Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
De az autók környékén sok minden nem történik . Leszámítva a gumi állitgatást . :) Meg igaz, megcsinálták a hibrid cuccot, azt nem tudom hogy jó -e, de sok embert az nem érint :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 11:28:08

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem emlekszem az utobbi idok frissiteseire, de szerintem azet tettek bele anyagot boven. Szimes szolgaltatasokban, beallitasokban, lehetosegekben meg mindig eleg jol allnak, foleg a talpon maradt tobbiekhez kepest:) A konzol megjelenessel foleg a "jatekossag" resze lett rendbeteve, ami azert rafert. Most nem jut eszembe egysem (:P), de tuti volt sok. Pl.: a regen "vart" skalazhato Python-os APP GUI. Ami lehet nem nagy dolog, de alap, es nekem fontos, mert 1280x720px-ben azert a bekapocsolt dolgok eleg sokat kitakartak a kepernyobol.

Kint van a konzol verzio, valszeg normalis minosegben (gondolom nem hiaba csusztak honapokat), es valszeg Kunos a hatterben ugyanugy dolgozik. Nem ISI, aki fel-egy evre csak ugy leall, aztan elmulik;)

Ha a 3 indulo programot nezzuk (AC, rF2, R3E), akkor az AC fejlodott a legtobbet, es meg mindig hasonlo tempoban fejlodik. Es ugy, hogy itt a fejlodes "nullarol" indult.
Az R3E-nel reszeltek egy masszivat az rF1/DX9 engine-en, aztan megszortak fizetos tartalommal. Az utobbi 3-6 honap fejlodes eredmenye pl. a legfrissebb promo, lesz melysegelesseg:DD LOL!
Vagy az rF2, aminek az alapja nagyon jo lenne, de kuzdottek vele nehany evet, a beta ota nem sokat haladtak, aztan "megszabadultak" tole:D
Alexease
A regi Silverstoneok is jok, volt nehany nyomvonal. A regi klasszik tempos, szaguldos, heyezkedos, kozepes fektavokkal, helyzezkedos kanyarokkal. Mint a regi "osszes" palya, foleg hosszu, gyors egyenesek, sikanokkal, kanyarokkal "megszakitva": Monza, Watkins, Imola, Zandvoort, Spa, Rouen stb. Vagy a regi Hockenheim, azt mindig szeretem.

Ez meg regi Silverstone, szivarokka, kicsit off-ban es recsegosen:D

//www.youtube.com/embed/U9c9P2i57bA
lac coo
Teszem hozza, az uj autok annyira nem hoznak lazba, inkabb lenne jo ha a jatek fejlodne kicsit :)
A konzol miatt gyak egy arva bit fejlodes nincs .....Jo lenne mar tul lennenek a konzolos foltozasokon.

arty
a régi szivarokhoz nagyon jól fog jönni <#worship>

Forza.

lac coo
Vazzeg IR-ben mentem most annyit rajta egy évre elég is volt :DD

Alexease
<#idiota>
lac coo
Hat azt most nem tudom mennyi...de kb a harmadik dlc majdnem ingyen van !

Az nem tűnik rossznak!15 euró?
lac coo
A 3 Porsche pakkot, így 28 %-al olcsóbb ...

Ez a season pass mit fog takarni?Hány dlc-t lehet ezzel megvenni?Hogy van ez?homályosítsatok már fel!
lac coo
Jobb palyat nem is talalhattak volna :)))

2017 Q1-ben lesz új pálya, tartja magát a pletyka Laguna Seca-ról<#awink>
SMS?

lac coo
Most van 5.1 hang AC-ban ? Mert valamit lattam FB-n, higy vagy lesz vagy javitanak valamit rajta ...

<#nyes>

Totti5
Nincs itt gond, SMS úgy is finanszírozza most már az AC DLCket<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 18:48:08

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
"As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we'll release Silverstone 60's and the new Porsche Panamera G2."

Lesz pálya, bár ez talán nem nevezhető teljes értékű pályának.(de legalább ingyen van)

Köszi.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

arty
a 3 autós legutóbbi dlchez képest nem az, de az alapjátékhoz..................... ;))))

a seasonpass mármár korrekt, szerintem arra fogok benevezni (majd) - mint gondolom mindenki :)
dekár, hogy legalább egy pálya nem fért bele...

Forza.

sertrex
"About the list of cars included in the Porsche program, stay tuned. The cars included in the Vol.1: 911 Carrera S, 935 Moby Dick, 918 Spyder, Cayman GT4 Clubsport, 718 Cayman S, 917/30, 911 Carrera RSR 3.0 1974, to provide a perfect mix between road, racing and historic cars. As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we’ll release Silverstone 60’s and the new Porsche Panamera G2."

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Mi van benne?

Szabi
jé, az pont szeptember vége :D

"Nulla tenaci invia est via"

7 euro, season pass 15 euro, tudom drága
lac coo
25.-en dlc....

lac coo

GT3 Bajnokság - Barcelona!

Folytatódik a GT3 sorozatunk a második futammal, most még nem késő csatlakozni, hiszen a 9 futamból 2 eredmény eldobható, így még bárki teljes eséllyel harcba szállhat a bajnoki címért! <#wink>

Ez első versenyen több mint 50 résztvevő állt rajthoz, így a nagy mezőnyben mindenki meg fogja találni a hozzá méltó ellenfeleket.

Skin-eket még péntek estig lehet beküldeni, illetve csapatokba is lehet még rendeződni, akik ezt most vasárnapig megteszik, azoknak jóváírjuk a csapatpontokat az első futamra is!

GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
2. futam - Barcelona: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6003
Csapatnevezés: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5991

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.12. 20:21:01

lac coo
Az nekunk pont jo lesz husz ev mulva !
Ket pelenkazas kozott beallitjuk, aztan race ...! :))

sertrex
Engem nem zavar, ha a hétköznapi közlekedés egyre kényelmesebb lesz. Csak az autósportok/sportautók ne legyenek hétköznapiak. :)

Alexease
20 ev mulva olyan lesz az online verseny, hogy az ember a garazsban kapcsolgat ezt azt, aztan a startnal reflexbol megnyom egy gombot, hatradol, es vegignezi mit csinal az autoja a versenyen:)
sertrex
Na, ez a real árkád! Még jó hogy nekünk itt vannak a real szimek. <#idiota>

Nem akarom megérni hogy az unokám ilyennel vigyen a zesztékába... <#idiota>

Alexease
Ezekutan piszkaljak az embereket vagy a Codies-t, hogy gamepad-re fejleszti az auto iranyitast:)))))
Kormany-es-pedalok-helyett-johet-a-vezerloegyseg
Adam Jonas
<#rinya>

Megyek, veszek még egy kiló krumplit, hátha... <#idiota>

lac coo
Net frame work, meg ilyen vackok rendben vannak ?

Egy kiló krumpli???Viccelsz!
Már az F1 2010 sem ment egy kiló krumplival...ahhoz is minimum 1 kiló krumpli és 4 gerezd fokhagyma kellet gyorsításnak.
Ne csodálkozz,hogy nem fut...
Már régóta 3 kiló krumpli kell a játékokhoz.
Mekkora trollok vannak....<#crazya><#crazya><#crazya><#crazya><#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>
Kedd esti FunRace: Historic GT Pack!

Holnap este a GT Legends-ből ismert hősköri gépeket felvonultató mod-ot fogjuk meghajtani, olyan vasakkal fogunka pályára gurulni, mint a Porsche 911 RSR 3.0, a Chevrolet Corvette, a Ford Capri RS 3100, a Nissan 2000 GTR és a listának még nincs vége...

A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!

AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6008
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.10. 21:57:01

Adam Jonas
Én vettem egy kiló krumplit, de azon sajnos nem fut. <#wilting>

Az AC mindenen elfut, szárítógépen is! :D

b-type
felbontás oké...majd holnap még szívok vele
GPx8: elsőre szárítógépnek olvastam :D ...Mindegy ma este töltöget, aztán majd utánaolvasok.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.10. 20:51:08

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Számítógépen is próbáltad? :)

macleody
Assettoban nézd meg a felbontást, akkor szokott betöltésnél vacakolni ha el van állítódva.
b-type
Nah, eddig teljes katasztrófa a szimezés :))
Assetto nem akarja betölteni a pályákat, töltőképernyő és visszadob, minden pálya. rFactor2 katasztrófa force feedback, vagy illenék lecserélnem a DFp-t, vagy 1év 3hónap távollét után nem ugyanaz az érzés. mást el sem tudtam indítani, Dirt rally 21gigát kér, Pcars 8 giga, RRRe 12giga.
...és akkor még ott vannak az egyébb játékok amiket le kellene tölteni és frissíteni.
...helyzetjelentés vége :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nagyon fos a té az utóbbi hetekben, majd megjavítják. Nem kábel gond van, hanem döglődnek le a szervereik.
Ingy2
Igen, nálam a szar T-home-os Dlink kábel router volt a hibás (gyárilag) 3x szor szóltam nekik, hogy cseréljék ki, nem tették. Ahogy lejárt a hűség mentem át Digire mert szerencsére időközben bekötötték az utcánkba. Ja és nálam is cseréltek kábelt, modem tápkábelt minden lószart de a neten utána néztem és sokan panaszkodtak a Dlink routerre mert gyárihibás. T-home-ot meg messze el kell kerülni, volt hogy majdnem kirántottam az egyik "kedves" munkatársukat a pult mögül mert megalázóan szemét módon viselkedett egy idős párral elöttem.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
Sot , ha szerzel egy dongalabu kisgyereket, ugy mesz be az a legjobb ! :)

Alexease
A modemet erdemes neha kicsereltetni, az is "kopik", jonnek az ujak, megbizhatobbak es erosebbek, foleg ha valaki otthon WiFi-t es/vagy TV-t is hasznal, es tobben is vannak ra. A net-es problemakra finnyaznak a cegek, de ha TV-t is hasznal valaki, akkor azzal komolyabban foglalkoznak, erdemes foleg arra hivatkozni. Es ha meg telefon is van rajta, akkor orjongeni, hogy elvagjak az embert a kulvilagtol;DD
Fehercsoki
Én találkoztam hasonlóval, szintén telekomos internet, 50 megás volt és mindig ledobált(azért annyira nem gyakran), aztán váltottunk 120 megásra és kaptunk új modemet, azóta jó.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.10.09. 08:33:33

lac coo
Nem vagy eltevedve, jo helyen jarsz.;)
Nehogymane ! :)

Bármennyire is eltévedtem itt az assetto topickban,képzeld!Kurva sokat tudtál segíteni!:)
Ugyanis valószínüleg az IP tv zavarhat be.Anya lefeküdt kb 2 órája,azóta semmi gond.Mikor megy ,akkor néha le le dobál.
Amúgy nem vagyok megeléghedve a t home mal...Régen Upc-s voltam,az kicsit drága volt,de legalább jó.Soha nem volt gondom.Ez most nem tetszik.
Alex!Igazad van,akkor mikor átítratom a nevemre a szerződést,be is fogom jelenteni,hogy nézzék át a rendszert,mert nem vagyok teljesen elégedett.
Köszi az ötleteket.
Bocs az offért!