19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
ManoNegra #16437 Jó kérdés. :-) Azért próbáld ki, ha a warez mégis menne, akkor refound, aztán leszedem valahonnan. :D Ha előre tudom hogy win 7 nem jó, akkor hagyom egyelőre a francba.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.09.22. 18:28:51 -
Akkor melyiken megy , ha azon nem ? :) -
Úgy tűnik hogy van egy olyan bug, hogy bizonyos autóknál reseteli a setupot amennyiben az nincs elmentve, setup próbálgatás után viszont jobb a helyzet, azért egész jó ez a fizika. -
ManoNegra #16434 Hát, 64bites Ultimaten nem megy. -
A fórumon már készülgetnek az alternatív FFB beállítások, különböző kormánytípusokhoz. Persze ez sincs kőbe vésve, de biztos valakinek pont eltalálhatja az izlését.
Thrustmaster Control Panel at Default (PC only) and Game Configuration Menu Defaults
THRUSTMASTER T150 (2x T150'S) Raw Gain 100 / Vol 20 / Tone 50 / FX 6 or 14 (T150 can use Vol 18 with FX)
FANATEC CSR Raw Gain 100 / Vol 40 / Tone 50 / FX 36 (SEn/OFF, FF/100, Sho/0, dri/off, Abs 65 or your preference, Lin 0, dEA/0, SPr/0, dPr/0)
FANATEC GT3 RS V2 Raw or Informative Gain 100 / Vol 22 / Tone 50 / FX 42 (SEn/OFF, FF/100, Sho/80, dri/OFF, Abs 65 or your preference, Lin 0, dEA/0, SPr/0, dPr/0)
Thrustmaster Control Panel Spring and Damper both at 0
THRUSTMASTER T300 Raw Gain 100 / Vol 20 / Tone 50 / FX 14 -
További tesztelés után azért kicsit furának tűnik ez a fizika, BAC Mono-t próbálgattam és néha érzésre túlkormányzottá válik (főleg esőben), ekkor a gyors ellenkormányzás segít, azonban sajnos kipróbáltam hogy mi történik ha nincs ellenkormányzás, hát az eredmény nem túl jó, kicsit tolja a hátulját de nagyjából megy tovább mindenféle probléma nélkül, azaz például sosem pördül ki, pedig ellenkormányzás nélkül azért illene. -
nekem is eleg halott, mindegy mit es hova allitgatok. -
Ez a Rally Cross k***a jó. Az LFS óta nem crossoztam ilyen jókat. Mi lenne, ha értenék is hozzá.
-
endy papp #16429 Az egy hibáiból ez alatt a pár év alatt nem sikerült kikecmeregniük.
Az is az elején...több hónapig online katasztrófa volt.
Reggel fél órám ráment a semmire emiatt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 16:16:50 -
Köszönöm! -
Nordon leteszteltem amit írtál, rámentem a fűre és a rázókövekre is, száraz időjárás mellett a BAC Mono tényleg olyan volt mintha túlságosan tapadna (BMW M1 Stancework Edition sokkal jobb volt ilyen szempontból, viszont esőben nagyon élvezetes a BAC Mono), aztán megnéztem AC-ban a Lotus 3 Elevent, az azért érezhetően kevésbé volt stabil, de azért annyira nem volt veszélyes, ott is simán le lehet vágni a kanyarokat. -
Most próbáltam párat de nem engedett be egyikre se. Én is csináltam próbából, az meg ledobott.
A megjelenés előtt max 88-an játszottak egyidőben, most meg fenn van olyan 4500 ember. Lehet, hogy alábecsülték a számokat kicsit, most meg megy a tűzoltás. :))) -
Azok amiket eddig próbáltam (nem sok) gép közül élvezetre az utcai, és rallycross kategória húzza fel az átlagot, de szerintem biztos van minden kategóriából elfogadható, de ehhez még próbálgatni kell :) -
Amugy milyen win7-esen megy, mert nekem eleve csak az van ? :))) -
unrealnoise #16423 11 nap itthon. Jáccás lesz :D előtte össze is toltam a napjaimat, meg szabi is. Istenkirály hét lesz. :) -
initialD #16422 En is azt erzem hogy sok a tapadas, mintha sinen huznanak. Ac-be a 190 evo-val nordon azert eleg kuzdos itt meg semmi. Furcsa az egesz. -
Szóval tapasztaljátok Ti is? Szeretném tudni, hogy nálam van-e a baj. -
A skineket azért még nem nevezném modnak. Bár ha belegondolok a kisgyerek is módosítja a kifestőt, mikor kiszínezi.
-
A 6 pont a siralmas mi a 3 pont ? :)) -
Szerintem még piszkálják a szerókat. -
Ti tudtok csatlakozni szerverekhez? Délelőtt még csak párszor fordult elő, most egyáltalán nem lép be egyikre sem. -
JonasSandor #16416 Windows 7-en nem működik. Itt vannak az első modok a játékhoz. -
Ezt mondom, kiprobal o m a warezt aztan majd megklatom.... -
Jobb lett mint az első rész, de azért nem szabad Ac fizikát várni :D Ha mondjuk összességében az Ac 10/10 fizikában(hogy valamihez viszonyítani tudjak), akkor nekem a PC1 10/4 ez pedig 10/6-10/6.5. A ffb is javult, tspc-vel élvezetes, de szintén nem ac (vagy ir, vagy automobista, vagy rf2) szinten van, de szerintem a jelenlegi érzésen még tudok javítani, ha elkezdem hangolni. A gt3 kategóriából amiket próbáltam elég siralmasak voltak, de a rallycross focus pl. nagyon jó volt. -
Alternate Reality rFactor: The Review of Project CARS 2 -
Elvileg instant buy lett volna a játék számomra is legalábbis 1-1.5 hónappal ez előtt. Az óta ezen sajnos 2 dolog változtatott, egyik a jelentősen megnövekedett ár, mármint az én pénztárcámhoz mérten, valamint az első eléggé ellentmondásos vélemények a játék megítélését illetően a helyett, hogy "na végre", "ez az" és "azt a" felkiáltásokat olvasnék. Mint ahogy már előttem is írták, elég lenne ha egy javított, bővített és némi extrával megfűszerezett PC1-et kapnánk és boldogság lenne, de hogy még ez sincs meg egyértelműen? Nos a fentebb vázolt okok miatt első körben nálam is marad a virágbolt de az 50Gb-ot kicsit sokallom, persze nyilván ha ennyi akkor ennyi, de úgy voltam vele, hogy megvárok inkább valamilyen repackolt verziót, ami így a hozzászólás megírása közben úgy látszik elérhetővé is vált, a 28GB mennyivel barátságosabbnak hangzik :) Szinte biztosra veszem, hogy a későbbiekben beszerzem eredetiben is de első próbára és saját vélemény kialakítására első körben szerintem ez is meg fog felelni.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 14:38:26 -
Mozes #16411 Azért mert valaki azt mondja, hogy sok a tapadás, ezért ki sem próbálod inkább eladod még elötte?! Ne csessz már fel, ez mennyire gáz már. Ha én azt mondom, hogy tökéletes a tapadás, akkor meg nem adod el? Ezek szubjektív dolgok, mi a szart foglalkozol vele, hogy ki mit mond? Próbáld ki azt meglátod -
Daermon #16410 Tényleg jó lett a kontrolleres irányítás? Mert nagyon dícsérik. -
Ma próbáltam nyitni egy Nord szerót, de nem engedett, Free Practice-t és Quali-t futtatni, csak versenyt. Egy újabb javítani való.
Kombinált Nordon engedi. Még mindig teljes pályás felvezetőt kell menni, mért kör előtt. Nem úgy mint WTCC-ben, hogy egy kör a GP-n és azután ki a Nordra. Azt még mindig nem csinálták meg. Nem tudja a progi. :( -
Nordnak csak a GP változatát próbáltam, sőt a pályáról is csak akkor mentem le ha lecsúsztam róla az esőben, szóval erről nincs információm, de rázókövön már sikerült kipördülnöm szárazon is, főleg esőben kell figyelni amikor még pocsolya is van mellette. -
-
-
Jah ! :) -
Vagy: aki VR-rel tolja az nem dolgozik:DDD -
Mükszik most ebédnél néztem:) -
én Immersive-t használom 100% master gain mellett (elvileg 100-on kell hagyni minden presetnél ,mert akkor kapsz meg minden visszajelzést) és a többi csúszkát vetem le kicsit h ne clippingeljen a kormány -
kovacsdavid1994 #16401 Sziasztok. Aki probálta t300rs-sel írna pár véleményt, hogy milyen? Nekem az a problémám elsősorban h a kormány alig ad visszajelzést ha rámegyek a rázókőre. Ez vala beállításbeli probléma lehet? -
Meg nem mondom hol, telefonon kerosovel olvasgattam...
De korabbi videokon is ez jott le nekem. Persze majd kiprobalom azert..
A warez mukodik ? -
Hat nem tudom, ha csak a nordot nezem, mindket autoval arkon bokron a felmeteres razokoveken is mindenfele tapadas, iranyvaltoztatas nelkul atmentek a kocsik, mint a tank, ac-ben, az elsot is oldalrol megerintve, a falban kotsz ki, na meg mas jatekban is.
Mindenesetre erdekes olvasni, hogy mennyire eltero velemenyek vannak, ember legyen a talpan aki ebbol leszuri a lenyeget.
Mindenestre Laccoo nem tudom hol olvasta, hogy sokan irtak, azokkal egyezik a velemennyem jelek szerint.
"Azert sokak szerint rettenet sok a tapadas, illetve mindig visszaal egyenesbe." -
Na este próba nordon.