42876
-
#39353 Azert egy G25/27 pedal sokkal jobb mint egy DFGT. Persze az alapok hasonloak, de azert komolyabb cucc. -
#39352 DFGT pedal modding :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.23. 13:22:11 -
#39351 Loadcell kell a fékbe, ha javítani akarsz az időiden, de eltart egy ideig míg hozzászoksz.
A felkeményedős megoldás is jobb, mint a semmi persze. Viszont ott még akkor is a pedálút számít. A loadcelles pedálom meg ha akarnám megcsinálhatnám úgy, hogy semmit se mozogjon a pedál, akkor is pontosan tudnék vele fékezni.
A dfgt pedálja még istenes, mert két rugó van a fékben, és emiatt a pedálút végén keményebb. A g25 pedálja pl rosszabb ilyen szempontból. -
Grabowsky78 #39350 Sziasztok nem tudja valaki véletlenül, hogyan kell eltüntetni verseny közben azt a pozíció jelző sávot alulról? köszi -
Tyuki80 #39349 Mit érdemes venni?
Engem személy szerint borzasztóan zavar,hogy a fékpedálnak semmi ellenálása nincsen.Betömtem mögé egy mosogatószivacsot,így legalább kicsit felkeményedik,de nagyon finom láb kell hozzá és persze nincs kuplungom. -
#39348 A G29 meg TM pedálszettjei is ugyan olyan műanyag vackok, nem leszel velük gyorsabb. -
#39347 Ez klappol a személyes fóbiámra, azaz az rF a 'challenge óta igazából aero-ra épülő szim. De ahogy ráolvasom Alex-re a számmisztikáját, úgy magamra is olvasom hogy csőlátással tekintek az rF sorozatra...de még az automobilsta is, nagyon jó meglepetés volt, tényleg nem gondoltam volna...de ott is jelen van a kicsúszás előtt az a megszokott gumi(nem)érzet.
De majd megnézem, öreg vagyok már Hamilton-nak, de megpróbálom az rF2-t OW-ben.
Viszont jók a formula autók AC-ban, sokat hajtottam őket a feeling miatt Riverside-ban, a régiekre gondolok..de tök mindegy, nem egy autóról van szó.
Mióta használom rally-ra is, és végigpróbáltam egy csomó autót...nagyjából mind sz@r volt, de aztán egyszer csak jók lettek, most meg már úgy vagyok hogy bármit tud, csak jól össze kell rakni, mondjuk hóban még mindig nem találtam megfelelőt :)
Nagyon trehány egy csomó helyen, olyan olaszosan, de a gumi az mindenre jó tud lenni. Ez is csak az LFS-ben volt meg, az rF1 is próbálkozott laza talajon, meg ugratásokkal...finoman szólva sem volt az igazi, a Dirt Rally szinte mindennél jobb laza borításon, de nem az igazi aszfalton.
..csak az LFS volt olyan mint az AC. -
Tyuki80 #39346 Neked nem TM kormányod volt és van?Vagy van egy G27 -sed is?Vagy volt egy Tm de eladtad vagy mi?Érdekelne a sztori,mit miért utáltál meg,vagy mi szaródott el.Én is gondolkodom majd lecserélni a komplett szettet,gép,monitor,kormány...de persze míg az ac elmegy,jó így,de ha majd kijön az ac2 kénytelen leszek.A dfgt kormányomat meg kinőttem...tudnék gyorsabb is lenni egy jobb pedál szettel.Ezzel a múanyag vacakkal kicsit nehéz a pedálmunka.Főleg a rövid fékezés. -
#39345 Formulara, ha regi ha uj viszont sokkal jobb az rf szerintem....Azok itt eleg gazok, de a skippi meg irben is lo..asz rf utan. -
#39344 Ennyire nem emlekszem, de amikor en valtottam tm re g27-rol, nekem is a huvazze erzesem volt, hogy ez ilyen is lehet.. -
#39343 Hirtelen felindulasbol megint elegem lett a bazari ket palcas cellovoldes kormany zorgesebol (g27), ismet beszereztem egy thrustmasterst. Most sokkal jobban erzem azt, mint eloszor, hogy egy trabantbol atultem egy ferrariba.
Na de a lenyegre terve, nem tudom valamelyik mostani update ota ilyen, de ami egybol feltunt g27 eseteben kikapcsolt kozeprehuzas eseteben is, allo autonal valami ero mindig kozepen tartotta a kormanyt. Most viszont allo helyzetben kitekerem a kormanyt, ugy is marad, hirtelen azt hittem valami nem jol mukodik, mire atgondolva, hat ennek mindig is igy kellett volna :) Tok jo erzes, ahogy gyursulo tempo mellett egyre gyorsabban hizza vissza kozepre a kormanyt, is ismet olyan "erzeseket" ad at a kormany, amiket mar reg elfelejtettem a logitech mellett.
Nalam volt csak valami anomalia regebben, vagy ez masnal is igy mukodott logitech eseteben az allo helyzetes dolog?
-
#39342 Download ACL Trans AM for Assetto Corsa Here
-
#39341 A te érzésed Alex onnan ered hogy látod a sok-sok számokat és már meg is van a placebo-d :) ..iR-nél meg nem látod, de ők ugye a profik.
Ellenben a gumi az gumi. ..és ennyire nem az sehol, pedig még itt sem tökéletes nyílván.
Engem viszont nem vqarázsol el sem a sok szám, sem a sok pénz. Viszont tudom mikor gumi a gumi, nagy sebességű drift-nél még nem, mivel szinte mindig kölcsönautóval vagyok nincs rutinom 100 felett, de nem hiába írják sok helyen, az LFS után az AC az ami természetesen adja a drift érzetét-kezelését.
Szal nem vágom az LFS mennyire volt script szerű, majd te megmondod :)...de ha az is az volt, akkor én hátat fordítok a klasszikus értelembe szimesnek vélt guminak, és éljen a script :)
-
#39340 Na jó, azért látványos mert ezt valóban ultraalfa állapotban adták ki :) -
#39339 Nem tetszhet mindenkinek, az, hogy mi van belül az engem hidegen hagy, de pl RF2 ffb-je, mikor megyek clioval és gyak nulla erővel lötyög a kormány,majd egyszercsak "valami" beleüt egy marha nagyot, az nekem nem jön be, ilyen autó azonnal szervízbe való :)
Gumival nincs bajom. -
#39338 Elobb-tobb minden lesz (talan az mar most is van, nem tudom). "Evekig" nem volt fekero allitas sem, most bekerult ide-oda (vagy mindenhova?!).
Ezt "nullarol" irtak, mar az alpha (full fapad) allapotnal elerheto volt es nepszeru, a beta-nal meg mar hivatalos, vasarolhato, legnepszerubb 1.0.
Kell egy programnak 4-5 ev, amig rendesen osszeall, ennek is kell meg 1-2. Az AC2 mar full-os dolgokkal indithat.
De a tobbiekhez kepest, itt a leggyorsabb es latvanyosabb a fejlodes. -
#39337 Ha egy program valoban szamolgatja a dolgokat, akkor sokat szamitanak a dolgok, mi hova es hogyan val beallitva. Ha "erzekeny" az auto, akkor eleg csak 10-20cm-rel elorebb/hatrebb vagy lejjebb pakolni a sulypontot.
Nekem meg mindig nem teljesen szazas. Egyedul autozni ("kiautozni" a felfuggesztest, gumit, FFB-t, kormanyt) inkabb iR, rF2, AMS (meg persze AI-hoz is). Valahogy meg mindig (csak) "felfuggesztes-billeges" FFB, a gumi meg "scriptelt-jellegu". Ez nem kritika vagy tudomanyos dolog, egyszeruen erzes-jellegu!:)
Trackday-ezni teljesen jo, foleg kitolva a (szemelyes) hatarokig.
Igazabol hasznalni kellene valamire;) Ma mar ugyeletben vagyok itthon, talan ujrairom a szerver keresoket a banner ala (Ajax-osra, ha mukodik), legyen kint allandora 2 fun szerver. -
GPx8 #39336 Még nincs (vagy nem is lesz?) lehetőség beállítani a szerveren a kötelező box-kiállást?
Nekem tetszene (tudom, hogy hosszabb futamokon lenne csak értelme), de ez is színesíthetné a futamokat. Mint az Lfs-ben. -
#39335 Bele se gondoltam eddig, hogy a tapadás vesztés-visszanyerés dologhoz ennyi köze lenne lenne a a kocsi tehetetlenségének, de hát tényleg, hogyne lenne ...
Valamit most megint jól elkaptak ezzel a piszkálással, izegmozog, kúszik, ugrik az autó a huplikon, kerékvetőkön stb, nagyon jó lett.....
És ugye RF1 után megint van jó Porsche kupa a gépemen :DDDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.23. 09:57:44 -
Nyiri #39334 Köszi mindenkinek -
#39333 Sok kulonbozo sorozat volt benne, az egyik a Gymkama/Drift/akarmi, en is csak belekostoltam, de nem tetszett;D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39332 Nem tudom, megvan a Dirt3, de idáig nem jutottam el benne :))
Viszont AC-ban nagyon bejön, csak ugye ki kellene találni egy jó csapatós vonalvezetést, meg rontja a dolgot hogy felraktam a Vegas-t, és kipróbáltam ezt-azt, a mellékelt eredménnyel..de az idő szűkös mostanság :)) -
neilszab #39331 Szia, nálunk rendszeresen vannak Fun futamok napok, jövő kedden lesz a következő:
AC - Szervezett futamok
Masters - Futamnaptár
Emellett 0-24 futnak az aktuális bajnokságaink nyílt gyakorló szerverei, most éppen GT3 és Porsche 911 RSR, ezeken automatikus időmérés is van.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.23. 07:01:58 -
#39330 A VSR es a GTRM is rendszeresen indit fun/trackday szervereket.
Jelenleg 13 magyar szerver fut, ezekbol:
GTR-Masters.hu #Fun
GTR-Masters.hu #Prequal - GT3
GTR-Masters.hu #Prequal - GT3 #2
GTR-Masters.hu #Prequal - P911
VSR.hu - Cayman GT4 Server
VSR.hu - Fun Server -
Nyiri #39329 Sziasztok. Ma akciós volt a Steamen így megvettem. Látom van magyar szerver. Vannak néha ilyen fun ökörködés ahol magyar srácokkal "pályanapot" lehet tartani? -
#39328 -
#39327 DIRT3;) Ott tucatnyi kissebb reszt kellett eloszor teljesiteni, aztan talan az egeszet(?!). -
#39326 Ez az egész Gymkhana virgászás a pályaépítésen alapul, egy ilyen összedobált pályán ha nem jön ki egy ív, akkor nincs improvizálás...a végén, mármint ha odáig eljuttok a szr minőség miatt, az ugratás után a két konténer közt mentem volna, de nem jött ki az ív, oké elmentem a csővekhez, ott belehúztam a kéziféket, és kész...az ugrató visszafele csak nagyobb tempóval ment volna, szembe felmenni vagy elmenni az első kört ismételni volt a dilemma...szét is estem ott. Aztán a videó végén a lezárás az megvolt, csak nem sík terepre érkeztem, és szétcsapta a futóművet (talán amúgy is szétcsapta volna)
-
Timbu #39325 Az volt az utolsó rész, amit még az egykori DSI (Test Drive 1-2, Stunts) készített. -
croatianus #39324 Hát ja. Első generációs 911-et valóban nyomhattak volna. Én aszittem, több is lesz, de legalább a '67-es R, a "rimék" mellé (ilyen vót - ilyen lett).
A 930-as hiánya is fájó, és a '72-es RSR-é is.
De azért nem áll sírásra a szám, és remélhetőleg akarnak majd még pénzt keresni egy-két pakkal.
Egyébként Ferrarival sokkal rosszabb a helyzet. Hol van a 250GTO, a 365GTB, Dino, Testarossa... ? A prototípusokat meg már nem is mondom. Voltaképp egyetlen klasszikus ikonunk van: az F40 (igaz, talán az a legbetegebb is). Pedig velük már elég régóta "jó a kapcsolat".
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.12.22. 19:00:11 -
#39323 Kunosekkel eleg joban vannak, ha lenne/van kapacitasuk, igy a Porsche nyitas melle, lazan beleferne ezzel az engine-nel (multiplatform) egy kulon jatek is. Persze, ahhoz meg reszelni kellene rajta rendesen (hangulat, karrier, AI, napszak stb.). -
Ratrak #39322 egészen konkrétan az ötödik NFS epizód volt, utána indult masszív hanyatlásnak a sorozat. Emlékszem, akkor még billentyűzettel játszottam, de hallottam valakiről, aki látott már valakit, aki ült már olyan ember mellett a kocsmában, aki látott már egy fotót egy srácról, akinek volt otthon FFB-s kormánya, és mondta, hogy amikor beindítod a kocsit, finoman rezegni kezd a kormány, cooool! :D Amúgy az egyik legjobb karrier móddal bírt a játék, nem csak versenyeket mentél egymás után, és ráfogták, hogy karrier... Jó kis rész volt, magasan a kor színvonala fölött.
Amúgy félreértés ne essék, tényleg értékelem ezt a sok autót, csak az arányok nem tetszenek annyira. Ez olyan, mint amikor a kedvenc jó nőd randa zoknit vesz fel. Feltűnik, de azért olyan nagyon nem zavar.... ;) -
Tyuki80 #39321 "Sot, ennyi Porsche-val egy kulon jatekot is ki lehetne adni:D "
Ha jól tévedek valamikor az NFS 3.-4. része környékén ki is adtak egy NFS Porsche játékot.Még javába fősulira jártunk...olyan 1999 környékén. -
#39320 Nekem is tulsagosan egyformak a Porsche-ek, de itt 70%-ban tuti a marketing volt a nyero. Azert igy "elso generacios" Porsche megjelenesnek eleg jo. Mas ceg a felenek is orulne:D Sot, ennyi Porsche-val egy kulon jatekot is ki lehetne adni:D Bar ahhoz valoban nagyobb valtozatossag kellene.
Tuti lesznek meg, de elsore ezek "kellettek". -
Ratrak #39319 Dejó! pont ilyenre gondoltam! Köszi! -
neilszab #39318 Én úgy látom, hogy a versenygépeket illetően igyekeztek egy szép minden korszakot átívelő körképet adni, viszont az utcai modellek terén szerintem meg a Porsche marketing gépezete által nyomott aktuális típusokat tették be. Asszem utcaiból nincs is semmi, amit ne vehetnél meg most újonnan a szalonokban.
Amúgy én is elvesztem kicsit már a modellkínálatban, itt összefoglaltam a 911-eseket, hogy melyik mire van: Porsche 911 Fun
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.22. 13:33:02 -
Ratrak #39317 fura hiányérzetem van a harmadik Porsche pakk után. Nem én vagyok az, aki kötözködik állandóan, de nekem hiányoznak alapmodellek, amiknek jobban örültem volna, mint ugyanazon autó két alig különböző variánsának (long tail-short tail, 15-ös és 16-os hibrid, PDK-nemPDK boxster). Fájóan hiányzik egy régi 2.7-es 911-es, vagy az "ős-Turbó" ami leszakította a fejed miután megjött az ereje (és kinyírt, ha kanyar közben idióta voltál...) hiányoznak az olyan Porschékhez kötött érzések, hogy tapad-tapad, de ha elmegy a s*gge akkor meghaltál... Hiányzik, hogy nincs alapmodell, csak a tuning különböző stádiumai (se boxsterből, se régi, se modern 911-ből nincs alap. De csak modern 911-ből van S, R, GT3 RS, Turbo S, GT3 R, és Cup, lehet, hogy kihagytam valamit. Namost, így kapásból nem is biztos, hogy erő/tudás sorrendbe tudnám őket tenni, olyan kaotikus a jelölés-halmaz számomra (kb. mint a Lotusoknál, ott sem tudom, hogy melyik-melyik) Sokszor a leírás sem segít, ott van pl. a Cayman GT4 és a Cup: utóbbival sokkal-de-sokkal gyorsabb vagyok, pedig elvileg nem túl sok mindenben különböznek egymástól... Egyszerűen úgy érzem, hogy túl sok lett, és a sok bába közt elveszett a gyerek. Nem hiszem, hogy sokan lesznek, akik pl. egy-két körnél többet mennek és összehasonlítják az érzést a short tail meg a long tail verdákkal, vagy a PDK-nemPDK verziókkal, vagy a hibrid különböző évjárataival... De én szívesen kipróbálnám az alap-verziókat, hogy érezzem a különbséget az alap, meg mondjuk az S közt. Meg mondjuk néhány korábbi generáció, meg az új közt. Nem érzem a folytonosságot ilyen téren. Ferrarinál egyszerűbb a szitu, megcsinálhatnák a 430-ast, és akkor máris megvan a sor három autóval: 430-458-488, puff, három autóval lefedtünk 12 évet... Ebből a 30 Porschéból juthatott volna ilyesmire, nem? -
neilszab #39316 Porsche 911 FunRace - csütörtök este!
Megjelent a 3. Porsche Pack is, aminek köszönhetőn már több mint 6 féle 911-es modell található AC-ban... már te sem bírod követni, hogy melyik mire jó, igaz?
Csütörtök este közösen meghajtjuk őket és megnézzük mire mennek egymás ellen! Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
Porsche 911 Fun infók: gtr-masters.hu/tema/6106
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.22. 13:14:06 -
#39315 Meg lehet valahogy nézni pb-met olyan szerveren, ami menti a azt? (valami weboldal, vagy !pb vagy !top parancs?) Illetve valahol utána lehet nézni, hogy mi az adott MR besorolásom, esetleg részletesebben, hogy mondjuk hány 'pontra' vagyok a magasabb besorolástól? -
goldboy #39314 Egy érdekesebb interjú, már amit értek belőle