| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Thread #39281 >>>Ezert is gondoltam multkor arra, hogy sima kis rezgomotor, ami a 10 ezer forintos masszasratet ulo reszeben is van. beteve a seggem ala, a megfelelo vezerlovel, az is plusz nagy elmeny lenne, hogy a huplikon, razokovon meg-meg rezzen alattam.<<<
Assetto nagyon regi verziojaban az xbox controllerre olyan rumblet adott ki hogy egyik kanyarban a centrifugalis ero fuggvenyeben az egyik rezgomotor a masik kanyarban a masik mukodott, rakotottem a masszazsulesre, nem is volt rossz. [jobb-bal kulon, meg lehetett szokni, de ASSZEM RAZoko razas az nem volt]
Aki csak kontrolleren hasznalta valszeg nem ertettete, mert ugye az egyik motor lassan rezeg a masik gyorsan.
De hamar megszuntettek.
a legujebb assettoban pl. most kivette Kunos a motorfordulatra rezgest, ami nem is baj.
legjobb lenne ha konfigolhato lenne a rumble, de nincs tomeges igeny ra.