42876

banner
  • sertrex
    Szerintem, mindenkinek elállt tőle a szava... azaz, lefagyott a billentyűje. :D
  • Fehercsoki
    Hol vannak a Porsche Pack 2 vélemények?
  • Alexease
    Ezekbol a " még legalább 1 évig fogják támogatni" info az, ami kicsit meglepo, bar ha 2018 vegen ki akarjak hozi az AC2-ot, akkor elotte 1 evvel mar nem feltetlenul eri meg tamogatni (fejleszteni) az AC1-et (max patch-ek es DLC-k).
    De ha akarnak ejszakat es esot (ami eleg alap lenne), akkor ahhoz ujra kell irni eleg sokmindent, igylazan csuszhatnak meg 2019 vegeig is;)))
    Abbol tuti nem lesz techpreview es earlyaccess, azt mar egyszerre erdemes kiadni mindharom platformra, aztan 1 honappal kesobb mar tolni is a DLC-ket;D
  • Fehercsoki
    Custom championship csak jövőre lesz, eső nem lesz mert nehéz jól megcsinálni, éjszaka csak AC2-ben, még legalább 1 évig fogják támogatni az AC-t, lesz ingyenes és fizetős content is, jelenleg 30 teljesen új autót fejlesztenek. Nagyjából ennyi az új információ.
  • Adebayor
    üdv.

Van magán a ptracker/stracker hotlapson kívül ami kezeli a logokat? Valami profibb cuccot keresek, amivel fel lehet vinni az eredményeket, meg bajnokságot csinálni.
  • goldboy
  • lac coo
    Basszus, rohan bizony !
  • Alexease
    Eppen ezen csodalkoztam en is, rohan az ido;)
  • lac coo
    Jah, ma van a dlc ?
  • goldboy
    Trailer
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.11.22. 15:05:14
  • goldboy
    1.10
    - New Porsche 718 Boxster S Manual gearbox (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 718 Boxster S PDK gearbox (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche Cayman GT4 (street version) (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 911 GT3 RS (street 991 version) (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 718 Spyder RS60 1960 (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 962C Short Tail 1985 (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 962C Long Tail 1987 (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 911 GT1-98 1998 (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche 919 Hybrid 2015 (Porsche Pack #2 DLC)
    - New Porsche Cayenne Turbo S (free bonus car)
    - Improved Porsche 911 Carrera S electronics
    - Improved Porsche 918 Spyder electronics
    - V10 street tyres for BMW M4 and Corvette C7 Stingray for comparison reasons (v10 still beta)
    - V10 street tyres performance improvements
    - V10 tyres for McLaren F1 GTR
    - V10 tyres for Mercedes C9
    - Improved Porsche 917/30 physics with more accurate data from homologation papers.
    - Corrected typos on Porsche Cayman GT4 Clubsport rear suspension toe link
    - Added vertical wing ("fin") simulation in Porsche 917/30
    - VR: now cockpit camera position is always on the driver eye position (this is overridden by the onboard camera settings)
    - Fixed WBCAR_TOP_FRONT not being modified by RIM_OFFSET
    - Fixed CX_MULT only using the last value in the INI for every compound
    - Added BRAKE_DX_MOD parameter to have slip ratio vs FX curve different on the brake side
    - Fixed some too low turbo volumes
    - Improved FXX K downshift sound
    - Added electronics tab in the car setup
    - Fixed ERS energy deployment wasn't resetting in Hotlap mode
    - Body work has now some flexibility when colliding with ground
    - Improved tyre load formula
    - Fixed Lock Controls penalty when player is AFK during race start
    - Added brake pressure setup options for all cars
    - Added vertical wings ("Fins") simulation
    - Added Energy deployment limit from a single front MGU
    - Added majorly IMO tyres temperature to shared memory
    - Fixed Porsche Panamera wrong alignment setup options
    - Fixed Lamborghini Miura long pitstop refueling time
    - Fixed Lamborghini Countach S1 long pitstop refueling time
    - Fixed rear damping ratio in Car Engineer app
    - Fixed Autoshifter shifting too early in race start
    - python new functions and members
    - getTrackLength()
    - Fixed Default ABS/TC and current ABS/TC level not being synchronized
    - Tyre explosion temperature is now configurable by modders by using the optional section in tyres.ini :
    [EXPLOSION]
    TEMPERATURE=350
    - Gamepad can now use legacy code for vibrations and speed sensitivity by setting USE_LEGACY_CODE=1 in system/cfg/assetto_corsa.ini
    - Enabled camera shake and g-force movements for OculusVR
  • tobias88
    Nekünk ugye csak prequal szerveren fontos, amikor eldől ki melyik szerverre megy, versenyen a vágás már nincs bekapcsolva. Mindenesetre egy újabb próbát megér, mert akkor is nagyon nagyon tetszett sokaknak a pálya
  • sertrex
    Hoztak egy két éve valami olyan szabályt, hogy csak előzésre vagy kikerülésre lehet használni, huzamosabban nem lehet ott autózni.
  • bardocz
    Hosszú egyenesben szerintem le lehet menni a széléig,csak annyira retek meg rossz minőségű, hogy nem használják, csak ritkán.
  • sertrex
    Elvette a kört, ha túl szélesre vettem. Úgy tűnik, hogy ezt már az új szabályokhoz igazították.
  • tobias88
    Mi ez a sisak cucc? Először azt hittem project carst nézek.

Vágást kezeli normálisan? Mentünk ősszel talán ezzel a verzióval és az volt a baj, hogy nem volt rendesen kezelve a vágás a hosszú egyenesekben például a pálya szélén
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.11.21. 15:13:05
  • sertrex
    Eddig a legjobb minőségü Le Mans 24 mod. Két nyomvonallal, sikánokkal és azok nélkül.
    Megmerem kockáztatni, hogy közel gyári minőség.

Letöltő link
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.21. 11:30:55
  • Alexease
    Ha mar Macau. Igy kell masodik helyrol, fejen allva csuszva megnyerni a futamot:D
  • Thread
    https://youtu.be/bHgInFBUrgE?t=241
    a redbull szárnyakat ad
  • Szabi #39094
    thx, megyek is tetőre rakni az audit :D
  • sertrex
    Volt már?

Letöltési link is van a videó alatt.
  • Ingy2
    Ja de nincs benne hogy a fekete fiesta fosta el az olajat és azért történt az egész :P
  • Alexease
    A szokasos eves oszefoglalo.
    12:42: az iditota:O

• goldboy
    Ja azért így én is elvezetném
  • b-type
    Azért ez így elég [email protected] tudom nekünk ettől jobb lesz-e, de nekik azért ez elég zsír :))
  • Szabi #39088
    csak kipróbálták, hogy van-e olyan jó az igazi mint a játékbeli.. :D
  • lac coo
    Polusban lattam a Seat kupas autot, hat eloben irto dogos !!! :)
  • lac coo
    Hat silan, Kunos ezert viszi a ceget, ilyeneket lathasson :))
  • goldboy
    Ezek már megint kezdik...
  • lac coo
    Ennyit tudok hozzafuzni ! :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.18. 13:10:43
  • macleody
    Radeon, virtual super sampling és azért használom mert szebb így a játék. Ugyanis bedöglött az FHD tv-m és egyelőre nincs kess másikat venni. Egyébként minden játék megy vsr-rel csak ez vacakol valamiért. Kellene, hogy a VGA dolgozzon jobban, ha már RX 480-ast vettem.
  • alma2
    ja a vsrt, psvr-nek olvastam, gondoltam mar megmokoltak, hogy menjen pc-n is. Akkor nem tudom mi az a vsr.
    De ha a nativ felbontasa a tv-nek 1360x768 akkor aztan semmi ertelme nagyobb jelet kikuldeni ra. Hiszen fizikailag nem tudja, ugysem megjeleniteni. Csoda, hogy engedi. Nem is ertem ez miert jo.Ha csak a kijelzod nem kepes downscaling-elni. szep magyar szo.
    Vagy nem lehet, hogy csak az nvidanal kapcsoltad be a supersampling opciot, ami betesz mindenfele "kamu" felbontast, amiket engedsz neki, amiben szamolja a kepet,(valojaban a megjelenitod nem is tamogatja) a jatekokon belul is latod, de a vegen kicsinyiti es 1360x768-ban adja ki a jelet. Mert utobbi igy mukodik. (Ugye a legszebb aa-s eljaras)

ui: Goldboy irtam meg egy privatot, ha ezt sem latnad :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.11.18. 13:01:36
  • macleody
    Szó sem volt oculusról. Egy mezei LCD tv-n játszanék. Natív felbontáson megy (1360x768) 2560x1440-ben szintén megy. 1920x1080-ban fekete képernyő.
  • Danecay
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én még a múltheti Extreme Digitálos akció keretein belül szereztem be 76.000 ft-ért :)

Valamilyen beállítási jó tanács jól jönne viszont mert a tegnapi próba során olyan volt mintha egy rezgős kormánnyal játszanék. Mintha egy rugó húzta volna középre a kormányt és rezgett a rázóköveknél, de semmilyen más erőt nem éreztem. Ránéztem ismét az FFB beállításokra a játékban, kikapcsoltam az alapértelmezetten aktív Kerb, Road, Slip effekteket melynek következtében már a rázóköveket sem éreztem. Mondjuk miután kitöröltem a Dokumentumokból az Assetto Corsa mappát és újra próbálkoztam már jobbnak tűnt.
    A G29-es kormányra visszatérve a Logitech Gaming Soeftware-ben a kormánykerékre vonatkozó ÉRZÉKENYSÉG mit takar? Én a mintavételezési gyakoriságra gondolnék de ez csak az én tippem. Alapértelmezetten 50%-on van, érdemes vagy kell e ezen bármilyen irányban állítani?
  • GPx8
    Hátha érdekes valakinek:
  • goldboy
    Bocs, de nem jelzett semmit, egyébként azzal.
  • lac coo
    SG nagyon sokszor nem jelzi, ha jön pm ....
  • alma2
    Goldboy: Privatot nem olvasol/latod?
  • alma2
    oo, nem biztos, hogy ertem amit irtal, de oculus eseteben, nativ felbontasan kuldi ki a kepet, es a menuben azt a felbontast allitod emelett, amit parhuzamosan a monitorra kuldjon. OttIgy vissza is lehet venni ezt. Amig volt itt a menuben hz allitas is, addig pluszban meg at kellett irni az video.ini-ben, 90 hz-re a frissitest, hogy annyival tolja, a felbontashoz nem kellett nyulni.
    Ha pici a felbontas, akkor oculuson a jatek kozbeni kivetitett menu merete valtozik, jelen esetben no. Ha nagyobb felbontasu kepet akarsz szamoltatni vele, akkor meg az oculus.ini-ben tudsz jatszani a szorzoval.
    De gondolom ezeket tudod.
  • lac coo
    Az jo buli lehetett ! :)