42876

banner
  • Alexease
    Persze nem ugy ertettem, hogy fekezes kozben berezonal az auto es szethullik a felfuggeszte:DD
    Ezert irtam, hogy egy "regebbi" rendszeren, ahol megcsuszkalhat valamelyik kerek, ott elvben erezni lehetne a valtozast, de "ujabb" cuccokon az a cel, hogy nullat csusszon es eszrevetlen maradjon.
  • lac coo
    De otletnek nem rossz, valoban nem tartana sokbol megcsinalni es minden jo amirol van visszajelzes.
  • b-type
    az szép lenne ha az ABS rázná a felfüggesztést :))
    a régi rendszerek pulzálnak a fékpedálon, de komolyabb rendszerek már nem, rontja a hatásfokot.
  • Alexease
    Mivel szamol (valamit) es lampaval is jelzi, igy csak igeny, elhatarozas es ido kerdese, hogy hozzacsapjon valami hangot. Persze ez lehet auto (ABS) fuggo is, mert sokfele megoldas van, kulonbozhetnek hangban vagy hangnelkulisegben is:) Es az, hogy ezek a hangok "kamuk" vagy szinkronizalva vannak a mukodeshez, mar megoldas es foleg ido kerdese;D

Es persze ott van meg a visszajelzes is (kormanyon, fekpedalon).
    A kormanyt igazabol nem azert rangatja (nem feltetlenul!) az ABS mukodes, mert hozzacsaptak egy rangato motort (hogy a sofor erezze/elvezze a mukodest:D Valosagban az ellenkezoje lenne a cel.), hanem a kormanyzott tengelyen a ketoldalt levo kerek forgas/csuszas kulonbsege miatt folyamatosan mozog/tekeredik a felfuggesztes. A fekpedalt meg a feknyomas valtozasa miatt erezi. Persze full elektronikus cuccoknal (kormany, pedalok) valszeg semmit nem erezni.

Az hogy ezt leprogramozza vagy tesz ra valami kamu razasokat, az ismet igeny es ido kerdese;) Amugy ha olyan reszletes lenne a gumi es a felfuggesztes megoldasa a kormany fele, mar most is erezni kellene.

A lenyeg: normalisan megcsinalni jo sok munka es eroforras; amugy meg egyszeru, es jo lesz az ugy is;)

En a ketto koze tippelnek, Kunos okosban szokta megoldani. Vagyis nem szamolja vegig (sose lesz kesz es minek), de nem is gagyizik valami egyen hanggal es razassal, hanem hozzacsap 2-3 uj beallitast az autokhoz, aztan annakl megfeleloen gog szolni, razni stb.
  • lac coo
    szerintem sincs AC-ban hangja amúgy .
  • arty
    :DDD
  • bardocz
    iR-ben van kormányrázás, de legszívesebben kikapcsolnám, borzasztó :D
  • Thread
    Utcai autoban, kopogas a fekpedalbol, legalabbis amiket en vezettem, a nemszimulalt eletemben.
    A Mito-t neztem, nincs kopogas, es egy fellebezhetetlen érv, a Forza4-ben volt ABS hang, és nem is egyforma :)
    Szerintem egyszeruen nincs az Assettoban.
    De megelegednek rumble ABS-el is :)
    Amugy ki is szoktam kapcsolni [is].
  • lac coo
    ABS,nek van hangja? :)
    Mondjuk egy direktbe kipufogó GT autóban?
    Ki kell kapcsolni, és akkor érzed mikor működne, ha lenne :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.13. 21:17:21
  • Thread
    JA, az igaz, bar kinlodas figyelni, ahhoz kepest hogy milyen fontos a fekezes. Hat akkor lehet szurkolni hogy tegyenek bele ABS hangot, ami mellesleg letezik.
    Hi-end pedalszetteken biztos van rumble is megoldva neki.
  • El Gigante
    villog mikor működik
  • Thread
    Hogyan lehetne hangot adni az ABS mukodesbe lepesenek? [arrol mar nem is almodok hogy rumble effect]
    Elethuseg miatt is de ha nem is lehetne hallani/erezni valameyik igazi autoban akkor is jo lenne tudni hogy mikor mukodik.
  • Solt
    Ha nem tudom a héten megoldani az iPon-l, akkor privátban jelentkezem! Köszönöm!
  • arty
    ha a világ vége is jó (17. kerület), én szívesen látlak! (csak DP-m van a 1070en, miniDP nincs)
  • Solt
    Urak,

Van valaki aki a III. kerület környékén lakik, lenne rám cirka 15 perce, és van olyan VGA-ja amin van mini displayport, vagy displayport kimenet?
  • KRi2
    Kedd este kis Lotus 25-ös bolyozás.

Következő bandázós, bolyozó esténken a kis porszkáló Lotus 25-öst vesszük kezelés alá. Viszont a pályára tévedhet két traktor is. Safety car. Akinek a régi járgány nemjönne be, mankónak, ott lesz két SUV, sok lúd hátha disznót győz alapon. Lássuk ki a főtroll, de maradjon minden sportszerű! Pálya a rövidített BrandsHatch Indy változata lesz. Gyertek!
    http://gtr-masters.hu/tema/6091
  • arty
    http://www.kephost.com/ ;)
  • tobias88
    töltsd fel máshova és szúrd be a képet...
  • Ingy2
    Árához képest jó is lehet.
  • AssettoDriftER
    Töltenék fel egy képet a poén kedvéért a 3 monitoros rendszerről ami kezd összeállni, de a képfeltöltési korlát 35Kbyte.
    Hahó, 2016van gecc!
  • lac coo
    Ezrk teljesen jok, csak nekem passziv kellene.
    DE ma elohoztam pincebol a megmaradt regi cuccot, van vagy 20 db 16 centis melykozep, 5 magassugarzo, van 5 darab allithato hangvalto, mar csak doboz kell hozza, meg nemi akarat ...:)
  • bardocz
    Ilyet használok, teljesen jó. Hugomnak is ezt fog kapni jézuskától, mert amin most hallgat zenét, attól fáj a fejem :D
  • Jackal
    Régen a Geniusnak voltak viszonylag szépen szóló szgép hangfalai, fa dobozzal. Talán ez az: link
    De inkább vegyél rendeset, ha van erősítő, meg keret rá (60-80e).
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.12.11. 16:05:43
  • Tyuki80
    Kicsit ránéztem Neked!A jófogáson millió van eladó.Csak be kell lőnöd mennyit akarsz rá költeni!
  • lac coo
    Ilyen 10 X 10-es nekem is van, annal azert jobb kellene :)
    Polchangfal amit regen a szekreny tetejere tettunk ! :))
    De oocsot nem kapni, horror ara van .....
    Valszeg osszedobok egy parat, evek ota all a a szekrenyben a hangfalcucc, csak lusta vagyok szivni vele, meg a csillapitovattaba belekoltoztek az egerek a pinceben ....:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.10. 22:11:28
  • Tyuki80
    Volt egy noname 2.1 es hangfalszettem a géphez,(nem szólt rosszul)csak a mélynyomónál a kapcsoló kontaktos lett és összehányta magát.A két kicsi hangfalam az megvan.Ez tényleg kicsi,olyan kb 10*10 cm-es.Ha kell,egy barna sörért a tied!
  • Alexease
    Mit jelent a polchangfal? ~10×15cm es lapos, fekete/barna, kabel nelkuli? Mi az olcso 1-2000Ft vagy 10-20000Ft ?:))
  • lac coo
    Off.
    Hol tudnek kis ketutas polchanfalat venni, sehol nem talalok, nagyon dragakat, vagy 5.0, 5.1 szetben.
    Nem kellene draga, sot olcso legyen...
  • b-type
    Ma volt kint a pályán egy Audi quattro s1, külsőleg elnézve a vezetését nem egyszerű vas.
  • b-type
    Én is mindig meglepódök, nem tudom mifene történt ez alatt a másfél év alatt amíg nem használtam.
    ..és hozzáteszem, Nord szerveren volt olyan hogy én voltam a leghülyébb, nem okoztam semmit, csak nagyon hülye helyen előztem...még pár km-n ezen ettem magam. :)
    Persze nyitott sima public szerveren nincs garancia semmire.
  • Alexease
    Altalaban vannak mindig, de nagyon "szetszort" a mezony.

Most is ~1600-an vannak, de ha kidobaljuk a password-os szervereket; a tobb oras, csak gyakorlo szervereket; azokat ahol 5-nel kevesebben vannak; a 3 kor alatti versenyeket; es az "ismeretlen/beszerezhetetlen" mod palyakat; akkor "nem sok" marad, de azert van nehany hasznalhato szerver;)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.09. 23:29:09
  • tobias88
    Azért elég sok ember van publicon így péntek este is, meglepett
  • kovi166
    Pedig amikor volt a Seat bajnokság voltak rajta bőven!
    http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=50&t=2170#p72184
    És még jó csaták is voltak!
    Igaz volt egy két okos de hol nincs! :-)
    Sajnos Csak RFactorom meg Assettom van.
  • tobias88
    raceroom gtr-masters wtcc, másról nem tudok (nem csoda, mert utálom a FWD-ot mint sokan mások )
  • kovi166
    Sziasztok.

Nem tud valaki egy jó kis FWD ligát.
    Bohockodnék egy kicsit.
    Tele a puttony a hátulhajtóssal. :-)
  • Tomsteel
    Hasonlóan a Pagani Huayra-hoz.
  • b-type
    nosztalgia :)

• sertrex
    Download A Brand New Version Of RSR Formula 3 for Assetto Corsa

• lac coo
    Jah, jó ötlet, akkor és ott termel leszorítóerőt amikor kell....
  • bardocz
    Így videón nézve sokkal menőbb, mint gondoltam.