19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Az auto mukodes erzese (erosen) kulonbozhet a tobbieketol, de ez nagyreszt a "kapott" informaciokbol (gumi hang, kormany, FFB, FOV, sebesseg erzet), adodik. A mindenfele "trukkosen" beallitott cockpit nezetek is erosen "csalhatnak" az erzesen (dinamikak, mozgasok, sebesseg fuggo FOV vagy blur stb.).
Mivel a tapadas es a kanyar sebesseg erzet valoban "erdekesnek tunhet", tesztelgettem a beta-t, osszevetve mas progikkal. Es bar erzesre mas volt, mukodesre nagon hasonlo.
Pl. a korabbi fek teszt, iR-rel hasonlitva. A CARS2-ben ugy tunt tapad mint az allat es pikkpakk megall, de igazabol megsem:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Csak toltom sajna munka van:) -
Az FFB beallitasok es mukodes keveset, de folyamatosan valtozott a beta alatt, 1 honappal ezelott is. Az utolso beta utan nem tudom milyen, ezt a veglegeset meg nem probaltam. De igazabol csak az erossege esetleg reszletessege) valtozott default-on.
Valszeg probaltak a nepszerubb (gyakoribb, elerhetobb, olcsobb) kormanyokhoz igazitani, ne egy felmillios DD kormany legyen az alap, mert az a bellitas rangatos/rossz lesz egy "hagyomanyos" kormanyon kepest. Ez mar messze nem a 10 eves rF1 "effektezos" gumi/kormany/FFB megoldas.
Az alap beallitasokbol a RAW-t erdemes valasztani (az a nyers, reszletes, kozvetlen alapu). Ez a beta vegen "gyengebb" volt mint kellene, Custom-ra kellett tenni, es a harom beallitassal probalkozni. Miven nem effektezos, kormenyonkent erdemes/kell is kicsit piszkalni (nem rosszbol lesz jo, csak pl. nem lesz clipping es hasonlo). Hogy most milyen, nem tudom.
Mar lehet "mindent" menetkozben autobol allitani (menukbol vagy gombokra rakni, pl. a nezeteket es a FFB-t is). Erdemes hasznalni, tesztelni.
A kormany/FFB erzes/mukodes NEM lesz olyan, mint az AC/AMS/iR/rF2/R3E stb. – kinek mi tetszik. Ez inkabb az iR/rF2-hoz allna kozelepbb (a rendes "3D-s" gumi mukodes es egyebek miatt, de persze "olyan" sem lesz – nem rosszabb, csak mas!).
A kormany/FFB/gumi/tapadas tesztelesnel nem erdemes leragadni db1 autonal es 1db "kornyezetben" (szaraz, vizes, havas, tiszta vagy gumizott).
Tobb erosen eltero autot (regi-uj, erosseg, hajtaslanc stb.) erdemes meghajtani, felvaltva, egymas utan. -
No majd mondjad milyen ! -
endy papp #16353 Nálam 1 mp és indult minden,. 
Állítani igazából majd semmit nem kellett teljesen jó.
Max majd finomhangolni ezt azt.
Minden beállítás azon van amit a játék maga beállított értsd,grafika,kormány monitorok egyéb, használható jó.
A kocsi jól vezethető (jobb mint az 1) köze sincs az elődhöz pozitív irányba fejlődött,,mondom ezt hogy alapon van minden FFB egyéb.
Szerintem fél óra után nem lehet teljes átfogó képet alkotni.
A menü jól átlátható,még a virtuális tükröt kell megtalálnom...ha van
Amit elsőre észre vettem a replay tv kamera nézetben majd felére esik helyenként az fps ,nem tudom de ezen része fura.
-
Köcsög vagyok de kijött a "demo":))) -
nálam az előtöltött játék vagy 30 perce készíti elő az első indítást , most meg már nem tudok odaülni kipróbálni:) -
Nekem még kell jó pár nap, talán egy-két hét, mire mindent felfedezek benne. Mondjuk előnyben van aki rendszeresen játszott a PC1-gyel, mert jobban megtalál mindent, de azoknak is akad sok újdonság, amit érdemes kipróbálgatni, mielőtt elkezd élesben versengeni...
Ja! Ezt csak a menüre értettem.
-
JonasSandor #16349 Ultrabrutál, de csak maxon van minden akkor. Lowon ocsmány a grafika.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.09.22. 07:29:02 -
Most mondjatok milyen, meg van idom szogeket szorni az utra, hogy a futar ne tudjon idejonni ...! :) -
unrealnoise #16347 Wow, just wow. Tudom ez PC-s fórum, de azért megosztom PS4 Pron mit tapasztaltam. A fizika kurva jó, kurva élvezetes kontrollerrel. Bár érdemes átállítani valami ilyesmi módon a dolgokat. youtube
Én nagyon elleszek, idővel talán kormányt is újra beszerzek, nekem nagyon fun, nem egy "ökörködős játék" az tény, ésszel kell vezetni kontrollerrel, kanyarodás közben nem nagyon fékezni, de nekem nagyon átjön, a HUD elemek nagyon tetszenek, a menü, az UI állat, a szektoridők kijelzése bitang. Vannak negatívabb dolgok is, de azok eltörpülnek a brutálisan pozitív összkép mellett...
-
Még 35 perc. -
Dede, mostmár igen, ha preload megvan. Kösz! -
unrealnoise #16344 Éjfél, nálam PS4-en vissza is számol. Steamen gondolom akkor nem? -
fb #16343 elvileg ejfeltol lehet tolni -
Ma este (éjszaka) már játszható? Vagy csak holnap délelőtt / délután? -
MooneyR #16341 Érdemes lesz frissíteni a vidkarit (Nvidia)
"Game Ready
Provides the optimal gaming experience for Project Cars 2, Call of Duty: WWII open beta, Total War: WARHAMMER II, Forza Motorsport 7, EVE: Valkyrie – Warzone, FIFA 18, Raiders of the Broken Planet, and Star Wars Battlefront 2 open beta" -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.21. 14:18:31 -
-
-
Itt a gyari, bazinagy felbontasban:)
-
"We’ll try to get in touch with EA in order to see whether they are interested in sharing their side of the story."
És mire számítanak?
Majd azt mondja az EA, hogy igen, mi tényleg egy a**hole vagyunk. 

Amúgy, kössz EA! Nélkületek, nem jött volna létre a pCARS! :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 21:07:03 -
Ian Bell on EA and Need for Speed: Shift 3: “They tried to f*ck us over, we have no respect for them” -
Már előtölthető. 35.3 GB. :)) -
unrealnoise #16333 Jogos, ezt utálom én is, ahol csak tehetem a hivatalos csatornák tartalmát osztom, mert nyilván azok dolgoztak vele, legyen meg csak a nézettségük. De valahol jó az ilyen megosztogatás is. Több emberhez eljut a tartalom, mert lehet valaki a hivatalos Project Cars youtube csatornára nincs feliratkozva, ellenben valami játékos-videós, szimulátoros csatornára meg igen.
Amúgy baromi ütős trailer lett, kár, hogy levették. -
Úgyis feltöltik négyezer noname fis-fos oldalra, mintha bármit is tett volna érte a nyomorult és nem lenne ott a hivatalos oldalon, akihez tartozik a tartalom.... -
unrealnoise #16331 Mondjuk ezt nem értem miért törölték... Talán az "Available Now" miatt? Én fent hagytam volt már. Mert végül is elérhető, holnap már lehet előtölteni... -
Talán ezt nem törlik.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 17:37:40 -
KIRÁLY! Nagyon hangulatos!
-
-
Miért? Melyik progi tudja már ezt? 
Egyébként még a PC1 fejlesztése alatt, felvetették egy SimPro DLC ötletét. De egyelőre a Madness motor se kész egy mindent részletet átölelő fizikára. Talán majd a PC 8 környékén.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 14:07:21 -
goldboy #16326 Olyat nem lehetne csínálni, hogy egy kapcsolót állítok a programban a részletesebb fizikáért, a program meg kiírná OK, de cserébe leveszem
a réti sast a fa tetejéről, meg -2 hőlégbalon...
-
Egy korábbi ( #16312 ) hsz-re reagáltam. Nekem eszembe se jutna a kettőt összehasonlítani. Nem szoktam kontrolleres autósjátékokkal játszani.
-
Forza szerencsére egy db percig sem akart soha sim lenni így még szép hogy más autós game veri amiben egy csipetnyi sim jelleg van.. -
Legalább is, ha a mai és holnapi napot számoljuk. Inkább másfél nap.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 12:20:34 -
Kipróbáltam a Forza 7 demót, hogy lássam azt az irányt ami felé megy állítólag a PC2. Ennél a PC1 is fényévekre előrébb van a szimulátorok irányába és azt mondják, hogy a PC2 jobb lett. Most már tényleg lehetne péntek. :)) -
Mai színes.
-
Nálam egyszerű a képlet, én az első részhez fogom hasonlítani. Fizika, gumifizika, FFB, AI az elsődleges szempontok.
Továbbá kíváncsi vagyok a Live Track 3.0-ra.
Amit már tudni, hogy a Multiplayer rész sokkal jobb lett, a pálya felhozatal még jobb lett és a Porsche, Ferrari, Lamborghini belépésével még jobb lett az autó kínálat is, főleg hogy bővítették a multi class rendszert. A karrier meg az AI-tól függ, hogy játszható-e vagy sem. Sajnos az egyben nem tudtam végigjátszani, mert nagyon hullámzó volt az AI teljesítménye. Néhány autótípusnál jókat lehetett vele küzdeni néhánynál meg nem. Bővítve lett a különböző versenyek szabályrendszere is. Remélem az idegesítő lassítgatást kivették belőle. Jó pont hogy lesz manuális boxutca és felvezető kört is lehet menni, ahol végre számít, hogy ki mennyire tudja bemelegíteni a gumijait. Gumifizika!!! Remélem nem scriptelt vacakkal szúrják ki a szemünk. Azt is tudni, hogy karrierben scriptelt lesz az időjárás. Ez alatt azt érthetjük, hogy verseny alatt dinamikus, de ha többször futjuk ugyanazt a versenyt, akkor mindig ugyanazok a körülmények lesznek. Szóval adott verseny mindig esős vagy száraz vagy mixelt száraz-esős lesz. De mondjuk ez is csak egy kisebb gond mert nem hiszem, hogy nagyon sok olyan ember lesz aki, mondjuk hússzor végigtolná a karriert. Minden esetre, amiket már lehet tudni azok közül is rengeteg a pozitívum az első rész ellenében, bár én azzal is jól elvoltam.
Ha meg valaki iR/rF mélységű autóműködésre számít az szerintem csalódni fog, mert a fizika továbbra is az első rész irányát követi, legalábbis a videókból tesztekből ez jött át. De már csak 1 nap és 13 óra van hátra, hogy személyesen is meggyőződjünk róla. ;)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 10:51:03 -
Nem aksrom em hasonlitgatni, ha allandoan kibombaz az aI, majd lemarad itven metert az nem jo, minek hasonlitgatni.
Amugy sok videot neztem, ami lejott az az hogy, a palya autok rettenet tapadnak, a kissebbek mar nem annyira. AI favago, buta. Hangok elso reszhez hasonloan eleg idegesitoek sokszor.
A legnagyobb kerdes itt az, hogy hogyan mukodnek majd a gumik, idojaras , ai stb.....
Ezekben volt igazan harmatgyenge az elso resz. -
Sokaknak nem fog tetszeni, az boritekolhato;)
A tovabb fejlesztett, jobb, hasznalhatobb dolgok azonnal termeszetesnek tunnek majd mindenkinek (foleg a kismillio video alapjan), igy azok nem jellenek meg a pozitiv oldalon. Logikusan (szokas szerint) mindenkinek csak a negativ reszek lesznek "emlekezetesek";)
Hogy kinek mi, az valtozo: auto kezeles, FFB, AI, online hasznalhatosag, fps, 3 monitor vagy VR, karrier stb.
Es persze a hasonlitgatasok. Mindig kell valamihez, kikerulhetetlen, foleg ha van valakinek valami "kedvence" (hasznalatban vagy koncepcioban).
Bar nehez, de talan segithet az instant fikazas elkeruleseben, ha valaki "halmazokat" allit fel a kulonfele "koncepcioknak" (AC, iR, rF2, R3E, es bar meg kodos es furcsa lehet, de a Forza is beszall a dologba). Mar most felesleges a CARS2-ot megprobalni beletomkodni barmelyik koncepcioba, mert nem fog mukodni;D
Nem raketatudomany, igy szerintem azonnal belathato, hogy az iR/rF2/R3E azonnal "kihullik", es csak kis reszben fedik egymast a halmazok. Valszeg sokan majd az AC-fele halmazba probalnak belegyomoszolni es/vagy azzal minnel nagyobb kozos szeletet "kijelolni". Persze az sem fog mukodni, eleg csak olyan dolgokra gondolni, ami valszeg meg az AC2 almaiban sem szerepel (ilyen szintu livetrack, teljesen dinamikus evszakok, napszakok es idojaras, karrier, szabaly rendszerek stb.).
Ezeket azert erdemes fejben tartani az "osszehasonlitasoknal", egyreszt pozitiv dolgok barhogy is mukodnek, masreszt alapjaban befolyasoljak a koncepciot es a mukodest (fps, kinezet, megjelenites, autokezeles stb.).
A legfapados osszehasonlitaskent: konnyu ugy gyorsnak (fps) es "bug-mentesnek" lenni, ha valami nem tud napszakot (dinamikus vilagitas), rendes realroad-ot (megjelenites, szamolasi igeny, online, gumi/auto kezeles) vagy idojarast (animaciok, tukrozodesek [brutal gepigeny], gumik, autokezeles, AI, szabalyok stb.).