Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire ne legyunk mar eltevedve ez az assetto topic, de a regi szep versenyek emlekere, csak neked...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.10.08. 21:20:58
szerintem
- Modemet nem csereltettel? Az nem art ha van frissebb.
- "Hagyomanyos" netezesnel is ledobal vagy csak torrent/stream/online/game uzemmodban? Amiota elterjedtek a IPTV-k, elofordulhat, hogy bizonyos helyeken "vedik" az ahhoz tartozo adatforgalmat (foleg csucsidokben).
- Hiaba van kotber, a szerzodesben van kotelezo rendelkezesre allasi ido is (talan 99% felett?!). Vagyis ha ez alatt hasznalhatatlan, akkor buktak😉
En eloszor az uj bekoltozesre es a szerzodes atvallalasra hivatkozva csereltetnem/ellenoriztetnem a haz bekoto kabelet, dobozat, szuroket, elosztokat es a modemet. Ezt ha kell ha nem csereljek, ez alap, ez ala nem adnam😄
Nalam volt hasonlo gond (Telekom, bar akkor meg T-Home volt, es azelott T-Online, Axelero es MATAV-om is😄), sokaig szivtam vele (3/4 lustasag + 1/4 ugyintezes😛), mindent csereltettem, nem lett jo; rafogtam a "kozponti" szolgaltatasra.
De miutan leegett az alaplapom, csereltem, azzal egyutt a net is meggyogyult😉 Vagyis az alaplap szarakodott, ugy nez ki, eloszor a halokartya resz kezdte megadni magat😄
Azelott es azutan azota is tokeletes, pedig nekem klasszik analog telefon vezetekes halozat van, lepusztult berhazban, falon logo vezetekekkel, tobb tucat helyet szigszalagozva;D
Kis segítség, tanács,tapasztalat megosztás kellene!
Van valaki aki kábeles nettel rendelkezik a t home nál?
Új otthonunkban megörököltem egy előfizut,amit látatlanban átvállaltam.
30 megás,amivel nem lenne gond,de folyamatosan ledob a szerverekről,alig tudok csatlakozni,szóval nagyon sok kellemetlen percet okoz.A telecom os csávó volt egyszer már itt,de akkor a tv vel volt gondom,de rákérdeztem.Azt mondta hogy ami a falban van vezetve és nem az ő vezetékük,nem tudnak rá garanciát vállalni.Pedig szakadás biztos nincs,mert már az összes szobába a padlásról levezetett ethernet csatlakozásra is rádugtam,minden ledobált.Van amikor órákig semmi,majd félóránként.
Mi a szart csináljak?
Az egészet visszamondanám,de kötbér stb..Direktbe nem akarom rákötni,mert a födémet "szépen igényesen" nem fúrnám át,ha már a falban van vezeték.
Akinek t home os előfizuja van találkozott már ezzel a jelenséggel?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
utána teszt, estére megyek gályázni, de utána megint kicsit rátapadok a kormányra
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ui:..kuponnal, törzskártyával term...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.08. 12:58:03
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mas pelda, mas terulet😉
XY kepes ora(ka)t sorban allni a 10%-os kuponnal, hogy 1-2ezerFt-tal olcsobban vegyen pipere cuccot az eves akcios napon, es kozben szidni a rendszert, a boltot, az eladokat es a sok hulye tobbi vasarlot.
De emellett lazan kijar becsbe shoping-olni, vagy lazan belefer egy Louis Vuitton taska, meg a heti 3 VIP party es hasonlok;D
Alex természetesen nem rólam beszélt, történetének szereplője kitalált figura!
Az biztos, hogy a topik televan rossz értékrendű egyeddel, akiknek "semmisedrága" 😛
Forza.
Az hogy kinek mi a draga/olcso, az egyenenkent valtozik. Valaki kepes fel oldalt gepelni, hogy mennyire atveres az egesz, aztan delutan bemegy egy gyorskajaldaba es elzabalja a DLC arat😉
Bolond dolog ez....
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.10.07. 10:09:49
Nem tudom szimben lehet-e elég pontosan menni, de a srác igen nagy tempónál is használta pillanatokra a belső rázót, ez teszi kicsit pontatlanná a vezetését, és játékszerűvé, a tempó is nagy kicsit, de a belső, magas rázók használata 200 felett nagyon rizikós szvsz(!)
Egyébként tetszett megvolt benne a gokartjelleg.
De azért bétába felkerült még két DLC pack, remélem az elsőt megkapjuk októberben, és nem csak "soon" lesz decemberig...

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.10.06. 12:32:11
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.06. 07:54:28
Mondjuk azt még valahogy fel tudom dolgozni, hogy így is maradt 510 LE, de azt már nem értem, hogy lett 600!!! Nm.
Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2016.10.06. 00:28:39
Allitolag ez a mostani Alfa sorozat eppen futomuben, kormanyzasban, hajtasban es elektronikakban ujdonsag/jobb; ami persze lehet csak reklamszoveg is, de a video alapjan, azert valszeg van benne valami😉
Nem tampoban, nyilván erőseb egyik mint másik, de valami eszméletlen futómű van alatta ...
Családi sedannal ér 280-at menni a Nordon?<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.05. 20:35:01
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
https://drive.google.com/file/d/0B0mz-biZUPAqd3VyVGpVOW1MQTA/view
Mostantól billentyűzetről is irányítható (és ez miatt kormányról is, ha beállítod)
F4: Gombok között lehet váltani vele
F7: Gombot aktiválod. Üzemanyagnál csak nyomni kell folyamatosan
F10: Eredetileg is bent volt. Presetek között lehet váltani
Használjátok egészséggel.
Készítőnek szóltam, valószínű ő is majd befrissíti a hivatalosat valamikor.
De hová tűnt Damon Hill?!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ma este a japán pack legendás mókaautóját, a Toyota AE86-ost hajtjuk meg a lendületesen kacskaringós Vallelunga-ban! A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! <#wink>#wink>
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6004
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.04. 18:34:37
Ilyenekért érdemes egykét idióta public szervert is bevállalni mivel előre sosem tudni mi lesz... De a jó bulik vannak többségben, főleg a minorating-es szervereken.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.04. 14:43:19