Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kikapcsoltam a lut okossagot megjavult. De amiota lehet, ezt a gorbet hasznalom, szoval nem ertem egyszer csak miert nem jo.
Utana csinaltam uj gorbet , itt ott kicsit mas ertek lett a vegen, nehol elegge mas, bemasoltam, bekapcsoltam azzal is jo.
Fene se erti neha a pc t ! :))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az új verzió óta más nem tapasztalt olyan jelenséget, hogy ráz az ffb, folyamatosan mintha el lenne fékezve a gumi ? azt hittem valamit rosszul állítottam be újratelepítésnél ,de valszeg nem, és ugye a pedál appnál is látszik , hogy folyamatosan gyorsan ugrál , remeg a csík ...
Milyen jo erzes lehet mar, sajat programoddal jatszani a boltban?!:)))))))))
A szokásos keddi közös mókát ezúttal összekötjük egy pályateszttel és kipróbáljuk a napokban megjelent Virgina Raceway-t! A pályát a hamarosan induló GT3 bajnokságunkhoz teszteljük, ezúttal a GT2-es gépekkel!
Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! <#wink>#wink>
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5979
(Bocs de nem hagyhattam ki! No offense!) <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Inkabb az egesz supercar kategoria a pont semmire nem jo kategoria nekem :))) Neha eloveszem egy par korre valamelyiket , aztan annyi . Inkabb tolom akkor az utcai MX5-ot, vagy akarmit :)
SUV-ból meg csáládibó azért nem tudnak betenni olyan sokat, bevásárló meg még szerencsére nincs.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.18. 23:30:23
Az azert kemeny, megha abbol a fele kukaba valo akkor is ! :)
Valami palya nem lesz ?????
(mondjuk előtte azért még jöhetne a két ingyenes Mazda is :DD)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.18. 16:56:23
"Nulla tenaci invia est via"
Azóta találtam megoldást ami általában működik: ha nincs bepipálva az UI-is weblapjuk, akkor bekapcsolom, vagy ha épp be van, akkor ki és be. Próbáld ki, hátha neked is jó.
Mondjuk tényleg rendbe szedhetnék, ha már Kunosék nem csinálnak saját ilyet.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.16. 12:12:24
Az 1.8 óta tapasztalt valaki hasonlót?
Indításkor mindig 640x480-as képernyőfelbontás van beállítva, mindig visszaállítom a legmagasabbra és megyek minden gond nélkül,de ha kilépek és újra elindítom megint 640-es.
Viszont ha elfelejtem átállítani úgy is elindul, nem áll fenn az a probléma mint eddig, hogy nem indul, hanem fekete képernyő és visszadob a főmenübe.
Mindegy ez van, azért még bizakodok :)
De mivel eleg nepszeru (volt?!) es sokan hasznaltak(-nak:P), azert illene valami "tajekoztatas".
Steames accountom jó, és az rsr oldalon is rendben van a profilom... Érthetetlen számomra...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.09.16. 07:56:54
Szegeny sirva rangatta hazaig a tropa biciklit...
Iskola vett fel jegyzokonyvet, hogy a rendor mit intezkedett, nyilvan ismeros neki a terepszinure fujt P...azt le se irom ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.15. 12:21:37