19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Szerintem be van kapcsolva egy rakas segitseg (automata fek, gaz, kormany, ABS, TC, SC).
Vagy az alap autokezeles valasztas van elallitva (pl. Amateur, Gamer, Normal, Pro vagy hasonlok, ha van egyaltalan ilyen, mar nem emkelszem a CARS1-re:P).
-
"Nekem nem valósághű a játék, valamiért ellent mond minden tapasztalatomnak..."
Ezt kifejtenéd bővebben? No offence! De az is segítene, ha elmondanád, hogy milyen tapasztalataid vannak e téren.? -
Mi van beállítva a kormány driverben? A középre visszahúzás ki van kapcsolva?
Melyik autó, melyik pálya?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.09. 17:31:42 -
áttettem, de ez még mindig nem az amire gondolok
ha mondjuk kisodródom akkor ő automatikusan elkezdi tekergetni a kormányt, azt szeretném kikapcsolni, hogy ha én balra akarok fordulni, akkor ő ne kormányozzon ellen :/
-
Próbáld meg az FFB setup-ban a defaultot, classicra állítani és úgy próbáld ki. -
Helló, üdv mindenkinek.
Már régen megvettem a játékot, csak nem igen vettem rá hogy játsszam vele. Most elő vettem megint, egy régi logitech driving force pro kormánnyal játszom, de valamiért számomra az autók irreálisak. Ebben azt értem, hogy kikapcsoltam már mindenféle segítséget, de akkor is ha egy picit elkezd csúszni a hátulja az autónak egyből ellen akar kormányozni, amit viszont én nem szeretnék.... Sőt van hogy önálló életet él, és mozog minden fele a kormány.
Valaki nem tudná elmagyarázni, hogy lehet ezt kikapcsolni, vagy ez alapból ilyen a játékban?
Nekem nem valósághű a játék, valamiért ellent mond minden tapasztalatomnak, hogy ha fékezem kanyarban és elveszem a lábam a fékről, akkor nem csúszom tovább hanem a kormány automatikusan ugye menetirányba áll és ki egyenesedik a jármű (na ezt most jól megfogalmaztam..). Szóval kellene egy kis segítség, vagy leírás, hogy mit hogyan kell beállítani. Köszönöm szépen! -
Project CARS 2 (WIP) - Race - VR - KTM X-Bow GT4 @ Red Bull Ring
Ismerkedés a KTM GT4-esével, természetesen hazai pályán. Erről még arányleg kevés videót lehetett látni.
-
-
Majdnem mindenki kedvence a Nordschleife. Hát lássuk ki, mivel akarja teljesíteni a híres/hírhedt kört. A "Strangest "Things" at the Nürburgring" sorozat első videóját ajánlom a "Mai kis színes" rovatba.
Folyt köv...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.09. 09:48:42 -
Goodwood Revival Live Stream 2017
-
Ezt nem lehet megunni! :)) Még egy havas videó.
"The Winter is coming..."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.07. 08:31:05 -
A motorhang csaloka, azok meg mindig kerdesesek a progiban;) Nalam minden beallitas 100%-on van (most mar sokmindent lehet kulon allitani), de a motor 40%:D Kicsit hangos, zajos, idegesito.
Az a video eleg barkacs. Mivel total nem stimmelt a pozicio es a FOV, elegge torzitgatva van minden. A programban a horizont majd a kepernyo kozepen volt, a valodban ott ahol most van. Fuggolegesen a kepek 1/3-a le van vagva es tologatva, es az egeszbe 30%-ba belenagyotva:) Plusz a hangok szeparaltak, baloldalt csak a CARS, jobboldalt csak real.
Ez csak erosen barkacs cucc, ebbol semmi ertelmeset nem kell (de nem is lehet) levonni. -
Mai kis színes. 
-
-
Egy újabb havas finomság.
-
Motorhang alapján, a V8-as már alapjáraton is magasabb fordulaton jár. Ráadásul 7 sebesség fokozatra van elosztva az eleve magasabb fordulatszám. A mai F1 nem forog még 8-ban se olyan magas fordulatszámon. Nem beszélve arról, hogy kisebb nyomatékot adott le, a keskenyebb gumikon, tehát lassabb a kigyorsítása is. És ha jól tudom a mai F1-nek jobb a súly/lóerő aránya is. Asszem.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.05. 11:50:13 -
Nem ugy megy lassan, mintha szandekosan lassan menne vele Alex....
Motorhang alapjan nekem ugy tunik siman reverne a real videonak.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.05. 10:50:24 -
Az szívó 2011-es V8 utánzat és nem hibrid. Nincs sok köze a 2017es F1es autóhoz. -
En meg mindig nem ertem miert gyorsul olyan g..cilassan az sms FA a videoban....:))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.05. 08:02:03 -
Grat, eszméletlen jó lett a szinkron! -
Igazából a játékban való különbségekre lennék kíváncsi.
-
endy papp #16176 Én csak az életben próbáltam ,de sokban, ami nem meglepő.... 
Gondolom majd itt is hasonlóan fog különbözni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.04. 13:54:07 -
Alex! Kipróbáltad már a Ford 150-et? Mennyiben különbözik vezetési stílusban, mondjuk egy normál utcai autótól?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.04. 11:50:36 -
Érdekesnek, sőt példaértékűnek találtam ezt a török BKG Motorsport, egy online szimulátoros liga által feltett videót, beharangozót. 
-
-
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.04. 11:27:27 -
Nyomogattam mindent, de nem mukodtek:) -
"(a Tcam-et nem lehet allitgatni [csak FOV] es total nem stimelt a videoval)."
A PC2-ben már nem működnek a Ctrl+k és a Ctrl+l kombinációk? A PC1-ben ezekkel még jó pár kamera állítási lehetőség előjött. -
Pitti #16169
-
TA Exclusive: Talking Project CARS 2 With Slightly Mad Studios -
De félgázzal mész vagy mi, olyan fura :DDD -

-
Ez a resz, az eddigiek alapjan, teljesen jo lesz.
A kormanyzas/FFB, ami elsore meghatarozza, azonnal teljesen jol mukodik, mindenfele tunning vagy allitgatas nelkul (persze, koramny tipustol fuggoen azert valszeg allitgatni kell az erejet es erzekenyseget). Sokkal jobb kozvetlenebb, hihetobb es reszletesebb a visszajelzes, mar messze van (teljesen mas) a CARS1 agyon tunningolt, rF1-szeru barkacsmegoldasatol.
A tapadasok es a csuszkalasok lehetnek kicsit szokatlanok mas programhoz kepest, de nem rossz vagy sinautos, egyszeruen csak mas koncepcio.
Es bar erezhetoen lassabb a gepemen mint a CARS1 volt, de meg mindig boven hasznalhatoan fut.
Persze nem ilyen ronda mint a videon, erosen bele van skalazgatva es tologatva (a Tcam-et nem lehet allitgatni [csak FOV] es total nem stimelt a videoval). -
Le a kalappal, ügyes! Jól érzem, hogy szimpatizálsz a játékkal?
Nem kevés meló lehetett így összeegyeztetni az íveket, ebből gondolom, hogy méltónak találtad az összehasonlításra.
-
SMS Formula-A :)) -
Ez mi, F 3.5 ? -
Szar gep, szar minoseg, az auto sem stimmel, igy sikerult :D
-
The Temple of Speed—Classic Monza—comes to Project CARS 2
Bővebben itt!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.03. 10:34:02 -
-