Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex

<#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.24. 12:25:38

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
Egy újabb kormány + VR videó. <#eplus2>

sertrex

sertrex
Mondja az, aki idejön egy ilyen beszólással.
"Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezzel a programmal mi lesz... :/"
Segítek. Megmondom, hogy mi lesz ezzel a játékkal. Szeptember 22-én megjelenik és bárhogy is döntesz az égvilágon semmi hatással nem lesz rá. <#idiota>
A továbbiakban meg otthon a kedves családoddal próbálkozzál ilyen hangnemben, meg az új SG-s barátaiddal, de ha lehet maradj meg abban a topikban, mert ez fajta megnyílvánulás csak ott honos. <#idiota>

A videók között rengeteg kormánnyal játszott van, de ehhez előbb meg kellene őket nézned és valódi érdeklődést kellene mutatnod, nem csak flémelni és trollkodni idejárni. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.24. 07:19:59

Adam Jonas
Najó, szájkaratézz csak szépen, nekem a hétről elég volt a sok hülyéből 😊 Inkább posztolj pCARS 2 videókat, amivel kormánnyal tolják, és lehetőleg nem casual gamerek. 😊

sertrex

Part 1: #15672
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.24. 01:08:50

sertrex
Vér Pistike. <#conf> Húúúú bazzz! Te még itt tartasz? <#idiota> Hány éves vagy? <#idiota> Látom indul a trollvonat. <#banplz>

Adam Jonas
Igen, láttuk a pCARS 1 esetében is, mennyire kormányra volt optimalizálva <#idiota>

Na jó, nem trollkodni akarok, a problémát meg nem én okozom majd, hanem az SMS (meg a sok Vér Pistike).

sertrex
"A PC, éppen úgy mint az AC, pécére és kormányra van fejlesztve az elejétől."
Valószínű, hogy a fenti mondat elkerülte a figyelmed.
A problémát te okozod magadnak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.23. 23:34:47

Adam Jonas
Látom nem érted a problémám.

Ha gamepad-ra lesz optimalizálva, akkor én hiába használom kormánnyal, az megint nem szimulátorhoz fog hasonlítani, hanem egy átlagos "driving game"-hez.

sertrex
Nem hiszem, hogy van ok a kétségbeesésre. Nem mindenkinek futja kormányra. A Gamepad olcsóbb is kényelmesebb is. Attól te továbbra is használhatod kormánnyal. Online publikon meg eddig is vegyes volt, ha meg ligázik valaki, ott úgyis mindenki a liga kiírása szerint használja.
A PC, éppen úgy mint az AC, pécére és kormányra van fejlesztve az elejétől. A konzolok kaptak átiratot. Éppen fordítva a megszokott AAA-s, multiplatform címekhez képest.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.07.23. 19:43:26

Adam Jonas
Videók alapján jobbnak tűnik, mint az 1, ugyanakkor meg eléggé kétségbeejtő, hogy mindenki gamepad-dal tolja ki a videókat YT-ra...

sertrex
Én a Delux Editionnal szemezek. Benne van a játék, a Season Pass + a Season Pass Bonus. Nem akarom egyik plusz tartalmat se kihagyni.

Nekem jó lesz az is ami a steamen van verzió.Egyébként a hrk-n 34 euro.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

sertrex
Sose tudjuk meg. <#zavart1>

Ez még nem jelenti azt,hogy volt nekik akár 1 darab is,lehet,hogy csak a pc-s verzióból kaptak,a többit meg kirakták,hogy úgy tűnjön mintha lett volna belőle.De az is lehet,hogy én tévedek.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

sertrex
<#conf><#confused><#nemtudom>

Adam Jonas
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezzel a programmal mi lesz... :/

sertrex

sertrex
A hivatalos oldalon azt írják, hogy ezer darab kerül forgalomba ebből. Nem tudom hozzánk ebből mennyi jutott el, de ennyi pénzért nem hittem hogy egyet is eladnak nálunk. Ebből is látszik, hogy van itt pénz. <#idiota>

Alexease
144000Ft es elfogyott?!:0 WTF?!😊)) Vagy nem is volt😊
sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex
Project CARS 2 Career Mode Gameplay Walkthrough Part 1 - BOTTOM TO THE TOP

sertrex

sertrex

sertrex
Emeletes kaland

<#idiota>

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex
Ilyen random tartalommal az AC azért valamivel jobb választás. Jó FFB, jó irányíthatóság, jó vezetési élmény.
Ja, hogy nem autószalon kinézetű? Hááááát, semmi se lehet tökéletes.
A Forza inkább a CM F1 szint, csak nincs bekorlátozva a FIA által. <#idiota> Bár az is lehet, hogy ez a védőduma CM-nél arra, hogy nincs bennük semmi kreativitás. A FIA nem engedi!!!! A Forza inkább az öröm autózás feelinget adná, ha jó vezetési élmény lenne benne, itt leginkább az Apexből merítem a tapasztalatom, viszont ennyi pénzért amibe ez a játék kerül, nem kívánok más részekből is tapasztalatot gyűjteni. <#eplus2>
De végül is hamarosan itt a PC2. Szóval nem is igazán kell azon agyalnom, hogy melyiket válasszam. Meg hát idő se lenne ennyi játékkal játszani így a legkevésbé fájó címek kimaradnak a jövőben. CM-től többé nem veszek, legfeljebb, ha olyanok akiknek adok a véleményére nem állítják, hogy valóban egy jó F1 játék lett belőle, de akkor is csak úgy, ha van egy izmos leárazás, mert már szerintem így is bőven kifizettem nekik egy jó játék árát, csak még nem kaptam meg. <#idiota> Forza, GT csak inkább kíváncsiság szinten érdekelt eddig is, de azért nem veszek PS-t. Hál'isten XBOX címek már jönnek is PC-re, talán egy HALO-t majd veszek. <#eplus2>
Raceroom nem tetszik, Automobilista megvan, de nem érdekel. A régebbi címeket meg már elő se veszem.
Ami masszívan marad, az az rF2, AC, CARS. Szerintem... Ezek mellett másra nincs szükség.

Totti5
Teljesen mások az autók, főleg kategóriánként, de a Forza egy másik játék, más erényekkel, más közönségnek. Tartalom az brutális, mert a Forza 3 óta építik azt. Ami ezen kívül még durvább hogy a 700 autó az utolsó csavarig szinten van ami bemutatóteremben meg lehet vizsgálni, rengeteg autónál a motorteret is, de minden autónál a belsőteret és a bőr varrásokat... ebben más karrier van, más szisztéma, máshogy szórakoztató.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sertrex
Azt írja, hogy később lehet akár 700+ autóm is. Minek? Nem lesz mind a 700 autónak egyéni fizikája. Ha átülök egy Porscheból egy Bugattiba nem fogom élvezni az ebből adódó különbséget. A Forza Apexben már megtapasztalhattam, hogy se a kormányzás, se az FFB nem nyújt olyan élményt, hogy tényleg vágyjam vezetni az összes autót. Inkább volt olyan, mintha egy autót vezettem, akkor az összeset vezettem érzés. Persze ebben van némi túlzás mert azért van különbség, de az inkább amolyan elállítgatom ezt is, azt is, hogy mégse legyen egyforma, de az mégse az mikor az Opelból átültem a BMW-be érzés.

Alexease
Mas vilag, az teny😉 Ami esetleg "erdekes" a Ferrari, Porsche, Lambo felhozatala.
De azert a CARS2-tol sem rossz (foleg hogy PC-gyokeru es "csak" a masodik eresztes) a ~200db auto.De palyaban azert a CARS (elvileg) jobban all, ami sokat szamit.
Totti5
Más level autók felhozatalában. És még lesz 533 + fél évig havi DLCk ami még +60 alsó hangon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Kicsit OFF, de mar konkurencianak mondhato (Xbox, PC): turn10-confirms-the-first-167-cars-for-forza-motorsport-7
sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex
Mindig magasabbra teszik az ajánlott gépigényt. A fórumon írták, hogyha az első rész elment, akkor ez is el fog menni mindenkinél. Kompromisszumot persze mindenkinek kell vállalni, akinek inkább a minimum gépigény felé tendál a gépe, mint az ajánlott felé.

MINIMUM:
Processor: 3.5 GHz (3.1GHz?) Intel Core i5 3450, 4.0 GHz AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX680 or equivalent
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Sound Card: DirectX compatible sound card

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i7 6700k
Memória: 16 GB RAM
Grafika: NVidia GTX 1080 or AMD Radeon RX480
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 50 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX compatible sound card
project cars 2

rendesen odabasz neki
sertrex

sertrex
Ezen se lehet megállapítani? Nekem fix képnek tűnik.

A tükör nyilván működik, az a kérdés a nézőpont is változik-e a fejmozgással együtt?! (valóság,iRacing,LFS), vagy egy fix kép hátra fele (Cars1,AC,RR...)
sertrex
Toyota GT86 @ Red Bull Ring. Utcai, van hozzá több fajta gumi és itt lehet mind a négy évszakban menni, értem ezalatt, hogy akár télen is mint a valóságban.