Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.24. 12:25:38
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
"Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezzel a programmal mi lesz... :/"
Segítek. Megmondom, hogy mi lesz ezzel a játékkal. Szeptember 22-én megjelenik és bárhogy is döntesz az égvilágon semmi hatással nem lesz rá. <#idiota>#idiota>
A továbbiakban meg otthon a kedves családoddal próbálkozzál ilyen hangnemben, meg az új SG-s barátaiddal, de ha lehet maradj meg abban a topikban, mert ez fajta megnyílvánulás csak ott honos. <#idiota>#idiota>
A videók között rengeteg kormánnyal játszott van, de ehhez előbb meg kellene őket nézned és valódi érdeklődést kellene mutatnod, nem csak flémelni és trollkodni idejárni. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.24. 07:19:59
Part 1: #15672
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.24. 01:08:50
Na jó, nem trollkodni akarok, a problémát meg nem én okozom majd, hanem az SMS (meg a sok Vér Pistike).
Valószínű, hogy a fenti mondat elkerülte a figyelmed.
A problémát te okozod magadnak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.23. 23:34:47
Ha gamepad-ra lesz optimalizálva, akkor én hiába használom kormánnyal, az megint nem szimulátorhoz fog hasonlítani, hanem egy átlagos "driving game"-hez.
A PC, éppen úgy mint az AC, pécére és kormányra van fejlesztve az elejétől. A konzolok kaptak átiratot. Éppen fordítva a megszokott AAA-s, multiplatform címekhez képest.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.23. 19:43:26
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ja, hogy nem autószalon kinézetű? Hááááát, semmi se lehet tökéletes.
A Forza inkább a CM F1 szint, csak nincs bekorlátozva a FIA által. <#idiota>#idiota> Bár az is lehet, hogy ez a védőduma CM-nél arra, hogy nincs bennük semmi kreativitás. A FIA nem engedi!!!! A Forza inkább az öröm autózás feelinget adná, ha jó vezetési élmény lenne benne, itt leginkább az Apexből merítem a tapasztalatom, viszont ennyi pénzért amibe ez a játék kerül, nem kívánok más részekből is tapasztalatot gyűjteni. <#eplus2>#eplus2>
De végül is hamarosan itt a PC2. Szóval nem is igazán kell azon agyalnom, hogy melyiket válasszam. Meg hát idő se lenne ennyi játékkal játszani így a legkevésbé fájó címek kimaradnak a jövőben. CM-től többé nem veszek, legfeljebb, ha olyanok akiknek adok a véleményére nem állítják, hogy valóban egy jó F1 játék lett belőle, de akkor is csak úgy, ha van egy izmos leárazás, mert már szerintem így is bőven kifizettem nekik egy jó játék árát, csak még nem kaptam meg. <#idiota>#idiota> Forza, GT csak inkább kíváncsiság szinten érdekelt eddig is, de azért nem veszek PS-t. Hál'isten XBOX címek már jönnek is PC-re, talán egy HALO-t majd veszek. <#eplus2>#eplus2>
Raceroom nem tetszik, Automobilista megvan, de nem érdekel. A régebbi címeket meg már elő se veszem.
Ami masszívan marad, az az rF2, AC, CARS. Szerintem... Ezek mellett másra nincs szükség.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De azert a CARS2-tol sem rossz (foleg hogy PC-gyokeru es "csak" a masodik eresztes) a ~200db auto.De palyaban azert a CARS (elvileg) jobban all, ami sokat szamit.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MINIMUM:
Processor: 3.5 GHz (3.1GHz?) Intel Core i5 3450, 4.0 GHz AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX680 or equivalent
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Sound Card: DirectX compatible sound card
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i7 6700k
Memória: 16 GB RAM
Grafika: NVidia GTX 1080 or AMD Radeon RX480
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 50 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX compatible sound card
project cars 2
rendesen odabasz neki
Ezen se lehet megállapítani? Nekem fix képnek tűnik.