Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
www.smart-bus.hu
Ha rendesen meg van irva, akkor az a PS-nek jo, de ha csak bonusz, patch, lehetoseg, akkor csak "jateknak" van benne😉
Bar gozom sincs mennyire bonyi az API, de tippem szerint inkabb csak a CARS3-ra lesz tuti core hozza.
PS ugyan ugy profitalnabelole mert ott is low level api mukodik ami meg komolyabb mint a dx12..
Semmi hir DX12-rol, szerintem meg nagyon uj. Ahhoz kepest, hogy a mostanaban "divatos" DX11 is mar 7-8 eves😊
A tisztan DX12-hoz nagyon bele kellene nyulni az engine-be (max a CARS3-ban), de meg a "teszt uzem" is macera lehet (bar megoldhato). De normalis HW, SW, driverek, rendszer es optimalizalas nelkul semmi ertelme. Ha minden tutin ossze van love, akkor az azonos(!) es megfelelo(!) rendszeren lenne ~50% gyorsabb a DX11-nel. Optimalizalas nelkul (komolyan ujrairt kodok) max 10-20%. Rendes HW nelkul 0 vagy roszabb😄
A 3 nagy rendszerbol az Xbox-nal egyertelmuen hasznalna, a PS nulla, a Windows erosen kerdeses (kellene Win10 plusz HW, ami sokaknak nincs). Szerintem meg korai. De 3 ev mulva realis lehet a fix DX12, mukodo DX11 lehetoseggel.
Sajnos amig nincs az embereknek "egyseges" HW, addig hiaba a technika, nem tudjak kihasznalni. Persze, lehetne csinalni egy DX12 verziot, ami 30-40%-kal latvanyosabb, de total nem eri meg a "keves" felhasznalo miatt😄DDD
A jelenlegit ismet megszortak rengeteg komoly dologgal: atirt fizika es kezeles; ujraepitett autotok (fizikaban is); teljesen uj gumi rendszer; nemcsak napszak es idojaras, hanem mar "dinamikus" evszakok is (havazas, gomolygo kod stb.); es persze eleg sok uj "mukodes" (pl. online bajnoksagok kiszolgalasa).
Persze meg lehetne boven sorolni: grafika, hangok, menuk, kormany/FFB, tartalmak, dirt/rallycross...
Nem tudom mikor tervezik megjelentetni, de az elozo (CARS1) fiasko utan (bugok, hianyossagok) illene mar a megjelenes elott 2-3 honappal az "1.0"-at komolyan tesztelni. Ha ezt is meg az elozo nap reszelgetik, es gyorsan kikapcsolnak dolgokat, ami "nem jott ossze", annak nem lesz jo vege;D Ez a "sokat akar a szarka"-tipusu. 😊
Egyelore meg eleg gazos allapotban van. Az hogy (meg) nalam szaggat, betudom a gepemnek (a CARS1 "tokeletes"😉 es hogy alpha/beta. De egyelore meg minden auto preholder, pre-alpha es alpha; sok palyan az AI amneziaban szenved vagy eszmeletvesztese lesz menet kozben; es gyakori a kifagyas.
Ami persze egy alpha/beta programnal meg belefer, de ha nem akarnak hiabazni, kell a 2-3 honapos masssziv teszt, es ha a megjelenes december, akkor "mar csak" szeptember vegeig tudnak az uj dolgokon faragni (befejezni, veglegesiteni).
Ha nyaron vagy nyar vegen akarjak megjelentetni, akkor kicsit neccesnek erzem a dolgot😊
Az hogy mit ígértek és mi jött az nem egyértelmű, mert a fejlesztés közben inkább úgy hívnám, hogy mit terveztek és abból mi valósult meg. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.24. 07:22:36
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2017.03.24. 06:30:47
Az animalt emberkek lehet hogy jopofa az elso percben meg, de amugy nem sok ertelme, haszna van. Szerintem persze..
Számomra ezért gusztustalanok az ilyen Early Access cuccok mint ahogy a PC is volt. Ígérnek fűt, fát csak éppen arról nem szól a fáma, hogy ezt hanyadik játékkiadás, vagy ha úgy tetszik epizód fogja tartalmazni. Ezt persze nem csak a PC-re értem, de attól, hogy más fejlesztő/kiadó is pontosan ezt műveli, ez még nem mentség semmire. Remélem hamar véget ér ez az Early Access-es időszak, mert általánosságban szerintem elmondható, hogy a legtöbb játék megmaradt az ígéret szintjén.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.23. 13:19:14
Én most vettem használt PS3-at ebayen mert megmurdelt az előző, így megint tudok GT6-ozni. Még mindig jópofa game, utcai autókat nordon nem lehet megunni.<#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ami viszont ezekben a videókban nem látszik az az, hogy javult-e a fizika, gumifizika, FFB, futómű, csakhogy a számomra a legfontosabbakat említsem. Persze még kismillió helyen várható el a változás, javulás. Mindegy én továbbra is bizakodó vagyok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.21. 10:48:56
Es 193 darab auto😉)
"Project CARS 2 - confirmed track list
***under construction***
grey = location or circuit layout exists in Project CARS 1, no info yet about existance in Project CARS 2.
black = location or circuit from Project CARS 1 which is confirmed for Project CARS 2
red & bold (yeah baby!!!) = brand new location or circuit for the Project CARS series in Project CARS 2.
(L) in front = laser scanned / drone scanned track for PC2.
(F) in front = fictional location, all the rest are real world locations
(FULL) in the back = at this location, all the possible current-day real-life track layouts are also present in the game. For example the real life Mercedes ice track has 6 possible configurations and all 6 will be present in the game.
Asia
China - Zhuhai International Circuit ==> GP
(L) Japan - Fuji Speedway ==> GP (video helmet) (video chase)
(F) Japan - Sakitto ==> GP --- Sprint --- National --- International
(L) Japan - Sugo ==> (video real life)
UAE - Dubai Autodrome ==> GP --- International --- National --- Club --- Kartdrome {incl. karting circuit}
Australasia
Australia - Mount Panorama Circuit ==> Road Course
New Zealand - Mike Pero Motorsport Park (Ruapuna) ==> GP --- Club --- Club (no dipper) --- B Track --- A Track
Europe
Belgium - Circuit de Spa-Francorchamps ==> GP (Original grid / F1 Pits)
Belgium - Circuit de Spa-Francorchamps (Greenwood) ==> Karting {karting circuit}
Belgium - Circuit Zolder ==> GP
Czech Republic - Masaryk Circuit (Brno) ==> GP
(L) England - Brands Hatch ==> GP --- Indy
(L) England - Cadwell Park ==> Full --- Club --- Woodland
(F) England - Chesterfield ==> Karting {karting circuit}
England - Donington Park ==> GP --- National
(F) England - Glencairn ==> Full --- Full Reverse --- East --- East Reverse --- West --- West Reverse {karting circuit}
(L) England - Oulton Park ==> International --- Island --- Fosters
England - Silverstone Circuit ==> Arena GP --- GP (1975) --- International --- National --- Stowe Long
(L) England - Snetterton Circuit ==> 300 --- 200 --- 100
France - Circuit de la Sarthe (Le Mans) ==> Circuit des 24 Heures --- Circuit Bugatti
(F) France - Côte d'Azur (Azure Coast) ==> Reverse --- Full --- Stage 1 --- Stage 2 --- Stage 3
France - Rouen-Les-Essarts ==> GP (1966) --- GP (1972)
Germany - Hockenheimring ==> GP (1982) --- GP --- National --- Short Circuit 2
(L) Germany - Nürburgring ==> Nordschleife + GP (No Arena) (Mot. Chic.) --- Nordschleife (full + stage 1/2/3) --- GP --- Sprint --- Sprint (No Arena) --- Müllenbachschleife
Germany - Oschersleben ==> A Course (automobile) --- B Course --- C Course
Italy - Autodromo Int. Enzo e Dino Ferrari (Imola) ==> GP
Italy - Autodromo Nazionale Monza ==> Road Course --- Junior (extra chicane)
Monaco - Circuit de Monaco (Azure Circuit) ==> GP (worry)
(L) Norway - Hell ==> {rallycross circuit} (video real life)
(L) Portugal - Autódromo Internacional do Algarve @ Portimão ==> (video real life)
(F) Scotland - Bannochbrae ==> Road Circuit
Spain - Circuit de Barcelona-Catalunya ==> GP --- National (Nissan Esses) --- Club
(L) Sweden - Mercedes-Benz Onroad Winter Training (FULL) ==> Combined circuit --- Circular drifting --- Drift slalom --- Layout 4 --- Layout 5 --- Layout 6 {ice circuit} (video roof) (video dash)
North America
(F) USA - California Highway ==> Full --- Reverse --- Stage 2 --- Stage 1 --- Stage 3
(L) USA - Circuit of the Americas ==> (video real life)
(L) USA - Daytona International Speedway ==> (video real life)
(L) USA - Indianapolis ==> (video real life)
USA - Mazda Raceway Laguna Seca ==> Road Course
(F) USA - Mojave Desert ==> Test Track --- Cougar Ridge --- Gila Crest --- Boa Ascent --- Sidewinder --- Coyote Noose
USA - Road America ==> Road Course
USA - Sonoma Raceway ==> Long --- Indycar Circuit (2005) --- NASCAR Circuit
(F) USA - Summerton ==> Full --- National --- Sprint {karting circuit}
(L) USA - Texas Motor Speedway ==> (video real life)
(L) USA - Toyota Grand Prix of Long Beach ==> (video real life)
USA - Watkins Glen International ==> GP --- Short Course
USA - Willow Springs Int. Motorsports Park ==> Big Willow --- Horse Thief Mile"
Forrás
COTA a PC2-ben. <#szeret>#szeret><#taps>#taps>
Egy teljesen hétköznapi helyzet. <#idiota>#idiota>
Szóval arról nem szól a fáma, hogy viharos esőben, 4K-ban is megvan-e a 60fps. <#nemtudom>#nemtudom> Mert ha úgy is megvan a 60, az már tényleg jó.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.07. 08:22:58
Ilyenkor szokták Britt tudósok bebizonyítani, hogy mégiscsak jó lesz az vagy hogy? 😊 <#idiota>#idiota>
Jó tudom én megyek szembe mindenkivel... szóval nem cincálom az oroszlán bajszát na 😊😊
Befejeztem 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.07. 08:11:38
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.03.07. 07:45:59