mind a motor, mind az energia visszanyerés és minden más is jobban ki van élvezve, feszegetve, nagyobb a fejlesztési tempó. Az aerodinamika F1ben egy külön műfaj ahhoz hogy 1-2 tizedet avagy ezredeket tudjanak hozni és ez látszik egy csapat / gyár költségvetésén is ahol érezhető a különbség az F1 javára ( nyilván egy Ferrari, Mercedes szinten, nem Sauber ) Más világ, gyorsabb, sűrűbb, nagyobb a tempó mind a pályán, mind a gyárakban és mind a versenyeken. Ettől fügetlenül az LMP autók is a csúcs és űrtechnika felfoghatatlan pénzekkel, de más műfaj.