19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Nem próbálgattam a beállításokat, szinte minden medium, csak néhány dolog van highon, a textúra meg a car quality biztosan high, a particle density pedig low.
lac coo: Szerintem azért a néhány ezresért kár várnod, inkább próbáld ki te magad. Tapadást én nem éreztem túl soknak, bár csak néhány autót próbáltam, az sem igaz hogy mindent meg lehet fogni, AC-hoz képest nem érződik úgy hogy jobban tapadnak az autók, vagy hogy jobban alulkormányzottak, bár teljesen felgumizott pályához még nem volt szerencsém.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.22. 13:18:00 -
Senki se dolgozik es mindenki VR el tolja, ez van ! :))) -
Indítok SG HUN néven egy lobbyt. Egyelőre nyílt szerver, hogy minél többen gumizzák, persze ilyenkor nincsenek annyian. Szóval akinek van kedve csatlakozzon. 10 percen belül elindítom. -
Haaat ahogy olvasom itt ott, lehet varok en a kod lekaparassal, meg el lehet adni felaron.
Azert sokak szerint rettenet sok a tapadas, illetve mindig visszaal egyenesbe. -
a VR -es grafikai beállításokat le tudnád írni?
(mondjuk eddig nekem is tetszik VR-ben , de hátha van még valami tuti beállításod:) ) -

-
2 óra játék után nekem nagyon tetszik, VR-ben is elég szép amellett hogy viszonylag jól fut (AC valahogy sokkal csúnyább VR-ben mint VR nélkül), sok részlet látszódik, a menüket is nagyon szépen megcsinálták. T300-al próbáltam, FFB-t Raw-ra állítottam, Gain 55, minden más maradt az alap értéken, így érzésre eléggé informatív az FFB, "mindent" lehet érezni (BAC Mono-t és a BMW M1 "tuningolt" változatát próbáltam), fizika is elég jónak tűnik, nem teszteltem részletesen de nem tűnik rosszabbnak mint mondjuk az AC, érződik hogy elég komoly az új gumi fizika. Néhány bug azért van, pl. azok a menük ahol görgetni kell lefelé hajlamosak az ugrálásra, ezen kívül néha villognak az árnyékok.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.22. 12:38:49 -
Pitti #16390 Ennyien szabit vettetek mára vagy mivan? Mondjuk Sertrex biztos, Őt ismerjük, de a többiek?
-
Elvileg azon még kellene futnia. De ahány pécé, annyifajta és annyiféle szoftver van rajtuk. Nehéz megmondani. A DX12 API-n futó DX11-re lett írva a játék, az is bekavarhat. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 12:35:49 -
ManoNegra #16388 Igen, win7 64 bit ultimate. -
A Win 7 lehet, hogy necces lesz, másoknak is. Gondolom, 64bites hetesed van. -
ManoNegra #16386 Nekem egyelőre nem akar elindulni. Először a Comodo blokkolt pár fájlt, azokat engedélyeztem, de semmi. Azt írja, hogy szinkronizál, aztán nem történik semmi. Újraindítottam, rendszergazda módban indítva, Comodo kikapcsolva, sehogy. Másnak megy win7-tel? Kezd kiakasztani. -
Lehet, hogy bugos ez az esős cucc. Nincs összhangban a látvány és a fizika. -
unrealnoise #16384 Persze, nem is totál komolyan írtam, de franc tudja mennyi lehet kész... Mondjuk tény, hogy hatékonyságra az a legjobb, ha az eredeti "kiadásra szánt" pályák/autók mellett legyártják a többit is. Nehezen hinném el én is, hogy most pár ember ottmaradt aztán tákolgatják...
Tartalomra így sem lehet panaszunk. Plusz ez az üzleti modell érthető. Egyre többet, egyre jobbat várunk, a játékok ára még ugyanannyi mióta... Miközben egyre több és egyre jobb szórakozási alternatívák vannak. Ingyenes játékok (LOL, WOT), netflix, stb..stb...
Szóval én inkább rohadt mód örülök a plusz pályáknak. Hihetetlen csomag pedig így alapon is. -
nekem eddig bejön:)
T300-nál az immersive ffb-t javasolták Assetto-s fórumon így azzal próbálgattam...nekem így nagyon hasonló volt az AC ffb-hez ,autókezeléshez amiket kipróbáltam
aztán toltam egy esős versenyt : gondolom esőgumit rakott így elég stabil volt a kocsi, aztán megpróbáltam softot felrakni menüben és az se tűnt sokkal csúszósabbnak...
viszont 1-2 kör múlva durván érződött h itt bizony esik...
olyan volt mintha abban a pillanatban kezdene el esni amikor kezdődik a verseny( vizuálisan meg olyan mintha régóta esne) -
Utoljára szerkesztette: Nyers, 2017.09.22. 12:18:36 -
Nem csinaltam listat a kesz beta cuccokrol es a vegleges tartalmarol, de erosen ketlem, hogy majd most kezdenek autokat es palyakat gyartani hozza;) -
Mégis összefutottam a boxutca személyzettel. Vaklárma volt. 
-
Ezt is átállítottad "NO"-ra a Gameplay optionsban?
-
Mozes #16378 Ha most van már olyan mint az PC1 és több tartalom van benne (Ferrari, Porsche, stb.), már megérte nekem, mert ennél csak jobb lesz. Nekem az PC1 is nagyon bejött, simán megérte az árát. -
Mondjuk a PC1 virágboltiban se volt FFB. :)))
Nálam semmi baja az FFB-nek. Még a nekem röpülő tárgyak is elég komolyan odaütöttek, mikor az előttem haladó AI az Azur Coaston nekiment az útszéli terelőnek. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 11:44:35 -
A boxutca személyzet is hiányzik, vagyis én még nem találkoztam velük.
Ha jól belegondolok jelenleg ugyanazt tudja, mint a PC1, kevesebb buggal, jobb FFB-vel, fizikával, feljavított menüvel. Talán a gumifizika is jobb, de ehhez több teszt kell. Alapjában véve ez egy PC1 javított kiadás, így az online championships nélkül, egyelőre a boxutca személyzet nélkül.
Szerencsére annyival jobb az egynél, hogy nem kezdek el ideggörcsöt kapni, de tényleg kíváncsi leszek, hogy bekerülnek-e a hiányzóficsörök. És még hátra van a Live Track 3.0 tesztelése is, amihez legalább egy fullos versenyhétvégét kellene lenyomni.
Még pozitív vagyok, mert a számomra fontosabbnak minősített részek jók.
-
... azt hiszem megint ket szek koze sikerult ulnom. PC2 vs forza Igy marad a dirt rally meg az AC, fo csapas iranynak.
Elinditom vauuu, igy kellett volna megjelennie az elso resznek, utolag bedugott vr-t is latja, kormanyt esszerubb menuk, nagyon reszletesen be lehet allitani mindent. vr-re rendesen figyeltek rendesen lehet latni mindent, visszapillantoban is valtozik a nezet, kulon izlesesen kis extra hudok vr alatt, ez nagy piros pont. Gyorsan tolt, nem szarozik stb.( Bar ezt az ingyenes egy ember altal hobbikent fejlesztett vr tamogatas rbr ala is tudja.)
nordschleife, napos ido, kinezetre hat, meg az ac-nal sem szebb. szoval elmegy, performancia ahhoz kepest a beke segge alatt van. gyakorlatilag nem tudom, hogy allitani, hogy ne legyen reprojection vr alatt.
FFB mind a harom modot nezegetve, semmi visszajelzes a megcsuszasrol, sulyathelyezesrol, a tipikusan atmegyek a utszeli razokoven, meg csak nem is erzem. Persze ez igy out of the box, szoval lehet ini file-okat editalni, ami segithet. Forzaban klasszisokkal jobb, tobb informaciot ad gyarilag, ac-rol nem is beszelve. Nalam a szim a vezetesi elmenytol lesz az, nem a koritestol, legyen benne kihivas, lehessen megtalalni a hatarokat, majd azokat feszegetni. Par kort letolva egy lotus szivarral, meg a ktm-mel, tiszta ovoda, megcsuszni, besokallni nem lehet, nem meg fogni a leghihetetlenebb helyezetekbol, egyszeruen nem tudtam, barhonnan barmikor vissza lehet hozni a kocsit, mintha cernan huznak. mar mar fajdalmasan, ebben is klasszisokkal jobb meg a forza is a nissan-t, nezve.
Szoval ez egy igen arkad jatek az en szempontombol. Lehetne csinalni videot, ahogy rangatom 200-nal a kormanyt jobbra balra, kb semmi nem tortenik a kocsi megy egyenesen, esetleg kicsi csuszkal de a tapadast sosem vesziti el ugy, hogy ne lehetne siman kontrollalni. Tobbszor is megneztem, biztos ki van kapcsolva az osszes segitseg, mert hihetetlen. Ez a taknyos csuszkalas, plusz a hang ahogy sokan irtak nem is tudom hova tenni.
Ami viszont poziti csalodas meg az a.i. e rovid teszt alatt, kerulgettek, lattak, nem mentek at rajtam, hajtottak stb. Ez a forzaban ugye nagyon bena.
Remelem masoknak jobban bejon majd, foleg azoknak akik megvettek elore.
Persze meg egy picit probalkozom, hatha az en keszulekemben van a hiba, meg varok par patchet.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.22. 11:36:10 -
Ezt válaszolták a kérdésre, a hiányzó online championship kapcsán.
"It's postponed... It will launch at a later date
And no, no ETA yet... But it will come... "
Ezek szerint nem készült el vagy valami hiba lépett fel vele kapcsolatban.
Mindenesetre ez volt az egyik leghúzósabb fejlesztés, mert az elsőben is a multi volt a leggyengébb láncszem.
Akkor várunk.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 11:09:23 -
GTX 1060 / RX 580 szintű kártyán valaki meg tudja erősíteni, hogy eszméletlen simán fut - 100+ FPS <--- 1080p / ultra / SMAA high.
Viszont replay visszanézésnél jóval kevesebb, többet eszik ugyanazokban a nézetekben is. Erre létezik valami magyarázat - nem vettem észre, hogy szebb lenne vagy ilyesmi. -
unrealnoise #16372 Baromság, lehet kész sincs belőle szinte semmi. Tervek vannak, és majd összehozzák. :)
Alma2: Forza meg a multi? Fasorban sem lesz a pCARS2-jöz képest. :) Ha részleteznem kell miért, akkor tényleg nézz jobban utána... -
Én még ki se próbáltam az esőt, havat, miegymást. Még mindig az FFB-vel, kormányzással/kezeléssel ismerkedek. -
endy papp #16370 Én igen még tegnap... -
Az új NV drivert felrakta mindenki? (Értelemszerűen AMD-sek nem) ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 10:28:34 -
Mondjuk az egynél se az jött ki, amit a fejlesztés alatt már használtunk, nem csak tartalom, hanem nem az utolsó build, hanem egy korábbi. Gondolom azt stabilabbnak itélték. Itt viszont már a hivatalosnak mondható bemutatókon is szerepelt az Online Championship.
-
endy papp #16367 Akkor ott valami nagyon érdekes nálam a tócsában majd megáll a kocsi...DDD. -
endy papp #16366 Nálam sincs de ami érdekesebb az első online versenyen kidobott egy "bug report" hibaablakkal az asztalra azóta egy versenyhez-lobbihoz nem tudok csatlakozni,ennyit az onlineról....
Esőben fele az fps...az 1-nél ennyire nem volt durva,igaz még 30-40 között is "játszható"
Nem tudom de valahogy az az érzésem,még ez sincs igazából befejezve ,"nincs kész"...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 10:24:03 -
Nálam meg tócsák nincsenek valamiért, de még az út sem lesz vizes, pedig esik az eső. -
Azert a megjelenes napjan igy kicsit erdekes;) Ez olyan, mintha most vetted meg dargan, de itt (lesz) egy csomo minden, amit kiszedtunk belole de majd megveheted hozza. -
Az én verziómból hiányzik az Online Championship ablak. Másnál?
Vagy kivették az utolsó pillanatban.
-
Project CARS 2 - Season pass
-
"A kormany/FFB erzes/mukodes NEM lesz olyan, mint az AC/AMS/iR/rF2/R3E stb. – kinek mi tetszik. Ez inkabb az iR/rF2-hoz allna kozelepbb (a rendes "3D-s" gumi mukodes es egyebek miatt, de persze "olyan" sem lesz – nem rosszabb, csak mas!)."
Nekem inkább az LFS jutott eszembe, ha hasonlítom valamihez, főleg miután kipróbáltam a Rally Crossot(csak egy-két kör, egy autó,egy pálya). :))
-
Erre mondjuk en is ra szoktam vagni, van 2 orad steamen kiprobalni, vagyis van demo, All ott sok penzem a walletemben, de minek vegyem meg ott, ha mashol 2/3-ad aron is meglehet. na mindegy mar csak percek kerdese.
De pl a forza 7-nel sikerult olyan demot osszehozniuk, hogy az allad leessen, az biztos ez a kozelebe sem er kulcsinre, de a 2 koros versenyek, es fixen esoben, rohadtul nem lehet a lenyeget megtudni belole. Igy mint a bolondok elkezdtem visszafele kocsikazni szembe a forgalommal, mivel az osszes palyaszabaly hianyaban szenved a jatek, igy barmennyit lehet :) De az ai annyira lelombozo es kritikan aluli, hogy nem nagy elmeny forgalommal vezetni. Pedig ez aztan mindig errol szolt.
Ok ok ha itt is ez lesz a helyzet, ott a multi, de az a forzanal is adott lesz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.22. 09:38:48 -
Nem a warez a problema fo forrasa, hanem hogy mostanaban nem divat demot kiadni. Persze nem ismerek statisztikakat es jos sem vagyok, igy nem tudom: mennnyien ragadnak le a rendes demo hianya miatt a warez-nel, meg ha ha teszik is nekik; es mennyien lennenek azok, akik a rendes demo utan megvennek vagy eppen hanyagolnak. Es persze mennyien vannak, akik a rendes demo hianya miatt azonnal megveszik es "bukjak":D -
miert lennel az. Az elso reszet elorendeltem, mielott ideert volna, kiprobaltam a demot, mondtam is le azonnal, hiaba igertek minden foldi jot.
A szavuk hitelesseget vissza kell nyerni.
Steamen igen vegyes a sok velemeny, ami inkabb negativba hajlik a masodik resznel, igy epp most fogom en is kiprobalni, mielott dontok.